- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.441
Teşekkürler Can'ım bunu bilmiyordumÖZel hastanede doğum yapcak arkadşlaaaaar
Ped almanıza gerek yok hastane fazlasıyla veriyooor :)
23 yaşındayım ben de :)
Benim esime 3-4 farketmiyor o sadece ben zorlandığım ićin istemiyordy ben de senin kadar olmasa da zor gebelik geçirdim ztn bebeğin kalbi atmaması nedeniyle kurtaj olmam esimin cok zoruna gitti basit bi ameliyat ama cok uzuldu daha yeni evliydik mayista evlenmistim mayista hamile kalmistim temmuzun son haftasi kurtaj oldum 22 yasindaydim daha kurtaj sadece bebegini istemeyenler yapiyor zannediyorduk bilmuyorduk bule bebegin kalbi atmama ihtimali fln nerden bilelim saftık baya ya fln sonra iste gen testiyle kan pihtilasmasi cikinca bu sefer de ignelere basladik her gun kan sulandirici igne iste bir de esimin de benim de igne fobimiz var biz evlenmek icin saglik raporu almaya bule.dugune 3 gun kala anca gittik kan veremedik bir turlu son 3 gun kala nikah tarihi aldik :)) simdi ignelerimi esim yapiyor biz bayilacak gibi oluyoruz igne nedeniyle her gun :) ben damar yolu actirinca bayginlik gecirirdim eskiden hey gidi heyy :)) simdi en azindan her ay kan tahlili yaptiriyoruz :)) 20 hafta bulanti cektim zofranin geciremedigi kusma ve bulantim oldu hep hastanede serum yedim fln fln sonra kansizlik nedeniyle serum oldum :))) derken esim tek cocuk yeter diyordu dayanamiyordu beni boyle gormeye ama ben onu ikna ettim en azindan 3 cocuk icin :) onun icin daha zor ya igne fobisi baya agir hep yanimda duruyor ama hep fena oluyor midesi bulaniyor terliyor kipkirmizi oluyor eli ayagi titriyorduygu somurusu yaptim surekli benim Gülsîma kızım kardeşsiz mi kalsın, benim Gül kızım abla olmasın mıı diye diye :)) oyle iste :))
Gününüz çok güzel geçsin inşallah Can'ım. Hepimizin.Günaydın kızlar, bir pazar günü yapayalnız uyandım yatağımda
Bugün anneler günü. Biz de annem ve kız kardeşimle gezeceğiz.
Eşim şehir dışında.
Hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Eşi hediye alan var mı acaba?
Pek mantıklı gelmedi bana, hem zaten prostat büyümesi yaşı ilerleyen bir çok erkeğin kaderi gibi bir şey
Güle güle kullanın canım benimGünaydın güzel anneler ve anne Adayları :)) havada annelerin şansına pek bi güzel tam pikniklik :))) benimde eşim dün geldi, beşiğimizi kargoyla göndertmiş 3 gündür bekliyordu , kahvaltımızı yaptık , Beşik kurmaya yoğunlaştı , arabamızı da almış Kraft Twist xx travel sistem, bira ağır ama çok konforlu bi araba :)) bana lansinoh Göğüs ucu kremiyle saten lohusa pijaması almış , hastanede giyemem ancak evde giyebileceğim birşey :) heralde benim anneler günü hediyelerim bunlar , adam izmire tez için gitti, bebek eşyalarıyla geri döndü :))) biz inşaallah hazırız , bebişimizde hazır olduğunda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :))) hepinize mutlu pazarlar :)))
