- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.401
Maşallah Can'ım sana. 27 yaşındayım ben sen kaç yaşındasınBak gozumden de bir sey kacmiyor heyaş kaçtı snn cnm
Merhabalar,
Eşim şehir dışında, ben ailemleyim bu haftasonu. Eşimi özledim ben. Evlendiğimizden beri ilk kez ayrı kaldık.
Benim kadın doğum asistanı bir arkadaşım hurmanın doğumu kolaylaştırma özelliğinin doğruluğundan bahsetti bana. 36 dan itibaren gün 5-6 tane ye dedi. Şimdi bile başlayabilirsin dedi. Günde 10 dk çömelme hareketi dedi, nefes egzersizleri dedi. Bir broşür varmış onda, bulursa mail atcak bana. O da yakın zamanda epidural anestezi ile normal doğum yaptı, kesinlikle epidural dedi. Daha detaylı konuşamadık. Detayları öğrendikçe anlatacağım size de.
Canım senin tahmini doğum tarihin neydi? Takvimi göremedim deDoğumdan sonra bato giyilebilir hakkısın canım. Bir pakette doğum sonrası için alayım bari.
Amin canım. Belki denk geliriz. Yakında sezeryan tarihlerimiz belli olurBen de haziranın ilk günleri diye düşünüyorum Can'ım aynı güne denk geliriz belki hayırlısı olsun Hakkı'mızda
Bence doktoruna danış canım o izin verirse yürüDaha kasılma yasarsam doğum olur mu. Yurumeyeyim o zaman yürüdükçe kaskatı kesiliyor benim ki.
Geçmiş olsun canımİdrar yolu enfeksiyonu
Mantar
Erken dopum riski kasılmalar ilaçlar üstüne bide bu manyak siğille ugraştım ..
Gene de şükür allahım ...
Az kaldı sağ salim bi kavuşsaydık ..
Allah yardımcımız olsun hepmizin..
Canım ben depend marka emici külot aldım hasta bezi şeklinde hazır külot gibi. İlk günler kanama fazla olunca rahat ettirecek gibi inş. Bi bak istersenEmzirme sütyeni almayı hiç düşünmüyordum ben takmam zaten evde diye düşünmüştüm. emzirme atleti almıştım evde tek onu giyerim diye ama bugün pentiye hastane çantasına koyma amaçlı çorap almak için girdim yeni çıkarmışlar emzirye sütyenini ikna oldum aldım bulunsun dedim gelen giden olacağında takarım tek atletle rahat edemeZsem. Hamile kilodu hiç almadım ben large beden normal düşük bel kilot aldırdım anneme geçen hafta rahat rahat giyiyorum şu an. Hastane çantasına kullan at lohusa kilodu diye bir şey koydum 5'li e-Bebek'ten aldım Nasıl bir şey bilmiyorum rahat ederim umarım
Bunu nerden aldın canım? Güzelmiş güle güle giyHamile pantolonu Da hiç almamıştım ben :) birkaç tane hamile taytım vardı ama havalar ısınınca onları giyemedim tiril tiril ince pijama gibi Bi şey aldım pek rahatmış
Ben açıp bi tane giyip denedim yumuşak bezi var ilk günler zaten pansumanla kapalı kalacak dikiş yeri. Pansuman çıkarılınca da rahatsız etmez diye düşünüyorumAynı marka atletlerimiz ben giymedim direkt hastane çantasına koydum depend hasta bezi konusunda kararsızım sezaryen olacağım için yaraya dokunursa rahatsız ederse diye
Çok sağol Can'ım çok rahat. Havalar ısındığından beridir giyiyorum. Bonprix sitesinden aldım ben LCW'da da gördüm çok benzeriniBunu nerden aldın canım? Güzelmiş güle güle giy
Sen de bendensin canım ben de 4 çocuk istiyorum eşim 2 yeter diyor bu 2. Çocuğum zaten. Eşimi şimdiden 3.ye ikna etmeye çalışıyorumBenim hicbi atletim uzerime olmuyodu artik ben de cikardim giymeye basladim atletleribu nedenle e bebek e gidip tekrar birkac tane daha alacagim
