2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen ben de ! Bir avaz da doğur dien gıcık oluom.. ameliyat masasında kesi anında bağırtmaya niyetli zaar
Günaydınlar herkese ee
Bi de "tez zamanda" diye bir laf var. Ben en çok ona sinir oluyordum. 10 haftamı erken doğum korkusuyla geçirdiğim için "tez zamanda" lafını beddua gibi algılıyordum. Doğru zamanda diye düzeltme ihtiyacı duyuyordum. Artık geçti takılmıyorum kimsenin ne dediğine

Evlat bambaşka bir şey muhakkak ama insanın eşinin yeri çok ayrıdır. Farklı kategorilerde sevgiler karşılaştırılmamaları gerek.

Kızlar günaydın, bu büyük şişede hastanede olan basmalı el dezenfektanlarından almak istiyorum. Bir oda girişine bir de salona koymak için. Steril olmadan bebişi tutmasınlar diye. Evde kullanan vardır, nerden alabilirim, fikri olan var mı? Eczaneye sormadım acaba medikal depodan falan mı getirtiyorlar.

bizde de kireçlenme var üstüne bide suyumuz az
Belki de yarın olur doğum stres tavan haerketlerni takip ediyorum hergün nst ve ultrason kontolü ..

Eczaneden almıştık biz 3-5 farklı kalitesi var

Gunaydin haziran annişleri size bir sorum var 36 ve 38. Haftada kontrolum var cati muayenesi hangisinde olur. Sizler ne zaman oldunuz bu muayeneyi ve cok zor mu agrili mi dr.a sormayı unutmusumda ben

Günaydın canım , araştırma hastanesinde de kaldım özel hastanedede kaldım büyük Şişe de el dezenfektanı oluyor , hatta Unv. Hastanesinde 5 gece yatmıştım , hemşireye söyledik azaldı diye getirdiler , medikalcilerde de eczanelerde de oluyor normalde ...

Allah uzun omurler versin inşallah allah analı babalı büyütsün :) darısı bizlere artik. İnşallah bir evvel ayaklanirsin. Kendine de bebise de iyi bak :)

Aslında başlarda çok da farklı bir tablo olmuyor sanırım bebiş biraz sıkıntılıysa tabi :/ alışma evresi bir de gazlı bebekse annenin başka uğraşı olamıyor maalesef. İlk zamanlarda ziyaretine gittiğim arkadaşlarım hep gözler uykulu saçlar o biçim :):) mecburen :) sonra bünye alışıyor tempoya tabi.

Kızlar doğum çantanıza bebek maması da koydunuz mu? Eğer ilk gün süt gelmezse sarılık olmaması için mama verin diyorlar. Hipp marka organik bebek maması ve bebek sütü var. Bunlar hakkında bilginiz var mı?

Gunaydin haziran annişleri size bir sorum var 36 ve 38. Haftada kontrolum var cati muayenesi hangisinde olur. Sizler ne zaman oldunuz bu muayeneyi ve cok zor mu agrili mi dr.a sormayı unutmusumda ben

Canım ben 37 de oldum...sakin kasma kendini hic hissetmedim ben mesela..36 dan sonra yapıyorlar sana da muhtemelen 36 da gittiğin de yapar dr un..sağlıklı doğumlar olsun hepimize..

Bebek maması koydum ben de her ihtimale karşı ama içimden bir ses ihtiyaç olmayacak diyor, inşallah olmaz

Reactions: 9ay
Canim onlar cok kimyasal ben hastanede bile kullanmiyorum. Bebegine zararli olabilir sadece ellerini yikasalar yeter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…