2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya maşallah günlerimiz aynı benimki de yaklaşmıştır 3e inşallah
Hamilelikle mi alakalı böbrekteki büyüme
Evet Can'ım Bebek büyüdüğü için idrar kanallarına (galiba) baskı yapıyormuş bu yüzden böbrekte büyüme oluyormuş doğumdan sonra düzeliyormuş ama

Doğum kanalına girmiştir belki ya

Sat a göre 35+1 im ultrasona göre ise 35+3

FL si 7.23 yazıyor

7 ile carpınca 50.61 cikiyor boyu biraz fazla degil mi?

Bizim bu fl yi 7 ile carpma olayımız yanliş mi?
Canım fl yi 22. Haftadan sonra 7 yle çarpmıyor benim doktorum , doğru sonuç vermez diyor , ultrasonda bakarken sana yaklaşık olarak şu kadar cm demesi Lazım doktorunun , bebeği seçtiği zaman kilo ve boy otomatik çıkıyor , ekranı takip edersen görebilirsin :)

Valla mı canım Ama heycanlandım şimdi. Aklım ve dualarım seninle zaten. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın.
Takip et kendini :) sabah bnde oyle olunca tesaduf degildir heralde sanci ckmasi dktrda normal dogum belirtisi bnlar dedi
zeyzey3428 hayirli, saglikli ve kolay bir dogum diliyorum sana :)
Amin canim insallah hepimizin dogumu saglikli ve klay olur
Hissetmemek daha iyi geliyo kulaga aslinda ama bilmiyoruz tabi dogrusunu. İnsallah dogum olursada cok cok kolay gecer sancilarin gibi hic anlamadan aliverirsin bebegini kucagina canim
Evet ama suan tedirgnlikte var iste ya acilma sonuna kdr hissetmeden olurda dogum ylda baslarsa bn hc bsy anlamaZsam ay kafam ck karisik sabah ola hayrola

zeyzey3428 allah senin sakinliginden bana da versin inş :) hayırlı bir doğum diliyorum senin yerine ben heyecan yaptım :) 9ay benim de ara ara beyaz hafif kremsi bi akıntım geliyo
Amin cnm doktorunuza guveniyosaniz gerisi cok kolau
Suan bnm icn dua eden bana yazan herkese rabbim sgalikli kolay dogum nasip etsin kolay gelmedim bu hftaya sknti cekenelre rabbim ayri sabir veriyo bunuda gordum

Hayirlisi olsun canim. Normal icin engelin yoksa en guzeli tabii ki. Benim zorunlu sezaryen, cmts gunu tarih belirleyecek doktor. Cok heyecanliyim :)) hayirli dogumlarimiz olsun insallah.

Amin canim amin allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Heycanli bekleyiş başladı :) senin günün belli olacak :) keske benimde belli olsa :)

HK77 sevi bebe nin bel destegi besafe ana kucagina uymadi geri iade edecegim
Et canım, kendi arabanın firmasını ara istersen, belki onların önerdiği bir marka vardır veya kendi ürünleri. Hiçbirşey uymazsa kendin yumuşak pofuduk bişeyler yapıp üzerini müslin gibi birşeyle örtüp uydurabilrsin belki. Aslında onlar standart oluyordu, yine sabah sevi bebeyi de ara istersen, belki başka bir çözüm sunarlar, bilemedim şimdi..

ruhumAsya ve fbtl kızlar bebekleriniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi, vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin. normalde sık yazmayan bir veya iki arkadaş daha doğurdum diye yazmıştı, unuttum ya nicklerini kızlar sizlerin de bebekleriniz hayırlı olsun, güzel dileklerim sizler için de geçerli.
kontrolden gelen arkadaşlar maşallah barekallah bebişlere.
zeyzey3428 Doğum iyice yaklaşınca ya su gelir ya sancı birazcık artar anlarsın inş sıkıntı etme. Rabbim nasıl old anlamadan sağlıklı bir şekilde, kolayca pırt diye doğurup kurtulmayı nasip etsin inş

Kızlar apt ilaclanacakmis ve tabiki evler de ben zararı olur belki diyorum istemiyorum demeyi düşünüyorum ama yazın da böcekler içinde kalmiyim diyorum :) sizce de zararli midir

Ben okuyorum ama sık yazmıyorum hala çünkü yusuf yusuf alışverişteyim bugün de bayağı bişey aldık. Hemen hemen bitti sayılır. İyiki de öyle yapmışım. baksanıza ay nişan mı geliyor söz mü var düğün mü vs heyecanlar başladı. hep bizden önde giden ayın topiklerinde görürdük bu muhabbetleri şimdi sıra biz de çok güzel ya

Kızlar apt ilaclanacakmis ve tabiki evler de ben zararı olur belki diyorum istemiyorum demeyi düşünüyorum ama yazın da böcekler içinde kalmiyim diyorum :) sizce de zararli midir
sen dışarı çıksan biri evi iyice havalandırınca girsen birşey olmaz gibi geldi bana canım ama sen bilirsin yine de

Evet bebislerimiz geliyo tek tek aylardır burda neler neler yazdık şimdi doğum hikayeleri baslicak :)

ya asıl ilaçtan sonra hemen temizlenince ilaç etkisi göstermeden gitmez mi. zaten köşe yerlere azıcık sıkıyorlar. birkaç gün sonraya ertele temizliğini olmadı. bence yaptır ev karınca vs başka böcek olmasın çocukla birlikte temizliğe eskisi gibi dikkat edemiycez zaten. kolay böceklenebilir etraf yaptırmazsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…