- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #36.181
Evet Can'ım Bebek büyüdüğü için idrar kanallarına (galiba) baskı yapıyormuş bu yüzden böbrekte büyüme oluyormuş doğumdan sonra düzeliyormuş amaYa maşallah günlerimiz aynı benimki de yaklaşmıştır 3e inşallah
Hamilelikle mi alakalı böbrekteki büyüme
Doğum kanalına girmiştir belki yaKızlar bugün bana farklı şeyler oluyor. Çatım her zamankinden daha sık agirmaya başladı. Sanki çocuğun başı aşağıya baski yapıyormuş gibi her ayağa kalkisimda aşağı tarafim ağırıyor kemikleri ağırıyor catimin sanırım. Belime vuruyorlarmis gibi zonklama hissediyorum saniyelik geçiyor sonra ilk defa boyle şeyler yaşıyorum sizde durumlar nasıl ? Akintimda artış da var. Normal gözüküyor doğum bir sıkıntı çıkmazsa. Sizce doğum yakin mi ?
Doğum kanalına girmiştir belki ya
Canım fl yi 22. Haftadan sonra 7 yle çarpmıyor benim doktorum , doğru sonuç vermez diyor , ultrasonda bakarken sana yaklaşık olarak şu kadar cm demesi Lazım doktorunun , bebeği seçtiği zaman kilo ve boy otomatik çıkıyor , ekranı takip edersen görebilirsin :)Sat a göre 35+1 im ultrasona göre ise 35+3
FL si 7.23 yazıyor
7 ile carpınca 50.61 cikiyor boyu biraz fazla degil mi?
Bizim bu fl yi 7 ile carpma olayımız yanliş mi?
Hayirlisi olsun canim. Normal icin engelin yoksa en guzeli tabii ki. Benim zorunlu sezaryen, cmts gunu tarih belirleyecek doktor. Cok heyecanliyim :)) hayirli dogumlarimiz olsun insallah.Benim su anlik normal gözüküyor ne zaman geleceği belli değil kuzumun :)
Takip et kendini :) sabah bnde oyle olunca tesaduf degildir heralde sanci ckmasi dktrda normal dogum belirtisi bnlar dediValla mı canımAma heycanlandım şimdi. Aklım ve dualarım seninle zaten. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın.
Amin canim insallah hepimizin dogumu saglikli ve klay olurzeyzey3428 hayirli, saglikli ve kolay bir dogum diliyorum sana :)
Evet ama suan tedirgnlikte var iste ya acilma sonuna kdr hissetmeden olurda dogum ylda baslarsa bn hc bsy anlamaZsam ay kafam ck karisik sabah ola hayrolaHissetmemek daha iyi geliyo kulaga aslinda ama bilmiyoruz tabi dogrusunu. İnsallah dogum olursada cok cok kolay gecer sancilarin gibi hic anlamadan aliverirsin bebegini kucagina canim
Amin cnm doktorunuza guveniyosaniz gerisi cok kolauzeyzey3428 allah senin sakinliginden bana da versin inş :) hayırlı bir doğum diliyorum senin yerine ben heyecan yaptım :) 9ay benim de ara ara beyaz hafif kremsi bi akıntım geliyo
Hayirlisi olsun canim. Normal icin engelin yoksa en guzeli tabii ki. Benim zorunlu sezaryen, cmts gunu tarih belirleyecek doktor. Cok heyecanliyim :)) hayirli dogumlarimiz olsun insallah.
Et canım, kendi arabanın firmasını ara istersen, belki onların önerdiği bir marka vardır veya kendi ürünleri. Hiçbirşey uymazsa kendin yumuşak pofuduk bişeyler yapıp üzerini müslin gibi birşeyle örtüp uydurabilrsin belki. Aslında onlar standart oluyordu, yine sabah sevi bebeyi de ara istersen, belki başka bir çözüm sunarlar, bilemedim şimdi..HK77 sevi bebe nin bel destegi besafe ana kucagina uymadi geri iade edecegim
sen dışarı çıksan biri evi iyice havalandırınca girsen birşey olmaz gibi geldi bana canım ama sen bilirsin yine deKızlar apt ilaclanacakmis ve tabiki evler de ben zararı olur belki diyorum istemiyorum demeyi düşünüyorum ama yazın da böcekler içinde kalmiyim diyorum :) sizce de zararli midir
Ben tam da o güne temizlik için yardımcı çağırdım cnmsen dışarı çıksan biri evi iyice havalandırınca girsen birşey olmaz gibi geldi bana canım ama sen bilirsin yine de
Evet bebislerimiz geliyo tek tek aylardır burda neler neler yazdık şimdi doğum hikayeleri baslicak :)Ben okuyorum ama sık yazmıyorum hala çünkü yusuf yusuf alışverişteyim bugün de bayağı bişey aldık. Hemen hemen bitti sayılır. İyiki de öyle yapmışım. baksanıza ay nişan mı geliyor söz mü var düğün mü vs heyecanlar başladı. hep bizden önde giden ayın topiklerinde görürdük bu muhabbetleri şimdi sıra biz de çok güzel ya
Geçiciyse skıntı yok geçmiş olsun :)Evet Can'ım Bebek büyüdüğü için idrar kanallarına (galiba) baskı yapıyormuş bu yüzden böbrekte büyüme oluyormuş doğumdan sonra düzeliyormuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?