2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebiş uyuduğunda ben de uyuyayım diyorum gunduz fln olursa baska gurultuleri duymayim karanlik olsun diye aldim

Gece de biraz uyur herhalde hic mi uyumaz:)
Canım kardeşime yeğenime falan ben baktım biraz da olsa biliyorum bebişler ilk doğduğunda uyudukları zaman sık sık kontrol etmek lazım nefes alışlarını
O yüzden ilk zamanlar uyurken bile tetikte olmak lazım
Öyle horul horul uyumak tınne bize artık :))

Doğum yakin mi bize de acaba :) insan düşünmeden edemiyor minigimi özledim iyice sabırsız oldum her şeyi acaba doğum mu diye aklıma takiyorum :) yer çekimi fazla oluyor bu günler de :)
Bende valla bi yandan doğmasın günü dolsun diyorum bi yandan da doğsun istiyorum
Annemlerin yan komşusunun gelini 3 gün önce doğum yaptı 15 gün erken doğurmuş bebeğini küveze almışlar kadın da evde .doğumdan sonra ilk defa bugün görmüş bebeğini böyle duydukça korkuyorum da sağlıkla doğsun zaten geleceği varsa da beklemez :)

Yukarda da sonradan yazdim annemin horlama sesinden dolayi aldim aslinda daha cok kulak tikacini ya yanimda o kalacak bir de ben tv sesini sevmiyorum tv sesini azaltir tv acar herhalde annem veya esim bir de yanimda biri yemek yiyorsa fln mutlaka kulak tikayici takarim

Cok takintiliyim ya sadece uyumak icin dgl varsin uyumayim da hupleterek cay icen biri varsa yanimda deli olurum mesela

Ameliyattan cikmis halimle kafayi yemeyim

Oy bebisim bi gelsin de uyutmasin bakaym annesini nasil olcak az kaldi ins:)

O Zaman al tabi ya :))
Aynen az kaldı canım :))

Ayyy canım, ne zaman hayırlısıyla doğumun ? Geliyor mu Fıstık hissediyor musun ?
Suan gelck gbi durmuyo ama bz ananade hazirda bekliyoruz :) sana yazicktm bgn belki blgin vardr uc gndr ishal degilim ama nrdeyse buyuk abdesye 3 4 kere ckiyrm ben dogal lagman diyolarms buna doguma yakin olurmus duydunmu sen yani uzun bi zaman kabizlik ckip basur memesinden snra bunun olmasi acaba dogum grcktn yaklastrdimi dedirtiyo
Amin canim :) biberonla emzk aldm yanima ikisinide icme suyu koydugum derin bi tencerede kaynayan suya koydum butun parcaalri bolup emzigide emzik kutusinida attm kaynattm 10 dk

Ay o bebek kuvez de anne evde olayı çok kotu. Tuhaf olurdum sanırım. Bende bir yandan kilo alsın günü dolsun bir yandan hemen gelsin kokusunu koklayayim kucağıma alayim istiyorum. Sağlıkli olsunlar da önemli değil. İnşallah sağlıkla gelirler

Hazırlık kasılmaları gibi

PembeLokum cnm yanls anlama ama sacma olms bebekle ilgilenmicekmsn

Ilgilenmicem cnmdogurup cami avlusuna birakicam
Yazdim ya ben bisey yeyip icen insanlarin cikardigi sesten, tv sesinden, ayaklarini surten insanlarin sesinden,ho horlama sesinden vs rahatsiz oluyorum kulak tikayici hep yanimda tasirim goz bandi olmadan da hic uyuyamam zifiri karanlik olmasi lazim belki ben uyurum esim bebege goz kulak olur o uyur ben goz kulak olurum fln uyuyup dinlenmeye firsatim olursa

Ben de öyle tık sesinden uyanırim sabaha karşı gözümde mutlaka bant olmalı yoksa gün ışığı beni deli eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…