- 13 Kasım 2012
- 534
- 248
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.481
Bence doktoruna danış canım o izin verirse yürü
Karnin tamamen sertlesiyomu? Benim bazen oyle oliyo kaskati oluyo tamamen bikac saat surdugude oluyo hatta dikkat ettim cok yorulursam yada gazım oldugu zamanlarda daha cok oluyo. Doktora soyledim 1dakika sertlesip yumusuyo sonra tekrar 1dakika
sertlesiyosa hemen haber ver dedi duzenli
yani. Bazende oglum bitaraftan sertlesiyo onu anliyorum ama zaten artik. Onemli olan duzenli kasilip gevsemeler canim. Senin haftanda daha cok oluyodu benimde simdi ayirt ediyorum cok rahat. Kasildigin zaman dinlen yorma kendini. Ben dönene kadar cok yuruyus yapmicam erken gelmesin cunku donmeden. Donmezsede mayis sonu sezeryan gorunuyo bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin
İnşallah canım. Suyu takip etmenin bir yöntemini daha hatırladım. Uzanıyorsun 1-2 saat falan. Sonra ayağa kalktığında eğer su birikmiş de kalktığın için akıyormuş gibi geliyorsa amniyon sıvısı olma ihtimali yüksek. Yattığın süre boyunca içeride birikmiş oluyor. Turnusolu varsa gazlı bezin arasına koy. Benim doktorum öyle göstermişti. Peçete emebilir ve turnusola geçmeyebilir.
Amin. Hepimiz sağlıklı kavuşalım inşallah. Canım çok normal öyle hissetmen. Çok hızlı bir şekilde vücudun, yüzün değişiyor. Yinede bir kaç sene sonra hamile fotoğraflarına bakınca ne kadar güzelmişim diyeceksin eminim.
Canım size de Allah sabır versin. Ramazandı, biraz kendime gelince Eyüp Sultan'a gitmiştik. Orada da bir sohbete denk gelmiştik. Bunun en zor imtihanlardan biri olduğundan bahsediyordu. İnşallah Allah'ın rızasını kazanacak şekilde sabır göstermişizdir, gösteriyoruzdur. Sanırım bir nebze de olsa başarmışız ki Allah yeniden sağlıklı bebekler, sağlıklı hamilelikler nasip etmiş.
Canım benim Allahtan hayırlısı.Kızlar bugün hava çok güzeldi. Belgrad ormanına gittik ve bir arkadaşım hamile fotoğraflarımızı çekti eşimle
Bebişimin albümünün ilk fotoğrafları oldu.
Yalnız içimde bir hüzün var. Geçen sene tam bu zamanlarda 5 aylık hamiledim ve fotoğraf çektirmiştik. Aslında öyle bir planımız yoktu ama çok güzel bir yerdeydik ve bir fotoğrafçının ısrarına dayanamayıp kabul etmiştik. 2-3 hafta sonra da bebeği kaybettik. Fotoğrafları da atamadık tabiki ama bakamıyoruz da
Sürekli aklıma o geliyor bugün
Ben 16 kilo aldım canımKizlar sizlerin kilo alimi ne durumda? Ben 1 aydir almiyorum hatta veriyorum. 10 a yakin aldim ben.
Canım doktoruna bu durumu anlatırsın ona göre yönlendirir seniPerşembe günü randevum hemde nst ye girecegim. Nst de çıkar mi kasildigi vs ? Perşembeye kadar yürüyüşlere ara vereyim en iyisi
Ay ne kadar güzel , benim 31₺4 te 1540 kg dedi doktorum , bende hergun 2 bardak süt muz meyve kırmızı et yumurta tahin pekmez bal yiyorum 2 güne bir bakliyat yememe rağmen bana kilo oldu sadecekızlar iyi akşamlar. Salı günü ilk kez nst ye giricem. acı vs. hissedilmiyo dimi. çok merak ediyorum nasıl bişey. birazda korkuyorum. 2 haftaönce doktor kontrolünde (31+4) 2.100 gr 43 cm çıkmıştı. 1,5 kilo aldım o ayımda. bebek de 950 gr mı almış. neredeyse tamamını almış yani. toplamda 13 kilo aldım. Doktorum bayağı kilo alıyor bebeğin çok iyi besleniyosun dedi. Günde 1 litre süt içiyorum, 4 adet ceviz yiyorum, 1 meyve, 1 havuç 1 kaşık bal veya pekmez hergün yiyorum ben tamamen buna bağlıyorum bebeğin gelişimini. bu arada çikolatalı tatlılara da hayır diyemiyorum ne olacak bu halim bilmiyorum :) :)
şimdi 33+ 4 günlük kontrolümüz olacak. inşallah kilo almıştır. Ama şu nst den korkuyorum sancı çıkar diye.
