2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar kontrole geldim bebeğim 37+0 da 2250 gr çıktı. Çok mutsuz oldum 2 hafta geri dedi. Böyle bi durum olan var mı başı bi hafta önde .
Canim sadece kilo olarak mı geride bir iki haftayı onemsemiyodu doktorlar aslında plesantana falan baktı ki hersey yolunda mi benim de boyu geriden geliyodu en son nerdeyse 2 hafta

İnş zor olmaz canım. Sezeryan doğum yapan ve birden fazla çocuğu olan bir sürü insan var sonuçta

Iyi olur canım , küçük kazalar büyük kazaları def eder... Ben şahsen arabamı satmayı düşünüyorum 8 aydır yatıyor otoparkta, 2 senede kullanmayı pek düşünmüyorum , şimdiye kadar 200 bin km üzerinde yok yapmışımdır ama bebek olunca panik olurum diye korkuyorum istanbul gerçekten çok sıkıntılı yılda 2-3 kez geliyorduk İstanbul'a Afyon'da Anadolu yakası İstanbul'a 3.5 saatte geliyorduk, Anadolu yakasından Şişliye 4 saatte varıyorduk resmen cinnet geçittirir insana, manyak Sürücüler önümüze araba kıranlar genelde bayan çıkıyordu :))))

Kızlar kontrole geldim bebeğim 37+0 da 2250 gr çıktı. Çok mutsuz oldum 2 hafta geri dedi. Böyle bi durum olan var mı başı bi hafta önde .
İki haftaya kadar olan ileri geri durumları normal demişti bana doktor üzülme sağlıklı olması önemli geride olması da önde olması kadar normal bence
Döllenme tarihini bilemiyoruz ve her Bebek iri olacak değil lütfen üzülme sağlıklı olması için dua et

Bende araba surmekten korkuyorum artik ya direksiyon karnima girecek gibi sacma dusunceler oluyor.

Geçmiş olsun canım dikkag et kendine bol bol su iç dinlen

Reactions: 9ay
Aynen canım İstanbulda araba kullanman için sinirlerini aldırman lazım yani .. Benim araba kullanöa konusunda korkularım vardı hepten tırstım artık

Canım benimkininde başı 3-4 gün önde kilosu 1 hafta geri Demişti doktor , kordondaki kan akıl hızına baktı plesantaya baktı hiçbir sorun olmayınca minyon bi bebek olacak eşine benzeyecek dedi , eşimin küçüklük fotoğraflarına bakıyorum bildiğin şişko pate - iri birşey , ha şimdi Zayıf ince orta boy :)) eğer plesantası suyu iyiyse çok önemli değil bence birde diğer gelişimleri mide Çapı femur Uzunluğu falan ... Bakalım bende yarın gideceğim inşaallah doktora bakalım kaç diyecek ?

Ben hamileliğim önce ilk ayında sonra da 4. Ayında trafik kazası yapınca bir daha arabayı vermedi eşim. Dikkat eksikliğim var bira malesef Bebek doğduktan sonra kullanabilirsin diyor ama bakalım hayırlısı
Iyi yapmış eşin :))) zaten hamilelikte dikkat eksikliği daha çok oluyor .. Ilk 6 ay zaten pek kullanmamak Kazım çocukla yalnız olarak... Sus desen anlamaz dur desen anlamaz... Ben ancak Bebeğin yanında birisi olursa öyle sürerim gibime geliyor...

Canım geçmiş olsun cidden çok kötü bir gün geçirmişsin. İnş gelecek anneler gününde kucağında meleğinle burnunda onun mis gibi kokusuyla çok güzel geçirirsin

Kizlaarr son 18 gün zaman geçmiyor sanki... hamilelik durumu iyice zorluyor sıkıntı veriyor. Bitecek sükürler olsun ve en güzeli miniğimi koklayıp öpmek ve emzirmek olacak.. Keske yarın ayın 27 si olsaaaa bugun annem gelicek bikac gun kalicak.. yarin kontrolum var.. bakalim ne diyecek doktorum.. kaza yapan arkadasa ve tum sıkıntı steres yasayan arkadaslara gecmis olsun..

Canım geçmiş olsun cidden çok kötü bir gün geçirmişsin. İnş gelecek anneler gününde kucağında meleğinle burnunda onun mis gibi kokusuyla çok güzel geçirirsin
Amin canım allah razı olsun
Cümlemize nasip etsin rabbim
Allah hepimizi korusun bu tip olaylardan

Önceki ölçümleri nasıldı canım önceden de var mıydı? Bebeğe giden damarlara renkli doppler ultrason yapılsa iyi olur bence. Bir de iyi bildiğin bi doktora daha görün canım

Mouse canim cok gecmis olsun rabbim beterinden esirgesin.. esin korkmakta hakli canim sonucta erkekler o tip laflara cok kiziyorlar ki hamilesin endiselenmistir rabbim bi daha gostermesin oyle biseyi insaAllah.. bebisin ve sen iyi misin peki hareketleri nasil dikkat et canim kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…