2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Umarim cocugumun uykusu bnmki gibi olmaz diyorum ya bunun icin ne yapmak gerekir acaba? Top patlasa duymayan insanlar var

Senin bana sacma olmus bebekle ilgilenmicek misin demen hos oldu mu peki?
Bugun tersligin ustunde herhalde
Bebekten once uyku derdine dustugumu de nerden cikardin
Bi tikac bi goz bandi aldim dedim diye uyumayi dgl de bebek bakmayi dusunurdum ben diyorsun
Ben tek derdim uykuymus gibi mi davraniyorum ya da davrandim
Senden baska ters cvp veren de olmadi farkindaysan
Ben ildisinda baska yerde dogum yapacagim kac gun kalacagim belli dgl hemen sehrimize doner miyiz belli degil her seyi dusunmeye calisiyorum

Belki birisi icin goz bandiyla uyumak cok onemli ve benim hatirlatmam da o da cantasina koydu?

Senin sacma olmus demene cok ters bir sey yazardim da espiri olsun diye cami avlusuna birakicam dedim

Ben birkaç kez zor oturdum popomun üstüne :) normal bu durumlar.

PembeLokum hastanede kullanmak icin alicaksn diye okudum oyle anladm yanlismi anladim? Yanlissa ozur dilerm kusura bakma. Ama dgru anladysam evet lafimin arkasndaym cok sacma.
Ama ev icinse herkesn kndi karari tersimden kalkmadm ne alakasi var bnm dusuncem sadece

Arkadaşlar benim gibi "Allah kurtarsın" lafına sinir olan var mı? İyi niyetle söylendiğini biliyorum ama sanki başıma kötü birşey gelmiş, kurtulmam gereken bir doğum beni bekliyor gibi içim kararıyor. "Allah kavuştursun" daha güzel değil mi, yada "kolay getirsin"
Çok önemli değil ama bugün annem çok duygulanıp ağlayarak Allah'ım yavrumu kurtar diye dua etti. Ben de öyle dememesi söyleyince biraz rahatsız oldu.

Bana iln doğumumda diyinxe sinir olurdum bir de bunlar daha iyi günlerin:))) lafına..
Şimdi takmıyorum ve allah kurtaraın yardım etsin inş gerçekten:) zor bir süreç geçtiğimiz..
Ağız alışkanlığı olduğu içib öyle söylüyorlar onlar da, moralini bozma.. GüEl bir temennide bulunmak istiyorşar ve onlar da heyecanlı stresli sonuçta..

Arkadaşlar zeyzey3428 PembeLokum doğum yaklaştı, ben gün aşırı annemle tartışıyorum, hepimiz benzer durumdayız muhtemelen. Normalden daha fazla hoşgörü gösterelim birbirimize lütfen.

Kulak tıkacı bir çok yabancı sitede doğum çantasında olması gerekenler listesinde var. Bunun birçok nedeni var. Benim ilk doğumum 30 saat sürdü ve doktor doğurabilmem için güç toplamam gerektiğini söyleyerek ağrı kesici bir iğne yaptı. 3 saat uyudum ve gürültüden uyandım. O 3 saat doğum yapmamı kolaylaştırdı. Keşke kulak tıkacım olsaydı da daha uzun uyusaydım. Ama hiç mi hiç aklıma gelmedi.

Tabiki bir başkası için tamamen gereksiz olabilir. Bebeği duyamamaktan korkabilir. Ben bebek odadayken kulağımı kapatamam mesela. Fakat bir başkası bunu yapabilir.

Kızlar haftaya ilk evlilik yıl dönümümuz var. Fikirlerinizi ihtiyacım var. Nasıl bisey yapayım birde hediye konusunda ne alayim yaa aklıma değişik güzel bisey gelmiyor.

Eşin gömlek kullanıyorsa isme özel iç yakası nakışlı gömlek yaptırabilirain hem hatıra hem kullanışlı oluyor hem de özel bir hediye.. İnternette örnekleri var. Ben yaptırmıştkm..

Kızlar haftaya ilk evlilik yıl dönümümuz var. Fikirlerinizi ihtiyacım var. Nasıl bisey yapayım birde hediye konusunda ne alayim yaa aklıma değişik güzel bisey gelmiyor.

Allah hepimizi yıvasında huzurlu mutlu etsin inş bir ömür:) nice seneleriniz olsun.. Bebişindrn de hediye gelebilir babasına..

Yurtdışı çanta örnekleri çok güzel. Bizde süslü terlikler yazarken onlar sa dudak kremi buz tüpleri atıştırmalık kraker hemoroid kremi vs yazıyor:)) hep faydaya yönelik:))

Evet bir de bunlar iyi günlerin var :))
Bunun anlamı "seni kötü günler bekliyor"
Ya sağol! Belki benim için kötü olmayacak, belki ben 5 yıldır bunu bekliyorum, bebeğim olmuyor diye ağlamaktan uyuyamadığım günleri daha dün gibi hatırlarken bebeği emzirmek için uykusuz kalmak belki bana dünyanın en güzel şeyi gibi gelecek. Bunları bilemezsin. O zaman kelimelerine dikkat etseler çok iyi olur.

Bir kere gebelere hasta demek de yanlış. Hastaneye gidiyoruz kimin hastasısın diyorlar. Umut Hoca'ya geldim ama hasta değilim, hamileyim diyorum :)

Her ne kadar anneme kızsam da sancım çok arttığında Allah'ım beni kurtar diyeceğim biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…