Geçmiş oldun canım , bol su tüketmeye çalış, birde ayaklarını uzat dinlen canım ..Kızlar sancım var yalancı sanciymis galiba int arastirdigima gore.. doktora gitmicem evde yanlizim suan kizimla.. dua edin lutfen
Dinlendikce geçiyorsa panik yapma bence ama düzenli oluyorsa eşini veya aileden birilerini ara yalnız kalmaKızlar sancım var yalancı sanciymis galiba int arastirdigima gore.. doktora gitmicem evde yanlizim suan kizimla.. dua edin lutfen
Korkulacak bişey değil canim en son kontrolde nerdeyse 1 saat nst takıldı gayet rahattı. Ama sancim olduğunda gece 5 te felan gelip takmış lardi sonra sabah 2 kere peşpeşe taktılar onlar biraz sırt ağrısı yapmisti.kızlar iyi akşamlar. Salı günü ilk kez nst ye giricem. acı vs. hissedilmiyo dimi. çok merak ediyorum nasıl bişey. birazda korkuyorum. 2 haftaönce doktor kontrolünde (31+4) 2.100 gr 43 cm çıkmıştı. 1,5 kilo aldım o ayımda. bebek de 950 gr mı almış. neredeyse tamamını almış yani. toplamda 13 kilo aldım. Doktorum bayağı kilo alıyor bebeğin çok iyi besleniyosun dedi. Günde 1 litre süt içiyorum, 4 adet ceviz yiyorum, 1 meyve, 1 havuç 1 kaşık bal veya pekmez hergün yiyorum ben tamamen buna bağlıyorum bebeğin gelişimini. bu arada çikolatalı tatlılara da hayır diyemiyorum ne olacak bu halim bilmiyorum :) :)
şimdi 33+ 4 günlük kontrolümüz olacak. inşallah kilo almıştır. Ama şu nst den korkuyorum sancı çıkar diye.
Canim benim nerdeyse her akşam uzeri sancim oluyor ritmik korkma. Bol su iç yudum yudum değil baya dik kafaya ve uzan dinlen.Kızlar sancım var yalancı sanciymis galiba int arastirdigima gore.. doktora gitmicem evde yanlizim suan kizimla.. dua edin lutfen
Ağrı devam ediyor mu canımMerhaba kızlar...
Anneler günümüz kutLu oLsun ❤❤❤
Size bir soru.
Benim aşırı derecede sağ kalcam ve bacagım agrıyor. Feci deeigim resmen yürümekte zoruk çekiyorum.
Bu 1 aydr var amaa bu gun neolduysa şidetlendi resmen agrı.
Bende 71 kilo oldum. Bana da orta boy olur o zaman alayım bari canım.Estafirullah canım ne demek. Önceden çocuğum olduğu için rapor verilmiyor diye biliyorum ama tam emin değilim. Arkadaşın iyice bi öğrensin garanti olsun canım. Yaklaşık 7 bin gitti sanırım. Depend orta boy aldım denedim tam geldi hamile olmama rağmen (şu an 74 kiloyum) ben 1 pakette büyük aldım onun ortadaki hasta bezi kısmı az daha uzun az daha büyük diğerine göre. Depend sezeryan sonrası rahatsız etmez gibi geldi bana. Bezi yumuşak sıkıp rahatsız etmiyor esnek baya. Benim de önceki sezeryan. Yaklaşık 6.5 -7 yıl oldu (ilk kızım ağustos 2009 doğumlu). Senin ilk ççocuğun hangi tarihte doğmuştu canım?
Yururken var ya.... facedeki grupta da yazdım oradaki kızlarda da var aynı ağrı.Ağrı devam ediyor mu canım
Şimdi nasılsın cnm?Kızlar sancım var yalancı sanciymis galiba int arastirdigima gore.. doktora gitmicem evde yanlizim suan kizimla.. dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?