- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.181
Çörekotu yağı aynı zamanda doğumu en kolaylaştıran şeymiş canım. Hatta öyle ki erken dönemde kullanmayın derler, hurmadan daha etkiliymiş
Emzik kullanmayi dusunuyosan al tabiki bebek icin susturucuBen emzik almadım almak gerekiyo mu acaba
Hareketlerini takip etmen çok önemli ve kasılma 10 dkda bir oluyorsa hemen hastane
DeneyelimKızlar doğumdan sonra sütün çoğalması için çörek otu yağı denenmiş onaylanmış kadının biri içme suyuna 5 damla çörek otu yağı koymuş sütü fışkırarak gelmiş öyle duydum bilginiz olsun :)
Hep böyleyim ama dalarken çok sorun olmuyor benim. Güneş doğduktan sonra problem. Aşağı komşu elektrik düğmesini açsın kapasın uyanırım, işin komik yanı biri beni uyandırmamak adına usulca hareket etse, gözetlendiğimi hissedip yine uyanırım. Kuş uykusu :)
Hic hos olmadi ilk cumlen. Herseyi okuyamadim. Bnde cok hassasim uyku konusunda tilki uykum var ama dogumda hastanede uyumayi dgl de bebegime bakmayi dusunurum yani. Ztn snrasnda evde illa bebekle ilgilenip bana uyku duzeni vermek isteyen insanalr olck. Yani bnm ddmek istedigim ince dusunmussun ama bebekten onceko dusuncen uyku olmasi tuhaf geldi bana
yorgunluk durumuma bağlı :) sabahki yaptığım işlerde olmuyor ama gün içinde yorgunluk arttıkça bacağımı kaldırsam bile batıyor hemen bazen.Batmalarin kısa sürede mi oluyo canım benim 10 15 dakika sonra basliyo ayakta kalınca
Deneyelim
Ben birkaç kez zor oturdum popomun üstüne :) normal bu durumlar.Kızlar bu sabah makatima doğru baskı hissettim 5 dk sürdü oturamadım da az eğildim ayakta bekledim geçmesini. Baskı ile birlikte ağrı girdi sanki makatima doğru bir şey geliyormuş gibi ama gazim da yoktu gaz cikaramadim zaten. Makat tarafında da ağrı oldu 5 dk sonra geçti. Sizce ne olabilir ?
ya ben emzik ve biberon kullanmak istemiyorum ama doğumdan sonra işler değişebilir teori her zaman pratiğe uymayabilir ne olur ne olmaz diye nuk 1 er tane aldım ikisinideBen emzik almadım almak gerekiyo mu acaba
Ben birkaç kez zor oturdum popomun üstüne :) normal bu durumlar.
Arkadaşlar benim gibi "Allah kurtarsın" lafına sinir olan var mı? İyi niyetle söylendiğini biliyorum ama sanki başıma kötü birşey gelmiş, kurtulmam gereken bir doğum beni bekliyor gibi içim kararıyor. "Allah kavuştursun" daha güzel değil mi, yada "kolay getirsin"
Çok önemli değil ama bugün annem çok duygulanıp ağlayarak Allah'ım yavrumu kurtar diye dua etti. Ben de öyle dememesi söyleyince biraz rahatsız oldu.
Kızlar haftaya ilk evlilik yıl dönümümuz var. Fikirlerinizi ihtiyacım var. Nasıl bisey yapayım birde hediye konusunda ne alayim yaa aklıma değişik güzel bisey gelmiyor.
Kızlar haftaya ilk evlilik yıl dönümümuz var. Fikirlerinizi ihtiyacım var. Nasıl bisey yapayım birde hediye konusunda ne alayim yaa aklıma değişik güzel bisey gelmiyor.
Arkadaşlarzeyzey3428 PembeLokum doğum yaklaştı, ben gün aşırı annemle tartışıyorum, hepimiz benzer durumdayız muhtemelen. Normalden daha fazla hoşgörü gösterelim birbirimize lütfen.
Kulak tıkacı bir çok yabancı sitede doğum çantasında olması gerekenler listesinde var. Bunun birçok nedeni var. Benim ilk doğumum 30 saat sürdü ve doktor doğurabilmem için güç toplamam gerektiğini söyleyerek ağrı kesici bir iğne yaptı. 3 saat uyudum ve gürültüden uyandım. O 3 saat doğum yapmamı kolaylaştırdı. Keşke kulak tıkacım olsaydı da daha uzun uyusaydım. Ama hiç mi hiç aklıma gelmedi.
Tabiki bir başkası için tamamen gereksiz olabilir. Bebeği duyamamaktan korkabilir. Ben bebek odadayken kulağımı kapatamam mesela. Fakat bir başkası bunu yapabilir.
Evet bir de bunlar iyi günlerin var :))Bana iln doğumumda diyinxe sinir olurdum bir de bunlar daha iyi günlerin:))) lafına..
Şimdi takmıyorum ve allah kurtaraın yardım etsin inş gerçekten:) zor bir süreç geçtiğimiz..
Ağız alışkanlığı olduğu içib öyle söylüyorlar onlar da, moralini bozma.. GüEl bir temennide bulunmak istiyorşar ve onlar da heyecanlı stresli sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?