- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.261
Canim nerde yaptirmistin? Olabilir aslinda gorebilir miyim bulabilirsen yada link verirsen?
Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
valla 3160 gr 50 cm dogdu spinal sezeryan 37+5 tik kalca kemik iligi ödem yapmisti yuruyemiiodum ben bu yuzden sezeryan oldum amaCnm gecmis olsun evladin hayirli saglikli guzel omurlu olsun insaallah
Dogumun nasil oldu sezaryen miydi?
Bebegin kac kilo kac cm dogdu, kac haftalikken olmus oldu:)
valla 3160 gr 50 cm dogdu spinal sezeryan 37+5 tik kalca kemik iligi ödem yapmisti yuruyemiiodum ben bu yuzden sezeryan oldum ama
Canımm cok sagol cok farkli duygular icindeyim sütümde cok şükür hemen geldi ama cebellestik biraz aldiramadım göğüsü sonra alıstik sabahtan beri de uyuyamiorum biraz da agrim cok oldu bi iki defa yurumeye calistim yemek te yiyemedim gaz cikartmazsam vermioGöZün aydın canım yat dinlen, bebişinin başını kokla bol bol.. Annelik hormonu ve sütün gelmesi için tavsiye ediliyor: ))
Dünyaya hoşgeldin minik asya.. Rabbim sana güzel çmürler versin bu minarek günde ve tüm bebeklere inş..
Ben normalde et balik sebze yumurta vs. Yemeyenn biriyim hamilelik boyuncada yiyemedim yedigim 2 yumurtayi gecmez düsün yani bi tek peynir ve süte verdim kendimi çok şukür ki beslenmis ama gözüme pek bi minnak görünüooTekrar gecmis olsun cnm bebegin 3 kilo ustunde dogmus ne guzel masallah
Ben normalde et balik sebze yumurta vs. Yemeyenn biriyim hamilelik boyuncada yiyemedim yedigim 2 yumurtayi gecmez düsün yani bi tek peynir ve süte verdim kendimi çok şukür ki beslenmis ama gözüme pek bi minnak görünüoo
Çok şükür Allah analı babalı buyutsun insallah şimdi başladı güzel günlerin tüm hamilelik sıkıntılarını unutturmak bu minik yavru sana.Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah.Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün, şansı bahtı açık olsun yavrunun..Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Çookkk sevindim adınıza Can'ım çokkk darısı bizlerin başına inşallah hayırlısıyla güle güle büyüt yavrunuKızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Evet canim 1. :)Karanlik perdeyle uyumasi iyi hos da gun aydinlanmayinca uyanamiyorum sende de oyle oluyor mu:))
Var ya hayirlisi olcaksa gun dogum yapsan ne guzel olur aslinda:)
1. Yildonumunuz mu?
@9ay ben de bunlar iyi gunlerin hele bi dogsun gorceksiniz gununuzu tarzinda konusanlara sinir oluyorum
Hamile kalirsin hele bi bulantili donem gelsin gorursun sen derler
Bulanti gecer hele bi son aylar gelsin gorursun sisecen yatamayacan patlayacan derler
Son aya gel hele bi dogum yap goreceksin derler yok normal dogum şöle böle yok sezaryenden sonra şöle olcan böle olcan
Hele bi kuzenimgil var iki cocugu var kucukler 3 ve 4bucuk yaslaro esimle bizi biktiriyolar surekli bunlar iyi zamanlariniz surekli sezaryen şöle kötü böle kotü surekli cocuk bakmak cok zor 2.yi yapmayin da şdur budur surekli cocuk sahibi olmaktan sikayetciler
Insanlar bir tane olsun iyi laf etmezler mi ya?
Gözün aydın canım benim sağlıkla sihatle büyüt güzel kuzunu. Allah Analı babalı büyütsün. Sana da şifa versin hemen ayaklan. Ay darısı vakti gelince bize. Sıra sıra verelim böyle güzel haber inşallahAllah razı olsun ćok tesekkür ederimm darısi sizlere olsun artık saglicakla alın hepiniz kucaklariniza Allahım isteyen herkese nasip etsin
AynenArkadaşlar benim gibi "Allah kurtarsın" lafına sinir olan var mı? İyi niyetle söylendiğini biliyorum ama sanki başıma kötü birşey gelmiş, kurtulmam gereken bir doğum beni bekliyor gibi içim kararıyor. "Allah kavuştursun" daha güzel değil mi, yada "kolay getirsin"
Çok önemli değil ama bugün annem çok duygulanıp ağlayarak Allah'ım yavrumu kurtar diye dua etti. Ben de öyle dememesi söyleyince biraz rahatsız oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?