- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.381
Ooo Alır daha bence yani benimki inşallah alır. 3.200 var hep hayalimde ama inşallah olur3017 gr olmuş doğuma kadar kaç olur acaba
Karnin tamamen sertlesiyomu? Benim bazen oyle oliyo kaskati oluyo tamamen bikac saat surdugude oluyo hatta dikkat ettim cok yorulursam yada gazım oldugu zamanlarda daha cok oluyo. Doktora soyledim 1dakika sertlesip yumusuyo sonra tekrar 1dakikaDaha kasılma yasarsam doğum olur mu. Yurumeyeyim o zaman yürüdükçe kaskatı kesiliyor benim ki.
Allah kavuştursun Can'ım:)Merhabalar,
Eşim şehir dışında, ben ailemleyim bu haftasonu. Eşimi özledim ben. Evlendiğimizden beri ilk kez ayrı kaldık.
Benim kadın doğum asistanı bir arkadaşım hurmanın doğumu kolaylaştırma özelliğinin doğruluğundan bahsetti bana. 36 dan itibaren gün 5-6 tane ye dedi. Şimdi bile başlayabilirsin dedi. Günde 10 dk çömelme hareketi dedi, nefes egzersizleri dedi. Bir broşür varmış onda, bulursa mail atcak bana. O da yakın zamanda epidural anestezi ile normal doğum yaptı, kesinlikle epidural dedi. Daha detaylı konuşamadık. Detayları öğrendikçe anlatacağım size de.
Pantolondan belli oluyor mu canım o boxerlar. Hani şort gibi ya ondan sordum
Emzirme sütyeni almayı hiç düşünmüyordum ben takmam zaten evde diye düşünmüştüm. emzirme atleti almıştım evde tek onu giyerim diye ama bugün pentiye hastane çantasına koyma amaçlı çorap almak için girdim yeni çıkarmışlar emzirye sütyenini ikna oldum aldım bulunsun dedim gelen giden olacağında takarım tek atletle rahat edemeZsem. Hamile kilodu hiç almadım ben large beden normal düşük bel kilot aldırdım anneme geçen hafta rahat rahat giyiyorum şu an. Hastane çantasına kullan at lohusa kilodu diye bir şey koydum 5'li e-Bebek'ten aldım Nasıl bir şey bilmiyorum rahat ederim umarım
Merhabalar,
Eşim şehir dışında, ben ailemleyim bu haftasonu. Eşimi özledim ben. Evlendiğimizden beri ilk kez ayrı kaldık.
Benim kadın doğum asistanı bir arkadaşım hurmanın doğumu kolaylaştırma özelliğinin doğruluğundan bahsetti bana. 36 dan itibaren gün 5-6 tane ye dedi. Şimdi bile başlayabilirsin dedi. Günde 10 dk çömelme hareketi dedi, nefes egzersizleri dedi. Bir broşür varmış onda, bulursa mail atcak bana. O da yakın zamanda epidural anestezi ile normal doğum yaptı, kesinlikle epidural dedi. Daha detaylı konuşamadık. Detayları öğrendikçe anlatacağım size de.
Evet cnm cizgisi belli oluyor ama giydigim taylar koyu mavi ve siyah renk oldugu icin ve cok daracık olmadigi cok goze batmiyor cok belli olmyor ama cok rahat ediyorum evde kocama giyecek camasir birakmadim garibim :) onunkileri hep ben giyiyorum cunku
Ben bir tane bez gibi emzirme sudyeni aldim canim cunku sut akinca atletlerim cok cabuk kirlenmesin diye sut lekesi zor geciyormus
Emzirme atletini de e-bebek ten aldim cok memnun kaldim markasi elija L beden aldim ben biraz kaliplari kucuk L beden su an bana tam oluyor dogumdan sonra da kullanirim simdi de kullanuyorum :)
Ben de lohusa kulodu aldim e-bebekten memnun kalir miyiz bakalim. Depend marka hasta bezini de kullananlar cok tavsiye etti boyle incecik kibar bir bez bir gece onunla uyudum denemek icin hic rahatsiz etmedi o da ayni kulot gibi
Cnm Allah kavustursun ne ailemizi ne kocalarimizi basimizdan eksik etmesin
Canim benim icin cok onemli bi konu normal dogum yapmak istiyorum gozlerim hamilelik oncesi 13.50-13.75 miyop simdi hamilelik nedeniyle 16.00-18.00 miyop (dogumdan snra eski haline dönermiş) ben normal dogum yapmak istiyorum siz hic boyle bi vakayla karsilastiniz mi? Yuksek miyoplarda retine ince oldugu icin ıkınmada yirtilir diyor bazi goz doktorlari bazilari da bir sey olmaz diyor. Bunalima gircem nerdeyse bu mesele yuzundenben 3-4 cocuk dunyaya getirmek istiyorum bu nedenle normal dogursam daha iyi olur
Aynı marka atletlerimiz ben giymedim direkt hastane çantasına koydum depend hasta bezi konusunda kararsızım sezaryen olacağım için yaraya dokunursa rahatsız ederse diye
Amin Can'ım ayrıca maşallah cesaretine şu an tek çocuğa Nasıl bakıcam kara kara düşüncelerdeyim:)
Nasılsınız kızlar
Anneler gününüz simdiden kutlu olsun.
