2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın :)

Biz bu sabah çok erkenciyiz.

Dün doktorum gene beni çok korkutup psikolojimi bozdu. Saat 4e kadar gayet sağlıklı, huzurlu bir hamile olan ben muayeneden çıktığım 5.30 itibariyle sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Gerginlikten sancım çıktı. Bu 9 aydor gittiğim doktoruma son gidişimdi. Bir daha gitmem o kadına. İnşallah herşey yolundadır. Bugun bir dra daha gitmek istemiyorum. Zaten yarın yeni başladığım dr ile randevum var. Nevrotik oldum resmen. Şu çocuk sağlıkla bir dünyaya gelsin inşallah.

Günaydın canim bizde bu sabah cok erkenciyiz saat 4 uyandık.
Ne dediki dr canını sıktı böyle

Günaydın canim bizde bu sabah cok erkenciyiz saat 4 uyandık.
Ne dediki dr canını sıktı böyle

Kordon boynuna dolanmış dedi. Suyu gördüğüm en kötü su dedi. Cuma günü gittiğim dr bu su gayet normal, az ama yeterli demişti bu gene kötü konuştu.

Hem bebek dönmüyor diyor hem kordon dolanmış diyor. Onu da pek anlayamadım.

Kızım şu an dahi bıdık bıdık vuruyor içeriden.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın canım , doktorunu değiştirmen iyi olmuş .... Doğuma 1-2 hafta kala bu kadar olumsuz konuşulmazki!!! Belki de senin kaçacsğını anladı ki başka bir doktora gittiysen ki sistemde otomatik olarak çıkıyor, hemen sezeryana alayım demiştir ...

Bunlar ne kötü laflar böyle ya sağlam adamı hasta eder. Hele ki böyle bi dönemde sana solenecek laf mi bunlar. Bence de sezeryana almak için bi an once söluyor bunları

Canim benim de bebişin boynunda kordon var ayrıca bebeğin gelişimi normal gidiyorsa suyu o kadar az olamaz hiç bozma moralini.

Plesenta yaslanmasiyla ilgili doktorunuz ne dedi?

Merhaba kızlar hepinizin sayılı günleri kalmış Allahım sağlıkla kucaklarınıza alıp doya doya koklayıp öpüp sevmeyi nasip etsin hayırlı kısmetli olsunlar inşallh bende Haziran annesi adayıydım ama maalesef düşük oldu 2 aydan beri tekrar kontrole başladım doktor tekrar tüp dene dedi ama ben istemedim 2 aydır yumoş takibindeydim geçen ay olmadı bu ay rabbim mucizemizi nasip etti hayırlısıyla 9 nisanda regl oldum 22 nisanda 19.75 ve 18.30 folikül oluşmuştu doktorum çatlatma iğnesi yaptırdı 30 nisan progesteron değerim 28.29 5 mayısta evde idrar testi yaptım silik çizgi 6 mayıs Beta 154 9Mayıs 430 beta sizce değerim nasıl ara ara belime sancı giriyor yine düşük olacak diye çok korkuyorum sizlerde durum nasıldı benim sancım normal mi Hiç bir belirtim yok gebeliğe dair erken öğrenmenin zararları acele davrandım sürekli belirti arıyorum tuvaletten çıkmıyorum geldi gelecek korkusundan ne olur bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim önce bebeğimi sonra aklımı korusun

Paranoyak oldum valla :) sanki bugün doğuracakmış gibi hissediyorum eşimi işe yollamadım biraz benim gönlümü eyle dedim.
Devlette değil tatlım dr o nedenle başkasına gittiğimi göremez. Neden bu kadar yakın ablamın bana böyle yaptığını, böylesine moralimi bozduğunu anlamıyorum. Arkadaşlığımız bitecek ama demek ki kısmet böyleymiş. Kesin karar verdim değiştirmeye dün sonrasında.
Bebeğin boynunda kotdon olması çok normal hiç korkulacak bir şey değil biliyorum ama ben eski yerleşmiş batıl inançtan dolayı hep korktum boynunda kordon olmasından. Şimdi kordon olmasından korkmuyırum. Bence sadece normal doğuma bir engel daha olsun diye söyledi.

İnsana yakını bile böyle davranırsa diğerleri ne yapmasın, geçmiş olsun, bence çok isabetli karar vermişsin

canım senin şu doktor beni deli ediyo hemen değiştir inşallah çok iyi birine denk gelirsin. kordon dolanmasına gelince benim yaramaz bi dk durmadığından bi çıkarıp bi doluyo. bi kontrolümde 2 kez dolamıştı. son gittiğimde ise çıkartmış. ama doktorlar kordon dolanmasının normal doğuma engel bi durum olmadığını söylüyor. 3 doktordan fikir aldım. hatta bitanesi boynuna 5 kez dolamış bebeğe doğum yaptırdık dedi. kordon dolanması değilde düğümlenmesi tehlikeliymiş. kan akışı gitmezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…