2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Birşey yazamasamda kusura bakmayın moralim çok bozuk sadece içimi dökmek istedim sizide üzdüm belki Özür dilerim hoşcakalın
Allah kocani ıslah etsin ya ona doğru yolu göstersin. Senin de yardimcin olsun. Hamile bi kadına revami bu. Canım sana dualarla destek olabiliriz. Başka ne dicemi bilemedim gerçekten. Rabbim kimseye yaşatmasın. Evli barkli adamlarla beraber olan o kadınları verecekler var ya benim elime

Ya ne denir ki karnında sabi bir canlı karısı me zorluklarla büyütmüştür bebeklerini birde karnındakinin zorluğu değer bilmeyi bırak birde hainlik etmiş yuvasına eğer ki yapmışsa böyle bişi bütün yavrularının da seninde günahı onların boynuna. Kadın biliyor mu evli olduğunu canım

Günaydın kızlar, Mutlu haftasonları. Bebeklerimiz ikizler burcu olacak hiç araştırdınız mı ya da ilgilenenleriniz var mı bu konuyla ben çok anlamam ama araştırdığıma göre sosyal oluyorlarmış

Benim burcum da ikizlerr korkmayın kızlar çift karakterli filan değilim ben şahsen hem ikizler burçları zeki olmalarıyla meşhurdurlar keşke benim bebişim de ikizler olsaa

Doktora söyledim normal normal diyo sürekli ama geceleri kabus oldu

Doktorum kadındı canım başka ile gidiyormuş.. en sinir olduğum şey de bana söylememesi söylese belki önceden başka doktor bulurdum kendime..

Tatlım bak ben 37de dr değiştirdim. Sen daha iyisin bana göre. Panikleme, araştır doktorları güzelce, hayırlısı olsun inşallah :)

Burada var mı acaba seninle aynı şehirde olup dr tavsiye edebilecek olan

Kontrolümüzü olduk 2885 gr olmuş en son 2327 idi yeni dr gidicem demiştim doğum için yine gönlüme göre değil ama napalım idare eder çok tecrübeli en azından. Nst çekildi bi ara kalp atışları yükseldi ama doktor iyi deri haftaya çağırdı en son geçen hafta nstye girmiştim bizden haberler böyle Mutlu hafta sonları :) ha çatı muayenesini de sordum haftaya belki yaparız erken daha dddi .

Maşallh kilosu iyi bebeğinin canım hadi gözün aydın

Tatlım bak ben 37de dr değiştirdim. Sen daha iyisin bana göre. Panikleme, araştır doktorları güzelce, hayırlısı olsun inşallah :)

Burada var mı acaba seninle aynı şehirde olup dr tavsiye edebilecek olan
Beterin beteri varmış araştırdım biraz küçük bir şehirde yaşıyorum öyle fazla seçeneğim de yok aslında..bakalım hayırlısı olsun inşallah

Benim de agrilarim yok oldu sanki bu sabahtan beri ne agri ne sanci var.. iyi bsy mi bilemedim. Oglusumunda hareketi cok az.. hadi hayirlisi galiba mayis annesi olup sezaryen olacagim ☺

Yoğun istek üzerine yatak koruyucu ve ana kucağı bel destek minderi siparişini de verdim eksik olmasın hiçbi şey. Hatta ana kucağı kılıfı diye bir şey de buldum onu Da söyledim
Nerden aldın canım yatak koruyucuyu? Bel destek minderine henüz ihtiyacım yok çünkü anakucağımız yok :/ :):)

Kızlar ben hissediyorum valla erken doğurcam
Karnınız günde kaç defa toplanıyor sertleşiyor ? Benim sürekli her 20 dk bi nerdeyse toplanıyor taş gibi oluyorda

Kızlar ben hissediyorum valla erken doğurcam
Karnınız günde kaç defa toplanıyor sertleşiyor ? Benim sürekli her 20 dk bi nerdeyse toplanıyor taş gibi oluyorda
Benimde bazen oluyo canım aralıklı olması önemli duruş pozisyon değiştir düzeliyo benim sen de bi dene düzensiz oluyo bide nst ye git istersen bi için rahatlasın

Yoğun istek üzerine yatak koruyucu ve ana kucağı bel destek minderi siparişini de verdim eksik olmasın hiçbi şey. Hatta ana kucağı kılıfı diye bir şey de buldum onu Da söyledim
Ben bir de kılıf değil ama Moms cotton battaniye aldım geçiriliyor üstünden güzel gayet hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…