- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.421
Senin ilk bebeğin mi ikinci mi canım?Eşininikna edebiliraen nasıl başardığını benimle de paylaş canım. Benimki kesinlikle 3 çocuk istemiyor.
Kayınvalidemin evine kaçarım diyor.Annem seve seve evine alır çünkü o da 3.çocuğa çok karşı.
Canım tüp bebek için sgk dan yararlanabildin mi? Yoksa ikinci çovuğun olduğu tüm masrafları cepten mi karşıladınız. Arkadaşım için soruyorum canım kusura bakma. Sizin ne kadara maloldu?Saol tatlım. Ben daha evlenmeden önce 4 çocuk isteyen biriydim. İlk kızım doğal yolla oldu. 2. İçin şartlar gereği 5 yıl ara verdik. Korunmayı bırakınca 5-6 ay gebelik olmadı tetkik yaptırdık sağ tüpüm kapalı çıktı sonra 1 aşılama tutmadı biz de korunmasız 10. Ayımızda tüp bebeğe gittik şükür ilk denemede tuttu. Karnımdaki benim küçük tüpüm yanihamileliğin başından beri 300den fazla iğne yedim bugüne kadar. Halen kan sulandırıcı kullanıyorum her gün. Sağ böbreğim şiş takipteyim. Gebelik şekeri var diyetteyim. Kan uyuşmazlığı var. Bunlara rağmen 4 diyorum hala. Çooook seviyorum çocukları ve kalabalık aile de hoşuma gidiyor. Eşim 2 yeter diyor ama ben en az 3 çocuk (aslında istediğim 4 çocuk) diyorum tüp bebek tedavisi gerekse bile. Artık hakkımızda hayırlısı nasip kısmet bakalım. Düşün karnımdaki doğmadı ben kaç aydır 3. İçin eşimi ikna etmeye çalışıyorum
Kısır gaz yapar demişti bana çocuk doktoru. Benim oğlan kolikti zaten. Yemeye korktum. Bulgur pilavı ye demişti. Sarımsaklı yoğurtlu havuçta, havuçları haşlayacak mıyız canım. Bu sefer onu da deneyeyim
Pişmiş soğan da gaz yapıyor mu? Kısıra soğanı kavurup koysak
Aa şimdi hatırladım annem çok yapardı ben bekarken. Yapayım bari benim süt sorunum olacak gibi duruyor. Bakalım kısmet canım.Havuclari rendeleyip az yagda kavurup soguyunca uzeeine sarimsakli yogurt dokup ye canim.. bana acayip sut yapmisti
Kesinlikle katılıyorum canım kalabalık aile çok keyifli çocuklar evin neşesi bende en az 3 istiyordum eşim 2 yeter diyordu şimdi ben 2. Icın uzun bi zama geçsin de hamileliği unutayim diorum. Senin bu yaşadıklarınla 3. Yu istemen büyük cesaret maşallah valla. Insallah 3. Hamileligin acayip güzel ve kolay olurSaol tatlım. Ben daha evlenmeden önce 4 çocuk isteyen biriydim. İlk kızım doğal yolla oldu. 2. İçin şartlar gereği 5 yıl ara verdik. Korunmayı bırakınca 5-6 ay gebelik olmadı tetkik yaptırdık sağ tüpüm kapalı çıktı sonra 1 aşılama tutmadı biz de korunmasız 10. Ayımızda tüp bebeğe gittik şükür ilk denemede tuttu. Karnımdaki benim küçük tüpüm yanihamileliğin başından beri 300den fazla iğne yedim bugüne kadar. Halen kan sulandırıcı kullanıyorum her gün. Sağ böbreğim şiş takipteyim. Gebelik şekeri var diyetteyim. Kan uyuşmazlığı var. Bunlara rağmen 4 diyorum hala. Çooook seviyorum çocukları ve kalabalık aile de hoşuma gidiyor. Eşim 2 yeter diyor ama ben en az 3 çocuk (aslında istediğim 4 çocuk) diyorum tüp bebek tedavisi gerekse bile. Artık hakkımızda hayırlısı nasip kısmet bakalım. Düşün karnımdaki doğmadı ben kaç aydır 3. İçin eşimi ikna etmeye çalışıyorum
İkinci oğlan yolda canımSenin ilk bebeğin mi ikinci mi canım?
Canım sen kaç kilo aldın ?Bizimkiyle ayni masallah. Doguma kdr daha fazla almaz tahminimce suan en cok kilo aldigi donem cnku.
Canım sen kaç kilo aldın ?
Masallahcnm bizim dogumda ne kdr olur belli dgl cnku dogm ne zmn olck o belli dgl :)Biz bugün kontroldeydik bebişimiz uyuyordu büyümüş 2550gr olmuş maşallah benden bu kadarı bile olmaz sanıyordumdoğuma kadar 3450 olurmuş aynı durumda olanlara fikir olsun
Maşallah Can'ım sana. 27 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın
Sen de bendensin canım ben de 4 çocuk istiyorum eşim 2 yeter diyor bu 2. Çocuğum zaten. Eşimi şimdiden 3.ye ikna etmeye çalışıyorum
Hep evdeyim ÇOĞU zamanda TV'yi falan açmıyorum ... Ama bundan sonra daha çok dikkat kesilirim :)))Canım sanırım 32-33'ten beri. Ama sürekli değil. Nadir oluyor. Bir de hep etraf sessizken duyuyorum. Belki sende de oluyordur ama duymuyorsundur.
Kızlar geri çekilme yöntemi prostata neden oluyor diye biliyorumGecmis olsun cnm ben kv den de esimden de annemden de babamdan da herkesten hediye bekliyorum valla
Bu arada bizim de yontemimiz ayni dogumdan sonra da ayni sekil devam edecegiz biz de basariliyiz sanirim o konuda
Ben gittigimde drun eline sorularim yazili olan kagit veriyorumannemin de ayri bir suru sorusu oluyo esiminin de ayri sorulari oluyo fln
Sen biraz cekingen misin acaba cnm ya sor aklina ne gelirse sor
Kızlar geri çekilme yöntemi prostata neden oluyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?