2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
2kiloyu geçtikten sonra ben de rahatladım derin bir nefes aldım tam anlamıyla. Benim de iki doktorum var doğumu hangisi yapsın hala karar veremedim. Kalbim ve mantığım savaş halinde :S

Benim kalbim de mantığım da sezeryan diye tutturan drunu bırak yeni dra geç diyor ama o dr çok yakın arkadaşımdı. Nasıl bırakıcam hiç bir fikrim yok. Bugun kontrole çağırdı. Sezeryan planlıcak. Dicem ben bu bebeği normal doğurmak istiyorum planlı sezeryan olmasın. Bakalım ne olacak

benimde aynı problem sol tarafimda ve hala çekiyorum fizik tedavi bölümüne goründüm mr cekildi ve kemik iligi ödemi olusmus böyle bi durumda ayakta durmaman gerekir bence bi dr a görün derim ben cnm

Günaydın guzel anneler :) bu aralar bende acayip bir iştah artışlığı var , gece yatmadan önce bir kase meyve yedim sabah 7 de aç uyanıyorum, sürekli bir yemek yeme isteği, sizlerde durum nasıl , baba hep son 2 ayda çok kilo alırsın demişlerdi de " hadi oradan " demiştim , galiba 80 li rakamları göreceğim bu gidişle ... Sanki kollarımın şişikliğinden uyuyamıyorum , tüm kilolarım kollarıma geçti ...

Hadi bakalım hayırlısı olsun bence de mümkünatı varsa neden denemeyesin ki normal doğum

Canım günaydın. Ben 3 haftadır filan aynı kilodayım. Sırf yemek için biröşeyler yiyorum iştahım yoktu. Ama birkaç gündür benim de açıldı :/ inşallah 80leri bulmam :):):)

Kızlar ben biraz önce neredeyse bayılıyordum
Evde 5-6 kere merdiven inip çıktım. Sonuncusunda aniden terlemeye başladım, gözlerim karardı ve kulaklarım uğuldadı. Temizlikçi çok korkmuş. Konuşmaya çalışmış benimle ama duymadım.
Bebek hareket ediyor çok şükür
Tansiyonum 9-5, şeker 103

Canim tansiyonun düşmüş bi de çarpıntı yapar o kadar inip çıkmak neden yoruyosun kendini hemen uzan ayaklarını yukarı dik ve iyice dinlen bana da dışarda olmuştu o dediğin eve gelip hemen uzandim

Reactions: 9ay
Canim tansiyonun düşmüş bi de çarpıntı yapar o kadar inip çıkmak neden yoruyosun kendini hemen uzan ayaklarını yukarı dik ve iyice dinlen bana da dışarda olmuştu o dediğin eve gelip hemen uzandim
Bebeği etkilemez di mi canım ya
Yen bir temizlikçi geldi ona evi anlatıyordum

Çıkma Can'ım yukarı falan sen artık ben aylardır adım atmadım üst kata çok geçmiş olsun

Canım günaydın. Ben 3 haftadır filan aynı kilodayım. Sırf yemek için biröşeyler yiyorum iştahım yoktu. Ama birkaç gündür benim de açıldı :/ inşallah 80leri bulmam :):):)
Çok hantallaştığımı hissediyorum sabahları kendim kalkamıyorum evdeki birilerinin destek olması gerekiyor :)))

Bebeği baş gelişli olan arkadaşlar tekmeleri nerde hissediyorsunuz???
benim bebeğim de baş aşağı ama ben 3 haftadır hiç tekme hissetmiyorum. Benim bebeğim sadece yılan gibi kıpırdama hareketleri yapıyo, hiç tekme vurmuyo. çok kıpırdıyo bebeğim. karnımın her yerinde, bir taraflarını çıkarıyo, o çıkan şişlik bildiğin yer altı canavarı gibi ilerliyo çok acaip bir his anlatamam. yumurta gibi bişey çıktığı yerden ileri geri oynuyo hızlı bir şekilde ilerliyo yani. Ama o tekmeler hiç olmuyo tekmelemiyo.
kafasını sol kasğımdan sağa doğru çekerken bildiğiniz içimde bişey soldan sağa kayıyo gözle görülüyo yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…