- 12 Ekim 2008
- 7.106
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.307
- 773
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.101
Günaydın hanımlar. Mide yanması için tavsiyesi olan var mı?
Olsun artık erken sayılmaz sağlıkla gelsinler inşallah tek duamız buMerhaba kızlar.bugün kontrolümüz vardı.geçen hafta çatı muayenemde çok ağrılı geçmişti.bu hafta nst de düzenli kasılmalarım çıkınca doktor tekrar alttan baktı.neyseki henüz açılmam yok.bol bol düzenli yürü dedi.haftaya tekrar kontrolümüz var.düzenli kasılma çıkınca ben de panik oldum.erken gelebilir bebişimiz:))
Serin karpuz bana çok iyi geliyor
doktor sezeryan olması gerekiyor gibi birşey söylemedi.iki türlü de doğurabilirsin dedi.Kordon boynundayken normal doğum büyük cesaret emin misin risk almaya değer mi?
doktor sezeryan olması gerekiyor gibi birşey söylemedi.iki türlü de doğurabilirsin dedi.
Benim ki yüksek riskli gebelik doktoru ve o da boynuna dolanmasınınm çok normal bir şey olduğunu, hatta 4-5 tur dolanabileceğini, normal doğuma engel olmadığını söylemişti. Kordonda düğüm yada işte kan akışınınetkileyen şeyler çok daha önemliymişdoktor sezeryan olması gerekiyor gibi birşey söylemedi.iki türlü de doğurabilirsin dedi.
Benim de aynen seninki gibi evim ve bebeğin odası. Kutulara baktım ve gereksiz buldum. Yukarıda tuvaletin var mı? Ben onun çöpüne atacağım. Zaten bizde kedi de var. Sabah ve akşam 2 kere tuvaletini temizleyip dışarıdaki çöpe atıyoruz. Onunla beraber bezleri de atarım diye düşündüm. Bez çöp kovaları çok büyük. O kadar bezi biriktirmek sağlıklı değil. Yaz günü kesin kokar. Kapağı var, pratik görünüyor ama en iyisi sık sık çöpü boşaltmak benceArkadaşlar bebek bezi kovası alan var mı? Evim dubleks oda ikinci katta. Sürekli çöp atamayız diye düşünerek işe yarıyorsa almayı düşünüyorum.
Benim de kasığıma ve karnımın altına kramp giriyor gece uyurken. Ama içerdeki kaslarıma. Muhtemelen senin yaşadığına benzer. Çok canım yanıyor. Özellikle de dönerken oluyor. O sebeple dönmemeye çalışıyorum. illa döneceksem de acımayıp eşimi uyandırıp beni itmesini istiyorum :))) böyle halıyı rulo yapar gibi iterse sırtımdan çok rahat dönüyorum :)))Uyumayanlar bile uyumuş ben sabaha doğru olursa iyi 300 defa dönmektense oturuyoruz dokuzuna kalmaz heralde doğum herkes erkenden doğuruyor biz ilk annelerden gözüküyoruz bir kaç kişi dahada var sanırım bakalm ne olacak karnımı içime çektiğimdede mi anlamadım felaket bıçak saplanır tarzda ağrılarım oluyodu bugün daha çok oldu berbat bişey ben böyle bişey görmedim ya canımdan can çekiyolar göbek deliğim şişti iyice oraya kramp gibi bi anda bebek çıkıyomuş gibi bu kadar çeken var mıdır bilmem ama her türşü sancısan daha kötü bi şey iki dk sürse ölcek gibiyim hadi hayırlısı diyorum ters hareket yapıyosun bacaklarını çok açıp karnıma yüklenerek kalktığımda oluyor sanki güya dikkatli kalkıyorum haldur huldur kalksam olmayacak of of 37+3 ne zaman doğururum ki ya güliyim mi ağlayım mı iyi geceleer
Ben bi tane alıp balkona koyucam gün içinde kokar yoksa akşam topluca atarım.Bir de mutfaktaki çöp kutusuna atacak değilim. Gün içinde bir sürü bez olacak. Yazın sıcakta hemen kokar bir de. O yüzden almak istiyorum ama işe yarar mı cidden
Normal doğumda illa kesik olacak diye bir şey yok canm. Ama sezaryende kesin olacak :)İşte iki kesiyi nasıl bir tutarsın karındaki çok daha fazla acıyor diyenler de var..kafayı yicem resmen kararsızlıktan..
