2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geriliyor dediğin gibi kaşırsan yırtılır
Bebe yağı ya da badem yağı sür canım çok kaşınırsa da avuç içinle tişörtünün üstünden masaj yapar gibi ovala

Benimde oluyo hemen bebe yağı sürüyorum geçiyo

Kızlar benim biraz suyum geliyor sanki çamaşırımda baş parmak büyüklüğünde ıslaklık var önemsemeli miyim

Ben az önce drdaydım bi sefer suyum sızdı galiba dedim sonra turnusol la takip ettim bir daha olmadı dedim sıvı alıntıdır o baskıdan olmuştur sızma olsa daima olur dedi. Turnusol kağıdı koyarak takibini yapıp doktorumla iletişimde ol bence. Tabi önemsemeli bence mutlaka takibi gözlemi yapılmalı diye düşünüyorum.

Yirtilir canim heryer yirtilabilir. Benim gobek alti mahvolmustu zaten simdide gobek deligimin uzeri yirtildi. Vücudumda yirtilmayan yer kalmadı. Zaten ergenlikten gelen baya yirtiklarim vardi. Insallah kuculur beyazlar diye dua ediyorum.

Bu ultrason aletleride cidden bi garip son ayda bi haftada 400-500 Gr alirmi çocuk ya korktum bi an
cnm alabilir, son haftada bebeğin 1 kilo birden aldığını duydum. ama makinenin her zaman 150 200 gr yanılma payı oluyor.
Bir arkadaşım normal doğum yaptı. son kez son an ultrasonla bakıldı 2.500 gr dediler. normal doğurdu. bebek 2.230 gr doğdu mesela.

Turnusolla takip edeyim bari Can'ım sağol

İşte benim de bu yüzden kafama takılıyor. Küçük görümcem daha 1. Sınıfta. Onun gürültüsü bile yeter yani :):) Yoksa başımın üstünde yerleri var. Ben kendi annemi bile istemiyorum ki :/ gece birilerinin kalması şart mı gerçekten? Ramazan ayı olması biraz işleri karıştırıyor. Tek kayınvalide kalsa sahuru kim hazırlıcak onların evde. O yüzden onlar da hep beraber kalalım diyorlar sanırım. Ama kendi babam ilaç kullandığı için oruç tutamıyor. Annem tek kalabilir yani illa biri kalacaksa. Eşimle konuşmadım henüz. Önce söylemiştim hep beraber kalmazlar herhalde demi o halimle o durumdan pek hoşlanacağımı sanmıyorum diye. Bakalım o zaman bir gelsin ona göre ayarlanır herhalde bir şeyler. Şimdiden içime dert etmek istemiyorum

Cnn sen pek bi ılımlı yumuşak yüzlü bi insansın gibi geldi bana böyle ılımlı ılımlı söylersen eşine o senin cidden ne kadar rahatsız olabileceģini anlamaz ki

Senin küçük görümcen de çocukmuş daha ya

Nst ye mi gireyim ilk defa böyle bir şey oldu ama akıntı değil iyice de siliyorum ama :) çiş kaçırmaya mı başladım dersin
arkadaşım 39 haftalık hamileyken balkonu yıkamaya kalktı. yerleri siliyorum siliyorum hep ıslak, arkamı dönüyorum yine ıslak yerler dedi. sonra bir baksa üstüne altına bildiğin işemiş. Tabi o su sanmış hemen hastaneye gittiler o kıyafetler ile birlite. meğersem doktor idrarını kaçırmışsın, artık hissetmemen normal korkma doğuma az kaldı, kanallarının kaslarını hissedemeyebilirsin diyip eve yolladı :)

O dediğin bende aksamlari ve geceleri oluyor o kadar geriliyor ki Karnım kocaman sanki patlicak gibi oluyo gündüz bakıyorum inmiş :)

Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438

10 sayfa kitap okuyorum bir saat uyuyorum kendime bir diyeyim :))) aslında her sabah kakao yağı sürüyordum ama artırayım bari ... Teşekkürler kızlar ...

Oyy kıyamam minik yavruna Rabbim sağlık, sıhhat, güç, kuvvet versin bir an evvel gelisimini tamamlasın da kavuşun birbirinize

Bebeğin kaç kilo/gram doğdu?

Çıldırtıyorlar insanı resmen..seni de nstye bağlamadan önce alttan muayene ettiler mi
Hayır canım zaten ilk doktora girdim ben sıra bekledim kendi doktorum nst istiyo dedim oda gönderdi nst odasına. Zaten doktor kalabalıktan motora bağlamış yüzüne zor bakıyor insanın hemen yazıp yolluyo

Canım ben kimse kırılsın istemiyorum. Herkese karşı böyleyim :) kaç günlük ki hayat :) hele bir de anne babaya hürmetin Allah katında mükafatı çok. Kalplerini kıramam yani. kötü insanlar olsalar belki hadi neyse de Bugüne kadar sen de gelinsin demediler. Ayrı tutmadılar ne bilim bunun üstüne çirkefleşemem yani :):):) Güzel bir dille söylücem bakalım.

Canım benim , maşallah yavrucuğa ben 23 haftalıkken doğurduğumda zarıyla beraber doğmuştu yaşıyordu ama hiçbirşey yapmadı doktorlar Allah'ım şifa versin maşallah 20 gündür tutunuyormuş yavrucak ... Ben 15 ihlas 15 ayetel Kürsi 15 Fatiha okuyorum

Canım Rabbim bir an önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bebeğine ve sana güç versin.

Alır canım tabiki noldu ki senin ki Tombak mi olmuş

Gecen hafta aynıggün iki doktora gittim birisi 2600 birisi 2800 dedi bugünde devlet hastanesindeki 3200 dedi (maşallah kuzuma :)) ama son birkaç gündür ağır hissediyorum oladabilir gercekten. Zaten sezeryandan olursa son 10gun falan iyi yanı

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…