- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.501
Tekmeler yukarda hissediliyor ama kafası mesanenin orda olduğu için aşağıda da baskı oluyor ama tekme gibi değilBebeği baş gelişli olan arkadaşlar tekmeleri nerde hissediyorsunuz???
Aynen boyle. Bazen elleriylede vuruyor asagi tarafa. Ama genelde asagida hıçkırıklar, yukarda da tekmeler :))Kızlar ben 88,5 ile başladım gebeliğe, 98
Tekmeler yukarda hissediliyor ama kafası mesanenin orda olduğu için aşağıda da baskı oluyor ama tekme gibi değil
Anladim canim. Benimkisi makat gelişliydi de birkaç gündür göbek deliğinin altında hickirik gibi ritmik şeyler hissediyorum acaba döndü mü diye dusunmustumKızlar ben 88,5 ile başladım gebeliğe, 98
Tekmeler yukarda hissediliyor ama kafası mesanenin orda olduğu için aşağıda da baskı oluyor ama tekme gibi değil
Şuan öyle görünüyor inşallah normal olurMaşallah bebişe. seninle tarihlerimiz aynı. Benim minik de çrş günü 2370 gr 46 cmdi. Şimdi 2500 gr olmuştur. Aynı gidiyorlar galiba senin bebişle. Benim ilki sezeryan olduğundan bu da sezeryan. tam tarihi belli değil ama tahminen haziranın ilk günleri doğacak. O zamana benimki 3200 falan olur heralde (son zamanlarda genelde 200 gr aldı her hafta) senin normal doğum mu olacak canım?
Ewt hıçkırık aşağı tarafa doğru hissediyorumAnladim canim. Benimkisi makat gelişliydi de birkaç gündür göbek deliğinin altında hickirik gibi ritmik şeyler hissediyorum acaba döndü mü diye dusunmustum
Seninki de dönüyordur canımAnladim canim. Benimkisi makat gelişliydi de birkaç gündür göbek deliğinin altında hickirik gibi ritmik şeyler hissediyorum acaba döndü mü diye dusunmustum
Hafifliyor ama tekrar ediyor sancilar.. esim geldi cok sukur yanliz kalamadm daha fazla. InsAllah bi sorun olmaz
Anladim canim. Benimkisi makat gelişliydi de birkaç gündür göbek deliğinin altında hickirik gibi ritmik şeyler hissediyorum acaba döndü mü diye dusunmustum
Kasılma sancının ta kendisi oluoPerşembe günü randevum hemde nst ye girecegim. Nst de çıkar mi kasildigi vs ? Perşembeye kadar yürüyüşlere ara vereyim en iyisi
Midemin hemen dibinde :)) yattığım zaman sağ ve sol karın yanlarımdaBebeği baş gelişli olan arkadaşlar tekmeleri nerde hissediyorsunuz???
Ay ne kadar güzel , benim 31₺4 te 1540 kg dedi doktorum , bende hergun 2 bardak süt muz meyve kırmızı et yumurta tahin pekmez bal yiyorum 2 güne bir bakliyat yememe rağmen bana kilo oldu sadece( bu konuda doktorların dediğine geliyorum genetik ve Yapısal OLDUĞUNU Söylüyorlar , bende 2750 kg doğmuşum, çok büyük bir bebek beklemek yanlış olur galiba :) nst ye 30 haftalıkken girdim göbeği biraz sıkıyor birde hep aynı pozisyonda yatmak ama kalp atışlarını da duyuyorsun ya , harika bir duygu bitmesin istiyorsun güm güm güm :)))
Ay kendimi hiç hayal edemedim öyle ikinci çocuk diye tuttururken :) inşallah gelir Bi gün öyle Bi heves hiç sanmam ama annelik mucizevi bir şey belli ki insana kendini unutturuyorBende 71 kilo oldum. Bana da orta boy olur o zaman alayım bari canım.
Arkadaşımın 10 yaşında bir oğlu var. Çift rahimliymiş. Ilk bebeğin de çift rahim oldugunu bilmeden hamile kalmış. Problemsiz doğum yapmış. Doğurduğu günden beri korunmuyor. Fakat doktorlar zaten ona söylemiş senin ancak tüp bebek olur diye. Maddi olanakları yok ama ikincilere sgk katkıda bulunmuyormuş. Eşi kaderimize razı olalım dese de kadın illaki ikinci çocuk istiyor. Kısmet canım
Benim ilk oğlum ekim 2009lu. Şimdilik dikiş yerlerimde sorun yok ama ilerleyen günler ne gösterir bilemem canım. Asıl operasyonda aynı yerden kesilecek ya sonrası zor olur mu ki
Bende öyle diyordum. Allah ömür versin tek yeter diyordum şimdi ikinci yolda. İnsan fikir değiştiriyor. Galiba büyüdükçe tek çocuk kalmasın kardeş sevgisi tatsın diye de düşünülüyor canım. Şimdi kendini sıkma ne de olsa ikinciyi düşünmek için çok erken.Ay kendimi hiç hayal edemedim öyle ikinci çocuk diye tuttururken :) inşallah gelir Bi gün öyle Bi heves hiç sanmam ama annelik mucizevi bir şey belli ki insana kendini unutturuyor
Allah sabır versin Can'ım. Cennette seni bekliyor olacak. Allah'ın takdirinden öteye gidemiyoruzKızlar bugün hava çok güzeldi. Belgrad ormanına gittik ve bir arkadaşım hamile fotoğraflarımızı çekti eşimle
Bebişimin albümünün ilk fotoğrafları oldu.
Yalnız içimde bir hüzün var. Geçen sene tam bu zamanlarda 5 aylık hamiledim ve fotoğraf çektirmiştik. Aslında öyle bir planımız yoktu ama çok güzel bir yerdeydik ve bir fotoğrafçının ısrarına dayanamayıp kabul etmiştik. 2-3 hafta sonra da bebeği kaybettik. Fotoğrafları da atamadık tabiki ama bakamıyoruz da
Sürekli aklıma o geliyor bugün
Evet Can'ım çok haklısın Zaman'ı gelince düşünür değerlendiririm Heralde şimdi karnımdaki Nasıl doğacak Nasıl büyüyecek önemli olan o :)Bende öyle diyordum. Allah ömür versin tek yeter diyordum şimdi ikinci yolda. İnsan fikir değiştiriyor. Galiba büyüdükçe tek çocuk kalmasın kardeş sevgisi tatsın diye de düşünülüyor canım. Şimdi kendini sıkma ne de olsa ikinciyi düşünmek için çok erken.
İnşallah
Brnim kız erken gelecek o kesin de hep bi yaramazlık peşinde
Çok şükür haftamız ilerledi. Gelişimi de iyi o nedenle doğum korkum yok çk fazla. Ama durduğu her gün kar tabi
Bir de doktor sıkıntım var benim. Şu an suyum gelse hangi dru ararı bilmiyorum.
Şu an için turnusolla takip ediyorum. Turnusol renk değiştirmedi. @9ay 4 5 saat dedi akşam 7 8e kadar böyle takip edicem. İnşallah su değildir.
Kızlar aranızda daha önce normal doğum yapan varmı benim iki sezeryanım var şimdi normal doğum yapmak istiyorum gittiğim hastahane yapıyor ama bu doğum kesisi beni korkutuyor mecburi bir şeymi ve çok acıyormu özelellikle dikim anı cvplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?