- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.381
Bebek için daha çok kıyafet gerekirKızlar hastane çantası listesi yapmaya çalıştım. Bunları koyacağım. Ne dersiniz? Unuttuğum var mı?
Bebek için:
2 tane hastane çıkışı set
2 tane penye battaniye, 1 tane kalın battaniye
Biberon
Emzik
Mama
Bez
Ağız mendili
Islak mendil
Çarşaf
Benim için:
Pilates topu ve tenis topu (masaj için)
3 çift çorap
3 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
2 gecelik
1 sabahlık
6 adet iç çamaşırı
Limon kolonyası
Ped
Göğüs pedi
Dudak nemlendirici
Saç fırçası, toka, gözlük, diş fırçası, diş macunu
Terlik
Kirli torbası
Portatif hoperlör
Eşim için:
Terlik
Cep telefonu yedek batarya ve şarj aleti
Fotoğraf makinesi
Bebek sütü ile mama farklı şeyler mi canım ya? Hiç bilgim yok bu konudaSut anneye ceker derler ama her zaman tutmuyo hipp mama bnm hastanemin karsisnda vardi gecen gttm inceledim :) hatta istedgm hrsey varms mamada sipars vrrsydn keske
Portatif hoparlör ne için? Bir önemi varsa biz de koyalım :):)Kızlar hastane çantası listesi yapmaya çalıştım. Bunları koyacağım. Ne dersiniz? Unuttuğum var mı?
Bebek için:
2 tane hastane çıkışı set
2 tane penye battaniye, 1 tane kalın battaniye
Biberon
Emzik
Mama
Bez
Ağız mendili
Islak mendil
Çarşaf
Benim için:
Pilates topu ve tenis topu (masaj için)
3 çift çorap
3 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
2 gecelik
1 sabahlık
6 adet iç çamaşırı
Limon kolonyası
Ped
Göğüs pedi
Dudak nemlendirici
Saç fırçası, toka, gözlük, diş fırçası, diş macunu
Terlik
Kirli torbası
Portatif hoperlör
Eşim için:
Terlik
Cep telefonu yedek batarya ve şarj aleti
Fotoğraf makinesi
Ben bir hafta geriden geliyorum aöa benimde yavaşladıKızlar selam benimle aynı haftada olup bebek hareketleri yavaşlayan bar mı?
Yavaşladı derken sayı olarak mı azaldı yoksa daha ağır mı hareket ediyor? Benimkinin zor hareket ettiği çok belli. Çok geriliyor karnım o hareket ederken. Bazen 1-1.5 saat uyuyor. Eğer daha uzun hareket etmezse pekmez yiyip sol tarafa yatıyorum. Bazı günler daha az hareketli oluyor.Kızlar selam benimle aynı haftada olup bebek hareketleri yavaşlayan bar mı?
Bugün 2saat sesi çıkmadı sonra yavas yavas kıpırdandı karnımı hoplatıyor ama yavaş gece durmuyordu gerçekten karnımda adet olcak gibi ağrı varYavaşladı derken sayı olarak mı azaldı yoksa daha ağır mı hareket ediyor? Benimkinin zor hareket ettiği çok belli. Çok geriliyor karnım o hareket ederken. Bazen 1-1.5 saat uyuyor. Eğer daha uzun hareket etmezse pekmez yiyip sol tarafa yatıyorum. Bazı günler daha az hareketli oluyor.
Portatif hoparlör ne için? Bir önemi varsa biz de koyalım :):)
Tenis topuyla nasıl masaj yapılıyor?
Kızlar selam benimle aynı haftada olup bebek hareketleri yavaşlayan bar mı?
Çok iyi fikir elim aşırı kuru, acıyor artık. Hastane setlerinde ve bebek için ekstra koyduğum parçalar şunlar:
Dün nstdeydim hersey nırmaldi de cuma gene gidicez eger azalırsa hareket yarın gidicemGeçen hafta benim de yavaşlamıştı. Hatta endişelenip gidip nstye bile bağlandım. 1 2 gün çok sakin takıldı sonra gene çok hareketlendi. Endişeleniyorsan nstye bağlan istersen.
He tabi bunlar varsa ywterli :) ince yelekte alablrsn yaninaÇok iyi fikir elim aşırı kuru, acıyor artık. Hastane setlerinde ve bebek için ekstra koyduğum parçalar şunlar:
3 çorap
3 Önlük
3 Şapka
3 Eldiven
3 zıbın
2 tane uzun kollu body
2 tane kısa kollu body
1 tane kolsuz atlet
3 tane uzun kollu üst
3 tane Ayaklı alt
1 Ayaklı tulum
2 örgü patik
1 örgü hırka
Sizce yetmez mi?
6 9 aldm cnm ben mothercare inzeyzey3428 canım sen astronot tulumu kaç aylık aldın ? 6 mı 9 mu ay bem cok kararsızım suan ebebekte indirimde
Kızlar benim bebiş de ters. Sezeryan dogum yaptiramiyoruz hayati bi durum sözkonusu olmadıkça diyorlar devlet hastanesine gidiyorum. normal dogum da riskli diyor dr.um. benim minik ters ama çok hareketli sanki karnımın içinde yuzuyo donmeye calisiyor gibi.sizinkiler de oyle mi.Burda iki doktora gittim ikiside sanci gelirse ters dogum olursa diye korkuyolar kotu senaryolar anlatiyolar hep hickimse risk almiyo yada guzel bisey soylemiyo. Yuruyus dönmesine yardimci oluyomuymus bende tam tersi diye biliyodum. Doktorlara sormakta istemiyorum artik cunku dedigim gibi pekte olumlu degiller sezeryan hemen diyolar
Canım genel olarak tüm hastaneler mi 6 cm den sonra doğumhaneye alıyorlar ben 2 cm de alıyorlardor diye düşünüp stres yapıyordumTelefona Bluetooth ile bağlanıyor. Telefonuma sakinleştirici müzikler indirip odada çalmayı düşünüyorum. Kuran da dinleriz. Belki de hiç birisi için vakit kalmaz ama bazen doğum çok uzun sürebiliyor. 6 Cm'e kadar odada tutuyorlar. Sonra doğumhaneye iniliyor. Odadaki vaktimi geçirmeme yardımcı olur belki. Hemşirem mum getir bile dedi :) Ama o kadar da yapmayacağım
Tenis topunu ben yıllardır masaj için kullanırım. Endometriosis yüzünden adet dönemlerimde bütün vücudum ağdırırdı. Eşimden ağıran kaslara masaj yapmasını isterim ama uzun süre yeteri kadar sert yapamazdı. Doğal olarak yorulurdu. Tenis topu ile bastırarak daha rahat yapılıyor. Topu yere kalçanın altına koyup hareket ettirince de kalça ve bacaktaki kasları rahatlatıyor. Evde de var. Atacağım çantaya :)
Kızlar benim bebiş de ters. Sezeryan dogum yaptiramiyoruz hayati bi durum sözkonusu olmadıkça diyorlar devlet hastanesine gidiyorum. normal dogum da riskli diyor dr.um. benim minik ters ama çok hareketli sanki karnımın içinde yuzuyo donmeye calisiyor gibi.sizinkiler de oyle mi.
Bugün 2saat sesi çıkmadı sonra yavas yavas kıpırdandı karnımı hoplatıyor ama yavaş gece durmuyordu gerçekten karnımda adet olcak gibi ağrı var
Canım genel olarak tüm hastaneler mi 6 cm den sonra doğumhaneye alıyorlar ben 2 cm de alıyorlardor diye düşünüp stres yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?