- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.561
Canim sadece kilo olarak mı geride bir iki haftayı onemsemiyodu doktorlar aslında plesantana falan baktı ki hersey yolunda mi benim de boyu geriden geliyodu en son nerdeyse 2 haftaKızlar kontrole geldim bebeğim 37+0 da 2250 gr çıktı. Çok mutsuz oldum 2 hafta geri dedi. Böyle bi durum olan var mı başı bi hafta önde .
15 dakka arayla oldugunda doğum başlıyor demektirHafifliyor ama tekrar ediyor sancilar.. esim geldi cok sukur yanliz kalamadm daha fazla. InsAllah bi sorun olmaz
İnş zor olmaz canım. Sezeryan doğum yapan ve birden fazla çocuğu olan bir sürü insan var sonuçtaBende 71 kilo oldum. Bana da orta boy olur o zaman alayım bari canım.
Arkadaşımın 10 yaşında bir oğlu var. Çift rahimliymiş. Ilk bebeğin de çift rahim oldugunu bilmeden hamile kalmış. Problemsiz doğum yapmış. Doğurduğu günden beri korunmuyor. Fakat doktorlar zaten ona söylemiş senin ancak tüp bebek olur diye. Maddi olanakları yok ama ikincilere sgk katkıda bulunmuyormuş. Eşi kaderimize razı olalım dese de kadın illaki ikinci çocuk istiyor. Kısmet canım
Benim ilk oğlum ekim 2009lu. Şimdilik dikiş yerlerimde sorun yok ama ilerleyen günler ne gösterir bilemem canım. Asıl operasyonda aynı yerden kesilecek ya sonrası zor olur mu ki
Teşekkür ederim canımCanım ya cok geçmiş olsun. Dusunmemeye calis
Genelde göbek deliği civarındaBebeği baş gelişli olan arkadaşlar tekmeleri nerde hissediyorsunuz???
Iyi olur canım , küçük kazalar büyük kazaları def eder... Ben şahsen arabamı satmayı düşünüyorum 8 aydır yatıyor otoparkta, 2 senede kullanmayı pek düşünmüyorum , şimdiye kadar 200 bin km üzerinde yok yapmışımdır ama bebek olunca panik olurum diye korkuyorumSağol canım allah razı olsun
Eşimde bana karşı aşırı korumacı duygusu ağır basıyor
Kim olursa olsun kendi kardeşine bile celalleniyor en ufak bişiyde
Bir kaç aya kadar bizde araba alacaktık ama hevesim gitti hiç almak istemiyorum
Soğukkanlı olmadığı sürece hele ki istanbul gibi bi yerde araba kullanması eşim için büyük risk
Bu hafta socak bi lokma yapıp dağıtacak annem
İki haftaya kadar olan ileri geri durumları normal demişti bana doktor üzülme sağlıklı olması önemli geride olması da önde olması kadar normal benceKızlar kontrole geldim bebeğim 37+0 da 2250 gr çıktı. Çok mutsuz oldum 2 hafta geri dedi. Böyle bi durum olan var mı başı bi hafta önde .
Geçmiş olsun canım dikkag et kendine bol bol su iç dinlenKızlar ben biraz önce neredeyse bayılıyordum
Evde 5-6 kere merdiven inip çıktım. Sonuncusunda aniden terlemeye başladım, gözlerim karardı ve kulaklarım uğuldadı. Temizlikçi çok korkmuş. Konuşmaya çalışmış benimle ama duymadım.
Bebek hareket ediyor çok şükür
Tansiyonum 9-5, şeker 103
Aynen canım İstanbulda araba kullanman için sinirlerini aldırman lazım yani .. Benim araba kullanöa konusunda korkularım vardı hepten tırstım artıkIyi olur canım , küçük kazalar büyük kazaları def eder... Ben şahsen arabamı satmayı düşünüyorum 8 aydır yatıyor otoparkta, 2 senede kullanmayı pek düşünmüyorum , şimdiye kadar 200 bin km üzerinde yok yapmışımdır ama bebek olunca panik olurum diye korkuyorumistanbul gerçekten çok sıkıntılı yılda 2-3 kez geliyorduk İstanbul'a Afyon'da Anadolu yakası İstanbul'a 3.5 saatte geliyorduk, Anadolu yakasından Şişliye 4 saatte varıyorduk resmen cinnet geçittirir insana, manyak Sürücüler önümüze araba kıranlar genelde bayan çıkıyordu :))))
Canım benimkininde başı 3-4 gün önde kilosu 1 hafta geri Demişti doktor , kordondaki kan akıl hızına baktı plesantaya baktı hiçbir sorun olmayınca minyon bi bebek olacak eşine benzeyecek dedi , eşimin küçüklük fotoğraflarına bakıyorum bildiğin şişko pate - iri birşey , ha şimdi Zayıf ince orta boy :)) eğer plesantası suyu iyiyse çok önemli değil bence birde diğer gelişimleri mide Çapı femur Uzunluğu falan ... Bakalım bende yarın gideceğim inşaallah doktora bakalım kaç diyecek ?Kızlar kontrole geldim bebeğim 37+0 da 2250 gr çıktı. Çok mutsuz oldum 2 hafta geri dedi. Böyle bi durum olan var mı başı bi hafta önde .
