2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben 88,5 ile başladım gebeliğe, 98
Bebeği baş gelişli olan arkadaşlar tekmeleri nerde hissediyorsunuz???
Tekmeler yukarda hissediliyor ama kafası mesanenin orda olduğu için aşağıda da baskı oluyor ama tekme gibi değil

Tekmeler yukarda hissediliyor ama kafası mesanenin orda olduğu için aşağıda da baskı oluyor ama tekme gibi değil
Aynen boyle. Bazen elleriylede vuruyor asagi tarafa. Ama genelde asagida hıçkırıklar, yukarda da tekmeler :))

Anladim canim. Benimkisi makat gelişliydi de birkaç gündür göbek deliğinin altında hickirik gibi ritmik şeyler hissediyorum acaba döndü mü diye dusunmustum

Şuan öyle görünüyor inşallah normal olur

Anladim canim. Benimkisi makat gelişliydi de birkaç gündür göbek deliğinin altında hickirik gibi ritmik şeyler hissediyorum acaba döndü mü diye dusunmustum

Döndüğünde ben de anlamıştım hareketlerinden döndü diye anlatmıştım eşime anneme iki gün sonra doktor başını aşağı vermiş dedi. Bence sen de hissettiysen dönmüştür o :)

Perşembe günü randevum hemde nst ye girecegim. Nst de çıkar mi kasildigi vs ? Perşembeye kadar yürüyüşlere ara vereyim en iyisi
Kasılma sancının ta kendisi oluo
2 gün önce girdiğimde nst ekranını takip ediyodum .. Ne zaman kasılsa karnım sancı çıkıo kasılma şiddetine göre 20-60-100..

Bebeğin kilosu genetik ve tamamen kader alacağı varsa alıyor. Hamileliği boyunca istifra edip iri Bebek doğuranlar çok. Kendinizi hiç suçlamayın ama elimizden gelen özeni de göstereceğiz tabi ki

Ay kendimi hiç hayal edemedim öyle ikinci çocuk diye tuttururken :) inşallah gelir Bi gün öyle Bi heves hiç sanmam ama annelik mucizevi bir şey belli ki insana kendini unutturuyor

Ay kendimi hiç hayal edemedim öyle ikinci çocuk diye tuttururken :) inşallah gelir Bi gün öyle Bi heves hiç sanmam ama annelik mucizevi bir şey belli ki insana kendini unutturuyor
Bende öyle diyordum. Allah ömür versin tek yeter diyordum şimdi ikinci yolda. İnsan fikir değiştiriyor. Galiba büyüdükçe tek çocuk kalmasın kardeş sevgisi tatsın diye de düşünülüyor canım. Şimdi kendini sıkma ne de olsa ikinciyi düşünmek için çok erken.

Allah sabır versin Can'ım. Cennette seni bekliyor olacak. Allah'ın takdirinden öteye gidemiyoruz

Reactions: 9ay
Evet Can'ım çok haklısın Zaman'ı gelince düşünür değerlendiririm Heralde şimdi karnımdaki Nasıl doğacak Nasıl büyüyecek önemli olan o :)

2kiloyu geçtikten sonra ben de rahatladım derin bir nefes aldım tam anlamıyla. Benim de iki doktorum var doğumu hangisi yapsın hala karar veremedim. Kalbim ve mantığım savaş halinde :S

İlk kızım normal doğum inş şkincisi de öyle olur. Kesi denen şeyi duymuyorsun allah öyle güzel yaratmış ki vücut bebeği doğurunca uyuşuyor zaten ve doktorlar da uyuşturuyor göbek kordonu da kesiliyor mesela ama acısını hissetmiyorsun bile..
Gerçekten hissetmiyorsun normal doğumu bilmeyenler bundan korkuyor ama hiçbir doğum hikayesinde dikiş atılırken canım yandı diye bir şey okumazsın çünkü öyle bir şey yok hiç korkma. Manikürdeki ölü etib kesilmesi givi o an orası hissiz oluyor.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir hafta ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…