- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #36.941
Bn ck oldu oda kurali bnde odasnda birakcam hep kanepe var bzdede eger zor olursa tiny laove alirm anca dedm odama anca o sigar yada olmadi salona alrm besigi orda aileck yasarz dye dusindm :) ama en mantklisi kndi odasnda uyusin bnmde evm 70 metrakre bebegin nefesini duyck kdr ince duvarlr artk yenibinalarda odalarda yan yana :)Canim ben sadece odasina koydum besigi. Zaten fotoda cikmismi bilmiyorum ama bebegin odasinda besik dolap ve bir kanepe var. Ilk zamanlar donusumlu olarak kanapede uyuruz dedik. Zaten evim 65 metrekare kutu gibi odalar cok yakin. Besigi ablam verdi oda bebegi bes aylikken odasini ayirmisti iki yasindada bazali büyük yatağa gectiler cocuk odasini cok cabuk benimsedi. Kanepe fikrinide ablam verdi yatak odasinda besik olunca iki kisi uykusuz kaliosun ayri oda olunca en azindan dönüşümlü bakarsınız enerjiniz bosa gitmez dedi. Bakalim yasayip gorucez. Her çocuk kendine ozgudur tabi bizde onla tecrübe edicez herseyi. Sen naptin odasına mi kurdun sende ?
Bn ck oldu oda kurali bnde odasnda birakcam hep kanepe var bzdede eger zor olursa tiny laove alirm anca dedm odama anca o sigar yada olmadi salona alrm besigi orda aileck yasarz dye dusindm :) ama en mantklisi kndi odasnda uyusin bnmde evm 70 metrakre bebegin nefesini duyck kdr ince duvarlr artk yenibinalarda odalarda yan yana :)
Sorma düğün günü buldum zar zor .. 200 lira verdim bir gece içinNasil giyecek kiyafet bulmada zorlandin mi:))
Ben kınada iyi gobek attım valla ama gece bir sancım oldu dogurucam herhalde dedim
Canım senin bebek zaten 2 hafta önden gidiyordu dimi ? Inşaallah sağlıkla sıhhatle kurtulursunuz ... Ciğer geliştiriciyi 34. Haftadan sonra gerek yok diyor doktorlar , kaç doz verdilerKızlaaaaAaar
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana
Boşver sefan olsun iyi yapmışsın bak ne kadar iyi gelmiş sanaSorma düğün günü buldum zar zor 200 lira verdim bir gece için
Benimde doktorum 33₺5 te 2210 gr dediSağol canım ya hep aklımda o var 33+5 de kilosu 2313 du. Simdi 35+4 kilosuna çok takiliyorum az mi diye acaba da o yüzden zayıf ya belki kuveze koyarlar diye korkuyorum. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
Demi:) ama sonlara doğru ayaklarım öyle şişti ki patlayacak gibi oldu. .Boşver sefan olsun iyi yapmışsın bak ne kadar iyi gelmiş sana
Snnle ayniyiz :) ama odasnda olma tarafndaym bn hyrkisi olsnDoğru diyorsun canim artik onlara göre sekillendiricez tüm duzenimizi :)
Sorma düğün günü buldum zar zor .. 200 lira verdim bir gece için
Benimde doktorum 33₺5 te 2210 gr dedigebeliğin başından veri 1 hafta geri gidiyor , doktor normal dedi ama insan kafaya takıyor yinede , 3 kiloyu bulsalar...
Eşimin kuzeniydi canım:) malesef olmadı bana hiçbiriOoyy yapma yaw kiyamam yakin birinin dugunu muydu bari?
Bana evdeki elbiselerden birisi oldu bitanesi bolmuş eskilerden kalma onunla kurtardım
Canım 1 gün daha geçmiş olsa 36 hafta dolmuş oluyor Benim yakınım da 35+5de doğum yapmıştı aynı senin gibi bazı nedenlerle dr erken almış maşallah şimdi 5 yaşında. İyi düşün iyi olsun gülümYoo35+6 da alıncak bebiş 35 bitmiş olcak yaa
Devam ederse acile git istersen canım. Nst çekerler vs vsDoktorumun telefonu bende yok canım devlette yapicam doğumu devlette öyle bir imkan yok malesef.
B12 vitamini ve tiroid testlerine baktırsan iyi olur canım doktoruna danışıpBenim ellerim ama aynı zamanda kollarım bacaklarım ayak parmaklarım bileklerim sürekli oluyor hissizlik gibi o yüzden karpal tuneli araştırmadım ama bi çözümde aramadım sebebini bilmiyorum
Yarından itibaren deneyeyim olmazsa , arada bulgur pilavının yanında içiyordum cacığı ama ara öğün olarak birde onu deneyeyim.Aynen canım benimki de 3 gun geride su anda doktor önemli değil dedi. İnşallah 3 kiloyu bulurlar. Bugün face de gordum bir grup da kadının birine doktoru cacık önermiş bildiğimiz cacık denemis görmüş 1 haftada 400 gram almış bebeği. Günde iki kase cacık yemiş. Bende denicem bugün yapamadim ama yarin yapicam. Sende dene günde iki kase salatalikli yoğurtlu cacık ama yoğurt ev yoğurdu olsun.
Eşimin kuzeniydi canım:) malesef olmadı bana hiçbirio değil de halay çekemedim o içimde kaldı
Ah bnm kdr degilsndr biooille vazeln kullaniyodm bi iki haftadr surmedim bi gecede mosmor portledm ama dedgn gbi cnlari sagolsun ama kizlar buyyup hamile oldugu gnlerino gorursek bastan asagi yaglayalaim :)Badem yagi tuylendirme yapıyor diye ben sürmedim. Arada vazelin sürdüm sadece. Ama çok çatladım kimse benim gibi değildir karnım kırmızı haritalarla doldu taştı ama olsun Bebeğime tüm bedenim feda olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?