- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.141
Canım kardeşime yeğenime falan ben baktım biraz da olsa biliyorum bebişler ilk doğduğunda uyudukları zaman sık sık kontrol etmek lazım nefes alışlarınıBebiş uyuduğunda ben de uyuyayım diyorum gunduz fln olursa baska gurultuleri duymayim karanlik olsun diye aldim
Gece de biraz uyur herhalde hic mi uyumaz:)
Bende valla bi yandan doğmasın günü dolsun diyorum bi yandan da doğsun istiyorumDoğum yakin mi bize de acaba :) insan düşünmeden edemiyor minigimi özledim iyice sabırsız oldum her şeyi acaba doğum mu diye aklıma takiyorum :) yer çekimi fazla oluyor bu günler de :)
Canım kardeşime yeğenime falan ben baktım biraz da olsa biliyorum bebişler ilk doğduğunda uyudukları zaman sık sık kontrol etmek lazım nefes alışlarını
O yüzden ilk zamanlar uyurken bile tetikte olmak lazım
Öyle horul horul uyumak tınne bize artık :))
O Zaman al tabi ya :))Yukarda da sonradan yazdim annemin horlama sesinden dolayi aldim aslinda daha cok kulak tikacini ya yanimda o kalacakbir de ben tv sesini sevmiyorum tv sesini azaltir tv acar herhalde annem veya esim bir de yanimda biri yemek yiyorsa fln mutlaka kulak tikayici takarim
Cok takintiliyim ya sadece uyumak icin dgl varsin uyumayim da hupleterek cay icen biri varsa yanimda deli olurum mesela
Ameliyattan cikmis halimle kafayi yemeyim
Oy bebisim bi gelsin de uyutmasin bakaym annesini nasil olcak az kaldi ins:)
Suan gelck gbi durmuyo ama bz ananade hazirda bekliyoruz :) sana yazicktm bgn belki blgin vardr uc gndr ishal degilim ama nrdeyse buyuk abdesye 3 4 kere ckiyrm ben dogal lagman diyolarms buna doguma yakin olurmus duydunmu sen yani uzun bi zaman kabizlik ckip basur memesinden snra bunun olmasi acaba dogum grcktn yaklastrdimi dedirtiyoAyyy canım, ne zaman hayırlısıyla doğumun ? Geliyor mu Fıstık hissediyor musun ?
Amin canim :) biberonla emzk aldm yanima ikisinide icme suyu koydugum derin bi tencerede kaynayan suya koydum butun parcaalri bolup emzigide emzik kutusinida attm kaynattm 10 dkCanım Allah güzel güzel mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin :)
İçine biberon koydun mu? Biberonu kaynatarak mı steril ettin?
Sterilizasyon makinesi var ama küçücük biberon için çıkarmak istemedim. Kaynatırken emziği de kaynatıyoruz di mi?
Bende valla bi yandan doğmasın günü dolsun diyorum bi yandan da doğsun istiyorum
Annemlerin yan komşusunun gelini 3 gün önce doğum yaptı 15 gün erken doğurmuş bebeğini küveze almışlar kadın da evde .doğumdan sonra ilk defa bugün görmüş bebeğini böyle duydukça korkuyorum da sağlıkla doğsun zaten geleceği varsa da beklemez :)
Hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah hepimize deEki Görüntüle 1836033
Kizlar bu bizim hazirligimiz iki tane sirt cantasi biri bana biri serra melism e yesil el valizinde kalin battaniye bi tane suslu battaniye bide lizoz um var bide pusetimiz :)
Aynen öyle oluyor Can'ım sorunca olacak tabi diyorlar doktorlar daKızlar bişey sorucam ben 10 dakika ayakta kalsam hemen vajina batması baskısı oluyo sizde de öyle mi bende mi anormallik var ona göre doktora sorayım
Minnoşlar bizi uyutacak mı ki :)Ben hastane valizime uyku için göz bandı ve kulak tıkayıcı da koydum gece hastanede kalacaklar için aklınızda olsun
Evet ya herseye normal dedikleri için ben de sormak istemiyorumAynen öyle oluyor Can'ım sorunca olacak tabi diyorlar doktorlar da
Kaynamış suya attık biz her şeyiCanım Allah güzel güzel mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin :)
İçine biberon koydun mu? Biberonu kaynatarak mı steril ettin?
Sterilizasyon makinesi var ama küçücük biberon için çıkarmak istemedim. Kaynatırken emziği de kaynatıyoruz di mi?
Imslalah canm rabbm sag slaim nasip etsnHayırlı doğumlar nasip olsun inşallah hepimize de
Hazırlık kasılmaları gibiKızlar bu sabah makatima doğru baskı hissettim 5 dk sürdü oturamadım da az eğildim ayakta bekledim geçmesini. Baskı ile birlikte ağrı girdi sanki makatima doğru bir şey geliyormuş gibi ama gazim da yoktu gaz cikaramadim zaten. Makat tarafında da ağrı oldu 5 dk sonra geçti. Sizce ne olabilir ?
PembeLokum cnm yanls anlama ama sacma olms bebekle ilgilenmicekmsn
Ben de öyle tık sesinden uyanırim sabaha karşı gözümde mutlaka bant olmalı yoksa gün ışığı beni deli eder :)Ilgilenmicem cnmdogurup cami avlusuna birakicam
Yazdim ya ben bisey yeyip icen insanlarin cikardigi sesten, tv sesinden, ayaklarini surten insanlarin sesinden,ho horlama sesinden vs rahatsiz oluyorum kulak tikayici hep yanimda tasirim goz bandi olmadan da hic uyuyamam zifiri karanlik olmasi lazim belki ben uyurum esim bebege goz kulak olur o uyur ben goz kulak olurum fln uyuyup dinlenmeye firsatim olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?