- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.541
Geçmiş olsun canım , yardımcı olabilecek birisi varsa annen kayınvaliden onları çağır olmazsa , tansiyon düştüğü için nabız yükselmiştir , bazen bendede oluyor ... Bir ayran iç maden suyu iç ayaklarını uzat dinlen canım , bugun bendede temizlikçi var annem koşturuyor her işe ...Kızlar ben biraz önce neredeyse bayılıyordum
Evde 5-6 kere merdiven inip çıktım. Sonuncusunda aniden terlemeye başladım, gözlerim karardı ve kulaklarım uğuldadı. Temizlikçi çok korkmuş. Konuşmaya çalışmış benimle ama duymadım.
Bebek hareket ediyor çok şükür
Tansiyonum 9-5, şeker 103
Çok sıcakta durmak iyi değil diyorlar canım fon makinesi tutma bence yediğin bişey dokunmuş olabilir sürekli şu iç dinlen ishalin artarsa muz ye haşlanmış patates Dr iyi geliyorŞuan resmen adet sancısı çekiyorum kızlar kalktım lavaboya ishal olmuşum
Fön makinasını taktım yorganın altında terliyorum
Normal mi sizce
Ay okurken çok duygulandim gözlerim doldu çok geçmisler olsun.ya burda sürekli yazisinca sizin bebekleri de çok sevmisim ben biri zarar verecek gibi olduğunda sinirleniyorum üzülüyorum.stresten de ishal olmuş olabilirsin cnm.Dün hayatımda hiç yaşamak istemeyeceğim bir anneler günü yaşadım
Dün kahvaltı yaptık annemler ve biz babamın arabası ile kayınvalidemin mezarını ziyarete giderken bir araba bize çarptı savrulduk. arabada beş kşiyiz kardeşim ben eşim arkada ,annem babam önde
O çarpmanın etkisiyle eşim bana bişey olacak sandı resmen delirdi küfür ederek arabadan indi diğer araç sahibinin yanına gitti
Adama bağırıyor nasıl kullanıyorsun arabada hamile var falan adam da siz çarptınız falan diyo suçu kabul etmiyor
Kızlar sonra ortalık bi karıştı eşimi tutamıyoruz adamı öldürecek neredeyse adam karşılık verse dövecek ama adamın tek dediği laf erkeksen bekle
Erkeksen bekle diyor birilerini arıyor sürekli yani adam çağıracak eşimde sen erkeksen teke tek gel diyor yok
Biz eşimi tutmaya çalışıyoruz tutana aşk olsun
Yolda bizi gören bi kaç sürücü geldi allah razı olsun araya girdi
Bize çarpan adam eşime kartını verdi aramazsan adam değilsin diyor erkeksen bekle diyo birilerini arıyor adam çağırıyor
Bi ara gitti arabadan satır çıkardı düşünün ya
Adamlar geri koydurttu
Neyse eşimi sakinleştirdik arabaya bindirdik ekip gelsin bekliyoruz
Bizi görüp gelen sürücülerden bir tanesi dediki
Anneler gününde hamile anneyi mi öldürmeye çalışıyorsunuz
Kadın ortaya peçesini attığında bitmiştir kavga dedi adama
Baktık olaylar karışıyor bu adam sürekli telefonla uğraşıyor ortalık iyice karışmasın diye bizleri ayıran sürücü kendi arabasıyla eşimi beni kardeşimi takSi durağına bıraktı ordan biz taksiye binip eve geçtik
Annemle babamda orda kaldı tutanak tutup geri geldiler
Çok korktum kızlar çok ağladım eşime bisey olcak diye kızıma zarar gelcek diye çok korktum
Babam kalp hastası düşünün ya babama bişi olsaydı
Eşime çok kızdım bişeyim yoktu niye bu kadar korktun niye sinirlendin dedim ama ilginç bişi gibi resmen eşim o an kitlenmiş beni bile duymuyordu
Adam zaten kabul etmiyor birde erkeksen bekle diyor adam çağırıyor kartını veriyor
Annem bi hafta önceden demişti kızım gitme mezara hamile kadına iyi değil mezar cenaze vb. Diye ama ben dinlemedim.
