2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
var canım ama 37.haftada olunca insan birazcık çekiniyo ya ( inşallah bebek dönüverir de bütün problemler biter inşallah
Dönmesini 38. Haftaya kadar bekliyorlar canım bebek ters olunca kafası biraz büyük oluyormuş çok bekleyince normal doğumda zorlaşıyormuş. Sen özele git etrafına danış istersen yeni doğum yapanlardan vs. Tavsiye edilen doktora görün canım benim . Umarım bu problemini halledersin ya

Seninle 6 kişi olduk canım
Daha çok 5.5 olumuşuz.
Bugün doktora gittik.doktor hanımın yenge vefat etmiş diğer doktorlara gitmemiz önerdiler.hafta sonu ve dun 3 defa göbüşü oraya buraya carptim.o yüzden doktora gorunmek istedim.özel hastane ama başka doktor hastası olunca adam suratsiz süratli Mayen etti..benim doktorum çok şirindi,bebişle sohbet bile ederdi.memnuniyetiz ayrıldım hastaneden.diğer randevu 2 hafta sonra o da sezeryan için tarih almak olacak.
Biz 34+3 olduk bugün. Kilo 2700 gr.hersey yolunda görünüyor. İnşallah sağlıkla bebekleri mızı kucağıma alırız.
Fiyat şokuna uğradım. Kasımda ark. Aynı doktor ve hastanede doğum yaptı. Doğum fotosu 450-500 dü.
Şimdi aynı paket 1100 tl.şok olduk. Fiyatlar çok fahiş yukselmis.

Niye gidemeyesin ki.. Doğum için konuşmaya başla istersen aklında özel hastahane varsa..

Aynı şeyi bende yaşamıştım
Bu tarz doktorların derdi ne anlamıyorum
Onlara gidince memnun olmuyorz aksine bizde huzursuz oluyoruz
Ayrıca bedavaya bakmıyorlar yne hastaneye para veriyoruz
Ama okumak önemli değil kişilik önemli ne olursa olsun
Neyse bebişinin durumu iyi maşallah kilosuda iyi
Doktoruda salla gitsin canım
Hastanelerde ocak ayından sonra inanılmaz fiyatlar oynadı
Doğum fiyatlarıda 500 700 tl oynadı diyebilirim
Allah herkese vicdan versin gerçekten

Az parada değil 90 lira verdik trip yedik geldik :)
Maaslara 3 kuruş zam yapiyorlar,yarısını vergi basligi altinda geri aliyorlar.ama herseye misli zam yapiyorlar.
Bugün öğrendim epidural normal doğum da yapılıyorMuş. Sezeryan da spinal yapılıyormuş. Bunu bilmiyordum.

haklısın canım. gittiğimde herşeyi açık açık anlatıyım dimi; devlet hastanesine gittiğimi fakat böyle bi durumla karşılaştığımı
evet canım, geçmiş bilgi yeni doktorunda ne kadar çok olursa o kadar yardımcı olur sana... çok yoğun bir prof doçent olmadığı sürece her uzman doktor bakar... hangi hastaneye hangi doktora saat kaçta bakındığına kadar proğramlarında gözüküyor :))

benim makinam var , ben geleyim foto çekmeye :))))çok profesyonel olmasada endi yağımızda kavruluyoruz :))) 1100 tl nedir arkadaş ,ben düğün fotolarımı- özel kamera sistemleri -dış mekan- misafir fotoları hepsini 700 e yaptırmıştım 2 yıl önce

Aynen canım az para değil insanlar sussun bunlarda sömürsünler
Artık özel hastaneler lüks olmaktan çktı
İstanbul'da yaşıyorum devlete gitmek neredeyse imkansız
çok yoğun randevu almak zor
Doktorlar iyi ama çalışanlar tripli bişide diyemiyorsun
3 boyutlu ultrs için devlete gittim doktor 20 hamileyi odasına aldı sırayla baktı sonra ders anlatır gibi anlattı adam tek tek alsa gün yetmez
E verimli oldu mı yok
Özele gidiyorsun mecbur. Oralarda kalabalık rezillik çekiyorsun birde üstüne
Özel hastanede doğumu altın odalarda yaptırıyorlamış gibi para istiyorlar
Yapcak bişi yok mecburiyet herşeyi başı sağlık

aynen canım çok sağol birbirimize dua edelim olur mu herşey yolunda gitsin inşallah.. ağrılar içinde kıvranırken hastane hastane dolaşanlar biliyorum

Kasılma sancının ta kendisi oluo
2 gün önce girdiğimde nst ekranını takip ediyodum .. Ne zaman kasılsa karnım sancı çıkıo kasılma şiddetine göre 20-60-100..

Ooo simdi korktum perşembe gidicem az kaldı randevuma. İnşallah aksi bir şey çıkmaz. Erken doğurmak istemiyorum en azından 37 yi göreyim bebis gelissin en azından.

Haftan ilerledi diye belkide onlm almadilar ck gcms olsn ama su dogum isin zor olms hakkinda hyrlisi olsun.

Kizlar ben bu sabah dis ipiyle disimi temizlerken bi baktm dis etlerim (dislerimin aralarindaki) ayriliyo disimden cnm acimiyo ama kanama cok oluyo

Kizlar ben bu sabah dis ipiyle disimi temizlerken bi baktm dis etlerim (dislerimin aralarindaki) ayriliyo disimden cnm acimiyo ama kanama cok oluyo
benim de olmuştu bir ara canım hatta küçükken süt dişlerimiz sallanırdı ya aynı öyle sallanıyordu sanki dişlerim kanama da vardı. daha çok süt yoğurt tüket bence vücudunun daha çok ihtiyacı var demekki

Duzeliyo dimi dogumdan snra sutu cok iciyrm ama yogurtu azaltmistm onada desteklemek lazm demekki. Kopek disimin arkasi oyle sistiki kan dolu torba var resmen sut dislermin arasi dedgn gni ayrik ayrik

Duzeliyo dimi dogumdan snra sutu cok iciyrm ama yogurtu azaltmistm onada desteklemek lazm demekki. Kopek disimin arkasi oyle sistiki kan dolu torba var resmen sut dislermin arasi dedgn gni ayrik ayrik
düzelir düzelir sıkma canını .. internetten araştırdım yoğurtta sütten daha fazla kalsiyum varmış canım aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…