- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.321
Antalya'da ağustos sıcağında atletsiz duramayanlardanım :)Ben zaten atleti bırakmak üzereyim. Mayısta çıkarır, Ekim gibi giyerim normalde. Afakanlar basar o mevsimde diye emzirme atleti almadım açıkçası, iki emzirme sütyeni aldım, gebeliğimde hep sporcu sütyeni giydim, onları da kullanırım diye düşünüyorum çünkü hop diye kalkıyor. Hastaneye dört gecelik aldım, ikisi sabahlıklı takım. Valiz yaptım zaten, ben bile bakıp gülüyorum. Daha süsler, bardak çanak için de başka çantalar. Geç bulduk buldumcuk olduk. Hediyeliklerini tamamlayalı bir ay oldu, çok yakın ahbabımız da catring şirketinde, hastane odasındaki standı da onlar hazırlayacak. Ramazan diyorum abartmayalım diyorum, herkes benden beter valla. Karışmıyorum artık, herkes hevesini alsın napiyim
Sordum canımBenim de oluyordu doktora söylemeyi unuttum kendiliğinden geçti. İhmal ettim aslında yanlıştı yaptığım bence sen doktoruna söyle
Cnm rengi koyumu bndede var koku ama vitamin icmiyrm rengide koyu ama agri sizi yokKızlar afedersiniz ama bişi sorcam
Benim akıntım çok kokulu ya bi lavaboya giriyorum koku yayılıyor resmen e bir ay önce idrar tahlilide yaptım bişi çıkmadı neden oluyor normal mi bide
Ya da bu vitamin ilaçlarımı yapıyor
İlaç da vermediğine göre önemsenecek bir şey yok sen zaten temizliğine dikkat ediyorsun geçer bence korkma hiç geçmiş olsun Can'ımSordum canım
İdrar testi yaptırdı çok ufak enfeksiyon çıktı ilaca gerek yok olabilir dedi
Hergün yıkanıyorum belden aşağı ama bir iki saat sonra tekrar koku oluşuyor
Yo koy bnce :)Bu çikolataları nişanda gelen konsolun içine koysam çok mu şey olur
Kizlar bnm cok uykum geliyo surekli uyuyasm var bnm gbi olan vr mi
Yok canım koyu değil açık sarıCnm rengi koyumu bndede var koku ama vitamin icmiyrm rengide koyu ama agri sizi yok
Aynen olabilir demekki bunuda takmayım kafaya artık yaniİlaç da vermediğine göre önemsenecek bir şey yok sen zaten temizliğine dikkat ediyorsun geçer bence korkma hiç geçmiş olsun Can'ım
Geçen hafta öyleydimKizlar bnm cok uykum geliyo surekli uyuyasm var bnm gbi olan vr mi
Gerçekten art niyetsiz bi duruşu olsaydı size karşı ,eşinize böyle tepki vermez saygı ile karşılardıArkadaşlar dr değiştirmeye karar vermiştim hatırlarsınız belki dr sezeryana zorluyor diye. Bugün kocam arafı dru nezaketen size artık gelmeyeceğiz demek için, yoksa ben arayacaktım, kadın neler demiş bilmiyorum benim sessiz sakin kocam dellenmiş sakin seni ararsa açma mesajlarına cevap verme diye aradı.
Kadın 4 haftadır ber hafta beni doğum planlamaya yönlemdirmeye çalışıyor, başka drlar bebek sağlıklı korkma diyor, bir de üzerine hoş olmayan bir dostluk bitişi
Canım bir ay önce Yaptırdığın tetkik olmaz , kokulu ise idrar ve kan tahlili yaptır canım , vitamin ilaçları koku yapmaz ama antibiyotik kullanıyorsan o koku yapar ... Bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu istenmeyen birşeydir ... Tsm yada hsm Ler yakınsa orada kan veriver yada Akşama doğru acilde :))Kızlar afedersiniz ama bişi sorcam
Benim akıntım çok kokulu ya bi lavaboya giriyorum koku yayılıyor resmen e bir ay önce idrar tahlilide yaptım bişi çıkmadı neden oluyor normal mi bide
Ya da bu vitamin ilaçlarımı yapıyor
Bu çikolataları nişanda gelen konsolun içine koysam çok mu şey olur
Bana acill demeyinnnnn :))Canım bir ay önce Yaptırdığın tetkik olmaz , kokulu ise idrar ve kan tahlili yaptır canım , vitamin ilaçları koku yapmaz ama antibiyotik kullanıyorsan o koku yapar ... Bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu istenmeyen birşeydir ... Tsm yada hsm Ler yakınsa orada kan veriver yada Akşama doğru acilde :))
Günaydın:)
Dün kızımın anne yanı beşiği geldi. İndirime girince kullanışlı olur diye düşünüp anne yanı beşik aldım. Şimdi içine cicili bicili kumaş almak onları sermek için deli oluyorum. Otobüse binip çarşıya gitsem diyorum ama annem de kocam da otobüse bindiğimi öğrenirlerse çok kızarlar. Böyle onlara bağlı yaşamakta çok zor, insanlar bana şöförlük ediyorlar resmen. Oysa ki ven çok iyiyim. Bi onları ikna edemiyorum :)
Yok canım benimkide aynı uzman özel hastanede ama gelir , zaten 20. Haftada hafif lekelenmem olmuştu birgün sonra gittik niye aramadınız diye azarladı bizi :)) bizde rahatsız etmeyelim artarsa ararsa demiştik, gece 2-3 farketmez arayın Demişti... Prof olan araştırma hastanesinde normalde Cumartesi pazar gelmiyor kendi hastası bile olsa ama sen ara gelirim Demişti , biZde eşimle hafta sonu olursa özeldeki uzmana, hafta içi olursa profa diye karar aldık ... Miyom olmasaydı bende direk uzmana giderdim... Özel hastanede ilgi alaka süper , araştırma hastanelerinin hemşirelerinden nefret ediyorum o derece kızgınım 4-5 tanesine, kadın koluma damar yolu açarken iğneyi damarımın içinde gezdiriyordu , şahitlerim olmasa ben pimpiriklilikle suçlayacaktım ... Asistanın bile Gözlerini açıp ohaaa !!! Deyişini unutamıyorum... Bende doğum stresi değilde araştırmada o tiplerle muhatap olacağımın gerginliği var maalesefBenim Prof hastanede. Uzmanın özel muayenehanesi var. Senin de tam tersi sanırım:) ben de acil bir durum olursa diye gidiyordum hastaneye çünkü Uzman doktorum 35 öncesi doğumu yaptıramayacağını söylemişti. Artık 35+yım çok şükür yaparım dedi. Aynen dediğin gibi acil Bi durum olursa hastaneye profa gitcez mecbur olmayacak inşallah
Evde ben söz kahvesinde gelen Gümüş şekerliğe koyacağım canım :))) birde onun için ekstra birşey almaya gerek yok bence :)))Bu çikolataları nişanda gelen konsolun içine koysam çok mu şey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?