2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
düzelir düzelir sıkma canını .. internetten araştırdım yoğurtta sütten daha fazla kalsiyum varmış canım aklında bulunsun
Annemde duzelir dedi ama inansim glmiyodu o zaman bn iki kasede yogurt tuketmeye basliyim sagol canim
Hala kendime doğum için gecelik felan almadım. Bebeğin çantası hazır kendiminkini bekletiyorum. Neyi beklioSam
Haftan sonlanck nrdeyse :). Doguma giderken alirsin

Canim benimde bhcg degerlerim boyleydi. Sakin korkma hersey normal gibi görünüyor. Benim 3 hafta felan regl olacakmis gibi karnim agridi. Bunlar normal agrilar. Kendine iyi bak. Yorma is yapma, yukari uzanma, ziplama atlama. Simdilik bunlara dikkat et olur mu? Allah yardimcin olsun.

Hiç korkutma kendini.. 37 haftadan sonra seswryancı tük doktotlar böyle yapıyor suyu az çok bebeğin kalp atışı eşi vs derken anneyi gere gere doğurtuyor çoğu da böyle... İyi doktor bulmak lazım...

var canım ama 37.haftada olunca insan birazcık çekiniyo ya ( inşallah bebek dönüverir de bütün problemler biter inşallah

Bebeğin dönmesi için bol bol yürüyüş yap ve bacaklarını kendine çekme ya da oturma yabi kasık kısmını katlama orayı geniş bırak bebeğe manevra alabı ver. Tüm gün oturursan ve gece de bacaklarını çekipnyatarsan bebek zor döner.

Yürüyüş yap bol bol ve de kasığıbı geniş tut..: o gin döner bebeğin. Hep bebeğinin doğum yoluna girdiğini hayal et...
Bir dee nette hareletler var ütü masası ppzisyobu vs vs o lwrı da denyebilirsin.

Stres yapma benim bebeğin doğum anınds 40. Haftada doğum anında dönmüştü:))

Gidersin özele ne olacak ki nöbetçi doktor kimse doğumu yaptırır yani illa takip ettiğin Bi doktor olması gerekmez korkma

ayy çok sağol canım söylediklerin ilaç gibi geldi valla. zaten masabaşı tüm gün oturarak çalışıyorum. geceleri de huyumdur bacakları karnıma doğru çekip cenin pozisyonunda uyuyordum ne kadar yanlışmış. söylediklerine dikkat edicem dönmesi için elimden geleni yaparım gerisi Allah'ın takdiri artık .. çok sağol gerçekten

Hiç korkutma kendini.. 37 haftadan sonra seswryancı tük doktotlar böyle yapıyor suyu az çok bebeğin kalp atışı eşi vs derken anneyi gere gere doğurtuyor çoğu da böyle... İyi doktor bulmak lazım...

Öyle gerdi ki beni su an oturduğum yerde suyum mu geliyor acep modundayım

Henüz tek bedendeyiz :)

Ama ben kendimi çok dinliyorum. Herşeyi işaret görür oldum. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın?
Cnm dnleme kndini daha kotu oluyo kitap filan oku.
Bzde henuz tekiz ama bakalim:)
Bndede sabah az bi su geldi ama devam etmedi gtmedm doktora ikinci kez olursa gidicem

Hala kendime doğum için gecelik felan almadım. Bebeğin çantası hazır kendiminkini bekletiyorum. Neyi beklioSam
Ya ben de ne bebisin çantasını ne kendi çantami hazırladım doğumdan önce büyük temizlik yaptiricam temizlikciyi almadım daha.gecelik pijama takımları hazır değil göğüs pompasinda kararsizim bir sürü eksik var düşününce panik oluyorum dün gecelik bakmak için çıktım bir saat yürümek zorunda kaldım bütün gece ağrıdan uyuyamamadim alışveriş için çıkmak da hayal oldu dertlendim

niye gideniycen beb haftaya doktor degidtircem hidemiycek ne.var onlatparsdina bakar canim

Canim oncelikle sakin ol. Gecici bi kasilmadir belki. Sen dinlenme bak. Bol su ic sakinlestirici nefes egzersizleri yap. Ve herseyin iyi olacagini dusun. Hangi sehirdesin? Ozele gidebilirsin bence sikinti olmaz zaten ozeller sezaryen yapmak icin ölüyor.

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor ?
Benim 4 5 gündür pedim ıslak çok değil ama farkediyorum değiştiriyorum
Akıntı değil ama su ıslaklığı var
Diyelim ki suyum sızıyor endişe etmeli miyim

Ama canım , benim ilk nst de 100 lerdeydi serım verdi, tekrar nst ye girdim 60lardaydı bi serum daha verdi taa ki 20 lere düşene kadar
Demekki her doktor farklı yaklaşıo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…