2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Antalya'da ağustos sıcağında atletsiz duramayanlardanım :)

Benim de oluyordu doktora söylemeyi unuttum kendiliğinden geçti. İhmal ettim aslında yanlıştı yaptığım bence sen doktoruna söyle
Sordum canım
İdrar testi yaptırdı çok ufak enfeksiyon çıktı ilaca gerek yok olabilir dedi
Hergün yıkanıyorum belden aşağı ama bir iki saat sonra tekrar koku oluşuyor

Cnm rengi koyumu bndede var koku ama vitamin icmiyrm rengide koyu ama agri sizi yok

Sordum canım
İdrar testi yaptırdı çok ufak enfeksiyon çıktı ilaca gerek yok olabilir dedi
Hergün yıkanıyorum belden aşağı ama bir iki saat sonra tekrar koku oluşuyor
İlaç da vermediğine göre önemsenecek bir şey yok sen zaten temizliğine dikkat ediyorsun geçer bence korkma hiç geçmiş olsun Can'ım

Arkadaşlar dr değiştirmeye karar vermiştim hatırlarsınız belki dr sezeryana zorluyor diye. Bugün kocam arafı dru nezaketen size artık gelmeyeceğiz demek için, yoksa ben arayacaktım, kadın neler demiş bilmiyorum benim sessiz sakin kocam dellenmiş sakin seni ararsa açma mesajlarına cevap verme diye aradı.

Kadın 4 haftadır ber hafta beni doğum planlamaya yönlemdirmeye çalışıyor, başka drlar bebek sağlıklı korkma diyor, bir de üzerine hoş olmayan bir dostluk bitişi

Kizlar bnm cok uykum geliyo surekli uyuyasm var bnm gbi olan vr mi

Ben 2 hafta önce öyleydim. Uyanınca da süt kokuyordum. Vücut dinlenip doğuöa hazırlanıyor bence. O günlerde hep uyudum. Tutma hiç kendini. Uyu. Geçti zaten şimdi. Sabah 7de uyanıyorum bir daha hiç uyumuyorum bu hafta.

Gerçekten art niyetsiz bi duruşu olsaydı size karşı ,eşinize böyle tepki vermez saygı ile karşılardı
Demekki doğru karar vermişsiniz canım

Canım bir ay önce Yaptırdığın tetkik olmaz , kokulu ise idrar ve kan tahlili yaptır canım , vitamin ilaçları koku yapmaz ama antibiyotik kullanıyorsan o koku yapar ... Bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu istenmeyen birşeydir ... Tsm yada hsm Ler yakınsa orada kan veriver yada Akşama doğru acilde :))

Bana acill demeyinnnnn :))
1 ay öncede aynı problem vardı ondan dedim canım
Haftaya kontrlm var sorayım bari off :))

Seni cok iyi anliyorum canim benim esimde kiziyo ama iyi oldugumda biniyorum hatta dun bindim bende. Bagimli olmak gercektwn cok cok zor. Buarada gule gule kullanin besiginizi bizim daha gelmedi ya haftaya insallah gelcek tabi bizim oglan once gelmezse iyi

Yok canım benimkide aynı uzman özel hastanede ama gelir , zaten 20. Haftada hafif lekelenmem olmuştu birgün sonra gittik niye aramadınız diye azarladı bizi :)) bizde rahatsız etmeyelim artarsa ararsa demiştik, gece 2-3 farketmez arayın Demişti... Prof olan araştırma hastanesinde normalde Cumartesi pazar gelmiyor kendi hastası bile olsa ama sen ara gelirim Demişti , biZde eşimle hafta sonu olursa özeldeki uzmana, hafta içi olursa profa diye karar aldık ... Miyom olmasaydı bende direk uzmana giderdim... Özel hastanede ilgi alaka süper , araştırma hastanelerinin hemşirelerinden nefret ediyorum o derece kızgınım 4-5 tanesine, kadın koluma damar yolu açarken iğneyi damarımın içinde gezdiriyordu , şahitlerim olmasa ben pimpiriklilikle suçlayacaktım ... Asistanın bile Gözlerini açıp ohaaa !!! Deyişini unutamıyorum... Bende doğum stresi değilde araştırmada o tiplerle muhatap olacağımın gerginliği var maalesef ( eşime dedim zaten hemşireler hiçbirşey yapmasın sen yap yada asistan arkadaşların yapsın diye ...

Merhaba kızlar, ben 34+5 im bugün. 3 gündür adet sancısı gibi bel ve kasık ağrım var, ağrı bacaklarıma da vuruyor. Bir de özellikle yürürken kasıklarıma bıçak saplanır tarzda ağrı giriyor. Artık bırakın gezmeyi, ayakta durmak ne mümkün. Yer çekimine karşı koyamaz oldum. Yarın kontrolüm var, sorucam doktoruma. Ama benim doktorum da aynı benim gibi, rahattır biraz. Kesin önemli bir şey olmadığını söyleyecek.

Bu arada içimden bir ses 37+ larımda doğuracağımı söylüyor. Hastane çantam hazır.
Bir takım pijama, bir sıfır kollu gecelik, 1 de sabahlık koydum. 5 penye kilot, 1 tane de 5 li kullan at kilotlardan koydum. 2 emzirme sütyeni, 3 emzirme atleti koydum. Bence atletler fazla, ama herkes terlersin sürekli, değiştirirsin dedi. Bilemedim. İki havlu koydum, birisi büyük, belki duş alırım diye, ama kesin o da fazla. Ayrıca ben yas kış çorap giyerim, çorap aldım, plastik terlik aldım duş, tuvalet için. Lohusa terlik ve tacını ihmal etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…