2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim babam uyku setinin içinden çıkan yatağı inceledi gayet iyi bu sağlıklı dedi ve o konuyu orda kapattık biz benim de hiçbi fikrim yoktu zaten anlamam :)

Ben de üşüyorum gecelikle şort falan da giyemem yaz bile olsa :)

güle güle kullan canm. çok iyi fiyatla alışveriş yapmışsın. sağlıklı günlerde inşallah

Ben de üşüyorum gecelikle şort falan da giyemem yaz bile olsa :)
gece uyurken yukarı sıyrılır ya ben çok rahatsız olurum. iç çamaşırım falan görününce sanki biri beni görüyormuş gibi gelir saçma aslında ama ne yapacaksın bu da benim garip bir takıntım.

Koyu pembe olan çokk güzelmiş benim rengim :) güle güle kullan

Kanguru ben de alıcam ama doğduktan sonraya erteledim 40i çıkınca
Ben de senin gibi düşünmüştüm ama sonra bebeklerin kucak ihtiyacı die bi Video izledim evde dışarda ki.yaz bebekleri olacak bizimkiler . Yeni doğan aparatı ile aldım hani evin içinde çarşafla bebeği kendine sarmak bi yöntem mis anne bebek iletişimi için öyle çarşaflı sarıp gezsem alimallah Suriyeli bu derler deye . kanguruyu da sipariş ettim.

Bu arada uykum haram bana . Acikmistim 1 gibi yedim bişeyler derken şimdi ne sağa ne sola yatamaz oldum. Kaldım bu saate .
Al benden de o kadar. O saatte yedim biraz, uyudum guya
sağa sola hareket edemiyorum. Iki saat uyudum kizim ağladı uyandı onu uyuttm. Derken uykum kaçtı.bebekte öyle hareketli ki nasıl ve kaç saat Uyuya bile çekim acabaaa(ilk gebelik yaşayanlar daha rahatsı niz.haberiniz olsun:) bir bebek daha var ve sürekli ilgilenmez gerekiyor. Çok zorlanmadan başladım karnından dolayi.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bebek anneyle yapışık yaşıyormuş nerdeyse öyle diyorlar sürekli göğsünde olmak ilk zamanlar :) çok tatlılar yaa

L aldım canım, normalde pijamalardada L giyerim , 13 kilo aldım 78.5 kilo oldum boyum 1.68 ... Tam geldi bana pantolon ve üstü , Sabahlık biraz büyük ama o kadar olur :) önü dantellli Süslü püskü değil , bebek kafasını koyduğunda rahatsız olmaması Lazım , tek süs, kollarında :)

Geçmiş olsun canım umarım iyidir şimdi bebiş de annesi de. Beklenen doğum tarihi hangi gündü canım? Ondan kaç gün önce almış oldular?
Tam doğum gününü bilemiyorum ama 39 haftayı tamamladılar. Ultrason kontrolünde kakasını görmüşler ve ameliyata almışlar hemen bir saat bekletmeden bile. çok şükür iyiler.

Bnm eşimde araç kullanırken çok dikkat eder çukurlara vs. de ama o kdrda kendini sıktırma cnm ya. normal doğum nasıl yapacaksın sonra. yürüşler yapman lazım bolbol ki sen son haftalarındasın. bana doktorum 37 den sonra merdiven in çık bol bol dedi. 45 dakika yürüyüş yap, ağrın olsada otur dinlen sonra yine devam et dedi. çatı açılması için çok önemli. Otobüsler eskisi gibi sarsmıyoki eşine öyle söyle :) zaten sonlardasın artık bebek gelsede maşallah yaşama tutunacak haftada.Bi çarşıya inmek günlük yürüyüşünü karşılar, aktif olur vcudun. sürekli evde yatmak durmak insanı pasifleştiriyo. kas kuvvetimiz kalmıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…