2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gecms olsn cnm snnde tarih belli :) cukolata ck gzl tavsiye ederm ck ozenliler

Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum.. Allah hayra yazsin.. bebisin hareketleride iyi ne agri vaaar ne sanci.. nolcak bnm bu belirsizligim bilmiyorum..
Mouse canim az daha sabret insaAllah gececek bu sıkıntılar da Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin az kaldi agrilarinda insaAllah hafifler.. bebisini kucagina aldiginda hepsini unutursun..

İlk kızıma muhteşem ilkyıl ı almıştım ikincisne de tchibo dan aldım. İkisi de hoş tavsiye ederim, detaylı olan tchibo nunkiydi..

Pisik olmadan krem kullanmakta hasta olamdan ilac kullanmak gbi oluyo
Ben yaklaşık 7 paket baby me kare bebek pamuğu aldım yaz sonuna kadar gider herhalde, popo temizliğini ilk ay kaynatılmış soğutulmuş saf suyla yapmayı planlıyorum .Sonra da iyice kurulama tabii. En ufak bir nem kalmamalıymış. Allah kısmet ederse her gün yıkayıp, gün içinde de iyi bakım yaparsak inşallah pişiksiz geçiririz. Mustela ve Seba Med yağ ve losyonlar aldım ama ilk bir iki ay pişik olursa ben de asidi patlatılmış saf zeytinyağını fıs fıs ile kullanırım diyorum. Hayaller hayatlar mı olacağız acep hiç bilmiyorum.

En guzelini dusunmususn canim hasta olmadan tedavi yapilirmi hic en guzeli kuru birakmak bez vs hikaye ztn yenidoganin altini surekli degisttcez bakimini iyi yapinca bebisede eziyey olmaz

Güzelim benim yaa son haftalar gerçekten çok zor artık ağır geliyor karnında ortalama 3 kilo bi insan var kolay olur mu hiç. Dua etmeye devam Can'ım. Hayırlı Zaman'da kavuşalım artık evlatlarımıza bence de :)

Off snnki daha kotu be bnm dktr 10 dk uzakta o sanci dogum kisiden kisiye degisiyo ya korkutma kendini yakininda hic muayene olacagn bi yer ykmu
Bnm durum riskli ya ebe annem yan binada oturuyo esim diyo bsy olsa sansliyiz eben burd :)

Evet pişman olurum diye de korkuyorum
Zaten yavrumun heyecanı olması büyük bunalıma girerdim .. Sağol canım teşekkürler

Amin canım sağolasın

Zaman çabuk geçsin artık gerçekten
Rabbim hepimize yardım etsin bi köşede de bana

R r0s3n ben saçımi kestirmistim hiç bilmiyodum öyle hamilelikte iyi değil falan die ama bilseydim de kestirirdim :) hurafe bence onlar mezarlığa da gitmeyin diyolarmis ona da gittim Allah neyi yazdiysa onu yaşarız bnce.

Bir blogda 1 aylık olduktan sonra izlemeye başladığı bebeği güzel oyaladığı yazıyordu ben de düşünüyorum almayı

Dönence yerine bence oyun halısı daha iyi. Hem halıyı her odaya götürebiliyorsun hem de daha çok duyuya hitap ediyor.Tiny love tavsiye ediliyor genelde.ark.bebegine aldı çok da memnun daha 2 3 aylıkken en az yarım saat oynuyor bende yemek yapabiliyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…