- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.341
Çok Da küçük değil aslında biz de iri bir Bebek değiliz kilo alalım diye Balık yağını kullanmayı ben de düşünmüştüm ama son haftalarda kanamayı tetikleyebileceğini söyledi doktorum. Bebeğin kilo alması için yapabilecek bir şey olmadığını söylediKızlar cuma günü kontrolü m vardı. Bebeğimi n kilosu 34+1 im 2.270 gr.cik.kucuk kalmış dedibalık yağı verdi kullanmaya başladı m ama 21 gün kaldı doğum a sizce fayda sağlar mi.kafama çok taktım ya...
Duzensz sancilarm var cnm dktr yuruyus vermisti hergun yarim saat yiriyrm yrn saabah kntrl var acilma ve suyumuz icinsenin açılma sancı ne durumda canım?
Cnm ben alcktm hatta sordm brda arkadslar ulasabilecegimiz yerlerdeyse hastane almamayi onerdi ki ztn hastane hemen oyle duurmda mudahele ediyo snnde hastane cvrende varsa alma bnde hipp alicam lazm olursa ki ins olmazKızlar doğum çantanıza bebek maması da koydunuz mu? Eğer ilk gün süt gelmezse sarılık olmaması için mama verin diyorlar. Hipp marka organik bebek maması ve bebek sütü var. Bunlar hakkında bilginiz var mı?
Ayy al benden de okadar.okulda bi kaç öğretmen ark.var.
Her şeyde "doğsun görürsün sen." Şeklinde sürekli konuşuyorlar.
Hamile kaldığımda da aynısını yaptılar, maşallah çok sorunlu geçmedi gebeliğim. Onlar konuştukça terlikle agizlarina vurasim geliyordu
Aynen öyle oluyor 1 e kadar falan uyanamadigimi bilirim :) bazı insanlarin gözüne güneş gire gire uyumasina şok olurum hatta
Ben ilk kizimda dusuk tehlikesi haricinde o kadar rahatmisim ki...bu kızım bana her şeyi yaşattı. Dün de çatlamaya başladım sanırım. Karnımı sanki bıçağın ucuyla rastgele ciziyorlar gibi,o kadar acıyor ki....
Benim sat Gore 4 haziran doğum.sezeryan olacağı için doktora 37+6 da alın dedim.erken olur kuveze girebilir dedi.ciger geliştirici iğne bile oldum 35.haftada hatirlarsaniz.
Velhasıl doktorumla 38+5 de alma konusunda anlaştık.
Çok şükür şafak 4
Kızlar doğum çantanıza bebek maması da koydunuz mu? Eğer ilk gün süt gelmezse sarılık olmaması için mama verin diyorlar. Hipp marka organik bebek maması ve bebek sütü var. Bunlar hakkında bilginiz var mı?
Bence etkilidir ama gece gündüz ayrımi yapsın bebekler falan diyolar bilemedimOo sen ne diyosun ben bugun 16da uyandım
Gün ışığı insanın uyanmasını saglıyor, işte dusunuyorum oda karanlık oldugu icin bebek de iyi uyur mu acaba?
Bence etkilidir ama gece gündüz ayrımi yapsın bebekler falan diyolar bilemedim
Haklısın canım ama karar veremiyorum, bizim teras cafe gibi Kasım ayına kadar orda yaşanıyor diyebilirim. Bir köşede devamlı çay kahve kaynıyor, her sigara içtiklerinde elinizi yıkayın, dişinizi fırçalayın diyemeyeceğim için bu steril su ile naneli şeker ve sakız koyayım diyorum. Çok beklenen bir bebek, herkesin kucağında sigara kokusuna alışmasın diyorum. Off gıcık bir anne mi olucam acaba ben.. Arkadaşlarıma tesbih ediyorum, aptallar aptalca şeyler yaparsam uyarın diye :)HK77 cnm bana gore saf su daha steril. Ki eve gelipte ellerini yikamayan insan mi var ya. Bn hem sivi sabunumu hmde kati el sabunumu protex kullaniyrm evde evime gelenlwrede hep dikkat ediyrm hemen el yikiyolar
Kizlar yaa sezeryan olursa doguma cümbür cemaat gidiliyo ben kimse gelsin istemiyorum aslinda esim bide ablam olsun. Gelceklersede sonrada gelsinler ben 1-2saat toparlaniyim uyusuklugum gitsin falan. Sonra her kafadan bi ses cikiyo ki ben kalabaligida hic sevmem. sizin fikriniz ne?
Ne müşterisi ya mustela konak şampuani. Ben tüm ürünleri senamed aldım ama kizima konak olmasın diye mustelanin konak sampuanini kullanmıştım. Normal sebamedle yıkadıktan sonra bir kez konak sampuani ile yikiyorsun kısımda kullandım hiç konagi olmamıştı bebekken
Yok canım ya bizim çok zor İstanbul trafiğinde bir yere gitmemiz. Hastane yakınındaki eczanelere sordum Hipp yok. Bazen süt 1-2 gün sonra gelebiliyormuş. Ne olur ne olmaz diye organik bebek sütü siparişi verdim. Annem de beni korkuttu. Onun hiç sütü gelmemiş. Ya ona çektiysem bu konudaCnm ben alcktm hatta sordm brda arkadslar ulasabilecegimiz yerlerdeyse hastane almamayi onerdi ki ztn hastane hemen oyle duurmda mudahele ediyo snnde hastane cvrende varsa alma bnde hipp alicam lazm olursa ki ins olmaz
Ona da şöyle bir çözüm bulursun canım, atıyorum doktorun 8 de hastanede olun derse, siz de herkese biz 10:30 gibi gideceğiz diyin. Aradaki zamanda da toparlanırsın zaten.Ben de ayni dusunuyorum cnm heleee ben ildisinda akrabalarin oldugu sehire gidiyorum doguma orda 4 tane dayim var ve bulundugum sehirde de herkes dogumuna gelecegiz diyorlar bu sehirde de 2 teyzem var onlar da gelecek zaten 4 dayi 2 teyze var anlayacagin gelecekler icinde sanki ingiltere kralligina prenses doguruyorum yaw
Ailemle konusacagim sadece annem babam esim ve gelirlerse kv kp gitmek istiyorum doguma ve dogumdan sonra ilk bir kac saat ziyaretci istemiyorum (sezaryen)
Umarim annem ayip olur millete nasil gelmeyin deriz diye tutturmaz!!
Zamanını kimseye söylemeyin canım. Soranlar niye haber vermediniz derlerse acil oldu haber edemedik derler.Ben de ayni dusunuyorum cnm heleee ben ildisinda akrabalarin oldugu sehire gidiyorum doguma orda 4 tane dayim var ve bulundugum sehirde de herkes dogumuna gelecegiz diyorlar bu sehirde de 2 teyzem var onlar da gelecek zaten 4 dayi 2 teyze var anlayacagin gelecekler icinde sanki ingiltere kralligina prenses doguruyorum yaw
Ailemle konusacagim sadece annem babam esim ve gelirlerse kv kp gitmek istiyorum doguma ve dogumdan sonra ilk bir kac saat ziyaretci istemiyorum (sezaryen)
Umarim annem ayip olur millete nasil gelmeyin deriz diye tutturmaz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?