Iyi gunlerde kullannsin minnosun :)Günaydın güzel anneler ve anne Adayları :)) havada annelerin şansına pek bi güzel tam pikniklik :))) benimde eşim dün geldi, beşiğimizi kargoyla göndertmiş 3 gündür bekliyordu , kahvaltımızı yaptık , Beşik kurmaya yoğunlaştı , arabamızı da almış Kraft Twist xx travel sistem, bira ağır ama çok konforlu bi araba :)) bana lansinoh Göğüs ucu kremiyle saten lohusa pijaması almış , hastanede giyemem ancak evde giyebileceğim birşey :) heralde benim anneler günü hediyelerim bunlar , adam izmire tez için gitti, bebek eşyalarıyla geri döndü :))) biz inşaallah hazırız , bebişimizde hazır olduğunda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :))) hepinize mutlu pazarlar :)))
Güzel günlerde güle güle kullanın Can'ım tüm aldıklarınızı. Bu yıl bizim de tüm özel günlerde hediyeler küçük hanımefendiye alındı feda olsun miniklerimizeGünaydın güzel anneler ve anne Adayları :)) havada annelerin şansına pek bi güzel tam pikniklik :))) benimde eşim dün geldi, beşiğimizi kargoyla göndertmiş 3 gündür bekliyordu , kahvaltımızı yaptık , Beşik kurmaya yoğunlaştı , arabamızı da almış Kraft Twist xx travel sistem, bira ağır ama çok konforlu bi araba :)) bana lansinoh Göğüs ucu kremiyle saten lohusa pijaması almış , hastanede giyemem ancak evde giyebileceğim birşey :) heralde benim anneler günü hediyelerim bunlar , adam izmire tez için gitti, bebek eşyalarıyla geri döndü :))) biz inşaallah hazırız , bebişimizde hazır olduğunda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :))) hepinize mutlu pazarlar :)))
evet evet veriliyor ped. Sezaryen olmuştum hem hasta bezi hem ped hastaneden veriyorlar.Teşekkürler Can'ım bunu bilmiyordum
Az önce otururken bi ıslaklık hissettim. Gittim tuvalete baktım çamaşırımda küçük bir ıslaklık var. Takip ediyorum şimdi gerisi gelecek mi diye? Bebek hareketli. Sizce hemen dr aramalı mıyım? Sonuçta gelen suyum mu emin değilim, miktarı çok az ama sanki çişimi de kaçırmadım o an hiç çişimi kaçırıyormuş gibi hissetmedim.
Canım gelenin ne olduğunu anlamak için takip etmelisin dediğin gibi. Eğer suyun sızıyorsa o devam ediyor. Sürekli bir ıslaklık hissi oluyor. Normal akıntı da olabilir. Eğer 4-5 saat tamamen kuru kalıyorsa sorun yok ama az az da olsa sürekli devam ediyorsa o zaman ara doktorunu bence. Benim de ıslaklık oluyor öyle son 2 aydır.
Estafirullah canım ne demek. Önceden çocuğum olduğu için rapor verilmiyor diye biliyorum ama tam emin değilim. Arkadaşın iyice bi öğrensin garanti olsun canım. Yaklaşık 7 bin gitti sanırım. Depend orta boy aldım denedim tam geldi hamile olmama rağmen (şu an 74 kiloyum) ben 1 pakette büyük aldım onun ortadaki hasta bezi kısmı az daha uzun az daha büyük diğerine göre. Depend sezeryan sonrası rahatsız etmez gibi geldi bana. Bezi yumuşak sıkıp rahatsız etmiyor esnek baya. Benim de önceki sezeryan. Yaklaşık 6.5 -7 yıl oldu (ilk kızım ağustos 2009 doğumlu). Senin ilk ççocuğun hangi tarihte doğmuştu canım?Canım tüp bebek için sgk dan yararlanabildin mi? Yoksa ikinci çovuğun olduğu tüm masrafları cepten mi karşıladınız. Arkadaşım için soruyorum canım kusura bakma. Sizin ne kadara maloldu?
Ayrıca depend bezli külotları hangi beden aldın canım. Sezaryenli de giyebilir demişsin bende almak istiyorum da.
Benim de ikinci sezaryenim olacak canım. İlki 6,5yıl önceydi. Şimdilik sorun yok ama operasyon sonrası sorun olur mu ki!!
