- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.741
Annemde duzelir dedi ama inansim glmiyodudüzelir düzelir sıkma canını .. internetten araştırdım yoğurtta sütten daha fazla kalsiyum varmış canım aklında bulunsun
Haftan sonlanck nrdeyse :). Doguma giderken alirsinHala kendime doğum için gecelik felan almadım. Bebeğin çantası hazır kendiminkini bekletiyorum. Neyi beklioSam
Canim benimde bhcg degerlerim boyleydi. Sakin korkma hersey normal gibi görünüyor. Benim 3 hafta felan regl olacakmis gibi karnim agridi. Bunlar normal agrilar. Kendine iyi bak. Yorma is yapma, yukari uzanma, ziplama atlama. Simdilik bunlara dikkat et olur mu? Allah yardimcin olsun.Merhaba kızlar hepinizin sayılı günleri kalmış Allahım sağlıkla kucaklarınıza alıp doya doya koklayıp öpüp sevmeyi nasip etsin hayırlı kısmetli olsunlar inşallh bende Haziran annesi adayıydım ama maalesef düşük oldu 2 aydan beri tekrar kontrole başladım doktor tekrar tüp dene dedi ama ben istemedim 2 aydır yumoş takibindeydim geçen ay olmadı bu ay rabbim mucizemizi nasip etti hayırlısıyla 9 nisanda regl oldum 22 nisanda 19.75 ve 18.30 folikül oluşmuştu doktorum çatlatma iğnesi yaptırdı 30 nisan progesteron değerim 28.29 5 mayısta evde idrar testi yaptım silik çizgi 6 mayıs Beta 154 9Mayıs 430 beta sizce değerim nasıl ara ara belime sancı giriyor yine düşük olacak diye çok korkuyorum sizlerde durum nasıldı benim sancım normal mi Hiç bir belirtim yok gebeliğe dair erken öğrenmenin zararları acele davrandım sürekli belirti arıyorum tuvaletten çıkmıyorum geldi gelecek korkusundan ne olur bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim önce bebeğimi sonra aklımı korusun
Benim ikiside hazir degil dahaHala kendime doğum için gecelik felan almadım. Bebeğin çantası hazır kendiminkini bekletiyorum. Neyi beklioSam
Hiç korkutma kendini.. 37 haftadan sonra seswryancı tük doktotlar böyle yapıyor suyu az çok bebeğin kalp atışı eşi vs derken anneyi gere gere doğurtuyor çoğu da böyle... İyi doktor bulmak lazım...Kordon boynuna dolanmış dedi. Suyu gördüğüm en kötü su dedi. Cuma günü gittiğim dr bu su gayet normal, az ama yeterli demişti bu gene kötü konuştu.
Hem bebek dönmüyor diyor hem kordon dolanmış diyor. Onu da pek anlayamadım.
Kızım şu an dahi bıdık bıdık vuruyor içeriden.
Ben de bebeğin ve kendiminki de hazır değil. Neyi bekliosamHala kendime doğum için gecelik felan almadım. Bebeğin çantası hazır kendiminkini bekletiyorum. Neyi beklioSam
var canım ama 37.haftada olunca insan birazcık çekiniyo ya( inşallah bebek dönüverir de bütün problemler biter inşallah
Dedigim gibi burdaki doktorlarin biri erken dogum olabilir bebegin bundan sonra beslenemiyecek cok dikkat etmelisin dedi bol bol dinlen ve iyi beslen dedi digeride 32. Haftadan sonra normal dogum yaklasti zaten dedi ve hicbisey onermedi sunu yap bunu yap demediPlesenta yaslanmasiyla ilgili doktorunuz ne dedi?
Gidersin özele ne olacak ki nöbetçi doktor kimse doğumu yaptırır yani illa takip ettiğin Bi doktor olması gerekmez korkmakızlar 36+ 1 im nst de sancım çıktıdoktor kasılmaların var dedi sıklaşırsa gel hemen dedi. üstelik bebeğim ters henüz doğum pozisyonunda değil napcam ben devlet hastanesine gidiyorum. ilginç bir şekilde doktorum dedi ki biz sezeryan yapamıyoruz yasal değil dedi sağlık bakanlığından yine yazı geldi falan dedi. sezeryan olması gerektiğinde başka bir devlet hastanesine sevk ediyorlarmış. sevk ettikleri hastaneyi biliyorum iğrenç korkunç bi yer. napcam ben kafayı yemek üzereyim bu saatten sonra özele de gidemem gitsem ne dicem yardım edin ((
ayy çok sağol canım söylediklerin ilaç gibi geldi valla. zaten masabaşı tüm gün oturarak çalışıyorum. geceleri de huyumdur bacakları karnıma doğru çekip cenin pozisyonunda uyuyordum ne kadar yanlışmış. söylediklerine dikkat edicem dönmesi için elimden geleni yaparım gerisi Allah'ın takdiri artık .. çok sağol gerçektenBebeğin dönmesi için bol bol yürüyüş yap ve bacaklarını kendine çekme ya da oturma yabi kasık kısmını katlama orayı geniş bırak bebeğe manevra alabı ver. Tüm gün oturursan ve gece de bacaklarını çekipnyatarsan bebek zor döner.
