2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok begendim canim

Begenmene sevindim canim:)

Ben de şu terlik konusunu hala halledemedim :/ lohusa terliklerinin terliği çok kaliteli gibi durmuyor sanki.

Cnm lohusa terliklerini pahali satiyorlsr diye annem yapti bana terliklerimi fotolarini attim gormedin mi?

Madame coco'dan aldi terlikleri susledi ciceklerle kurdelelerle

Ben sadece hastaneyi dusunmuyorum evde de giyerim diye dusundum 1 lohusa geceligi 2 lohusa pijamasi 2 de normal onu tamamen dugmeli pijama aldim hastaneden sonra evde bol bol pijama giyerim diye :)

K kubis-55
Dgru diyosn cnm ama bi gece kaldigimda grdum koridorda erkek gezmiyo :) hemsireler ebeler hep bayan oldugu icin erkekler utaniyo ckmaya :) o gun esim bile cikamadi odadan

anladım canım. yok çok şükür doğum yapmadım daha. ben de 34+3 oldum bugün, şimdilik bir sorun olmadı Allah'a şükür, inşallah 38i de görürüz.
ben doktorsuz kaldım da ondan sordum hangi doktorlara gidiyorsun diye. Antalya'da sandım seni ondan sordum :)
özel hastanede bir uzmana gidiyordum, ameliyat riskli olduğu için bu hastanede doğum yapma dedi, sanırım kendi de rik almak istemedi. prof.a gönderdi beni, daha önce ayrıntılı ultrasona da gitmiştim zaten ona. onunla da yarın randevum var, bakalım ne diyecek. aniden doğum başlasa ne hastanem var ne doktorum şu an Allah korusun. şu doktor-hastane işiini bir an evvel halletmem lazım yani. hayırlısı olsun artık.sen iyisin değil mi? kanama falan yaşamadın sanırım okuyorum aralarda burayı.

Çok şükür dikkatli olmaya devam et
Benim tanıdıklarım hep özel vitale hastanesine gidiyor hangi doktor onu bilmiyorum.
28.haftada birkaç damla kanama yaşadım ben burda paylaşmadım hastanede yattım ama sonrasında devamı gelmedi sorun olmadı. Prof olan doktorum aşırı Bi kanama yaşayacağını öngörmüyorum dedi bana biz de çok rahatladık artık uzman doktoruma geri dönme kararı aldım

geçmiş olsun devamı gelmemiş Allah'tan. bakalım bana ne diyecek yarın doktor çok merak içindeyim.

Kızlar bende takip ediyorum sürekli ama pek yazamiyorum. Bende yavaştan cantami hazırlamaya başladım

Kendim için 2 gecelik 1 pijama ayarladim şimdilik.

En üstteki pembe rengi annem almisti biz başta kız olacak diye düşünüyorduk pembiş başladık o yuzden

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-13-19-37-43.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2016-05-13-19-36-31.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2016-05-13-19-36-06.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 76
Canım doğum iznine ayrılacaksan 4 değil 3 haftan kalmış. Beklenen doğum tarihine 21 gün kala izne çıkılıyor canım

Canım muayene olduğun gün 1 sayılıyor resmi tatil haftasonu hepsini de dahil ederek sayıyorsun 10. Gün kontrol sayılıyor 11. Gün yeni muayene kaydı gerekiyor. Mesela ben 10 mayısta muayene oldum 20 mayısa kadar tekrar gidersem kontrol 20 mayısta gidersem yeni muayene oluyor.

hımm. peki ben 9 mayıs da muayene oldum, 10. gun 19 mayıs resmı tatıle gelıyor, 20 mayısa randevu aldıgımda ücret ödeyecek miyim?
Canım sen 9unda muayene olmuşsun 19u resmi tatil olmasa bile yeni muayeneye girerdi çünkü 9u 1. Gün sayılıyor 18 mayıs son kontrol günün oluyor

Canım enfeksiyon var gibi gözüküyor muayene ve tahlil ol bence. Muhtemelen fitil ve ilaç verir. Enfeksiyon gebelikte iyi değil.

Canım sende plasenta previa var sanırım. Böyle durumlarda eli iyi olan tecrübeli bi doktor önemli canım ona göre seçim yap

Tatlım sakin ol. Derin nefesler al. Uzan. Dinlen. Bol su iç. Eşinle bi film falan izleyin kafan orayakanslize olsun. Gergin ve stresli olunca hem sancı çıkıyor hem bebeğin kalp atışları yükseliyor. Biraz rahatlat kendini.

Cnm rengi koyumu bndede var koku ama vitamin icmiyrm rengide koyu ama agri sizi yok
Kızlar idrar renginin koyuluğu suyu yeterli alamamaktan da olur. Malum havalar sıcak gebelikte terletiyor daha çok su içmemiz lazım. İdrar rengi açık sarıya dönene kadar aldığımız sıvıyı artırmamız gerekiyor

Günlerdir su sızıyorsa diye takip ediyorum. 1 2 sefer dışarıdayken çamaşırımın ıslak olduğunu farkettim ama evde hiç olmadı. Evde turnusol ile takip ediyorum ama turnusolun rengi hiç değişmedi. Ama emin olamıyorum. Sızıntısı olan bu nedenle tedavi gören var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor. Dra pazartesi gidicem de merak ettim aşağı yukarı neler deniliyor?

Sorduklarınà cevabı bilmiyorm canım. Da ..takvimin de de bundan bahsediyor farkettin mi inşallah sızma vs. Yoktur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…