Allaha şükür kimseye bişi olmadı ama
Gece bile huzursuzdum her dönüşümde aklıma geldi
Sizinle paylaşıp bir nebze rahatlamak istedim
Günümüz zehir oldu
Rabbim yaşatmasın kimseye
Allah razı olsum sağol canımAy okurken çok duygulandim gözlerim doldu çok geçmisler olsun.ya burda sürekli yazisinca sizin bebekleri de çok sevmisim ben biri zarar verecek gibi olduğunda sinirleniyorum üzülüyorum.stresten de ishal olmuş olabilirsin cnm.
Benimki de aynen öyle canım eskisi gibi tekme olmuyor çok. İteliyor oradan oraya gezdiriyor. Midemin olduğu bölgede kıpırdatıyor ayaklarını :)benim bebeğim de baş aşağı ama ben 3 haftadır hiç tekme hissetmiyorum. Benim bebeğim sadece yılan gibi kıpırdama hareketleri yapıyo, hiç tekme vurmuyo. çok kıpırdıyo bebeğim. karnımın her yerinde, bir taraflarını çıkarıyo, o çıkan şişlik bildiğin yer altı canavarı gibi ilerliyo çok acaip bir his anlatamam. yumurta gibi bişey çıktığı yerden ileri geri oynuyo hızlı bir şekilde ilerliyo yani. Ama o tekmeler hiç olmuyo tekmelemiyo.
kafasını sol kasğımdan sağa doğru çekerken bildiğiniz içimde bişey soldan sağa kayıyo gözle görülüyo yani.
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş. Eşin de annesinin meZarı olduğu için duygusaldır bir de kazada işin içinde sen ve bebiş olunca ister istemez tutamadı kendini demek ki. Ama işte memlekette psikopat mı yok Allah korusun bir kurşun bir bıçak pisipisine. Tvde duyuyoruzAllah razı olsum sağol canım
Stresten olabilir dün hep kasıldım zaten akşam
O kadar çok moralim kötüydü ki hastaneye bile gitmek istemedim
İshalken bana en iyi gelen pirinç lapasıydı. Pirinç lapası ve patates haşlaması hemen etki etmişti. Niye yorganın altına girdin ki üşüyor musun?Şuan resmen adet sancısı çekiyorum kızlar kalktım lavaboya ishal olmuşum
Fön makinasını taktım yorganın altında terliyorum
Normal mi sizce
Ben de biraz zor kalkıyorum ama eşim varsa ondan istiyorum :) bazen çok rahat oluyor kalkmam ama bazen de uyandığımda karnım kasılmış gibi oluyor kalkmakta zorlanıyorum.Çok hantallaştığımı hissediyorum sabahları kendim kalkamıyorum evdeki birilerinin destek olması gerekiyor :)))
Sağol canım allah razı olsunCanım çok çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş. Eşin de annesinin meZarı olduğu için duygusaldır bir de kazada işin içinde sen ve bebiş olunca ister istemez tutamadı kendini demek ki. Ama işte memlekette psikopat mı yok Allah korusun bir kurşun bir bıçak pisipisine. Tvde duyuyoruzo stresle kasılmalarının olması da çok normal. Tekrar geçmiş olsun.
Kalktığımda patates yapayımİshalken bana en iyi gelen pirinç lapasıydı. Pirinç lapası ve patates haşlaması hemen etki etmişti. Niye yorganın altına girdin ki üşüyor musun?
