2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dinen ve tıbben 40 gün lohusalık namaz kılmıyorsun ilişki yok eğer kanaman olmazsa kuran okumana müsade var

Ben sade projektör aldım onunda müziğini kullanırım ışığa bakmak tek bi noktada iyi değilmiş ve şaşılık gibi problemler olabiliyomuş 5-6 ayda çekip üstüne düşürebilme ihtimalide varmış şu an için düşünmüyorum

Haftan da iyi aslında iğne yapmak tedbir amaçlıdır . Sen canını sıkma. Kilosu kaç çıktı peki. Ben de spinal istiyorm. Salı dan sonra yaz bize emi.inşallah sağlıkla gelir minnos
2600-2800 arası bişi olcak galiba kilosu..
İnşallah allah razı olsun
Hepimiz sağlıkla kavuşalım ..

Çok geçmiş olsun Can'ım işte o vajinaya baskı en beter his kafasını mı dayıyor napıyor bilmiyorum yaramaz :) dayanamıyorum bazen ama sabır biraz daha. Henüz kaçırmadım çişimi ama yakındır yani sürekli WC'deyim kamp kurcam banyoya Allah yardımcımız olsun
Otizm doğuştan olmuyor mu ? Bilmiyorsam cahilliğime verin

Haftan da iyi aslında iğne yapmak tedbir amaçlıdır . Sen canını sıkma. Kilosu kaç çıktı peki. Ben de spinal istiyorm. Salı dan sonra yaz bize emi.inşallah sağlıkla gelir minnos
Bana doktorum eşim annem arkadaşlarım hepsi de yapamazsın sen uyanık panik olursun dediler. Genel anestezi olacak benim. Heyecan yaparım ufacık Bi sallanma hissetsem ortalığı yıkarım :)

Hipotiroide her ay baktırmam gerekti ben en son nisan sonu baktırdım doğumdan sonra gel artık dedi bana da
Ben 100 mg çıkınca değişiklik olmadı son zamanlar biraz artmıştı ama iki aya yaklaştı sanırım yakın tarihte kan aldırdım ama aç değilim daha yeni sayılır diye b12 tsh flan baktırmamıştım .. Umarım etkilemez içime kurt düştü ama bebekler 12.haftadan sonra kendihormn üretiylrmş Normalde 50 mg kullanıyodm.

İki haftada 300 gram almışız biz de minnoş olacaklar biraz napalım sağlıklı olsunlar da 4 kilo doğup küveze giren de var

benim de uyuşuyor boyun fıtığım var, nörolog doğumdan sonra gel emar çekelim tekrar dedim ama belki senin de öyle bi ilgili olabilir

Hatır otizm doğuştan gelen bir hastalık değil hatta hastalık değil.Otizm sosyal gelişim bozukluğudur.Otizmi tetikleyen faktörler varmış.Bunlardan biri devamlı hareket eden nesnelere sabit bakma.Tv mesela
Bu arada gerçekten 34. Haftadan sonrası zor geçiyor.Bebek her hareket ettiğinde sanki aşağıdan fırlayacakmış gibi hissediyorum.

Evet Can'ım doktor aynısını söyledi Bebek kendisi üretiyor artık diye

benim doktorum 38. e kadar doğurma yoksa kalır kuvezde dedi erkek ama benimki, erkek bebek öyle nazlı olur, kızlar toparlanıyo dedi

Ben bilmiyordum hiç araştırmamışım bu konuyu dikkat edelim o zaman bu konuya. Anne olmak çocuk yetiştirmek ne kadar zor

Allah kolaylık versin, sağlıkla al kucağına inşallah

Ben lierac mustela vb bi cok krem surmeme ragmen catlamadik yerim kalmadi. Hele karnim gobek deligime kadar çatladı. Kimi vucut boyle oluyor demekki ne diyelim. Yinede surmeye devam ediyorum ama beterin beteri vardir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…