2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın :) aman canım iyiyim diyorsun ama dikkat et az kaldı biraz daha sabır

Allah yardımcıları olsun ikisininde
Bi belirtisi falan olmuş mu peki

Günaydın canım
İshal olmak iyi değil ya
Sancın var ama düzensiz demekki
Bence git ya da bir ara ihmal etme
Geçmiş olsun inşallah bişi çıkmaz

Kızlar ben misafirlere pasta kurabiye yapmayı hiç düşünmüyorum
Bim de elmalı kurabiye var elde yapılmış gibi çok güzel ondan alacağım birde küçük simit şeklinde tuzlu kurabiye var onlardan ikram edeceğim
40 ı çıkınca da mevlüt okutmayı düşünüyoruz hem kuran okunmuş olur hem topluca misafirler aradan çıkmış olur

kızlar birşey sorucam. aramızda doktor hemsire olan arkadaslarımız vardır. bu hastanelerdekı kontrol süresi örneğin 10 gün ise kı benım hastanemde oyle bu 10 iş günü üzerinden mı degerlendriliyor. yanı cumartesı pazarlar yada sadece pazarlar ve resmi tatiller de sayılıyor mu? randevu alacagım ve 1 2 gun ıcın tekrar ucret ödemek istemiyorum eger oluyorsa? bilgisi olan paylaşabilir mi

10. günden sonra ödeniyor.Hafta sonları sayılıyor canım.

Ben de binerim aslında. İlk duraklardayız biz kesin otırurum. Büyük modern otobüslerden geliyor zaten çok da sıkıntı yaratmaz. Ama eşim falan neden yapıyorsun ne gerek var diye kızar zira kanama yaşadığımdan beri peynir almaya bile göndermiyor. Çok dikkatli birşey olmasın diye. Araba kullanırken de tüm çukurlara dikkat ediyor sarsılmasın bebek diye :)

Ne güzel aenin çokmuş. Gerçekten de hastanede insana yedek çok gerekiyor. Terleme ya da malum kanamanın çok oluşu yüzünden. Güle güle kullan canım. Sağlıkla inşallah :)

Ben gecelik kullanmayı seviyorum o yüzden 3 tane gecelik aldım ikisi beyaz biri yavruağzı. 1 tane de beyaz sabahlık koydum çantaya.

Canım bende 9. Gün muayene son diye biliyorum
Yani diyelim ki çarşamba dr gittin haftaya cuma ya ücretsiz gidebilrsin ama 10 . Gün cumartesi olduğu için cumartesi ücret alırlar

Gecelik daha rahat oluyor. İlk doğum epidural sezaryendi. Galiba sonda takılmadı. Hani operasyon sırasında takıldıysa haberim yok ama doğumhaneden çıktığımda sondasızdım. Ama yine de gecelik iyi. Sonuçta dikişler olacak. Rahat olur.

Ben gecelik kullanmayı seviyorum o yüzden 3 tane gecelik aldım ikisi beyaz biri yavruağzı. 1 tane de beyaz sabahlık koydum çantaya.
Benim çok az daha almam lazım. Ama önden düğmeli alayım dedim lohusa tarzı değilde lohusa tarzı olunca sonra giyilmez diye düşündüm. Sabahlıklı alsam bir tanesini hastanede koridorda falan giyerim dedim

Güle güle kullansın inşallah. Uzun uzun uyusun :) şu an geçen ay doğum yapan arkadaşım uykusuzluğun zorluğunu anlatıyor WhatsApptan. Sağlıklı,huzurlu, uslu bebeklerimiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…