- 20 Eylül 2015
- 169
- 205
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.681
Bilmiyorum ki canim numaradan anlamam ama gozluk cami biraz kalin gibiydi.. ank etlikte dgm yapmisti
InsaAllah hayirlisi cnm
Kızın kac yasında :)
Günaydın canim bizde bu sabah cok erkenciyiz saat 4 uyandık.Günaydın :)
Biz bu sabah çok erkenciyiz.
Dün doktorum gene beni çok korkutup psikolojimi bozdu. Saat 4e kadar gayet sağlıklı, huzurlu bir hamile olan ben muayeneden çıktığım 5.30 itibariyle sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Gerginlikten sancım çıktı. Bu 9 aydor gittiğim doktoruma son gidişimdi. Bir daha gitmem o kadına. İnşallah herşey yolundadır. Bugun bir dra daha gitmek istemiyorum. Zaten yarın yeni başladığım dr ile randevum var. Nevrotik oldum resmen. Şu çocuk sağlıkla bir dünyaya gelsin inşallah.
Günaydın canim bizde bu sabah cok erkenciyiz saat 4 uyandık.
Ne dediki dr canını sıktı böyle
Günaydın canım , doktorunu değiştirmen iyi olmuş .... Doğuma 1-2 hafta kala bu kadar olumsuz konuşulmazki!!! Belki de senin kaçacsğını anladı ki başka bir doktora gittiysen ki sistemde otomatik olarak çıkıyor, hemen sezeryana alayım demiştir ...Kordon boynuna dolanmış dedi. Suyu gördüğüm en kötü su dedi. Cuma günü gittiğim dr bu su gayet normal, az ama yeterli demişti bu gene kötü konuştu.
Hem bebek dönmüyor diyor hem kordon dolanmış diyor. Onu da pek anlayamadım.
Kızım şu an dahi bıdık bıdık vuruyor içeriden.
Bunlar ne kötü laflar böyle ya sağlam adamı hasta eder. Hele ki böyle bi dönemde sana solenecek laf mi bunlar. Bence de sezeryana almak için bi an once söluyor bunlarıKordon boynuna dolanmış dedi. Suyu gördüğüm en kötü su dedi. Cuma günü gittiğim dr bu su gayet normal, az ama yeterli demişti bu gene kötü konuştu.
Hem bebek dönmüyor diyor hem kordon dolanmış diyor. Onu da pek anlayamadım.
Kızım şu an dahi bıdık bıdık vuruyor içeriden.
Canim benim de bebişin boynunda kordon var ayrıca bebeğin gelişimi normal gidiyorsa suyu o kadar az olamaz hiç bozma moralini.Günaydın :)
Biz bu sabah çok erkenciyiz.
Dün doktorum gene beni çok korkutup psikolojimi bozdu. Saat 4e kadar gayet sağlıklı, huzurlu bir hamile olan ben muayeneden çıktığım 5.30 itibariyle sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Gerginlikten sancım çıktı. Bu 9 aydor gittiğim doktoruma son gidişimdi. Bir daha gitmem o kadına. İnşallah herşey yolundadır. Bugun bir dra daha gitmek istemiyorum. Zaten yarın yeni başladığım dr ile randevum var. Nevrotik oldum resmen. Şu çocuk sağlıkla bir dünyaya gelsin inşallah.
Ewet canm erken evlendim.. iyikilerimden biri genc yasta anne olmak.. insaAllah sizlere de hem kiz hem erkek nasip olur canimOo masallah buyukmus de erken evlendin demek:)
Bana da nasip olur insallah hem kiz hem erkek annesi olmak:) hayirlisiyla tabii
Allah bagislasin evlatlarini
Plesenta yaslanmasiyla ilgili doktorunuz ne dedi?Bu zamana kadar ara ara memlekete gidiyordum 32 ye kadar hersey iyiydi plasenta asagidaydi ama oda cikmisti yukari artik endiselenecek bisi yok diye bizde burda devam ettik kontrollere 32 de cikti plasenta yaslanmasi ne yapcamizi bilemedik simdi kesin karari verdik memlekete gidicez orda doktorum var zaten dogumda orda olacak insallah
İnsana yakını bile böyle davranırsa diğerleri ne yapmasın, geçmiş olsun, bence çok isabetli karar vermişsinParanoyak oldum valla :) sanki bugün doğuracakmış gibi hissediyorum eşimi işe yollamadım biraz benim gönlümü eyle dedim.
Devlette değil tatlım dr o nedenle başkasına gittiğimi göremez. Neden bu kadar yakın ablamın bana böyle yaptığını, böylesine moralimi bozduğunu anlamıyorum. Arkadaşlığımız bitecek ama demek ki kısmet böyleymiş. Kesin karar verdim değiştirmeye dün sonrasında.
Bebeğin boynunda kotdon olması çok normal hiç korkulacak bir şey değil biliyorum ama ben eski yerleşmiş batıl inançtan dolayı hep korktum boynunda kordon olmasından. Şimdi kordon olmasından korkmuyırum. Bence sadece normal doğuma bir engel daha olsun diye söyledi.
Paranoyak oldum valla :) sanki bugün doğuracakmış gibi hissediyorum eşimi işe yollamadım biraz benim gönlümü eyle dedim.
Devlette değil tatlım dr o nedenle başkasına gittiğimi göremez. Neden bu kadar yakın ablamın bana böyle yaptığını, böylesine moralimi bozduğunu anlamıyorum. Arkadaşlığımız bitecek ama demek ki kısmet böyleymiş. Kesin karar verdim değiştirmeye dün sonrasında.
Bebeğin boynunda kotdon olması çok normal hiç korkulacak bir şey değil biliyorum ama ben eski yerleşmiş batıl inançtan dolayı hep korktum boynunda kordon olmasından. Şimdi kordon olmasından korkmuyırum. Bence sadece normal doğuma bir engel daha olsun diye söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?