- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.381
İnternette görmüş beğenmiştim canım ama yakından görmediğim için emin olamamıştım sen bunu mu aldın iyi mi? Fiyatı da uygun.Madame coco ya bi bak istersen tarzınsa.. Coton kumaş bunlar yaz için hem terletmez hem sade ciciş :)
Aynen araştırmam lazım..Son zaman icin cok kotu olms umarm iyi bi doktr bulrsn
Devlet hastanesi doktoru mu canım ... Eğer öyleyse söylememesi normal , özel hastane doktoru ise büyük ayıp etmiş ...Aynen yapacak bişey yok benim sinir olduğum ilgisizliği 15 gün sonraya gün veriyo 10 gün sonra gideceğini söylemiyor ben dışardan duydum gideceğini doğru mu dedim evet dedi sormasam söylemeyecekti bidahaki gittiğimde görmicektim onu
Özel hastane canım..aynen ayıp etti..Devlet hastanesi doktoru mu canım ... Eğer öyleyse söylememesi normal , özel hastane doktoru ise büyük ayıp etmiş ...
Ben çok düşündüm kapalı terlik Alıp almama konusunu, birde bir kereliğine giyeceğim şeye 70-80 tl vermek istemedim ... Evladiyelik olsun dedim , hastaneden sonra ya bahçeye çıkarken giyebileceğim yada evde giyebileceğim bir terlik baktım ve o şekilde aldım, instagramdan taç siparişi verdim somon ve krem tonlarında :)))Ben de şu terlik konusunu hala halledemedim :/ lohusa terliklerinin terliği çok kaliteli gibi durmuyor sanki.
Ama koridorda yürütecekler seni o zaman herkeslerin eşleri var :)Bn tesetturlym ama hastanede es disinda erkek gezmedigi icin sabahlik almadm yabima bide belide uzun ztn bnlarn rahat bsy yani :)
Ben önce netten sipariş verdim 38-39 numara küçük geldi sonra mağazadan bunu aldm 39-40 :/İnternette görmüş beğenmiştim canım ama yakından görmediğim için emin olamamıştım sen bunu mu aldın iyi mi? Fiyatı da uygun.
Canım ben bunu aldım çok rahat n11.com dan 1 günde geldi :)Ama koridorda yürütecekler seni o zaman herkeslerin eşleri var :)
Aaa doktorda ki rahatlığa bak , kızmakta çok Haklısın ...Özel hastane canım..aynen ayıp etti..
Her işte bir hayır vardır diyelim, 10 güne doğuramazsın di mi :)Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dediama moralim çok bozuldu doktorumun tayini çıkmış 10 güne gidiyor
Evet ben de bir kere giyileceği için almak istemiyorum. Kapalı olduğum için tac almıcam zaten. Kontrole gittiğimde alışveriş merkezinden bakıp alıveriyim :)Ben çok düşündüm kapalı terlik Alıp almama konusunu, birde bir kereliğine giyeceğim şeye 70-80 tl vermek istemedim ... Evladiyelik olsun dedim , hastaneden sonra ya bahçeye çıkarken giyebileceğim yada evde giyebileceğim bir terlik baktım ve o şekilde aldım, instagramdan taç siparişi verdim somon ve krem tonlarında :)))
Normalde kaç numara giyiyorsun alacağımda ona göre değerlendireyim ben de.Ben önce netten sipariş verdim 38-39 numara küçük geldi sonra mağazadan bunu aldm 39-40 :/
Cicişler hepsi bakabilirisn sağlam .
.
Hatırlıyorum hatırlamaz mıyım aynı dertten muzdarip. Doğum yapmadın değil mi? Bizden erken doğum bekliyorlardı ama şükür 35+dayım. Antalya'da Değilim malesef şu an Antalya'da doktora da gitmedim hiçmerhaba canım. daha önce de yazışmıştık hatırlar mısın bilmem. bende de plasenta previa var. Sen Antalya'da yaşıyorsun galiba, doktorların kim sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Attı golu valla..yeni bir doktor bul şimdi sonuçta bu biliyordu herşeyimi..
2300 olmuş canım çok şükür normal dedi..moralim bozulduğundan sevinemedim bile
Eki Görüntüle 1832071
Kizlae bu benim pijama takimimin biri digeri lacivert ceyizimden bi pijama terliklwrimin ustundeki sus kina gecemdeki el gulumdu artk ayak gulu oldu :)
Bn normal pijama kullanicam altlari ztn yeternce buyuk
Madame coco ya bi bak istersen tarzınsa.. Coton kumaş bunlar yaz için hem terletmez hem sade ciciş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?