- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.281
Aynen öyle oluyor 1 e kadar falan uyanamadigimi bilirim :) bazı insanlarin gözüne güneş gire gire uyumasina şok olurum hattaKaranlik perdeyle uyumasi iyi hos da gun aydinlanmayinca uyanamiyorum sende de oyle oluyor mu:))
Var ya hayirlisi olcaksa gun dogum yapsan ne guzel olur aslinda:)
1. Yildonumunuz mu?
Benim de bu laflar psikolojimi bozdu resmen.sanki bebek dogunxlca mutlu tek bir animiz olmayacak gibi konusuyolar hayalimde sürekli ağlayan bi bebek oluştu :)Ayy al benden de okadar.okulda bi kaç öğretmen ark.var.
Her şeyde "doğsun görürsün sen." Şeklinde sürekli konuşuyorlar.
Hamile kaldığımda da aynısını yaptılar, maşallah çok sorunlu geçmedi gebeliğim. Onlar konuştukça terlikle agizlarina vurasim geliyordu
Canım gözünüz aydın. Allah sağlıklı, analı, babalı büyütmeyi nasip etsin. Güzel ömürler yazsın.Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Aynen hayatımız değişecek hiçbir şey eskisi gibi olamayacakmış gibi şeyler düşündürüyorlar. İlk kavgamızı çocuk yüzünden yaptık zaten artık eşini göZün görmeyecek diyenler var. İnsan kötü hissediyor :/Benim de bu laflar psikolojimi bozdu resmen.sanki bebek dogunxlca mutlu tek bir animiz olmayacak gibi konusuyolar hayalimde sürekli ağlayan bi bebek oluştu :)
Ben mesela karanlıkta hiç uyuyamam , gece lambası sabaha kadar Açıktır :))) eşimide alıştırdım , sorun yapmıyor :))Aynen öyle oluyor 1 e kadar falan uyanamadigimi bilirim :) bazı insanlarin gözüne güneş gire gire uyumasina şok olurum hatta
Canım sağlıkla toparlanin inşallah . Hayırlı olsun bebisin. Evinize GEÇTİNz mi. 38 bitmeden olmasinı sen mi istedin doktor mu ayarladi günü. Benimki bana birakio da ben de dursa mi iyi durmasa mi die kararsızım. Masallahhhhh kilosu iyimis ama benim bebem hala 3000 olmamistirAllah razı olsun ćok tesekkür ederimm darısi sizlere olsun artık saglicakla alın hepiniz kucaklariniza Allahım isteyen herkese nasip etsin
Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh..darısı başımızaKızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Darısı bizim başımızaAllah razı olsun ćok tesekkür ederimm darısi sizlere olsun artık saglicakla alın hepiniz kucaklariniza Allahım isteyen herkese nasip etsin
canım çok sevindim.darısı başımıza olsun inşallah.artık bundan sonra böyle haberler patır patır gelir gibime geliyor :))Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Ben ilk kizimda dusuk tehlikesi haricinde o kadar rahatmisim ki...bu kızım bana her şeyi yaşattı. Dün de çatlamaya başladım sanırım. Karnımı sanki bıçağın ucuyla rastgele ciziyorlar gibi,o kadar acıyor ki....Ben de aksine son aylar cok rahatim ya bulantili donem bitti ya daha da hicbir sey beni bu kdr zorlamaz herhalde diyordum ki oyle oldu cunku cok agir gecti ilk 20 hafta
Herkes son aya girdik cok zorlanmaya basladi ben nye iyiyim onu anlamiyorum masallah deym de
Benim sat Gore 4 haziran doğum.sezeryan olacağı için doktora 37+6 da alın dedim.erken olur kuveze girebilir dedi.ciger geliştirici iğne bile oldum 35.haftada hatirlarsaniz.Demek ki bebegin hep senin vucudunda var olan depolarindan beslenmis:)
Benim de dogum yapasim geldi bak ya bnmki de sezaryen olacak bazen diyorum oluvereyim iste noolcak diyeee:)
Sen yavruna kavustun sukur darisi basimiza
Ben ilk kizimda dusuk tehlikesi haricinde o kadar rahatmisim ki...bu kızım bana her şeyi yaşattı. Dün de çatlamaya başladım sanırım. Karnımı sanki bıçağın ucuyla rastgele ciziyorlar gibi,o kadar acıyor ki....
Benim sat Gore 4 haziran doğum.sezeryan olacağı için doktora 37+6 da alın dedim.erken olur kuveze girebilir dedi.ciger geliştirici iğne bile oldum 35.haftada hatirlarsaniz.
Velhasıl doktorumla 38+5 de alma konusunda anlaştık.
Çok şükür şafak 4
Gecen bi arkadaşım kaldi birlikte uyuyalim dedik bi baktım ışığı yakıyor yanardi yanmazdi herkes odasına dağıldı :)Ben mesela karanlıkta hiç uyuyamam , gece lambası sabaha kadar Açıktır :))) eşimide alıştırdım , sorun yapmıyor :))
Evet benim cidden moralim bozuluyordu eşimle birbirimize vakit ayiramicak miyiz mutsuz mu olucaz hep çocukla ugrascaz çocuk hep aglicak benim saçlarım hava dikilmiş olucak üstümde günlerce aynı kıyafet :) valla böyle tablo çizildi :)Aynen hayatımız değişecek hiçbir şey eskisi gibi olamayacakmış gibi şeyler düşündürüyorlar. İlk kavgamızı çocuk yüzünden yaptık zaten artık eşini göZün görmeyecek diyenler var. İnsan kötü hissediyor :/
popom çıkacak sanıyorum o an :) çok fena oluyor. Allahtan uzun sürmüyor :)
4 günüm kaldı. Fito krem vermişti doktorum hiç surmedim deli gibi.göğüs uçlarım kasiniyordu oraya surdum sadece.Canım hadi hayırlısı inşallah!
herkese söylüyorum ama ben çok geç keşfettim ondan insanların haberi olsun istiyorum. Lierac jel ve serum aldım. Eğer henüz çatladğın yoksa acilen bir eczaneden jelini al. Hem cildini çok rahatlatacak hem de belki çatlamadan kurtulursun. Çatlak varsa serumunu al. Yeni oluşan çatlaklar üzerinde çok etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?