2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Uff ben de annemde yani samsunda doğum yapcam ve erkenden gitcem samsuna kocişten ayrı kalmak yarım kalmak gibi.. Sıkıntılı olcak
Anlıyorum seni :)
Hurma hatrladıgım kadarıyla kuranda da hz meryeme hurma ağacının altında doğumuyla ilgili bişi vardı ..
Yani kuranda bile geçen bişi we normal doğum için etkileri gerçekten var galiba ..

Canım ben depend marka emici külot aldım hasta bezi şeklinde hazır külot gibi. İlk günler kanama fazla olunca rahat ettirecek gibi inş. Bi bak istersen

Aynı marka atletlerimiz ben giymedim direkt hastane çantasına koydum depend hasta bezi konusunda kararsızım sezaryen olacağım için yaraya dokunursa rahatsız ederse diye
Ben açıp bi tane giyip denedim yumuşak bezi var ilk günler zaten pansumanla kapalı kalacak dikiş yeri. Pansuman çıkarılınca da rahatsız etmez diye düşünüyorum

Sen de bendensin canım ben de 4 çocuk istiyorum eşim 2 yeter diyor bu 2. Çocuğum zaten. Eşimi şimdiden 3.ye ikna etmeye çalışıyorum

Sen de bendensin canım ben de 4 çocuk istiyorum eşim 2 yeter diyor bu 2. Çocuğum zaten. Eşimi şimdiden 3.ye ikna etmeye çalışıyorum
Hay masallah ya ben daha ilk hamilelikte pes ettim 2. Yi istiyorum ama gözüm almıyor sen 4 diyorsun. Şapka çıkarıyor ve önünde saygı ile eğiliyorum üstad

Allah korusun canım ama 7 sene gayet uzun bir süre. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Çok ilginç be zamandan beri duyuyorsunuz bu sesleri ... Bizim kız pek narin , sert vuruşu pek yoktur , çıt sesi hiç duymadım

Canım sanırım 32-33'ten beri. Ama sürekli değil. Nadir oluyor. Bir de hep etraf sessizken duyuyorum. Belki sende de oluyordur ama duymuyorsundur.

Eşininikna edebiliraen nasıl başardığını benimle de paylaş canım. Benimki kesinlikle 3 çocuk istemiyor.
Kayınvalidemin evine kaçarım diyor. Annem seve seve evine alır çünkü o da 3.çocuğa çok karşı.

Hay masallah ya ben daha ilk hamilelikte pes ettim 2. Yi istiyorum ama gözüm almıyor sen 4 diyorsun. Şapka çıkarıyor ve önünde saygı ile eğiliyorum üstad
Saol tatlım. Ben daha evlenmeden önce 4 çocuk isteyen biriydim. İlk kızım doğal yolla oldu. 2. İçin şartlar gereği 5 yıl ara verdik. Korunmayı bırakınca 5-6 ay gebelik olmadı tetkik yaptırdık sağ tüpüm kapalı çıktı sonra 1 aşılama tutmadı biz de korunmasız 10. Ayımızda tüp bebeğe gittik şükür ilk denemede tuttu. Karnımdaki benim küçük tüpüm yani hamileliğin başından beri 300den fazla iğne yedim bugüne kadar. Halen kan sulandırıcı kullanıyorum her gün. Sağ böbreğim şiş takipteyim. Gebelik şekeri var diyetteyim. Kan uyuşmazlığı var. Bunlara rağmen 4 diyorum hala. Çooook seviyorum çocukları ve kalabalık aile de hoşuma gidiyor. Eşim 2 yeter diyor ama ben en az 3 çocuk (aslında istediğim 4 çocuk) diyorum tüp bebek tedavisi gerekse bile. Artık hakkımızda hayırlısı nasip kısmet bakalım. Düşün karnımdaki doğmadı ben kaç aydır 3. İçin eşimi ikna etmeye çalışıyorum

Aynen bana da darallar gelir. Bende evde ablamın ilk hamileliğinden kalma pijamalar ile geziyorum. Ablam benden uzun olduğundan ben de paçalı tavuk gibi duruyor. Estetik görüntüm sıfır hiç sorma

Ayy bizim eşler de pek bi nazlıymış. Milletin kocası ister kadın istemez. Biz istiyoruz kocişler istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…