Ben 33 haftadayım agrılar her gun cogalıyor sanki.
Bel agrısı sırt falan tamam da...
Benim bacak aram da agrıyor.
Aynı durumda oLan varmı ?
Özellikle sabahları daha fazla oluyor bu agrı.
Evet ya. Biri yastık koy bacak arana oyle uyu dedi ama yine aynı hic fark yok.Cogumuzun bacak arasi agriyor gordugum kadariyla, benim de oyle o kadar cok agriyor ki bacaklarimi acip kapatamiyorum
Evet ya. Biri yastık koy bacak arana oyle uyu dedi ama yine aynı hic fark yok.
Doktoruna sordunmu sen sebebini ?
Sütünü icmedim ama keçi peyniri tüketiyorm her gun.Arkadaşlar hamilelikde keci sürü ictinizmi
Ne skıntılar çekmişsin sen öyle, allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın sen kafana koyduğunu yapacaksın gibi geliyor bana :)Benim hicbi atletim uzerime olmuyodu artik ben de cikardim giymeye basladim atletleribu nedenle e bebek e gidip tekrar birkac tane daha alacagim
Hasta bezi dikişe değecek kadar yuksek degildi sanki denemek icin bi gece giydim dedim ya ama hatirlamiyorum tam ya bu paket ztn dursun dedim ya lazim olursa nye almadim diye pisman olmayim
Biraz gozum kara benim5 ay bulanti cektim surekli hastanede serum vuruldum acliktan afrikali cocuklara döndüm acim acim diye evde agliyordum ilk 3 ay da dusuk tehlikesi nedeniyle yattim her gun de kan sulandirici igne oluyorum buna ragmen ben 3-4 cocuk diyorum esim hayretler ediyor bu kadar zorluk cektin nasil halen de 3-4 cocuk diyorsun diye
Ne skıntılar çekmişsin sen öyle, allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın sen kafana koyduğunu yapacaksın gibi geliyor bana :)
Evet birazcık kısaltmaya çalıştım ama yine de uzun :)Âminnn cnm Rabbim kimsenin kucağinı boş bırakmasın hepimiz sağsağlim doğum yapıp evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım
Sen rumuzunda değişiklik mi yaptın
Evet birazcık kısaltmaya çalıştım ama yine de uzun :)
Canım bende hamile kaldığımı öğrendiğimde lcw dan 15-20 tane almıştım :)) slip lastikleri dandik 4-5 yıkamadan sonra lastikleri kopan modellerden :))) çok rahat, ben zaten hayatta giyemem hamile kulodu daral gelir , pijama olarakta Üniversite'den kalma pijamalarım var, lastikleri gevşemiş , annemde atmamış onları , eski toprak işte :))) onları giyiyorum rahat oluyor :)))Kızlar ben şu hamile külotlarını giyemedim sıcak geldi. Hamile pantolonu zaten göbeği kaplıyor. Bir de külot olunca iyice aocak geliuor. Zaten hamilelikten darallar basıyor. Ben de bim de bulunan comfort family 3lü slip külotlardan aldım. Normalde lastikleri ince dandik derim ama hamilelikte tam göbek altında kalıyor ve hiç sıkmıyor. Ucuzdu ama fiyatı aklımda değil. Beyaz, siyah ve renkli olanları var. Ben beyaz aldım. Bedenleri mevcut. Rahat olayım diye L-XL aldım. Aman aman büyük değil ya da benim toto büyük bilemedim
Dikkat edin yalnız slip dışında bato olanları var paketleri cok benziyor. Bato tam göbek ortasında kalıyor ve göbeği sıkıyor. Slip ise göbek altı ve çok rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?