2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar aranızda daha önce normal doğum yapan varmı benim iki sezeryanım var şimdi normal doğum yapmak istiyorum gittiğim hastahane yapıyor ama bu doğum kesisi beni korkutuyor mecburi bir şeymi ve çok acıyormu özelellikle dikim anı cvplarsanız sevinirim

Özellikle yürüdüğüm zaman bebek kaskati kesiliyor sonra geçiyor yürümeye başladığım zaman tekrar kas kati oluyor. Ama yürürken fark edemiyorum karnimin tamamen sertleşip sertlesmedigini. Oturduğum zaman sadece bebegin olduğu yer kati diğer yerler yumuşak oluyor. Çok geziyor icerde bir de bu aralar aman maşallah diyeyim. Dönüyor mu acaba :) en son makat gelişliydi. Hakkımızda ne hayırlı ise o olsun inşallah.

Evet cok zor bi imtihan ya ben 10 haftalikken kalbi olusmadigi icin gelismedigi icin kurtaj oldugumda bile cok uzuldum o kadar bulanti cektim dedim bidaha cocuk mocuk yapmicam evlat edinecem dedim neler neler :)) hamilelik zor bi surec ya bu surec sonunda husrana ugramak cok buyuk bi imtihan

Cnm eczaciymissin bisi sorcam bu bepanten merhemi yaralara da iyi geliyor mu esim hali sahada epey bacaklarini dizini fln mahfetmis de

Canım benim Allahtan hayırlısı.

Reactions: 9ay
kızlar iyi akşamlar. Salı günü ilk kez nst ye giricem. acı vs. hissedilmiyo dimi. çok merak ediyorum nasıl bişey. birazda korkuyorum. 2 haftaönce doktor kontrolünde (31+4) 2.100 gr 43 cm çıkmıştı. 1,5 kilo aldım o ayımda. bebek de 950 gr mı almış. neredeyse tamamını almış yani. toplamda 13 kilo aldım. Doktorum bayağı kilo alıyor bebeğin çok iyi besleniyosun dedi. Günde 1 litre süt içiyorum, 4 adet ceviz yiyorum, 1 meyve, 1 havuç 1 kaşık bal veya pekmez hergün yiyorum ben tamamen buna bağlıyorum bebeğin gelişimini. bu arada çikolatalı tatlılara da hayır diyemiyorum ne olacak bu halim bilmiyorum :) :)

şimdi 33+ 4 günlük kontrolümüz olacak. inşallah kilo almıştır. Ama şu nst den korkuyorum sancı çıkar diye.

9ay canım senin normal doğum mu düşünülüyor sezeryan mı? Sızıntım var dedin ya bebeğin suyu açısından dr ne diye yönlendirdi merak ettim. Bir de bebeğin suyu normal mi sana söylenen bir azlık var mı?

Ay ne kadar güzel , benim 31₺4 te 1540 kg dedi doktorum , bende hergun 2 bardak süt muz meyve kırmızı et yumurta tahin pekmez bal yiyorum 2 güne bir bakliyat yememe rağmen bana kilo oldu sadece ( bu konuda doktorların dediğine geliyorum genetik ve Yapısal OLDUĞUNU Söylüyorlar , bende 2750 kg doğmuşum, çok büyük bir bebek beklemek yanlış olur galiba :) nst ye 30 haftalıkken girdim göbeği biraz sıkıyor birde hep aynı pozisyonda yatmak ama kalp atışlarını da duyuyorsun ya , harika bir duygu bitmesin istiyorsun güm güm güm :)))

Korkulacak bişey değil canim en son kontrolde nerdeyse 1 saat nst takıldı gayet rahattı. Ama sancim olduğunda gece 5 te felan gelip takmış lardi sonra sabah 2 kere peşpeşe taktılar onlar biraz sırt ağrısı yapmisti.

Merhaba güzel anneler
Hepimizin anneler günü kutlu olsun.Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Tüm anne olmak isteyenlere de bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Benimde son zamanlarda çok sık olmamakla birlikte adet sancısına benzer anlık ağrım oluyor.Sanki adet olacakmış gibi oluyorum sonra yavaş yavaş geçiyor.Annem ay sancısı yorumunda bulundu.Artık hamilelik zorlamaya başladı.Benimde sol bacağımın vücudumla birleştiği noktada ağrı oluyor.

Bende 71 kilo oldum. Bana da orta boy olur o zaman alayım bari canım.
Arkadaşımın 10 yaşında bir oğlu var. Çift rahimliymiş. Ilk bebeğin de çift rahim oldugunu bilmeden hamile kalmış. Problemsiz doğum yapmış. Doğurduğu günden beri korunmuyor. Fakat doktorlar zaten ona söylemiş senin ancak tüp bebek olur diye. Maddi olanakları yok ama ikincilere sgk katkıda bulunmuyormuş. Eşi kaderimize razı olalım dese de kadın illaki ikinci çocuk istiyor. Kısmet canım
Benim ilk oğlum ekim 2009lu. Şimdilik dikiş yerlerimde sorun yok ama ilerleyen günler ne gösterir bilemem canım. Asıl operasyonda aynı yerden kesilecek ya sonrası zor olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…