2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Seninki yine rüyada kaçıyormuş, benimki gerçekte kaçıyor. Zaten sınıf arkadaşıydık, şimdi iyice devrem, tertip falan demeye başladı :)))) ödü kopuyor, ya öpücem bişey yapmicam diyorum, şüpheyle öptürüyor.

Ahahaha çok tatlısın yaa

3 ikizler aynı evde bence çok neşeli hareketli bir ev olacak gibi

ooo maşallah ya. psikolojisini düşünemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. nerde yakalayacağı belli olmuyor ya..

Günaydın kızlar, Mutlu haftasonları. Bebeklerimiz ikizler burcu olacak hiç araştırdınız mı ya da ilgilenenleriniz var mı bu konuyla ben çok anlamam ama araştırdığıma göre sosyal oluyorlarmış
Bu sabah eşimle konuştuk bu konuyu , ben BAŞAK eşim Oğlak , Boğa olaydı iyiydi ama dursun 3-5 hafta daha dedik :))) kızımız ikizler olacak inşaallah ... Ben pek anlaşamam ikizlerle yanar döner oluyor kiminle tanıştıysam güvenemem açıkçası :)) çevremdeki ikizlerden gördüğüm kadarıyla tuttuğunu koparan zeki tipler , ama işte eşimle ortak sorunumuz ikimizde ayrı ayrı idare ederse nasıl başedicez :)) ikimizde biraz saf tipleriz, bizi parmağında çevirir diye tırsıyoruz :))

Ah ikizler ah...Büyük söze tövbe, en iyi arkadaşım ikizler burcudur, ömrümü yemiştir, yemeğe dedevam ediyor. Neyse, ben meraklıydım astrolojiye, çok olumlu özellikleri olmasına rağmen problemdir ikizler. Derdim ki Zodyak ın en kötüsü ikizler, ikizlerin en kötüsü ikizler erkeği. Şimdi bizim cüce de Allah nasip ederse ikizler.. Bu dünyada büyük konuşmayacaksın. Ben yengeç eşim balık iki duygusal, bizi tarumar edecek yandık bittik mahvolduk.. :)

Ay bizim de cicilerimiz gelmeye devam ediyor. Netten 4 lu lohusa takım aldım pijama gecelik ve sabahlik. sabah geldi giydim cidden çok şeker oldu fiyati da bana baya uygun geldi ama s beden olmasına rağmen büyük oldu
Kendimi o şekilde hastane koridoru nda yürürken hayal ettim heycanlandim.
Galiba benim çantada da eksik kalmadi.

Benim erkek kardeşlerim den biri de ikizler. Kendisi bile nefret eder burcundan. Sağım solum belli olmuyor die. Bi haftadır gündemimiz oglusumun ikizler olması. Ananesi bile dert etmiş napcaz biz bu ufaklikla dio. Kardeşimde bi dengesiz daha gelio dio.
Ikizler erkekleri azcık tuhaf ama zeki ve etkileyici erkekler oluyor idare etcez artık

ben de 8 haziran doğumluyum. hem ikizler burcuyum hem ikizim var :) oğlumda 24 hazirandan önce gelirse ikizler olacak, 24 haziranda doğarsa yengeç olacak. tam beni anlatmışsın eksik bile kalmış yazdıkların :) eşim boğa burcu. Ben daha baskın kalıyorum. yaptığımız yanlış bile olsa ne yapar eder sonucu doğru çıkarır ve isteğimizi kabul ettiririz karşımızdakine. :)
ikizim var dedim ya yani oda ikizler burcu ama ikimiz farklıyız biraz. Ben ne dersem o olur genelde aramızda bnm sözüm geçer. annem hep derdi küçükken benim dediğimi değil de senin dediğini yapıyo hep :) yani ikizlerin içinde bile daha baskını olabiliyo. Ama ikizler burcu olanlar çevrede seviliyomuş gibi gözüksede çok isteyen olmaz bu karakterden dolayı :) :)

Ayy sorma yaa ben de sürekli çocukluğumla ilgili rüyalar görüyorum. Hep aynı konulu neredeyse. Ama gıcık da oluyorum düşünmüyorum etmiyorum nerden çıkıyor bunlar diye :) doğumdan sonra yeniden dünyaya gelmiş gibi günahsız olur insan derler ama tamamen öyle değildir yani. Bu süre zarfında çektiğimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret oluyor. Doğum da zor ve zahmetli olduğu için günahlarımızın affına vesiledir.

Genel olarak ikizlerden yaka silkme durumu var etrafımda
Bence çok zeki çocuklar olacaklar

Bende de oluyor o tarz rüyalar :):) bir kez gerçek mi rüya mı ayırt edemedim. Sabah eşime gece bir şey yaptım mı ben sana diye sordum

Kızlar eşimin telefonunda erkek isimli bi bayan numarası yakaladım bayanıda tanıyorum eşimin dükkanı var müşterisi önceden her zaman gelirdi ama bu ara hiç görümüyorum geldigini eşim bahanelerle beni veya babasını dükkana bırakıp bir iki saat ayrılır dükkandan telefonuna asla dokundurmaz şifre var zaten annem ameliyat olmuştu 10 gün önce telefonundan ara dedim aramadan önce iyice bi telefonu temizlemiş msj arama kaydı watsapp mesenger ne varsa ama ben watsapta kişilerde gördüm kadını ve erkek ismiyle kayıtlıydı bu ismin sabah saatlerinde ve geceleri aradıgınıda gördüm elimde kanıt yok bulamıyorumda ne yapayım dünden beri Ağlıyorum bu kocamın ilk aldatması değil sonda olmayacak ben bunu anladım

Ne dicemi bilemedim canım benim inşallah yoktur öyle bi durum ya. Lütfen ağlayıp üzme bebeğini. Peki diyelim ki ispat ettin aldattigini o zaman ne yapacaksın

Ne dicemi bilemedim canım benim inşallah yoktur öyle bi durum ya. Lütfen ağlayıp üzme bebeğini. Peki diyelim ki ispat ettin aldattigini o zaman ne yapacaksın
Bilmiyorum 3 tane çocukla nereye giderim baba evinde yapamam 3 çocukla onları asla bırakamamda babalarına zaten onlar sayesinde tutunuyorum hayata çok yoruldum daha hamile olmadan önce öğrendim beni aldattığını facebookta msjlarını yakalamıştım ayrılmak istediğimi söylemiştim büyük kavga çıkarmıştım sonra affettim çocuklarım için yemin etti bidaha olmayacak diye ama yapıyor işte ilk hamileliğimdede yaptı hep yapıyo dayanamıyorum artık

Neeee ciddimisin. Allahim sen islah et boyle kocalari. Ne dicemi sasirdim.

Birşey yazamasamda kusura bakmayın moralim çok bozuk sadece içimi dökmek istedim sizide üzdüm belki Özür dilerim hoşcakalın

Bende de oluyor o tarz rüyalar :):) bir kez gerçek mi rüya mı ayırt edemedim. Sabah eşime gece bir şey yaptım mı ben sana diye sordum
Ahahaha kızlar zor işimiz valla
Birde bi yerde okumuştum eşler hamile kalınca kocalarda cinsellik düşünemiyormuş anne olarak görüyormuş sadece o yüzden biz kaşınıyoruz bence

Ben seviyorum ikizleri bende Oğlak burcuyum anlaşırım ikizlerle mantıklı düşündükleri için dinlerimde sözlerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…