Yürüyüş yap bol bol ve de kasığıbı geniş tut..: o gin döner bebeğin. Hep bebeğinin doğum yoluna girdiğini hayal et...
Bir dee nette hareletler var ütü masası ppzisyobu vs vs o lwrı da denyebilirsin.
Stres yapma benim bebeğin doğum anınds 40. Haftada doğum anında dönmüştü:))
Cnm nasl oldun bi sknti yk dimi
Hiç korkutma kendini.. 37 haftadan sonra seswryancı tük doktotlar böyle yapıyor suyu az çok bebeğin kalp atışı eşi vs derken anneyi gere gere doğurtuyor çoğu da böyle... İyi doktor bulmak lazım...
Cnm dnleme kndini daha kotu oluyo kitap filan oku.Henüz tek bedendeyiz :)
Ama ben kendimi çok dinliyorum. Herşeyi işaret görür oldum. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın?
Bende pazar günü aldım :)) kayseriseymiş hala amaHala kendime doğum için gecelik felan almadım. Bebeğin çantası hazır kendiminkini bekletiyorum. Neyi beklioSam
Benimde hala eksikliklerim var emzirme pompası aksamı almasam mı kestiremedimBenim ikiside hazir degil daha(
Ya ben de ne bebisin çantasını ne kendi çantami hazırladım doğumdan önce büyük temizlik yaptiricam temizlikciyi almadım daha.gecelik pijama takımları hazır değil göğüs pompasinda kararsizim bir sürü eksik var düşününce panik oluyorum dün gecelik bakmak için çıktım bir saat yürümek zorunda kaldım bütün gece ağrıdan uyuyamamadim alışveriş için çıkmak da hayal oldu dertlendimHala kendime doğum için gecelik felan almadım. Bebeğin çantası hazır kendiminkini bekletiyorum. Neyi beklioSam
niye gideniycen beb haftaya doktor degidtircem hidemiycek ne.var onlatparsdina bakar canimkızlar 36+ 1 im nst de sancım çıktıdoktor kasılmaların var dedi sıklaşırsa gel hemen dedi. üstelik bebeğim ters henüz doğum pozisyonunda değil napcam ben devlet hastanesine gidiyorum. ilginç bir şekilde doktorum dedi ki biz sezeryan yapamıyoruz yasal değil dedi sağlık bakanlığından yine yazı geldi falan dedi. sezeryan olması gerektiğinde başka bir devlet hastanesine sevk ediyorlarmış. sevk ettikleri hastaneyi biliyorum iğrenç korkunç bi yer. napcam ben kafayı yemek üzereyim bu saatten sonra özele de gidemem gitsem ne dicem yardım edin ((
Canim oncelikle sakin ol. Gecici bi kasilmadir belki. Sen dinlenme bak. Bol su ic sakinlestirici nefes egzersizleri yap. Ve herseyin iyi olacagini dusun. Hangi sehirdesin? Ozele gidebilirsin bence sikinti olmaz zaten ozeller sezaryen yapmak icin ölüyor.kızlar 36+ 1 im nst de sancım çıktıdoktor kasılmaların var dedi sıklaşırsa gel hemen dedi. üstelik bebeğim ters henüz doğum pozisyonunda değil napcam ben devlet hastanesine gidiyorum. ilginç bir şekilde doktorum dedi ki biz sezeryan yapamıyoruz yasal değil dedi sağlık bakanlığından yine yazı geldi falan dedi. sezeryan olması gerektiğinde başka bir devlet hastanesine sevk ediyorlarmış. sevk ettikleri hastaneyi biliyorum iğrenç korkunç bi yer. napcam ben kafayı yemek üzereyim bu saatten sonra özele de gidemem gitsem ne dicem yardım edin ((
Ama canım , benim ilk nst de 100 lerdeydi serım verdi, tekrar nst ye girdim 60lardaydı bi serum daha verdi taa ki 20 lere düşene kadarsağol canım. nst 60'larda çıktı tedaviye falan gerek duymadılar sanırım. sadece kasılmalarını takip et sıklaşırsa gel dedi. şiddetli olmasa da karnım kasılıp duruyo bi kağıda not alıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?