2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar benim de 1 Haziran'a gün verdi sezeryan için hayırlısıyla.. Boyun fıtığından dolayı 2 haftadır evde yatıyorum izne çıktım..
Şimdi çikolata hediyelik işini halledeyim diyorum, siz naptınız bu konuda? Çikolatayı hacı şeriften söyleyen vardı, nasıl tadı güzel mi?

Ben sadece çikolata yaptırdım canım. Hediyeyi belki mevlüdünde yaptırırım. Çikolatayı ben instagramdan sipariş verdim ama burada birçok arkadaş hacışeriften aldı.
Bu arada hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah :)

Ah ah bizim ev dandini yardımcı teyzenin annesi hasta olmuş memleketine gitti ne zaman döner belirsiz baska kadına da güvenemiyorum bi yandam eşim dolap boyuyor küçük odada orası terellelli inş erken doğmaz benimki yoksa yandımmmmmm

Hayırlı olsun günün Can'ım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah senle günümüz aynıymış biz de 2 haziran diye konuştuk nasipse

Rabbimin gücüne gitmesin ama yoruldum kızlar ben..

Gerçekten artık bitsin Kumsal'ım da bende bu stresten kurtulalım istiyorum

Hamileliğimin ilk gününden 4. Ayına kadar bişi yemedim kusma mide bulantısı ağır gelmedi
Sonra çarpıntılarım başladı kalp ritm sıkıntısı çıktı yine ağır gelmedi
Sancım çıktı hastanede kaldım ağır gelmedi
Şimdide böbrek büyümesi var çok ağrım var sol boşluğumda ne uzanabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum

Uğraş buluyorum sizler varsınız eşim var annem var allahtan ağrımı unutmaya çalışıyorm
Dünden beri ara ara kıvranıyorum resmen

Kahvaltı yapamadım ya aç karnına içtim ilaçlarımı

Dün akşamdan beri de karnım top halinde semsert Kumsal da çok hareket etmedi dün akşamdan beri toplasan 5 6 kez hareket etti

Bünyem bedenim ruhum kaldırmıyor artık
Dün Eşime sarılıp ağladım dayanamıyorum artık dedim
Dışarı çıkmıyorum kaç haftadır çıksam ertesi gün hastalanıyorum
Pzartesi randevum var dr sorcam böbrekte büyüme ciddi ise yakın tarihe gün versin bana takatim kalmadı

Çevremdekiler dio ne kdaar rahatsin die sabah doguma gircem çanta hazirlancak gözümde büyüyoo valla bi tam motive ediorum kendimi kalkiorum sonra geri yatış
Ay sorma off aynen benimde gozumde buyuyo bugun gidip deterjan alcam yaramazin kiyafetlerini yikiycam yarinda cantami yaparim insallah. Daha hastane kapi susum dagitilcak seker vs hic bise hazir degil. Simdi dusundukce panikliyom

Hep yavrunu düşün canım, çok çekmişsin ama inşallah bebeğin uslu olur da seni rahat ettirir. O büyük sevgi bu fedakarlıklarla oluşuyor işte. Erken alın dersin sonra doğunca kendine kızarsın, neden bebeğimin doğumuna saygı duymadım diye. Çok pişmanlık yaşayan gördüm öyle, sezeryan bile olacaksa bir işaret istiyorum ben, ya sancı ya nişan.Tüm sülaleyi karşıma aldım inan. Dün gece eşim senden rica ediyorum doktorlarla inatlaşma dedi hatta. Ben senin için söylüyorum, bu sıkıntıların bugün yarın zaten bitecek. Ama diğeri bebişinle en özel gününüz. Bel ki ben mi çok kontrolcüyüm bilmiyorum. Sabır canım azcık daha. Şimdi artık burda her gün bir aksiyon var, oyalanırsın biraz. Ama tabii doktorun sağlık nedeniyle hadi hoppa derse de hemen söz dinle tabii :)

Hanımlar bebeğin Güncesi almayi düşünüyorum. Ark.da gördüm çok hoşuma gitti..haberi olmayanlar için tavsiye ederim.bilgisi olanlardan da ürün seçme de yardımcı olurlarsa sevinirim.Dün D&R da baktim kitaptan a da bakacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…