- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.401
Cok begendim canim
Ben de şu terlik konusunu hala halledemedim :/ lohusa terliklerinin terliği çok kaliteli gibi durmuyor sanki.
Sagol cnm :)Favori pijama modelim çok rahatlar :)
anladım canım. yok çok şükür doğum yapmadım daha. ben de 34+3 oldum bugün, şimdilik bir sorun olmadı Allah'a şükür, inşallah 38i de görürüz.Hatırlıyorum hatırlamaz mıyım aynı dertten muzdarip. Doğum yapmadın değil mi? Bizden erken doğum bekliyorlardı ama şükür 35+dayım. Antalya'da Değilim malesef şu an Antalya'da doktora da gitmedim hiç
Çok şükür dikkatli olmaya devam etanladım canım. yok çok şükür doğum yapmadım daha. ben de 34+3 oldum bugün, şimdilik bir sorun olmadı Allah'a şükür, inşallah 38i de görürüz.
ben doktorsuz kaldım da ondan sordum hangi doktorlara gidiyorsun diye. Antalya'da sandım seni ondan sordum :)
özel hastanede bir uzmana gidiyordum, ameliyat riskli olduğu için bu hastanede doğum yapma dedi, sanırım kendi de rik almak istemedi. prof.a gönderdi beni, daha önce ayrıntılı ultrasona da gitmiştim zaten ona. onunla da yarın randevum var, bakalım ne diyecek. aniden doğum başlasa ne hastanem var ne doktorum şu an Allah korusun. şu doktor-hastane işiini bir an evvel halletmem lazım yani. hayırlısı olsun artık.sen iyisin değil mi? kanama falan yaşamadın sanırım okuyorum aralarda burayı.
geçmiş olsun devamı gelmemiş Allah'tan. bakalım bana ne diyecek yarın doktor çok merak içindeyim.Çok şükür dikkatli olmaya devam et
Benim tanıdıklarım hep özel vitale hastanesine gidiyor hangi doktor onu bilmiyorum.
28.haftada birkaç damla kanama yaşadım ben burda paylaşmadım hastanede yattım ama sonrasında devamı gelmedi sorun olmadı. Prof olan doktorum aşırı Bi kanama yaşayacağını öngörmüyorum dedi bana biz de çok rahatladık artık uzman doktoruma geri dönme kararı aldım
Canım doğum iznine ayrılacaksan 4 değil 3 haftan kalmış. Beklenen doğum tarihine 21 gün kala izne çıkılıyor canımMerhaba anneler, yarın kontrolümüz var, 34+0 olacağız. Herşeyimiz maşallah yerli yerinde ama ben iyice ağırlaştığımı hissediyorum.. Tembelleştim sanki, hiç birşey yapmak istemiyorum. Ki sanırım 35.haftaya giriyor olmak ağırlaşmayı gerektiriyor :) Eğer sağlığım müsade ederse 10 Hazirana kadar çalışmak niyetim, zaten ondan sonra da hepi topu 15 günüm kalıyor geriye evde geçireceğim. Tabi bebişimiz takvime uyar da 25 Haziran'da gelirse :) Bazen bir an önce doğsun istiyorum, bazen hep içimde kalsın istiyorum.. Karışık duygulardayım :)
Canım muayene olduğun gün 1 sayılıyor resmi tatil haftasonu hepsini de dahil ederek sayıyorsun 10. Gün kontrol sayılıyor 11. Gün yeni muayene kaydı gerekiyor. Mesela ben 10 mayısta muayene oldum 20 mayısa kadar tekrar gidersem kontrol 20 mayısta gidersem yeni muayene oluyor.kızlar birşey sorucam. aramızda doktor hemsire olan arkadaslarımız vardır. bu hastanelerdekı kontrol süresi örneğin 10 gün ise kı benım hastanemde oyle bu 10 iş günü üzerinden mı degerlendriliyor. yanı cumartesı pazarlar yada sadece pazarlar ve resmi tatiller de sayılıyor mu? randevu alacagım ve 1 2 gun ıcın tekrar ucret ödemek istemiyorum eger oluyorsa? bilgisi olan paylaşabilir mi
Canım sen 9unda muayene olmuşsun 19u resmi tatil olmasa bile yeni muayeneye girerdi çünkü 9u 1. Gün sayılıyor 18 mayıs son kontrol günün oluyorhımm. peki ben 9 mayıs da muayene oldum, 10. gun 19 mayıs resmı tatıle gelıyor, 20 mayısa randevu aldıgımda ücret ödeyecek miyim?
Canım enfeksiyon var gibi gözüküyor muayene ve tahlil ol bence. Muhtemelen fitil ve ilaç verir. Enfeksiyon gebelikte iyi değil.Kızlar afedersiniz ama bişi sorcam
Benim akıntım çok kokulu ya bi lavaboya giriyorum koku yayılıyor resmen e bir ay önce idrar tahlilide yaptım bişi çıkmadı neden oluyor normal mi bide
Ya da bu vitamin ilaçlarımı yapıyor
Canım sende plasenta previa var sanırım. Böyle durumlarda eli iyi olan tecrübeli bi doktor önemli canım ona göre seçim yapBenim Prof hastanede. Uzmanın özel muayenehanesi var. Senin de tam tersi sanırım:) ben de acil bir durum olursa diye gidiyordum hastaneye çünkü Uzman doktorum 35 öncesi doğumu yaptıramayacağını söylemişti. Artık 35+yım çok şükür yaparım dedi. Aynen dediğin gibi acil Bi durum olursa hastaneye profa gitcez mecbur olmayacak inşallah
Kizlar bugun kontrolum vardi nst de bebegin kalp atisi 200 e kadar cikti cihaz otmeye basladi hemen doktorun yanina gonderdiler bebegimde kipir kipirdi doktor cok hareket ettigi icin olabilir dedi ultrasonla bakti normal hersey dedi tekrar nstye gonderdi onda hersey normal cikti ilkinde 60 larda sancimda cikmisti bi saat oncesine kadar iyiydim ama bi saatten beri yine cok fazla hareket ediyo karnim tas gibi oldu ve cok agriyo kasiklarim cati kemigim neden boyle oldu bugun anlamadim
Kızlar idrar renginin koyuluğu suyu yeterli alamamaktan da olur. Malum havalar sıcak gebelikte terletiyor daha çok su içmemiz lazım. İdrar rengi açık sarıya dönene kadar aldığımız sıvıyı artırmamız gerekiyorCnm rengi koyumu bndede var koku ama vitamin icmiyrm rengide koyu ama agri sizi yok
Bebiş için sevindim canım yakın zamanda iyi bi dr bulman lazım canım fazla zaman kaybetmedenKızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dediama moralim çok bozuldu doktorumun tayini çıkmış 10 güne gidiyor
Sorduklarınà cevabı bilmiyorm canım. Da ..takvimin de de bundan bahsediyor farkettin miGünlerdir su sızıyorsa diye takip ediyorum. 1 2 sefer dışarıdayken çamaşırımın ıslak olduğunu farkettim ama evde hiç olmadı. Evde turnusol ile takip ediyorum ama turnusolun rengi hiç değişmedi. Ama emin olamıyorum. Sızıntısı olan bu nedenle tedavi gören var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor. Dra pazartesi gidicem de merak ettim aşağı yukarı neler deniliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?