2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm ins su degildir.

Bana da oluyor ıslaklık ama öyle haftada bir falan aşırı değil hiç önemsemedim çok değil diye ama umarım her şey yolundadır hepimiz için

Çok teşekkür ederim. Peçete koydum ıslaklık takibi için. Turnusol kağıdı koyuluyormuş galiba bir de. Eczaneye sorucam onu da şimdi yoldayım.
Var mı başka bir takip yöntemi bildiğiniz?
Yok canım başka. Bende de turnusol var. Eğer akıntı ise kırmızı, amniyon sıvısı ise mavi, mor olmalı rengi. Ama idrarda aynı renk olabiliyor. O sebeple en iyisi sürekli olup olmadığını kontrol etmek dedi doktorum.

Kızlar bugün hava çok güzeldi. Belgrad ormanına gittik ve bir arkadaşım hamile fotoğraflarımızı çekti eşimle
Bebişimin albümünün ilk fotoğrafları oldu.

Yalnız içimde bir hüzün var. Geçen sene tam bu zamanlarda 5 aylık hamiledim ve fotoğraf çektirmiştik. Aslında öyle bir planımız yoktu ama çok güzel bir yerdeydik ve bir fotoğrafçının ısrarına dayanamayıp kabul etmiştik. 2-3 hafta sonra da bebeği kaybettik. Fotoğrafları da atamadık tabiki ama bakamıyoruz da

Sürekli aklıma o geliyor bugün

Cnm ins su degildir.

İnşallah

Brnim kız erken gelecek o kesin de hep bi yaramazlık peşinde

Çok şükür haftamız ilerledi. Gelişimi de iyi o nedenle doğum korkum yok çk fazla. Ama durduğu her gün kar tabi

Bir de doktor sıkıntım var benim. Şu an suyum gelse hangi dru ararı bilmiyorum.

Şu an için turnusolla takip ediyorum. Turnusol renk değiştirmedi. 9ay 4 5 saat dedi akşam 7 8e kadar böyle takip edicem. İnşallah su değildir.

Bana da oluyor ıslaklık ama öyle haftada bir falan aşırı değil hiç önemsemedim çok değil diye ama umarım her şey yolundadır hepimiz için

İnşallah canım

Benim bebiş aşağıda duruyor zaten. Drum beni doğum çok yakın fiye diye 3 haftadır korkutuyor. Ben o nedenle biraz hassas olmuş olabilirim.

Canım artık tehlikeli günlerimiz geride kaldı allahın izniyle. İçini ferah tut. Yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almamız yakındır hayırlısıyla.

Kizlar sizlerin kilo alimi ne durumda? Ben 1 aydir almiyorum hatta veriyorum. 10 a yakin aldim ben.

Ah cnm ya 5-6 aylik bebek kaybetmek kolay mi rahim agzi yetmezligi fln mi vardi ki cok uzuldum Rabbim bu evladindan yana yuzunu cok cok cok guldursun âminnnn

Biz de bugun foto cekindik hava guzel diye ama ben kendimi hic begenmedim ya kendimi guzel bulmama donemine girdim sanirim

Çok zor bi duygu , Allah kimseye göstermesin ... Benimde ilk bebeğimi kaybedeli 1.5 yıl geçti ama hiçbir anda aklımdan çıkmıyor... Bazen güldüğümde , gülmenin bana yasak OLDUĞUNU düşünüyorum hemen bebeğim geliyor aklıma, durgunlaşıyorum ... Biz onları unutmadık , onlarda bizi bekliyorlar, inşaallah şefaatçi olur vefat eden yavrularımız... Şimdiki yavrularımızı da Allah guzel ömürler nasip etsin ...

Reactions: 9ay
Merhaba kızlar...
Anneler günümüz kutLu oLsun ❤❤❤
Size bir soru.
Benim aşırı derecede sağ kalcam ve bacagım agrıyor. Feci deeigim resmen yürümekte zoruk çekiyorum.
Bu 1 aydr var amaa bu gun neolduysa şidetlendi resmen agrı.

Canım artık tehlikeli günlerimiz geride kaldı allahın izniyle. İçini ferah tut. Yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almamız yakındır hayırlısıyla.
İnşallah canım. Suyu takip etmenin bir yöntemini daha hatırladım. Uzanıyorsun 1-2 saat falan. Sonra ayağa kalktığında eğer su birikmiş de kalktığın için akıyormuş gibi geliyorsa amniyon sıvısı olma ihtimali yüksek. Yattığın süre boyunca içeride birikmiş oluyor. Turnusolu varsa gazlı bezin arasına koy. Benim doktorum öyle göstermişti. Peçete emebilir ve turnusola geçmeyebilir.

Amin. Hepimiz sağlıklı kavuşalım inşallah. Canım çok normal öyle hissetmen. Çok hızlı bir şekilde vücudun, yüzün değişiyor. Yinede bir kaç sene sonra hamile fotoğraflarına bakınca ne kadar güzelmişim diyeceksin eminim.

Canım size de Allah sabır versin. Ramazandı, biraz kendime gelince Eyüp Sultan'a gitmiştik. Orada da bir sohbete denk gelmiştik. Bunun en zor imtihanlardan biri olduğundan bahsediyordu. İnşallah Allah'ın rızasını kazanacak şekilde sabır göstermişizdir, gösteriyoruzdur. Sanırım bir nebze de olsa başarmışız ki Allah yeniden sağlıklı bebekler, sağlıklı hamilelikler nasip etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…