Geçmiş olsun canım... Verilmiş sadakanız varmış , eşin korumacı bir duyguyla kaybetmiş kendini ama bazı insanlar hayvanlardanda aşağı seviyede neticede bu bir kaza isteyerek kasten yapılmamış birşey özür dinleyeceğine daha baltayla çıkması adamın karekterini Fazlasıyla gösteriyor, bende çokkorkuyorum sadece hastaneye gidiyoruz ama o kadar kötü Sürücüler var ki , arabama bebek var Yazısı yazsam bile böyle manyak sürücülerle dolu etraf... Verilmiş sadakanız varmış canım eşininde daha Soğukkanlı olması Lazım... Etraf psikopat dolu ...Dün hayatımda hiç yaşamak istemeyeceğim bir anneler günü yaşadım
Dün kahvaltı yaptık annemler ve biz babamın arabası ile kayınvalidemin mezarını ziyarete giderken bir araba bize çarptı savrulduk. arabada beş kşiyiz kardeşim ben eşim arkada ,annem babam önde
O çarpmanın etkisiyle eşim bana bişey olacak sandı resmen delirdi küfür ederek arabadan indi diğer araç sahibinin yanına gitti
Adama bağırıyor nasıl kullanıyorsun arabada hamile var falan adam da siz çarptınız falan diyo suçu kabul etmiyor
Kızlar sonra ortalık bi karıştı eşimi tutamıyoruz adamı öldürecek neredeyse adam karşılık verse dövecek ama adamın tek dediği laf erkeksen bekle
Erkeksen bekle diyor birilerini arıyor sürekli yani adam çağıracak eşimde sen erkeksen teke tek gel diyor yok
Bize çarpan adam eşime kartını verdi aramazsan adam değilsin diyor erkeksen bekle diyo birilerini arıyor adam çağırıyor
Adamlar geri koydurttu
Baktık olaylar karışıyor bu adam sürekli telefonla uğraşıyor ortalık iyice karışmasın diye bizleri ayıran sürücü kendi arabasıyla eşimi beni kardeşimi takSi durağına bıraktı ordan biz taksiye binip eve geçtik
Çok korktum kızlar çok ağladım eşime bisey olcak diye kızıma zarar gelcek diye çok korktum
Eşime çok kızdım bişeyim yoktu niye bu kadar korktun niye sinirlendin dedim ama ilginç bişi gibi resmen eşim o an kitlenmiş beni bile duymuyordu
Adam zaten kabul etmiyor birde erkeksen bekle diyor adam çağırıyor kartını veriyor
Annem bi hafta önceden demişti kızım gitme mezara hamile kadına iyi değil mezar cenaze vb. Diye ama ben dinlemedim.
Günümüz zehir oldu
Sağol canım allah razı olsunGeçmiş olsun canım... Verilmiş sadakanız varmış , eşin korumacı bir duyguyla kaybetmiş kendini ama bazı insanlar hayvanlardanda aşağı seviyede neticede bu bir kaza isteyerek kasten yapılmamış birşey özür dinleyeceğine daha baltayla çıkması adamın karekterini Fazlasıyla gösteriyor, bende çokkorkuyorum sadece hastaneye gidiyoruz ama o kadar kötü Sürücüler var ki , arabama bebek var Yazısı yazsam bile böyle manyak sürücülerle dolu etraf... Verilmiş sadakanız varmış canım eşininde daha Soğukkanlı olması Lazım... Etraf psikopat dolu ...
Dün hayatımda hiç yaşamak istemeyeceğim bir anneler günü yaşadım
Yolda
Sağol canım teşekkürlerEşin Bebek için çok korkmuş erkekler böyle fevri hareket ediyor bazen çok geçmiş olsun
Aa bebeğin başı doğum kanalına girdiyse doğum her an olabilir demek değil mi buKızlar meraba 34 haftayıds bitirdik. Cumartesi doktordaydık. Ilk kez nst ye girdim hafif sancım çıktı normal olduğunu söyledi. Ultrasonda bakarken bebeğin başı doğum kanalına girmiş dedi. Herşey normal görünüyor dedi. Bol bol gez yürüyüş yap dedi. Zaten pek yerimde durduğm söylenemez :) kilosu 2.500 olmuş boyu 49 cm boyu uzun görünüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Hep ayda 1 giderdim ilk defa bu kdr erken çağırdı. 2 hafta sonra 36 olucaz. Bi sobrakinde doğrurum artık heralde. :) bakalım ne zaman gelicek oğlum gece mi gündüz mü :) çok merak ediyorum... benim bi şikayetim yok çok şkür bazen eklemlerim ağrıyor ama anlık birşey geçiyor sonra. Bide 1 2 kere kramp girdi uyurken ağladım resmenyarın sağlık ocağında kan vericem vitaminlere baktırıcam ne durumda diye.
Canım ya cok geçmiş olsun. Dusunmemeye calisDün hayatımda hiç yaşamak istemeyeceğim bir anneler günü yaşadım
Adamlar geri koydurttu
Günümüz zehir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?