2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Karanlik perdeyle uyumasi iyi hos da gun aydinlanmayinca uyanamiyorum sende de oyle oluyor mu:))

Var ya hayirlisi olcaksa gun dogum yapsan ne guzel olur aslinda:)
1. Yildonumunuz mu?
Aynen öyle oluyor 1 e kadar falan uyanamadigimi bilirim :) bazı insanlarin gözüne güneş gire gire uyumasina şok olurum hatta

Benim de bu laflar psikolojimi bozdu resmen.sanki bebek dogunxlca mutlu tek bir animiz olmayacak gibi konusuyolar hayalimde sürekli ağlayan bi bebek oluştu :)

Reactions: 9ay
Canım gözünüz aydın. Allah sağlıklı, analı, babalı büyütmeyi nasip etsin. Güzel ömürler yazsın.

Benim de bu laflar psikolojimi bozdu resmen.sanki bebek dogunxlca mutlu tek bir animiz olmayacak gibi konusuyolar hayalimde sürekli ağlayan bi bebek oluştu :)
Aynen hayatımız değişecek hiçbir şey eskisi gibi olamayacakmış gibi şeyler düşündürüyorlar. İlk kavgamızı çocuk yüzünden yaptık zaten artık eşini göZün görmeyecek diyenler var. İnsan kötü hissediyor :/

Reactions: 9ay
Allah razı olsun ćok tesekkür ederimm darısi sizlere olsun artık saglicakla alın hepiniz kucaklariniza Allahım isteyen herkese nasip etsin
Canım sağlıkla toparlanin inşallah . Hayırlı olsun bebisin. Evinize GEÇTİNz mi. 38 bitmeden olmasinı sen mi istedin doktor mu ayarladi günü. Benimki bana birakio da ben de dursa mi iyi durmasa mi die kararsızım. Masallahhhhh kilosu iyimis ama benim bebem hala 3000 olmamistir

B brnaeknci canım gözünüz Aydın , maşallah kilosu boyu ne güzelmiş , darısı Başımıza inşaallah :)) ne güzel bir günde doğmuş Kızın Asya , dün bende bunu düşünmüştüm erkek olsaydı berat koyanilirdim diye :))) sütünde geliyormuş , inşaallah sende en kısa zamanda toparlanırsın ..

Canimmm tebrik ederimmm...okuyunca bi heyecan oldu bende...bende kızıma diyorum artik gelll kuzummm annen çok özledi seni...kuzunu yavrunu hayırla sağlıkla büyüt canim..Rabbim hayırlı up uzuuuuun omur versin asya kıza..

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh..darısı başımıza

Allah razı olsun ćok tesekkür ederimm darısi sizlere olsun artık saglicakla alın hepiniz kucaklariniza Allahım isteyen herkese nasip etsin
Darısı bizim başımıza
En kısa zamanda sağlığına tam anlamıyla kavuşman dileği ile kendine ve minik farene iyi bak :)

canım çok sevindim.darısı başımıza olsun inşallah.artık bundan sonra böyle haberler patır patır gelir gibime geliyor :))

Ben ilk kizimda dusuk tehlikesi haricinde o kadar rahatmisim ki...bu kızım bana her şeyi yaşattı. Dün de çatlamaya başladım sanırım. Karnımı sanki bıçağın ucuyla rastgele ciziyorlar gibi,o kadar acıyor ki....

Demek ki bebegin hep senin vucudunda var olan depolarindan beslenmis:)
Benim de dogum yapasim geldi bak ya bnmki de sezaryen olacak bazen diyorum oluvereyim iste noolcak diyeee:)
Sen yavruna kavustun sukur darisi basimiza
Benim sat Gore 4 haziran doğum.sezeryan olacağı için doktora 37+6 da alın dedim.erken olur kuveze girebilir dedi.ciger geliştirici iğne bile oldum 35.haftada hatirlarsaniz.
Velhasıl doktorumla 38+5 de alma konusunda anlaştık.
Çok şükür şafak 4

Canım hadi hayırlısı inşallah!

herkese söylüyorum ama ben çok geç keşfettim ondan insanların haberi olsun istiyorum. Lierac jel ve serum aldım. Eğer henüz çatladğın yoksa acilen bir eczaneden jelini al. Hem cildini çok rahatlatacak hem de belki çatlamadan kurtulursun. Çatlak varsa serumunu al. Yeni oluşan çatlaklar üzerinde çok etkili.

Evet benim cidden moralim bozuluyordu eşimle birbirimize vakit ayiramicak miyiz mutsuz mu olucaz hep çocukla ugrascaz çocuk hep aglicak benim saçlarım hava dikilmiş olucak üstümde günlerce aynı kıyafet :) valla böyle tablo çizildi :)

Selam benimde doktor günüm cumaydi ama gidemedim dün gittik yani cumartesi 3300 gr olmus bebeğim 50 cm boy dedi bu arada 37+1 olduk bugün maşallah bebegime ama plesentada kireçlenme var dedi yaşlanma dediklerinden
.yani bundan sonra çok kilo almaz belki hiç almaz dedi.canını sıkma sonuçta doğumunda az kaldı 28 haftalik olanlarda bile oluyor dedi.ama işte ben bu süreçte bebegin karnimda beklemesi ni büyümesi için kilo alması için felan olduğunu düşünürdüm hep şimdi öyle duracak mi bebisim.kizkardesim de de olmuştu q daha erken hafta olarak.yigenim kilo vermiş olarak doğmuştu vücudu kiriş kiriş etini çeksem sunüyordu.ama sonra oralar bir doldu şimdi tombikligine 7 yaşında agliyormus hergün ben niye bu kadar kiloluyum hızlı kosamiyorum diye

4 günüm kaldı. Fito krem vermişti doktorum hiç surmedim deli gibi.göğüs uçlarım kasiniyordu oraya surdum sadece.
Dün de öyle aciyinca surdum biraz rahatladı.
Tşk ederim önerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…