- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.461
Cnm ins su degildir.Az önce otururken bi ıslaklık hissettim. Gittim tuvalete baktım çamaşırımda küçük bir ıslaklık var. Takip ediyorum şimdi gerisi gelecek mi diye? Bebek hareketli. Sizce hemen dr aramalı mıyım? Sonuçta gelen suyum mu emin değilim, miktarı çok az ama sanki çişimi de kaçırmadım o an hiç çişimi kaçırıyormuş gibi hissetmedim.
Canım gelenin ne olduğunu anlamak için takip etmelisin dediğin gibi. Eğer suyun sızıyorsa o devam ediyor. Sürekli bir ıslaklık hissi oluyor. Normal akıntı da olabilir. Eğer 4-5 saat tamamen kuru kalıyorsa sorun yok ama az az da olsa sürekli devam ediyorsa o zaman ara doktorunu bence. Benim de ıslaklık oluyor öyle son 2 aydır.
Yok canım başka. Bende de turnusol var. Eğer akıntı ise kırmızı, amniyon sıvısı ise mavi, mor olmalı rengi. Ama idrarda aynı renk olabiliyor. O sebeple en iyisi sürekli olup olmadığını kontrol etmek dedi doktorum.Çok teşekkür ederim. Peçete koydum ıslaklık takibi için. Turnusol kağıdı koyuluyormuş galiba bir de. Eczaneye sorucam onu da şimdi yoldayım.
Var mı başka bir takip yöntemi bildiğiniz?
Cnm ins su degildir.
Bana da oluyor ıslaklık ama öyle haftada bir falan aşırı değil hiç önemsemedim çok değil diye ama umarım her şey yolundadır hepimiz için
Kızlar bugün hava çok güzeldi. Belgrad ormanına gittik ve bir arkadaşım hamile fotoğraflarımızı çekti eşimle
Bebişimin albümünün ilk fotoğrafları oldu.
Yalnız içimde bir hüzün var. Geçen sene tam bu zamanlarda 5 aylık hamiledim ve fotoğraf çektirmiştik. Aslında öyle bir planımız yoktu ama çok güzel bir yerdeydik ve bir fotoğrafçının ısrarına dayanamayıp kabul etmiştik. 2-3 hafta sonra da bebeği kaybettik. Fotoğrafları da atamadık tabiki ama bakamıyoruz da
Sürekli aklıma o geliyor bugün
Kizlar sizlerin kilo alimi ne durumda? Ben 1 aydir almiyorum hatta veriyorum. 10 a yakin aldim .
Normal bence kilo ama nasıl verdin .iştahsız. misin 1 aydır. Ben de 59 dum birden 62 oldum
Yani senin tam tersin.cokda iştahlı değilim.abur cubur şeyler de yemiyor um ama yine de 10 kilo aldım. 33 haftalık im
Hayırdır canım , yiyor musun peki ? Ben son 1 aydır 3 kilo aldımKizlar sizlerin kilo alimi ne durumda? Ben 1 aydir almiyorum hatta veriyorum. 10 a yakin aldim ben.
Evet canim istahim azaldi baya ama yinede yiyorum..Hayırdır canım , yiyor musun peki ? Ben son 1 aydır 3 kilo aldım( toplamda 12 kilo oldu (
Kızlar bugün hava çok güzeldi. Belgrad ormanına gittik ve bir arkadaşım hamile fotoğraflarımızı çekti eşimle
Yalnız içimde bir hüzün var. Geçen sene tam bu zamanlarda 5 aylık hamiledim ve fotoğraf çektirmiştik. Aslında öyle bir planımız yoktu ama çok güzel bir yerdeydik ve bir fotoğrafçının ısrarına dayanamayıp kabul etmiştik. 2-3 hafta sonra da bebeği kaybettik. Fotoğrafları da atamadık tabiki ama bakamıyoruz da
Kizlar sizlerin kilo alimi ne durumda? Ben 1 aydir almiyorum hatta veriyorum. 10 a yakin aldim ben.
Çok zor bi duygu , Allah kimseye göstermesin ... Benimde ilk bebeğimi kaybedeli 1.5 yıl geçti ama hiçbir anda aklımdan çıkmıyor... Bazen güldüğümde , gülmenin bana yasak OLDUĞUNU düşünüyorum hemen bebeğim geliyor aklıma, durgunlaşıyorum ... Biz onları unutmadık , onlarda bizi bekliyorlar, inşaallah şefaatçi olur vefat eden yavrularımız... Şimdiki yavrularımızı da Allah guzel ömürler nasip etsin ...Kızlar bugün hava çok güzeldi. Belgrad ormanına gittik ve bir arkadaşım hamile fotoğraflarımızı çekti eşimle
Evet canim istahim azaldi baya ama yinede yiyorum..
Kuzum cok zayifmisin sen ya ne guzel. Ben 62.5 la başladım gebeligeSon muayeneden beri 2bucuk hafta gecti 700 gr kilo almisim umarim hepsini bebis almistir
Genel olarak da 48den 57.6 ya ciktim su an son durum 57.6
İnşallah canım. Suyu takip etmenin bir yöntemini daha hatırladım. Uzanıyorsun 1-2 saat falan. Sonra ayağa kalktığında eğer su birikmiş de kalktığın için akıyormuş gibi geliyorsa amniyon sıvısı olma ihtimali yüksek. Yattığın süre boyunca içeride birikmiş oluyor. Turnusolu varsa gazlı bezin arasına koy. Benim doktorum öyle göstermişti. Peçete emebilir ve turnusola geçmeyebilir.Canım artık tehlikeli günlerimiz geride kaldı allahın izniyle. İçini ferah tut. Yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almamız yakındır hayırlısıyla.
Ah cnm ya 5-6 aylik bebek kaybetmek kolay mirahim agzi yetmezligi fln mi vardi ki cok uzuldum Rabbim bu evladindan yana yuzunu cok cok cok guldursun âminnnn
Biz de bugun foto cekindik hava guzel diye ama ben kendimi hic begenmedim ya kendimi guzel bulmama donemine girdim sanirim
Çok zor bi duygu , Allah kimseye göstermesin ... Benimde ilk bebeğimi kaybedeli 1.5 yıl geçti ama hiçbir anda aklımdan çıkmıyor... Bazen güldüğümde , gülmenin bana yasak OLDUĞUNU düşünüyorum hemen bebeğim geliyor aklıma, durgunlaşıyorum ... Biz onları unutmadık , onlarda bizi bekliyorlar, inşaallah şefaatçi olur vefat eden yavrularımız... Şimdiki yavrularımızı da Allah guzel ömürler nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?