- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #36.141
Bende de öyle daha çok rahat oluyoruö eşim yanımdaykenBen esimi ikna ettim girecek doguma bas ucumda oturacak.. hem anlar neler cekildigini.. hem de korkuyorum bana guven duygusu veriyor yanimda olacak olmasi
Sağol canım en son ne zaman 2 kiloyduMaşallah canım satlarımoz aynı ama benim bebişin kgai 2 idi en son. Sanırım anormallik var doktorda randevum var şimdi soracağım ben de kızımın kgsini.. Maşallah bebiiibe..
Hic sorma doktor su ic bol bol yat dedi ilginc olan sanciyi hiasetmemek :)zeyzey3428 senin yerine ben heyecanladim canim. İnsallah hersey istedigin gibi olur Allah yardimcin olsun. Bu gece gecmez artik size :)
Valla bnde sasiriuorm naisl sakinim bide doktor cok sakin davraniyo o yuzden bnide etkiliyo :)Yalnız sakinliğine hayranım :))
İnşallah sağ salim alırsın kucağına ..
Zaten varya her sabah acaba biri doğurdu mu die giriyorum artık foruma :)
Ya ben doktorumla konuştum bugün
günü belli olsun diye öyle demiştir belki.
Valla bnde sasiriuorm naisl sakinim bide doktor cok sakin davraniyo o yuzden bnide etkiliyo :)
Hyrlisi olsn ne diyelm
Damarlara detayli ultrasonda bakilmisti bi problem yoktu.. Plasentayi gosterdi, suyu iyi dedi.. Plasentada bi sorun olsa soylerdi diye dusunuyorum. Hareketleri filan gayet iyi sipanin, bugun bu kadar oynarsan kilo alamazsin dedim bi anda karnima bakip :) bakalim, bu hafta cok dikkat edecegim, o zaman ne olacakCanım bebeğe giden damarlara renkli doppler ultrason yapıldı mı? Plasentana ve suyuna bakıldı mı? Nedenmiş? Belki de ölçüm hatasıdır
Bnm anlamadigim hic agrim yok sancilar duzenli baktiginda dogum basladi ama hizli acilma olursa sabaha kdr bn nasl anlicamCanim hakkinda hayirlisi olsun.. ne guzel yaa.. bana daha 11 gun var
Hadi canım , Allah büyük ,bebişin 3300 olmuştur :)) zaten 36 yı bitirmişsin 37 ye giriyorsun neredeyse :))Kizlar once yazilanlara cevap vermek istedim.
Kontrolden simdi heldik. 200 lerde sancim ckti ama bn hissetmiyorm ve sancim duzenliydi hemen muayeneye girdim acilmam baslamis yrn sabah tekrar gidicem. Korkmuyrm dogumdan ama kuveze girerse diye tedieginim doktor rahatlatti ama anne yuregi iste
Çok geçmiş olsun çok heyecanlandım senin adınaKizlar once yazilanlara cevap vermek istedim.
Kontrolden simdi heldik. 200 lerde sancim ckti ama bn hissetmiyorm ve sancim duzenliydi hemen muayeneye girdim acilmam baslamis yrn sabah tekrar gidicem. Korkmuyrm dogumdan ama kuveze girerse diye tedieginim doktor rahatlatti ama anne yuregi iste
Can'ım yeriz onu ya. Doktorun ne dediyse güven sen doğru Bi karardır hayırlısıylaMerabalar
Şu an geçmişe bakma imkanım yok eve gidince bakacaģım inş muayeneden geliyoruz hemen yazayım dedim
31+5 iken gittiğimizde yavrum 2.058 gr cıkmıştı bugün 35+1 iz 2.608 gr dedi doktor
Birdahaki randevumuz 37+1 iken olacak nst ye gireceğim o gün
Sezaryen olacağım kesinleşti, ben hastalarıma 5-6 kere sezaryen uyguluyorum, güzel ameliyat yapıyorum merak etme dedi (ben çok çocuk istiyorum ya)
her şeyin hayırlısı olsun kalpte aritmi ve gözlerde 16 ve 18 derece miyop oldugu için kör olma riskini nasıl göze alalım diyor doktor, gözüne bir şey olursa bebeğine nasıl bakacaksın diyor epidural normal olmaz mı dedim ona da olmaz dedi
Doğum tarihi henüz belli değil daha acele etmiyor doktor tarih vermek için
Şu anda doğsa bebeğin yaşar dedi
Verniks tabakası kalması için bebek doğduğnda yıkanmasa olur mu dedim hemşirelere söyleriz yıkamazlar dedi
Kordon bağı hemen kesilmemeli diyorlar ne diyorsunuz dedim hemen kesmiyorum ben dedi
Kordon kanını saklıyolarmış dedim onu gerekli görmedi
Bu arada bebeğim de zaten doğum pozisyonu almamış halen daha makat gelişli annem sezaryen olacak diye zahmet etmiyor sanırım
Ama yavrum ultrasonda bize iki uc kere gülümsedi annem ve eşim öldü bitti görmeniz lazın ztn videoya aliyordu eşim ya o kadar şeker ki resmen gülümsüyordu, bir de esnedi kocaman
R r0s3n @Yazkadini
Ya ben doktorumla konuştum bugün
Sezeryan içn gün verecek misiniz dedim
Yok dedi sancın gelsin yok ben yapamam normal diyorsan sezeryana alırız dedi
Gerçi senin zorunlu sezeryan
Ya ben de istiyorum doktor Da izin verirse daha sakin olucam o olursaBen esimi ikna ettim girecek doguma bas ucumda oturacak.. hem anlar neler cekildigini.. hem de korkuyorum bana guven duygusu veriyor yanimda olacak olmasi
Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı.36 hafta 2 günlük olduk.doktor çatı muayenesi yaptı.o nasıl birşeymiş öyle.doğum şeklini de bana bıraktı.ama benim kaygılarım var.bebeğimin boynunda kordon olması, miyop olmam ve çatı muayenemin ağrılı geçmesi normal doğum konusunda beni endişelendiriyor.sezeryan istersen 38 hafta 2-3 günlükken alırız bebeği dedi.normal istersen de 40 a kadar bekleriz dedi.ben çok kararsızım ama sanki sezeryana daha yakın gibiyim
KoNtrolden geldiiik :))
2800 tosbaaam maşşallah aldık doktordan :)
Perşembe günü samsuna anneme gidiyorum doğumu samsunda yapcam allah şükür sıkntımız yok :)
Bin şükür allahımmmmmm
Canım sendede rahim ağzı yetmezliği varya o Yüzden ilk başta Sancı hissetmezsin ... Benim ilk düşüğümdede Nişan gelesiye kadar hiç Sancı hissetmemiştim ... Son 3-4 saat kala aşırı Sancı hissetmeye başlarsın...Bnm anlamadigim hic agrim yok sancilar duzenli baktiginda dogum basladi ama hizli acilma olursa sabaha kdr bn nasl anlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?