- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.341
Canım yeni doğum yapan arkadaşla konuştuk az önce alt pijamadan 2-3 tane al dedi kanama çok oluyormus .. Epidural nırmal doğum yaptı ...Merhaba kızlar, ben 34+5 im bugün. 3 gündür adet sancısı gibi bel ve kasık ağrım var, ağrı bacaklarıma da vuruyor. Bir de özellikle yürürken kasıklarıma bıçak saplanır tarzda ağrı giriyor. Artık bırakın gezmeyi, ayakta durmak ne mümkün. Yer çekimine karşı koyamaz oldum. Yarın kontrolüm var, sorucam doktoruma. Ama benim doktorum da aynı benim gibi, rahattır biraz. Kesin önemli bir şey olmadığını söyleyecek.
Bu arada içimden bir ses 37+ larımda doğuracağımı söylüyor. Hastane çantam hazır.
Bir takım pijama, bir sıfır kollu gecelik, 1 de sabahlık koydum. 5 penye kilot, 1 tane de 5 li kullan at kilotlardan koydum. 2 emzirme sütyeni, 3 emzirme atleti koydum. Bence atletler fazla, ama herkes terlersin sürekli, değiştirirsin dedi. Bilemedim. İki havlu koydum, birisi büyük, belki duş alırım diye, ama kesin o da fazla. Ayrıca ben yas kış çorap giyerim, çorap aldım, plastik terlik aldım duş, tuvalet için. Lohusa terlik ve tacını ihmal etmedim.
Ben canım , karşımdaki kişiyle Konuşurken uyuya kalıyorum :))) geceleri çok Dalgın uyuyorum , hiçbirşey yapasım gelmiyor ...Kizlar bnm cok uykum geliyo surekli uyuyasm var bnm gbi olan vr mi
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar, ben 34+5 im bugün. 3 gündür adet sancısı gibi bel ve kasık ağrım var, ağrı bacaklarıma da vuruyor. Bir de özellikle yürürken kasıklarıma bıçak saplanır tarzda ağrı giriyor. Artık bırakın gezmeyi, ayakta durmak ne mümkün. Yer çekimine karşı koyamaz oldum. Yarın kontrolüm var, sorucam doktoruma. Ama benim doktorum da aynı benim gibi, rahattır biraz. Kesin önemli bir şey olmadığını söyleyecek.
Bu arada içimden bir ses 37+ larımda doğuracağımı söylüyor. Hastane çantam hazır.
Bir takım pijama, bir sıfır kollu gecelik, 1 de sabahlık koydum. 5 penye kilot, 1 tane de 5 li kullan at kilotlardan koydum. 2 emzirme sütyeni, 3 emzirme atleti koydum. Bence atletler fazla, ama herkes terlersin sürekli, değiştirirsin dedi. Bilemedim. İki havlu koydum, birisi büyük, belki duş alırım diye, ama kesin o da fazla. Ayrıca ben yas kış çorap giyerim, çorap aldım, plastik terlik aldım duş, tuvalet için. Lohusa terlik ve tacını ihmal etmedim.
Canım nasılmış peki doğum süreci çok sancısı olmuş muCanım yeni doğum yapan arkadaşla konuştuk az önce alt pijamadan 2-3 tane al dedi kanama çok oluyormus .. Epidural nırmal doğum yaptı ...
Canım yeni doğum yapan arkadaşla konuştuk az önce alt pijamadan 2-3 tane al dedi kanama çok oluyormus .. Epidural nırmal doğum yaptı ...
Sabah 7 de Başlamış , sancılar sıklaşınca 11 gibi suni Sancı vermişler saat 4 te doğurdum dedi son 1 saat zor gecmiş , sezeryana ALIN diye bağırıp durdum dedi :))) doktor zor geçmesinin sebebini Bebeğin kafasının büyük OLMASINA ve arkadaşın Kanalı'nın dar OLMASINA bağlamış , Kafası hala yamuk diyor :)) gülerek :))) 3180 kg doğmuş ..Canım nasılmış peki doğum süreci çok sancısı olmuş mu
Maşallah bebişeSabah 7 de Başlamış , sancılar sıklaşınca 11 gibi suni Sancı vermişler saat 4 te doğurdum dedi son 1 saat zor gecmiş , sezeryana ALIN diye bağırıp durdum dedi :))) doktor zor geçmesinin sebebini Bebeğin kafasının büyük OLMASINA ve arkadaşın Kanalı'nın dar OLMASINA bağlamış , Kafası hala yamuk diyor :)) gülerek :))) 3180 kg doğmuş ..
Kimin doğum hikayesi bu ? Gruptan biri mi :/Sabah 7 de Başlamış , sancılar sıklaşınca 11 gibi suni Sancı vermişler saat 4 te doğurdum dedi son 1 saat zor gecmiş , sezeryana ALIN diye bağırıp durdum dedi :))) doktor zor geçmesinin sebebini Bebeğin kafasının büyük OLMASINA ve arkadaşın Kanalı'nın dar OLMASINA bağlamış , Kafası hala yamuk diyor :)) gülerek :))) 3180 kg doğmuş ..
