2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hayırlı olsun, Allah analı babalı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin sağlıcakla.

Günaydın kızlar topiğe her sabah günaydın yazan arkadaşımız da doğuma gitti sanırım
Bugün baya fazla doğuma giden arkadaş
Allah sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin ağrısız sancısız bir doğum olur inşallah
Darısıda bizlerin başına

Günaydın kızlar, bugün doğuma gidecek olanlara Allah kolaylık versin, sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah.

Gece de şiddetli bir kasık ağrısı ile uyandım. Daha önce doğumum olmadığı için ne oluyoruz bu doğum sancısı mı dedim. Kalktım yürüdüm, 2 dk sonra geçti. Sonra dedim ki devamı gelecek mi? Gelmedi

Evet MeIodi dün şafak 1 diyordu. Hem bu saate kadar çoktan yazardı günaydın diye :):) Bugün bildiğimiz 4 bebiş annesine kavuşacak :) inşallah güzel haberlerle gelirler. Herkes doğurur ben sona kalırım :) cinsiyet öğrenmede de herkes cinsiyet öğrenip paylaşıyordu ben ve birkaç arkadaş sona kalmıştık haliyle :):) öyle olunca insan iyice heyecanlanıp sabırsızlanıyor.

Ben daha önce görmemiştim o sayfayı söylenince baktım baya güzel modeller var. Ben woombie almıştım. Boyu baya uzun. Boy çekinceniz olmasın bence. Eni önemli dar olmalı ki bebek hareket edemesin. Büyük alırsanız amacına uygun olmayabilir.

Maşallah bebişine canım haftasına göre çokk iyi doğmuş zamanında doğmuş gibi

Kızlar aranizda mide bulantısı yaşayan var mi? 38 haftayı bitirdik gebeliğin ilk başındaki gibi bulantim var. Halsizlik de var((
Benim midem iki uc haftadir sabahlari bulaniyor canim hatta gecenlerde kustum ne varsa. Ilk aylarim cok zor gecmisti. Fakat son ayda tekrar bulantilar geri gelebiliyomus normalmis. Ben hic takmiyorum ilk aylarla kiyaslanamaz bile. Sabahlari kalkinca hemen agzina biseyler at canim bulanti genelde acken oluyor. Ilk aylarda bunu cok tavsiye ederlerdi ise yaramazdi sinir olurdum :) demek ki bahsettikleri bu laylaylom bulanti gibi bi bulantiymis :) sukur bugunlerimize..

Rabbim yardimcin olsun. Ne guzel Bebegine kavusuyorsun insallah

Bebek yerleşiyordur belki o zamanda kasik agrisi oluyor

Günaydın kızlar. Bugün de tıpkı dün ile aynı, yani muhtemelen doğurmayacağım :)

baldamlasxixmelis bebeğini kucağına almış olmalısın. İnşallah her şey yolundadır.

YiNgYaNg @taze_anneee Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız bugün bebeklerinizi. Dualarım sizinle.

Bende ara vermedim aslinda ama tam iliskiye izin vermiyorum. Ve tabiki cok seyrek oluyor korkumdan. Doktorlarda son haftalarda bnm bildigim ve nette okudugum yasakladigindan dikkat ettim. 38.hafta itibariyle bende bi el atim su meseleye. @Ysmnvlkn Allah kavustursun canimm kocamdan ayri ben aksam eve gelisini dort gozle bekliyorum. Obur turlu heralde sinir hastasi olurum dusunemiyorum.

Maşallah canım maşallah! Allah'a bol bol şükret bu güzel günleri yaşattığı için. Darısı bizlerin başına inşallah.
Bebeğin sağlıklı, mutlu, Allah'ını bilen iyi bir kul, vatanını seven, annesine babasına saygılı sevgili iyi bir insan olur inşallah.

Allah sağ salim bebeşini kucağına almaya nasip etsin, hemen sütün gelsin inşallah :)

Kızlar hiç bebeğinizin nefes egzersizleri yaptığına şahit oldunuz mu? :)
Aynı nefes alır verir gibi hafif hafif karnınızın yükselip alçaldığını görmüş olabilirsiniz. Pek hissedilmiyor. Ama görüp de elinizi üstüne koyunca hissediliyor.

İki defa hissettim bende ama nefes egzersizi olduğunu hiç dusunmemistim:)

günaydın. doğuma gidecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun. belki de çoğu çoktan almışlardır bebeklerini kucaklarını. darısı bizlerin başına inşallah :)
benim de dün öğleden sonra ayaklarım şişti kızlar. ayrıca aşırı halsizlik var. bir de baş ağrısı

Cnmm çok mutlu oldum ne güzel darısı başımıza nasıl geçiyo günlerin kuvezde hiç kalmadı demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…