2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Gunaydin. . Allah yardimcin olsun ya. Ben değil biriyle ilgilenmek gece kalkıp wc ye gitsem zor gelio . Geri yatamiorm . Bu de neymiş hemen ikinci istiorum die

Merhaba Günaydın kızlar dün minnağımızı vajinal ultrasonla gördük çok şükür ilk gebelik olduğu için ultrason değerinden anlsmıyorum yorumlarınızı bekliyorum 5.4 cm 34 Mhz Gs0.45 4+6 Gs 032 4+1 yazıyor sat a göre 4+6 doktor un söylediği 4 +1 desiniz dedi haftaya tekrar çağırdı

Günaydın kızlar, rüyalar yine başladı. Son ay da ilk aylar gibi olacak galiba. İlk üç ay kadının tüm bilinçaltı temizleniyormuş biliyor musunuz. Hamilelikte günahlardan arınılıyor lafı bu kaynaktan geliyor sanırım. Çocukluğumdan kalan, varlığını bile unuttuğum tüm insanları, okul hayatımdaki şeyleri aylarca rüyamda görmüştüm. Her sabah şaşırarak uyanıyorum. Şimdi ise daha değişik, yine alakasız insanlar ama genelde mesaj gibi rüyalar, sanki duygularım çok açık gibi. Zaten yengeç burcuyum hislerim kuvvetlidir, iyice medyuma döndüm bu aralar

Evet benim de rüyalar bu kalitesizlesti her gün bi dizi film çekiom valla . Finali olmayan

Günaydın
Ya bende kaç gündür rüyalarımda hep eşimi zorla öpmeye yanaşmaya çalışıyorum kaçıyor
Canım seninkiler astrolojiyle alakalı olabilir bilmem hangi gezegenin bilmem neyinden dolayı eski yaşadıklarınz rüyalarınıza girebilir aklınıza gelebilir falan diyorlardı tv lerde

Maşallah daha çok yeni hayırlı uğurlu olsun
Değerlerden hiç anlamıyorum doktor iyi dediyse takılma ayrıntılara

Dr yatak istirahati verdikten sonra çok hassaslaştı ama dediğin gibi ben yürüyüşlere başladım. Asansör kullanmayı bıraktım. Düz yol varken özellikle gidip bayırlardan yürüyorum bayır inip çıkıyorum. Dediğin gibi 38 oldu artık. Ama 34ten beri bebek dursuna o kadar janalize ettik ki kendimizi daha o moddan çıkamadık.

Ben dün otobüse bindim gittim bu arada. Karşıma elinde boş portbebe ile bir hamile oturdu. Sonra sohbete başladık. Meğer doğumu başlamış. Dr git eşyalarını al gel demiş. O da tek başına binmiş otobüse almış eşyalarını sezeryana gidiyordu. İnince anneme dedim ki millet tek başına otobüsle doğuma gidiyor gayet rahat siz de rahat olun birazcık :)

Hahahhbende de geçen aynı şey oldu rüyamda eşimle yakinlasiyoduk hormonlar tavan mi yapıyo anlamadım ki cnm senin bel ağrıların vardı geçti mi ben ne tarafa dönsem yük o.tarafa biniyor tutuluyorum resmen arada uyaniyorum ağrıdan Ağlıyorum sonra geri siziyorum

Ay inanılır gibi değil cesarete bak ya doktor bana doğum başlamış dese ben ortalığı yıkarım Nasıl sakınmış kadın otobüsle dolanıyor normal normal :)

Günaydın kızlar, Mutlu haftasonları. Bebeklerimiz ikizler burcu olacak hiç araştırdınız mı ya da ilgilenenleriniz var mı bu konuyla ben çok anlamam ama araştırdığıma göre sosyal oluyorlarmış

Kesinlikle hormonlar ya yoksa ben böyle değildim
Geçti bel ağrım canım bi aralar benimde felaketti dr um endol diye bi fitil verdi sadece 3kere kullanacaksın dedi ben 2 defa kullandım hafifletti birde ilaçlarımın günlük sayısını arttırdı geçti şükür belki senin ilaçların senin ihtiyacını karşılamıyordur ondan ağrıların vardır

Günaydın kızlar, Mutlu haftasonları. Bebeklerimiz ikizler burcu olacak hiç araştırdınız mı ya da ilgilenenleriniz var mı bu konuyla ben çok anlamam ama araştırdığıma göre sosyal oluyorlarmış
Günaydınnn :) eşim boğa annem ikizler çekişme halindeler ikiside kendi burcundan olsun istiyor
İkizler burcu biraz çift karakter yani bugün tamam dediğine yarın olmaz diyebiliyor ama girişken kendi kurtaran bi burç ayrıca burcun önemli bi özelliğide sözü dinlenen olması yani bi ortamda bişi konuştugunda ilgi çekiyor dinleniyor

Ay biz de boğayız eşimle ikimiz de korktum şimdi :)

Modeli çok güzel bence. Fazla abartılı değil. Sade ve kullanışlı. Ben 160 cm yim. Kilom 73 oldu bana da L beden olur herhalde. Sağol canım. Allah güzel günlerde kullanmanı nasip eder inşallah

Günaydın anneler, biz bugün 34+6 yız ve doktor kontrolümüz var. İki hafta önce 2250 gramdı, bakalım şimdi ne olacak.

Ben de yürüme taraftarıyım aslında ama nedense yer çekimine karşı gelemiyorum, bulduğum yere devriliyorum resmen, sürekli uzanır pozisyondayım. Azıcık yürüsem yoruluyorum, kasıklarıma ağrılar giriyor.

Ben şahsen ikizler burcuyum. Eşim de ikizler burcu, bizim minnak da ikizler burcu olacak gibi

Eşimle acayip iyi anlaşıyoruz. Ama bakalım evde 3 ikizler nasıl olacak?

Bizim için biraz hareketli, tezcanlı, yerinde duramaz derler, valla da öyleyiz

Benim annemde öyle kıpır kıpır valla çokta becerikli :)) iyi ya ikizler burcu ben memnunum ikizler olacağı için

Ay gözün aydın canım ya bence çok şeker olmuş tür resimlerin. Çifte hatıra olmuş. Benim tez konusu bulup semineri bitirmem lazımdı ama daha konu bile bulamadım. Bütün planlarımi bozdu benim ufaklik. Annesi otursun bile istemio sürekli yatalim dio. Ama artık hayırlısı Böyleymis napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…