2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dün gece yine bi rüya gördüm:) karnıma bakıyorum bebis tekme atıyo eşime gösteriyorum baksana falan diye sonra bi anda görüntü netleşmeye başlıyor sanki dikkatli bakınca aradaki duvar kalkıyor ve Bebeğimi icerdeyken görüyorum baş aşağı durmuş şok oluyorum çığlık atıyorum resmen bir bebek bacaklarını kollarını herseyini görüyorum sonra yüzünü gördüm aayy acayip bişeydi ultrason resmine benziyo sanki biraz diyorum net yüzünü falan gördüm oynuyodu içerde :) sanırım benim rüyalar bilim kurgu tadı vermeye başladı

Her hamilelik aynı olmazmış ikinciyi çok rahat geçirirsin inşallah Can'ım

Gününüz çok güzel geçsin inşallah Can'ım. Hepimizin.

Günaydın güzel anneler ve anne Adayları :)) havada annelerin şansına pek bi güzel tam pikniklik :))) benimde eşim dün geldi, beşiğimizi kargoyla göndertmiş 3 gündür bekliyordu , kahvaltımızı yaptık , Beşik kurmaya yoğunlaştı , arabamızı da almış Kraft Twist xx travel sistem, bira ağır ama çok konforlu bi araba :)) bana lansinoh Göğüs ucu kremiyle saten lohusa pijaması almış , hastanede giyemem ancak evde giyebileceğim birşey :) heralde benim anneler günü hediyelerim bunlar , adam izmire tez için gitti, bebek eşyalarıyla geri döndü :))) biz inşaallah hazırız , bebişimizde hazır olduğunda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :))) hepinize mutlu pazarlar :)))

Güle güle kullanın canım benim

Iyi gunlerde kullannsin minnosun :)

Güzel günlerde güle güle kullanın Can'ım tüm aldıklarınızı. Bu yıl bizim de tüm özel günlerde hediyeler küçük hanımefendiye alındı feda olsun miniklerimize

Az önce otururken bi ıslaklık hissettim. Gittim tuvalete baktım çamaşırımda küçük bir ıslaklık var. Takip ediyorum şimdi gerisi gelecek mi diye? Bebek hareketli. Sizce hemen dr aramalı mıyım? Sonuçta gelen suyum mu emin değilim, miktarı çok az ama sanki çişimi de kaçırmadım o an hiç çişimi kaçırıyormuş gibi hissetmedim.

Canım gelenin ne olduğunu anlamak için takip etmelisin dediğin gibi. Eğer suyun sızıyorsa o devam ediyor. Sürekli bir ıslaklık hissi oluyor. Normal akıntı da olabilir. Eğer 4-5 saat tamamen kuru kalıyorsa sorun yok ama az az da olsa sürekli devam ediyorsa o zaman ara doktorunu bence. Benim de ıslaklık oluyor öyle son 2 aydır.

Çok teşekkür ederim. Peçete koydum ıslaklık takibi için. Turnusol kağıdı koyuluyormuş galiba bir de. Eczaneye sorucam onu da şimdi yoldayım.
Var mı başka bir takip yöntemi bildiğiniz?

Estafirullah canım ne demek. Önceden çocuğum olduğu için rapor verilmiyor diye biliyorum ama tam emin değilim. Arkadaşın iyice bi öğrensin garanti olsun canım. Yaklaşık 7 bin gitti sanırım. Depend orta boy aldım denedim tam geldi hamile olmama rağmen (şu an 74 kiloyum) ben 1 pakette büyük aldım onun ortadaki hasta bezi kısmı az daha uzun az daha büyük diğerine göre. Depend sezeryan sonrası rahatsız etmez gibi geldi bana. Bezi yumuşak sıkıp rahatsız etmiyor esnek baya. Benim de önceki sezeryan. Yaklaşık 6.5 -7 yıl oldu (ilk kızım ağustos 2009 doğumlu). Senin ilk ççocuğun hangi tarihte doğmuştu canım?

Saol canım inş amin

Biz bugün kontroldeydik bebişimiz uyuyordu büyümüş 2550gr olmuş maşallah benden bu kadarı bile olmaz sanıyordum doğuma kadar 3450 olurmuş aynı durumda olanlara fikir olsun
Maşallah bebişe. seninle tarihlerimiz aynı. Benim minik de çrş günü 2370 gr 46 cmdi. Şimdi 2500 gr olmuştur. Aynı gidiyorlar galiba senin bebişle. Benim ilki sezeryan olduğundan bu da sezeryan. tam tarihi belli değil ama tahminen haziranın ilk günleri doğacak. O zamana benimki 3200 falan olur heralde (son zamanlarda genelde 200 gr aldı her hafta) senin normal doğum mu olacak canım?

Senin de zor geçmiş canım. Ama bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alınca hepsine değecek inş

Arayıp bi danış istersen canım iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…