2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Bunı bilmiyordum canım teşekkür ederim. İçim rahat zaten bu konuda. Öyle sık rastlanan bir dırum ki kordon dolanması. Herşey yolunda gidecek inşallah :)

Bunı bilmiyordum canım teşekkür ederim. İçim rahat zaten bu konuda. Öyle sık rastlanan bir dırum ki kordon dolanması. Herşey yolunda gidecek inşallah :)
Benim bebeğimin de boynunda kordonu hem de 32.haftadan itibaren.Çok şükür gelişimine bi engeli olmadı.doktor sadece hareketlerini takip et hareketi azaldığında gel dedi.Bir problem yaratmaz gebelerin 1/3'ünde var bu durum dedi.Bu pazartesi doğum şekline karar vericez.Eğer normal doğum derse bende kordon durumunun bi sıkıntı yaratıp yaratmayacağını soracağım

Canım öncelikle geçmiş olsun ...2 aydır yumoş takibinin ne OLDUĞUNU bilmiyorum ama bende normal yolla hamile kaldım , adetimden 4 gün önce Isparta Eğirdir deki Dağda trekking e gitmiştik orada kasıklarıma şiddetli bir Ağrı girdi , hemen bi gün sonra doktora gittim çok ağrıyor kasıklarım diye herhangi birşey göremedi 2 tane yusyuvarlak yumurtan var korunmayı bıraktıysanız hamile olabilirsin dedi , bende Ekim başı bıraktığımızı söyledim kan tahlili Aldı Beta Hcg 185 çıktı ,daha adet tarihime 3 gün vardı , yoğun ağrım OLDUĞUNU söyledim şu aşamada sadece dinlen dedi , yerleşip patlayısıya kadar Ağrı normal Demişti 6. Haftada kalp atışlarını duyunca proluton iğne başladık , ( benimde 23 haftalık bit kaybın vardı ray teşhisi konuldu , proluton iğneye o Yüzden başlandı . Ağrı 9. Haftaya kadar oldu bende bu gebeliğimde yürümemeye çalıştım işime yarım gün gittim , 500 mlik bir yere bile arabayla gittim o süreçte evdede hep uzandım yattım ...

kesinlikle. şöyle düşün y.dışında bazı ülkelerde hamilelik boyunca 3 kez kontrole gidiliyo. bu insanlarında bebejklerinin boynunda kordon olabilme ihtimali var ve doğuyolar süprizz kordonla doğuyo. o yüzden Allah a emanet önce. hareketleri takip etmek çok önemli.

Çocuğu dürte dürte hal oldum yazık yavrum ne zaman uyusa anası panik olup uyandırıp bi hareket ettiriyor :)

Çocuğu dürte dürte hal oldum yazık yavrum ne zaman uyusa anası panik olup uyandırıp bi hareket ettiriyor :)
az kalmış sonra uyusun istrediği kadar :). bende uyutmak için çıldırıyom. bazen nefes nefese kalıyorum hareketlerinden gün geçtikçede güçleniyo canım yanıyo. şimdiden çektiriyo bana yaramaz.

Teşekkür ederim cevabın için yumoş takibi dediğim doktor takibindeydim yumurta gelişimi takip edildi ilişki günleri belirlendi ve çatlatma iğnesi yapıldı

kızlar 36+ 1 im nst de sancım çıktı doktor kasılmaların var dedi sıklaşırsa gel hemen dedi. üstelik bebeğim ters henüz doğum pozisyonunda değil napcam ben devlet hastanesine gidiyorum. ilginç bir şekilde doktorum dedi ki biz sezeryan yapamıyoruz yasal değil dedi sağlık bakanlığından yine yazı geldi falan dedi. sezeryan olması gerektiğinde başka bir devlet hastanesine sevk ediyorlarmış. sevk ettikleri hastaneyi biliyorum iğrenç korkunç bi yer. napcam ben kafayı yemek üzereyim bu saatten sonra özele de gidemem gitsem ne dicem yardım edin ((

Biz de korunmuyorduk ama ben hamile olduğumu tesadüfen öğrendim gıda zehirlenmesi sonrasında. Adet günümdü hatta, ilaç vermeden önce kan tahlili yaptılar, 334 çıkmıştı bhcg. Normal adet sancısı gibi sancılarım vardı, ilk 3 ayımda da devam etti bu sancılar. Doktorum normal demişti o zaman.

az kalmış sonra uyusun istrediği kadar :). bende uyutmak için çıldırıyom. bazen nefes nefese kalıyorum hareketlerinden gün geçtikçede güçleniyo canım yanıyo. şimdiden çektiriyo bana yaramaz.

Bir de nefessiz kalırken nefes alamama derdi var :) burnumun bir deliğini hiç kullanamıyorum, hiç düzgün nefes alamıyorum

Geçmiş olsun canım
Ters olduğu halde mi sezeryan yapmıyoruz dediler

Bende simdi eve geldim bebegin gelisimi uc hafta ilerde oldugu icin nst de hafif sanci cikti ama surekli oynadigi icin sorun yok dedi. Ayrica bebis 40haftayi tamamlasin haftaya kadr dogmazsa sezaryen yapalim dediler bn kendi gunumu beklemek istiyorm dedim doktr guldu bana bebisi normal doguramican iri bi bebek dedi )

Canım, özel hastaneye gidersen seni almamazlık yapmazlar hatta canlarına minnet , doktorlar rutin kontrolden para kazanmıyor pek , sezeryandan alıyorlar ... Sen özel hastanede iyi bir doktor bul , sevecen , güleryüzlü ...

sagol canım. evet öyle konustu normal doğum mümkün olmayacak şekildeyse başka hastaneye sevk ediyolarmış. bide üstüne sancım çıkınca iyice panik oldum. böyle belirsizlik korkutuyo beni
Korkma canım benim . Özele gitme şansın yok mu peki

Maşallah diyelim öncelikle .. Bebeğin gelişimi öndeyse bence doktorunu dinle canım büyük iri bebek sıkıntı yaratabilir beklersen

Kaçlarda çıktı sancın rakamsal olarak

haklısın canım. gittiğimde herşeyi açık açık anlatıyım dimi; devlet hastanesine gittiğimi fakat böyle bi durumla karşılaştığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…