- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.281
Günaydın :) aman canım iyiyim diyorsun ama dikkat et az kaldı biraz daha sabırGünaydın:)
Dün kızımın anne yanı beşiği geldi. İndirime girince kullanışlı olur diye düşünüp anne yanı beşik aldım. Şimdi içine cicili bicili kumaş almak onları sermek için deli oluyorum. Otobüse binip çarşıya gitsem diyorum ama annem de kocam da otobüse bindiğimi öğrenirlerse çok kızarlar. Böyle onlara bağlı yaşamakta çok zor, insanlar bana şöförlük ediyorlar resmen. Oysa ki ven çok iyiyim. Bi onları ikna edemiyorum :)
Allah yardımcıları olsun ikisinindekızlar merhaba.
Arkadaşım acil sezaryen oldu. Bebeği rahim içinde kakasını yapmış. Yememesi için 39 haftalık aldılar. Duyunca bayağı şaşırdım. Kakasını yerse beyin fonksiyonları tamamen duruyor ve felç geçiriyomuş bebek.
Günaydın canımGünaydın kızlardün akşam yatarken ishal başladı gece uyutmadı pek. Ya lavabodaydım ya ağrım vardı. Şu an biraz azaldı ama hala devam ediyor kendimi takip altına aldım. Sadece kafamı karıştıran 2 saattir adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde sürekli bıktırıcı hafif-orta şiddette bi ağrım var şiddeti hep aynı gibi ve sürekli. Rüyamda da kahverengi leke gelmiş doğum çantasını alıp hastaneye gitmeye çalışıyordum. Hayır olsun inş. Doktorum 100 km uzakta ama yakında gidebileceğim 30 km mesafede bi kadın doğumcu var ara ara rahatsızlanınca gittiğim. Gitsem mi acaba kararsız kaldım
10. günden sonra ödeniyor.Hafta sonları sayılıyor canım.kızlar birşey sorucam. aramızda doktor hemsire olan arkadaslarımız vardır. bu hastanelerdekı kontrol süresi örneğin 10 gün ise kı benım hastanemde oyle bu 10 iş günü üzerinden mı degerlendriliyor. yanı cumartesı pazarlar yada sadece pazarlar ve resmi tatiller de sayılıyor mu? randevu alacagım ve 1 2 gun ıcın tekrar ucret ödemek istemiyorum eger oluyorsa? bilgisi olan paylaşabilir mi
Evet canım benim de çok hoşuma gitti. Çokta rahat :)Aaa benimkide bundan cok tatli demi :))
10. günden sonra ödeniyor.Hafta sonları sayılıyor canım.
Güle güle kullanın cnm.
Ben biniyorum otobüse. hem de ilk aylardaki gibi de sıkıntı olmuyo. ilk aylarda sarsıldıkça acıyodu karnım. şimdi çok rahatım valla ayakta da gidiyorum, boş olursa oturuyorum da. resmen dengemi sağlıyo, sağa sola sarsılmıyorum :) doğuma kdr da binicem heralde çalıştığım için.
Ne güzel aenin çokmuş. Gerçekten de hastanede insana yedek çok gerekiyor. Terleme ya da malum kanamanın çok oluşu yüzünden. Güle güle kullan canım. Sağlıkla inşallah :)Ben 1 gecelik 2 pijama almıştım. Bir pijama da kayınvalidem almış 3 oldu.
Geceliğim lohusa geceliği değil önü düğmeli. Lohusa geceliklernin boyu biraz kısaydı. Bunu uzun buldum o yüzden aldım. İnternette modellerine baktım aldıklarımın ama bulamadım. Kendileri de hastane çantasında :)
Kızlar hastanede giymek için pijama ya da gecelik aldınız mı? Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Lohusa takımı alsam bir daha giymeyeceğim diye almak istemedim. Aldıklarınızın fotoları varsa atabilir misiniz acaba? Benim aldığım pijama takımı alttaki fotodakinin kırmızısı. Oğlum olacak ama ben kırmızı aldım
Canım bende 9. Gün muayene son diye biliyorumkızlar birşey sorucam. aramızda doktor hemsire olan arkadaslarımız vardır. bu hastanelerdekı kontrol süresi örneğin 10 gün ise kı benım hastanemde oyle bu 10 iş günü üzerinden mı degerlendriliyor. yanı cumartesı pazarlar yada sadece pazarlar ve resmi tatiller de sayılıyor mu? randevu alacagım ve 1 2 gun ıcın tekrar ucret ödemek istemiyorum eger oluyorsa? bilgisi olan paylaşabilir mi
Gecelik daha rahat oluyor. İlk doğum epidural sezaryendi. Galiba sonda takılmadı. Hani operasyon sırasında takıldıysa haberim yok ama doğumhaneden çıktığımda sondasızdım. Ama yine de gecelik iyi. Sonuçta dikişler olacak. Rahat olur.bir geceliğim var.daha önceki doğumumda aldım ve hastane dışında bir daha giymedim.o yüzden ikinci defa almadım. onu kullancam.Sonda takılı iken gecelik rahat oluyor.Kanama kontrolünde falan.Pijama da bir tane yetiyor ama bir yedek iyi olur diye düşünüyorum.
ben de misafirden ziyade kızıma bişeyler hazırlayığ koymak istiyorum.Kardeş geldi isteklerim yerine gelmiyor psikolojisine girmesin sonra:)
bence de bir görün canım.en azından nst ye girersin.Sıvı kaybı doğumu tetikleyebilir.Sıvı alımını artır bence.
Benim çok az daha almam lazım. Ama önden düğmeli alayım dedim lohusa tarzı değilde lohusa tarzı olunca sonra giyilmez diye düşündüm. Sabahlıklı alsam bir tanesini hastanede koridorda falan giyerim dedimBen gecelik kullanmayı seviyorum o yüzden 3 tane gecelik aldım ikisi beyaz biri yavruağzı. 1 tane de beyaz sabahlık koydum çantaya.
Şu linkten gir canım http://www.haciserif.com.tr/kiz-beb...olatasi.html?gclid=CNrzja7d1swCFUko0wod0y4Acg70li 50 liraya hangisi ya ben haci serifin web sitesine baktim da goremedim 70li 50 liraya olani hep pahalilari gordum
Gül'e Gül'e kullansın canım Bebeğin :)) çarşıya çıkacaksanda arabayla git canım yada taksiyle ... Bende çok özenmiştim ama biz uyku seti şeklinde takım aldık .. Yorganı pikesi nevresimi yan korumaları hepsi vardı içinde ... Şimdiden 3 tane battaniyesi var...
Çokkk güzel güle güle kullanınnn :))Arabamız geldiii biz gezmeye gidiyooook
Sağol canım lohusa sepeti diye bir sitede de var. Ama ben izmirdeyim. Karşıyaka a çarşıdan aldım. Aynısını bulunca deneyip almak hoşuma gitti canımÇok güzelmiş çok beğendim güle güle giy Can'ım hangi sitede bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?