ha bi de normal doğumda sancı gece yarısı tuttu diyelim doktor o saatte gelirmi ki ya acemi bir ebenin eline düşsem kafamda deli sorular
Canım burada ve internette birçok kişinin söylediğine göre pek işe yaramıyormuş. Özellikle ek gıdadan sonra. Almaktan vazgeçtim ben. Yatak odamın balkonu var oraya çöp kutusu koycam.Ben bunla ilgili videolar izledim en favori ürünler arasında falan diyolardı ben baktım sonra alcam e bebekten almış bakabilirsin canım daha çok seçenek vardr
Haklısın Can'ım hem spor olur günde iki defa çöpe gidip gelmek merdiven in çık harekete ihtiyacımız var kilolar Nasıl gidecek yoksa :) asansör de yok bizim apartmanda zatenBenim de aynen seninki gibi evim ve bebeğin odası. Kutulara baktım ve gereksiz buldum. Yukarıda tuvaletin var mı? Ben onun çöpüne atacağım. Zaten bizde kedi de var. Sabah ve akşam 2 kere tuvaletini temizleyip dışarıdaki çöpe atıyoruz. Onunla beraber bezleri de atarım diye düşündüm. Bez çöp kovaları çok büyük. O kadar bezi biriktirmek sağlıklı değil. Yaz günü kesin kokar. Kapağı var, pratik görünüyor ama en iyisi sık sık çöpü boşaltmak bence
Vazgeçtim ben almaktan. Pek memnun olan yok özellikle ek gıdadan sonra. Çok gerekli bir şey değilmiş. Yatak odamın balkonuna bir çöp kovası koyarım o işimi görür.Ben bi tane alıp balkona koyucam gün içinde kokar yoksa akşam topluca atarım.
Çok şekeriz ya :) sağdan sola dönemiyoruz :)Benim de kasığıma ve karnımın altına kramp giriyor gece uyurken. Ama içerdeki kaslarıma. Muhtemelen senin yaşadığına benzer. Çok canım yanıyor. Özellikle de dönerken oluyor. O sebeple dönmemeye çalışıyorum. illa döneceksem de acımayıp eşimi uyandırıp beni itmesini istiyorum :))) böyle halıyı rulo yapar gibi iterse sırtımdan çok rahat dönüyorum :)))
doktor sezeryan olması gerekiyor gibi birşey söylemedi.iki türlü de doğurabilirsin dedi.
Vazgeçtim ben çok da gerekli değilmiş kullananlar çok da işe yaramıyor dedi. Yatak odamın balkonu var oraya bir çöp kovası koycam. İşimi görür sanırım. Günlük çöpü boşaltırız. Oldu da bitt :)Benim de aynen seninki gibi evim ve bebeğin odası. Kutulara baktım ve gereksiz buldum. Yukarıda tuvaletin var mı? Ben onun çöpüne atacağım. Zaten bizde kedi de var. Sabah ve akşam 2 kere tuvaletini temizleyip dışarıdaki çöpe atıyoruz. Onunla beraber bezleri de atarım diye düşündüm. Bez çöp kovaları çok büyük. O kadar bezi biriktirmek sağlıklı değil. Yaz günü kesin kokar. Kapağı var, pratik görünüyor ama en iyisi sık sık çöpü boşaltmak bence
Benim de öyle oluyor. Dönerken kasık kısmım ağrıyor çok rahatsız edici. Bazen batıyor. Yan yatınca da ağrıyor kasıklarım. Göbek aşağı doğru çektiğinden midir bilmem. Ben tıslaya tıslaya dönmeye çalışırken eşim uyanıyor zaten :):):) o döndürüyor beni de.Benim de kasığıma ve karnımın altına kramp giriyor gece uyurken. Ama içerdeki kaslarıma. Muhtemelen senin yaşadığına benzer. Çok canım yanıyor. Özellikle de dönerken oluyor. O sebeple dönmemeye çalışıyorum. illa döneceksem de acımayıp eşimi uyandırıp beni itmesini istiyorum :))) böyle halıyı rulo yapar gibi iterse sırtımdan çok rahat dönüyorum :)))
Benim de aynen özellikle geceleri akşamları yani hep ağlamaklı geçti. Gündüz bişi yok ama aksam . Hele ki yormus sam kendimiBenim de kasığıma ve karnımın altına kramp giriyor gece uyurken. Ama içerdeki kaslarıma. Muhtemelen senin yaşadığına benzer. Çok canım yanıyor. Özellikle de dönerken oluyor. O sebeple dönmemeye çalışıyorum. illa döneceksem de acımayıp eşimi uyandırıp beni itmesini istiyorum :))) böyle halıyı rulo yapar gibi iterse sırtımdan çok rahat dönüyorum :)))
Yok cnm benim dediğim de çöp kovası öyle kocaman bez kovası almaya gerek yok zaten ben ayrı çöp kovası kastediyosun diye düşündüm :) bi milyoncularda çok var onlardan :)Vazgeçtim ben almaktan. Pek memnun olan yok özellikle ek gıdadan sonra. Çok gerekli bir şey değilmiş. Yatak odamın balkonuna bir çöp kovası koyarım o işimi görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?