Hasta bezi dikişe değecek kadar yuksek degildi sanki denemek icin bi gece giydim dedim ya ama hatirlamiyorum tam ya bu paket ztn dursun dedim ya lazim olursa nye almadim diye pisman olmayim
Biraz gozum kara benim5 ay bulanti cektim surekli hastanede serum vuruldum acliktan afrikali cocuklara döndüm acim acim diye evde agliyordum ilk 3 ay da dusuk tehlikesi nedeniyle yattim her gun de kan sulandirici igne oluyorum buna ragmen ben 3-4 cocuk diyorum esim hayretler ediyor bu kadar zorluk cektin nasil halen de 3-4 cocuk diyorsun diye
Hay masallah ya ben daha ilk hamilelikte pes ettim 2. Yi istiyorum ama gözüm almıyor sen 4 diyorsun. Şapka çıkarıyor ve önünde saygı ile eğiliyorum üstadSen de bendensin canım ben de 4 çocuk istiyorum eşim 2 yeter diyor bu 2. Çocuğum zaten. Eşimi şimdiden 3.ye ikna etmeye çalışıyorum
28 Haziran gözüküyor. Ama sezaryen olacagı için 18 haziran da doğum olabilir canım. Tabi zamanını bekler acele etmezseCanım senin tahmini doğum tarihin neydi? Takvimi göremedim de
Allah korusun canım ama 7 sene gayet uzun bir süre. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.9ay canım benim önceki sezeryanımın üstünden yaklaşık 7 yıl geçti. Dr rahimdeki sezeryan hattın incelmiş dedi üstten ultrasonla bakarken. Bebeğin başı da oraya baskı yapabilir baş aşağı duruyor bebeğin dedi. Sezeryan hattında ağrı yanma hissedersen gel dedi
Çok ilginç be zamandan beri duyuyorsunuz bu sesleri ... Bizim kız pek narin , sert vuruşu pek yoktur , çıt sesi hiç duymadım
Eşininikna edebiliraen nasıl başardığını benimle de paylaş canım. Benimki kesinlikle 3 çocuk istemiyor.Sen de bendensin canım ben de 4 çocuk istiyorum eşim 2 yeter diyor bu 2. Çocuğum zaten. Eşimi şimdiden 3.ye ikna etmeye çalışıyorum
Saol tatlım. Ben daha evlenmeden önce 4 çocuk isteyen biriydim. İlk kızım doğal yolla oldu. 2. İçin şartlar gereği 5 yıl ara verdik. Korunmayı bırakınca 5-6 ay gebelik olmadı tetkik yaptırdık sağ tüpüm kapalı çıktı sonra 1 aşılama tutmadı biz de korunmasız 10. Ayımızda tüp bebeğe gittik şükür ilk denemede tuttu. Karnımdaki benim küçük tüpüm yaniHay masallah ya ben daha ilk hamilelikte pes ettim 2. Yi istiyorum ama gözüm almıyor sen 4 diyorsun. Şapka çıkarıyor ve önünde saygı ile eğiliyorum üstad
Aynen bana da darallar gelir. Bende evde ablamın ilk hamileliğinden kalma pijamalar ile geziyorum. Ablam benden uzun olduğundan ben de paçalı tavuk gibi duruyor. Estetik görüntüm sıfır hiç sormaCanım bende hamile kaldığımı öğrendiğimde lcw dan 15-20 tane almıştım :)) slip lastikleri dandik 4-5 yıkamadan sonra lastikleri kopan modellerden :))) çok rahat, ben zaten hayatta giyemem hamile kulodu daral gelir , pijama olarakta Üniversite'den kalma pijamalarım var, lastikleri gevşemiş , annemde atmamış onları , eski toprak işte :))) onları giyiyorum rahat oluyor :)))
Ayy bizim eşler de pek bi nazlıymış. Milletin kocası ister kadın istemez. Biz istiyoruz kocişler istemiyorEşininikna edebiliraen nasıl başardığını benimle de paylaş canım. Benimki kesinlikle 3 çocuk istemiyor.
Kayınvalidemin evine kaçarım diyor.Annem seve seve evine alır çünkü o da 3.çocuğa çok karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?