2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Daha kasılma yasarsam doğum olur mu. Yurumeyeyim o zaman yürüdükçe kaskatı kesiliyor benim ki.
Karnin tamamen sertlesiyomu? Benim bazen oyle oliyo kaskati oluyo tamamen bikac saat surdugude oluyo hatta dikkat ettim cok yorulursam yada gazım oldugu zamanlarda daha cok oluyo. Doktora soyledim 1dakika sertlesip yumusuyo sonra tekrar 1dakika
sertlesiyosa hemen haber ver dedi duzenli
yani. Bazende oglum bitaraftan sertlesiyo onu anliyorum ama zaten artik. Onemli olan duzenli kasilip gevsemeler canim. Senin haftanda daha cok oluyodu benimde simdi ayirt ediyorum cok rahat. Kasildigin zaman dinlen yorma kendini. Ben dönene kadar cok yuruyus yapmicam erken gelmesin cunku donmeden. Donmezsede mayis sonu sezeryan gorunuyo bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin

Merhabalar,
Eşim şehir dışında, ben ailemleyim bu haftasonu. Eşimi özledim ben. Evlendiğimizden beri ilk kez ayrı kaldık.
Benim kadın doğum asistanı bir arkadaşım hurmanın doğumu kolaylaştırma özelliğinin doğruluğundan bahsetti bana. 36 dan itibaren gün 5-6 tane ye dedi. Şimdi bile başlayabilirsin dedi. Günde 10 dk çömelme hareketi dedi, nefes egzersizleri dedi. Bir broşür varmış onda, bulursa mail atcak bana. O da yakın zamanda epidural anestezi ile normal doğum yaptı, kesinlikle epidural dedi. Daha detaylı konuşamadık. Detayları öğrendikçe anlatacağım size de.

Allah kavuştursun Can'ım:)

Pantolondan belli oluyor mu canım o boxerlar. Hani şort gibi ya ondan sordum

Evet cnm cizgisi belli oluyor ama giydigim taylar koyu mavi ve siyah renk oldugu icin ve cok daracık olmadigi cok goze batmiyor cok belli olmyor ama cok rahat ediyorum evde kocama giyecek camasir birakmadim garibim :) onunkileri hep ben giyiyorum cunku

Ben bir tane bez gibi emzirme sudyeni aldim canim cunku sut akinca atletlerim cok cabuk kirlenmesin diye sut lekesi zor geciyormus

Emzirme atletini de e-bebek ten aldim cok memnun kaldim markasi elija L beden aldim ben biraz kaliplari kucuk L beden su an bana tam oluyor dogumdan sonra da kullanirim simdi de kullanuyorum :)

Ben de lohusa kulodu aldim e-bebekten memnun kalir miyiz bakalim. Depend marka hasta bezini de kullananlar cok tavsiye etti boyle incecik kibar bir bez bir gece onunla uyudum denemek icin hic rahatsiz etmedi o da ayni kulot gibi

Cnm Allah kavustursun ne ailemizi ne kocalarimizi basimizdan eksik etmesin

Canim benim icin cok onemli bi konu normal dogum yapmak istiyorum gozlerim hamilelik oncesi 13.50-13.75 miyop simdi hamilelik nedeniyle 16.00-18.00 miyop (dogumdan snra eski haline dönermiş) ben normal dogum yapmak istiyorum siz hic boyle bi vakayla karsilastiniz mi? Yuksek miyoplarda retina ince oldugu icin ıkınmada yirtilir diyor bazi goz doktorlari bazilari da bir sey olmaz diyor. Epidural normal yapsam yine ıkınma olcak ama bi faydasi olmaz mi ki. Doktorum ben normal desem normal yapacak sezaryen desem sezaryen yapacak bana bıraktı gibi. Bunalima gircem nerdeyse bu mesele yuzunden ben 3-4 cocuk dunyaya getirmek istiyorum bu nedenle normal dogursam daha iyi olur

Son düzenleme:

Aynı marka atletlerimiz ben giymedim direkt hastane çantasına koydum depend hasta bezi konusunda kararsızım sezaryen olacağım için yaraya dokunursa rahatsız ederse diye

Amin Can'ım ayrıca maşallah cesaretine şu an tek çocuğa Nasıl bakıcam kara kara düşüncelerdeyim:)

Nasılsınız kızlar
Anneler gününüz simdiden kutlu olsun.
Ben 33 haftadayım agrılar her gun cogalıyor sanki.
Bel agrısı sırt falan tamam da...
Benim bacak aram da agrıyor.
Aynı durumda oLan varmı ?
Özellikle sabahları daha fazla oluyor bu agrı.

Aynı marka atletlerimiz ben giymedim direkt hastane çantasına koydum depend hasta bezi konusunda kararsızım sezaryen olacağım için yaraya dokunursa rahatsız ederse diye

Benim hicbi atletim uzerime olmuyodu artik ben de cikardim giymeye basladim atletleri bu nedenle e bebek e gidip tekrar birkac tane daha alacagim

Hasta bezi dikişe değecek kadar yuksek degildi sanki denemek icin bi gece giydim dedim ya ama hatirlamiyorum tam ya bu paket ztn dursun dedim ya lazim olursa nye almadim diye pisman olmayim

Amin Can'ım ayrıca maşallah cesaretine şu an tek çocuğa Nasıl bakıcam kara kara düşüncelerdeyim:)

Biraz gozum kara benim 5 ay bulanti cektim surekli hastanede serum vuruldum acliktan afrikali cocuklara döndüm acim acim diye evde agliyordum ilk 3 ay da dusuk tehlikesi nedeniyle yattim her gun de kan sulandirici igne oluyorum buna ragmen ben 3-4 cocuk diyorum esim hayretler ediyor bu kadar zorluk cektin nasil halen de 3-4 cocuk diyorsun diye

Cogumuzun bacak arasi agriyor gordugum kadariyla, benim de oyle o kadar cok agriyor ki bacaklarimi acip kapatamiyorum

Ne skıntılar çekmişsin sen öyle, allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın sen kafana koyduğunu yapacaksın gibi geliyor bana :)

Ne skıntılar çekmişsin sen öyle, allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın sen kafana koyduğunu yapacaksın gibi geliyor bana :)

Âminnn cnm Rabbim kimsenin kucağinı boş bırakmasın hepimiz sağsağlim doğum yapıp evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım

Sen rumuzunda değişiklik mi yaptın

Canım bende hamile kaldığımı öğrendiğimde lcw dan 15-20 tane almıştım :)) slip lastikleri dandik 4-5 yıkamadan sonra lastikleri kopan modellerden :))) çok rahat, ben zaten hayatta giyemem hamile kulodu daral gelir , pijama olarakta Üniversite'den kalma pijamalarım var, lastikleri gevşemiş , annemde atmamış onları , eski toprak işte :))) onları giyiyorum rahat oluyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…