Geçmiş olsun canım
Bende bu şikayetlerle gittim sancım çıktı
Neyseki senin kontrlün yarın
Doktor büyük ihtimalle nst ne bakar sancın olup olmadığı çıkar
Dikkat et kendine
Üzüldüm Can'ımArkadaşlar dr değiştirmeye karar vermiştim hatırlarsınız belki dr sezeryana zorluyor diye. Bugün kocam arafı dru nezaketen size artık gelmeyeceğiz demek için, yoksa ben arayacaktım, kadın neler demiş bilmiyorum benim sessiz sakin kocam dellenmiş sakin seni ararsa açma mesajlarına cevap verme diye aradı.
Kadın 4 haftadır ber hafta beni doğum planlamaya yönlemdirmeye çalışıyor, başka drlar bebek sağlıklı korkma diyor, bir de üzerine hoş olmayan bir dostluk bitişi
Etrafımdaki herkes bunu söylüyor günde bir saat uyusan şükredersin diyorlarGeçen hafta öyleydim
Ama uykun varsa uyu bol bol
Uykusuzluğa az kaldı :))
Ben de özel hastaneden yanayımYok canım benimkide aynı uzman özel hastanede ama gelir , zaten 20. Haftada hafif lekelenmem olmuştu birgün sonra gittik niye aramadınız diye azarladı bizi :)) bizde rahatsız etmeyelim artarsa ararsa demiştik, gece 2-3 farketmez arayın Demişti... Prof olan araştırma hastanesinde normalde Cumartesi pazar gelmiyor kendi hastası bile olsa ama sen ara gelirim Demişti , biZde eşimle hafta sonu olursa özeldeki uzmana, hafta içi olursa profa diye karar aldık ... Miyom olmasaydı bende direk uzmana giderdim... Özel hastanede ilgi alaka süper , araştırma hastanelerinin hemşirelerinden nefret ediyorum o derece kızgınım 4-5 tanesine, kadın koluma damar yolu açarken iğneyi damarımın içinde gezdiriyordu , şahitlerim olmasa ben pimpiriklilikle suçlayacaktım ... Asistanın bile Gözlerini açıp ohaaa !!! Deyişini unutamıyorum... Bende doğum stresi değilde araştırmada o tiplerle muhatap olacağımın gerginliği var maalesef( eşime dedim zaten hemşireler hiçbirşey yapmasın sen yap yada asistan arkadaşların yapsın diye ...
Her firsatta uyuyrm valla :).tv izlerken icm geciyo snra bi tekmeyle uyaniyrm dus aldm gene acilamiyrm ya :)Ben 2 hafta önce öyleydim. Uyanınca da süt kokuyordum. Vücut dinlenip doğuöa hazırlanıyor bence. O günlerde hep uyudum. Tutma hiç kendini. Uyu. Geçti zaten şimdi. Sabah 7de uyanıyorum bir daha hiç uyumuyorum bu hafta.
Bnm koyu oldugu halde gtmedm dktora ilactan olabilir dye onemaemedm bn ya off bktm dkotra gtmektenYok canım koyu değil açık sarı
Geldigi an halsiZlk hemen uyyrm valla affetmoyrn :)Geçen hafta öyleydim
Ama uykun varsa uyu bol bol
Uykusuzluğa az kaldı :))
Haha :) al bndende o kdrBen canım , karşımdaki kişiyle Konuşurken uyuya kalıyorum :))) geceleri çok Dalgın uyuyorum , hiçbirşey yapasım gelmiyor ...
Arkadasmnda oyle oldu ama aybi il baska hastaneydi hastane degstrp dgm ypti bska ile mi gdyr snnkiKızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dediama moralim çok bozuldu doktorumun tayini çıkmış 10 güne gidiyor
Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dediama moralim çok bozuldu doktorumun tayini çıkmış 10 güne gidiyor
Merabalar
Bu da hastane için geceliğimin terlik ve tacı, bu terlik ve tacı da annem yaptı sağolsunGecelik kısa kol, kolları tül, sıfır sayılır epey kısa :) Sabahlığı da var da foto çekerken onu koymadım :)
Dün geceliğimi giydim, terliğimi giydim tacımı taktım evde boyle dolaşım çok şeker tombik tosbak bir şey oldum ya
Kötü haber evet ama takibindeki hastaları özellikle de özellikli olanları devredecektir bence başka bir doktora.
Gene bizimki haziran, temmuz ağustos olsaydı acaba yıllık izne, tatile falan gider mi diye düşünür dururdum. Yarın ben doktoruma yaz tatiline ne zaman gitmeyi planladığını soracağım.
Güzel günlerde kullan.
Doktora gittin mi sen bugün?
Yok canım , 15 gün önce doğuran bi Arkadaşımın doğum hikayesi :))Kimin doğum hikayesi bu ? Gruptan biri mi :/
Benim tombalağında kafası 4 hafta ilerde koca kafa yaaaa
Canım artık Ağrı kesiciyi bebek kanala girmeden veriyorlarmış , ilk sancıları hissediyormuşun , kesin dikim işini hissetmiyormuşsun ...Maşallah bebişe
Kurtulmuş arkadaşın valla
Epidural de acı mı hissetmiş canım ya
Sagol cnm gidemedim doktorumuzun isi cikmis bugun yarin pazar yokmus pazartesi gidecegimm insaallah
Sen hastane cantani guzel hazirlamissin peki gogus pedi fln koydun mu lazim olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?