2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok Da küçük değil aslında biz de iri bir Bebek değiliz kilo alalım diye Balık yağını kullanmayı ben de düşünmüştüm ama son haftalarda kanamayı tetikleyebileceğini söyledi doktorum. Bebeğin kilo alması için yapabilecek bir şey olmadığını söyledi

Cnm ben alcktm hatta sordm brda arkadslar ulasabilecegimiz yerlerdeyse hastane almamayi onerdi ki ztn hastane hemen oyle duurmda mudahele ediyo snnde hastane cvrende varsa alma bnde hipp alicam lazm olursa ki ins olmaz

HK77 cnm bana gore saf su daha steril. Ki eve gelipte ellerini yikamayan insan mi var ya. Bn hem sivi sabunumu hmde kati el sabunumu protex kullaniyrm evde evime gelenlwrede hep dikkat ediyrm hemen el yikiyolar

Soranlara biz cocuk istemiyoruz cocuk dusunmuyoruz desek bu sefer de amaaaaan cocuksuz olur mu diye iki saat nutuk cekerler

Cocugu yapinca da hele bi dogsun gorursunuz bunlar iyi gunleriniz derler

Insanlar kotu konusmayi cok seviyor ya

Ah cnm bnm annemin de ikinci hamileligi yani bana olan hamileligi cok daha zor gecmis yaa aslinda vucut alismiyor mu daha kolay gecmesi lzm degil mi ama iste

Safak 4 mu ay inanamiyorum:))
Benim niyetim de 38+5 olan 10.06.2016da sezaryen olmak ama dr henuz gun vermiyor :)

Hipp i tavsiye ediyorlar mamayı hastaneden veriyorlar diye biliyorum ama almak gerekir mi ne olur ne olmaz diye acaba? Hastaneye yakin e bebek magazasi var lazim olursa esim bi kosu gider alir diye de dusunuyorum

Umarim iyi sutumuz gelir de mamaya gerek kalmaz

Reactions: 9ay
Kizlar yaa sezeryan olursa doguma cümbür cemaat gidiliyo ben kimse gelsin istemiyorum aslinda esim bide ablam olsun. Gelceklersede sonrada gelsinler ben 1-2saat toparlaniyim uyusuklugum gitsin falan. Sonra her kafadan bi ses cikiyo ki ben kalabaligida hic sevmem. sizin fikriniz ne?

@Mrssuperfine canim yanlis hatirlamiyosam sen yurtdisinda yasiyosun dimi bide ilk cocugunda 40.haftanda dogum pozisyonu almisti. Orda nekadar bekliyolar donmesi icin sancin gelene kadarmi. Donmeseydi sezeryanmiydi seninde yoksa makat dogum yaptiriyolarmi orda?

HK77 cnm bana gore saf su daha steril. Ki eve gelipte ellerini yikamayan insan mi var ya. Bn hem sivi sabunumu hmde kati el sabunumu protex kullaniyrm evde evime gelenlwrede hep dikkat ediyrm hemen el yikiyolar
Haklısın canım ama karar veremiyorum, bizim teras cafe gibi Kasım ayına kadar orda yaşanıyor diyebilirim. Bir köşede devamlı çay kahve kaynıyor, her sigara içtiklerinde elinizi yıkayın, dişinizi fırçalayın diyemeyeceğim için bu steril su ile naneli şeker ve sakız koyayım diyorum. Çok beklenen bir bebek, herkesin kucağında sigara kokusuna alışmasın diyorum. Off gıcık bir anne mi olucam acaba ben.. Arkadaşlarıma tesbih ediyorum, aptallar aptalca şeyler yaparsam uyarın diye :)

Ben de ayni dusunuyorum cnm heleee ben ildisinda akrabalarin oldugu sehire gidiyorum doguma orda 4 tane dayim var ve bulundugum sehirde de herkes dogumuna gelecegiz diyorlar bu sehirde de 2 teyzem var onlar da gelecek zaten 4 dayi 2 teyze var anlayacagin gelecekler icinde sanki ingiltere kralligina prenses doguruyorum yaw

Ailemle konusacagim sadece annem babam esim ve gelirlerse kv kp gitmek istiyorum doguma ve dogumdan sonra ilk bir kac saat ziyaretci istemiyorum (sezaryen)

Umarim annem ayip olur millete nasil gelmeyin deriz diye tutturmaz!!

Canim konak sampuanina hic gerek yok.. konak olmamasi icin gun asiri yikayip yumusacik bir sac fircasi ile taraman yeterli.. konak olayi benim takintimdir ilk cocugumda hic olmadi.. tek yaptigim gun asiri yikayip sacini fircalamak oldu.. tavsiye ederim

Cnm ben alcktm hatta sordm brda arkadslar ulasabilecegimiz yerlerdeyse hastane almamayi onerdi ki ztn hastane hemen oyle duurmda mudahele ediyo snnde hastane cvrende varsa alma bnde hipp alicam lazm olursa ki ins olmaz
Yok canım ya bizim çok zor İstanbul trafiğinde bir yere gitmemiz. Hastane yakınındaki eczanelere sordum Hipp yok. Bazen süt 1-2 gün sonra gelebiliyormuş. Ne olur ne olmaz diye organik bebek sütü siparişi verdim. Annem de beni korkuttu. Onun hiç sütü gelmemiş. Ya ona çektiysem bu konuda

Ona da şöyle bir çözüm bulursun canım, atıyorum doktorun 8 de hastanede olun derse, siz de herkese biz 10:30 gibi gideceğiz diyin. Aradaki zamanda da toparlanırsın zaten.

Zamanını kimseye söylemeyin canım. Soranlar niye haber vermediniz derlerse acil oldu haber edemedik derler.

Karnım iyice aşağı inmiş kursağım boşalmış orucun ilk haftasını anca geçirirmişim :):):) tecrübeli teyzelerden yorumlar :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…