Daldan dala atladım canım kusura bakma :)
Saol canım inş aminKesinlikle katılıyorum canım kalabalık aile çok keyifli çocuklar evin neşesi bende en az 3 istiyordum eşim 2 yeter diyordu şimdi ben 2. Icın uzun bi zama geçsin de hamileliği unutayim diorum. Senin bu yaşadıklarınla 3. Yu istemen büyük cesaret maşallah valla. Insallah 3. Hamileligin acayip güzel ve kolay olur
Maşallah bebişe. seninle tarihlerimiz aynı. Benim minik de çrş günü 2370 gr 46 cmdi. Şimdi 2500 gr olmuştur. Aynı gidiyorlar galiba senin bebişle. Benim ilki sezeryan olduğundan bu da sezeryan. tam tarihi belli değil ama tahminen haziranın ilk günleri doğacak. O zamana benimki 3200 falan olur heralde (son zamanlarda genelde 200 gr aldı her hafta) senin normal doğum mu olacak canım?Biz bugün kontroldeydik bebişimiz uyuyordu büyümüş 2550gr olmuş maşallah benden bu kadarı bile olmaz sanıyordumdoğuma kadar 3450 olurmuş aynı durumda olanlara fikir olsun
Canım malesef her özel hastane aynı değil hepsi vermiyor sormak lazım sonra sıkıntı yaşamamak içinÖZel hastanede doğum yapcak arkadşlaaaaar
Ped almanıza gerek yok hastane fazlasıyla veriyooor :)
Senin de zor geçmiş canım. Ama bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alınca hepsine değecek inş23 yaşındayım ben de :)
Benim esime 3-4 farketmiyor o sadece ben zorlandığım ićin istemiyordy ben de senin kadar olmasa da zor gebelik geçirdim ztn bebeğin kalbi atmaması nedeniyle kurtaj olmam esimin cok zoruna gitti basit bi ameliyat ama cok uzuldu daha yeni evliydik mayista evlenmistim mayista hamile kalmistim temmuzun son haftasi kurtaj oldum 22 yasindaydim daha kurtaj sadece bebegini istemeyenler yapiyor zannediyorduk bilmuyorduk bule bebegin kalbi atmama ihtimali fln nerden bilelim saftık baya ya fln sonra iste gen testiyle kan pihtilasmasi cikinca bu sefer de ignelere basladik her gun kan sulandirici igne iste bir de esimin de benim de igne fobimiz var biz evlenmek icin saglik raporu almaya bule.dugune 3 gun kala anca gittik kan veremedik bir turlu son 3 gun kala nikah tarihi aldik :)) simdi ignelerimi esim yapiyor biz bayilacak gibi oluyoruz igne nedeniyle her gun :) ben damar yolu actirinca bayginlik gecirirdim eskiden hey gidi heyy :)) simdi en azindan her ay kan tahlili yaptiriyoruz :)) 20 hafta bulanti cektim zofranin geciremedigi kusma ve bulantim oldu hep hastanede serum yedim fln fln sonra kansizlik nedeniyle serum oldum :))) derken esim tek cocuk yeter diyordu dayanamiyordu beni boyle gormeye ama ben onu ikna ettim en azindan 3 cocuk icin :) onun icin daha zor ya igne fobisi baya agir hep yanimda duruyor ama hep fena oluyor midesi bulaniyor terliyor kipkirmizi oluyor eli ayagi titriyorduygu somurusu yaptim surekli benim Gülsîma kızım kardeşsiz mi kalsın, benim Gül kızım abla olmasın mıı diye diye :)) oyle iste :))
Arayıp bi danış istersen canım iyi olurAz önce otururken bi ıslaklık hissettim. Gittim tuvalete baktım çamaşırımda küçük bir ıslaklık var. Takip ediyorum şimdi gerisi gelecek mi diye? Bebek hareketli. Sizce hemen dr aramalı mıyım? Sonuçta gelen suyum mu emin değilim, miktarı çok az ama sanki çişimi de kaçırmadım o an hiç çişimi kaçırıyormuş gibi hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?