2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben artık 15 20 dakika yuruyebiliyorum sonra baskı oluyo alttan iğne batıyor et parçası dusurcekmisim gibi oluyo
Aynen. Zaten o kadar ağrıyınca dinlenmek de fayda etmiyor. Yaşlanınca sene seneyi aratıyor derler ya biZde gün günü aratıyor. Düzgün oturamıyorum zaten bi yayılmam lazım. Çok bunaltıcı oluyor bazen :/

Bugün ben de öyleyim ama ben çok ayakta durdum bugün o yüzden oldu sabah kalktığımda iyiydim yani. Böyle batıyor gibi gıdıklanıyor gibi arada baskı hissi. Tarifi değişik :)
Ben normalde cok yurudugum ya da yoruldugum zaman olurdu boyle ama sabah yataktan bu sekilde kalkmamistim hic :) nasil bir seymis bu hamilelik insanin gunu gunune uymuyor..

Ama cumartesi gününe geliyor cumartesi sezeryan yapıyorlarmı ki
evet yapılıyor.mesela ben:)ilk doğumumu c.tesi yapmıştım ama benden söylemesi c.tesi olması iyi olmuyor.dr.yarım gün çalıştığı için doğum dan sonra çıktı gitti.kontrol falan nöbetçi dr.kimse o yapıyor ve taburcu ediyor.kendi dr.gorememiştim daha.

Aksam hizli oluyor ama gunler geçmiyor sanki yaa. Sanki hic dogurmayacakmisim gibi hissediyorum hala. Bu çocuk burdan nasil cikacak diyorum bazen. Hele kabiz oldugumda agrim oldugunda felan kendimi kötü hissediyorum doguramazsam diye
Al benden de o kadar hele dün çığlık atan kadınları gördükten sonra

Çok heyecanlı canımm ya hayırlı olsun. Günün belli olması da güzel bir şey. Benim şu an hiç bir fikrim yok. Bazen birazdan doğuracağım gibi geliyor, bazen 42'ye kadar gidermişim gibi :)
Belirsizlik daha heyecanlı aslında :) biraz daha geç olsun istedim ama ikna edemedim doktoru vardır bir bildiği artık gün saycaz

Bugün doktor bana kilosuna hıc takılma ciğer gelişimi önemli dedi. Sen zaten elinden geleni yapmışsın iyi de yapmışsın gönlün rahat olsun. Batmalar için de normal diyor doktorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…