Yengem ve kuzenim 1.5 sene arayla 2 kez sezeryan oldular... Hatta 15 ay falan , normalde 2-3 sene diyor doktorlar ama sıkıntılı bir süreçte olmadı Allah'a şükür ..İnş zor olmaz canım. Sezeryan doğum yapan ve birden fazla çocuğu olan bir sürü insan var sonuçta
Iyi yapmış eşin :))) zaten hamilelikte dikkat eksikliği daha çok oluyor .. Ilk 6 ay zaten pek kullanmamak Kazım çocukla yalnız olarak... Sus desen anlamaz dur desen anlamaz... Ben ancak Bebeğin yanında birisi olursa öyle sürerim gibime geliyor...Ben hamileliğim önce ilk ayında sonra da 4. Ayında trafik kazası yapınca bir daha arabayı vermedi eşim. Dikkat eksikliğim var bira malesef Bebek doğduktan sonra kullanabilirsin diyor ama bakalım hayırlısı
Canım gebelikte karın bölgesine fazla sıcak iyi değil. Bol su iç devam ederse doktora git benceŞuan resmen adet sancısı çekiyorum kızlar kalktım lavaboya ishal olmuşum
Fön makinasını taktım yorganın altında terliyorum
Normal mi sizce
Canım geçmiş olsun cidden çok kötü bir gün geçirmişsin. İnş gelecek anneler gününde kucağında meleğinle burnunda onun mis gibi kokusuyla çok güzel geçirirsinDün hayatımda hiç yaşamak istemeyeceğim bir anneler günü yaşadım
Dün kahvaltı yaptık annemler ve biz babamın arabası ile kayınvalidemin mezarını ziyarete giderken bir araba bize çarptı savrulduk. arabada beş kşiyiz kardeşim ben eşim arkada ,annem babam önde
O çarpmanın etkisiyle eşim bana bişey olacak sandı resmen delirdi küfür ederek arabadan indi diğer araç sahibinin yanına gitti
Adama bağırıyor nasıl kullanıyorsun arabada hamile var falan adam da siz çarptınız falan diyo suçu kabul etmiyor
Kızlar sonra ortalık bi karıştı eşimi tutamıyoruz adamı öldürecek neredeyse adam karşılık verse dövecek ama adamın tek dediği laf erkeksen bekle
Erkeksen bekle diyor birilerini arıyor sürekli yani adam çağıracak eşimde sen erkeksen teke tek gel diyor yok
Biz eşimi tutmaya çalışıyoruz tutana aşk olsun
Yolda bizi gören bi kaç sürücü geldi allah razı olsun araya girdi
Bize çarpan adam eşime kartını verdi aramazsan adam değilsin diyor erkeksen bekle diyo birilerini arıyor adam çağırıyor
Bi ara gitti arabadan satır çıkardı düşünün ya
Adamlar geri koydurttu
Neyse eşimi sakinleştirdik arabaya bindirdik ekip gelsin bekliyoruz
Bizi görüp gelen sürücülerden bir tanesi dediki
Anneler gününde hamile anneyi mi öldürmeye çalışıyorsunuz
Kadın ortaya peçesini attığında bitmiştir kavga dedi adama
Baktık olaylar karışıyor bu adam sürekli telefonla uğraşıyor ortalık iyice karışmasın diye bizleri ayıran sürücü kendi arabasıyla eşimi beni kardeşimi takSi durağına bıraktı ordan biz taksiye binip eve geçtik
Annemle babamda orda kaldı tutanak tutup geri geldiler
Çok korktum kızlar çok ağladım eşime bisey olcak diye kızıma zarar gelcek diye çok korktum
Babam kalp hastası düşünün ya babama bişi olsaydı
Eşime çok kızdım bişeyim yoktu niye bu kadar korktun niye sinirlendin dedim ama ilginç bişi gibi resmen eşim o an kitlenmiş beni bile duymuyordu
Adam zaten kabul etmiyor birde erkeksen bekle diyor adam çağırıyor kartını veriyor
Annem bi hafta önceden demişti kızım gitme mezara hamile kadına iyi değil mezar cenaze vb. Diye ama ben dinlemedim.
Allaha şükür kimseye bişi olmadı ama
Gece bile huzursuzdum her dönüşümde aklıma geldi
Sizinle paylaşıp bir nebze rahatlamak istedim
Günümüz zehir oldu
Rabbim yaşatmasın kimseye
Amin canım allah razı olsunCanım geçmiş olsun cidden çok kötü bir gün geçirmişsin. İnş gelecek anneler gününde kucağında meleğinle burnunda onun mis gibi kokusuyla çok güzel geçirirsin
Önceki ölçümleri nasıldı canım önceden de var mıydı? Bebeğe giden damarlara renkli doppler ultrason yapılsa iyi olur bence. Bir de iyi bildiğin bi doktora daha görün canımKızlar kontrole geldim bebeğim 37+0 da 2250 gr çıktı. Çok mutsuz oldum 2 hafta geri dedi. Böyle bi durum olan var mı başı bi hafta önde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?