- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.341
Hayırlı olsun, Allah analı babalı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin sağlıcakla.Slmmm :))
Tosbaam 3 günlük oldu bile teyzeleri
35+6 da suyu azaldı plesanta kireçlendi ve ben belden spinal sezeryan oldum :)
3 kg 50 cm doğdu
Ömrümün en güzel zamanlarıı ... Heee tabi aynı zamanda en uykusuz:))
Şuanda yine gece sütü mesaisindeyim :))
Sizlere ağrısız acısız doğumlar nasip etsin rabbim
Allha emanetsiniz ..
EvetGünaydın kızlar topiğe her sabah günaydın yazan arkadaşımız da doğuma gitti sanırım
Bugün baya fazla doğuma giden arkadaş
Allah sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin ağrısız sancısız bir doğum olur inşallah
Darısıda bizlerin başına
Canım o sayfayı ben de takip ediyorum görmüştüm kundakları. 0 3 ayı 40 lira. 0 8 ayı altını düğümleyerek kullanabiliyorsun 8 ay kullanılır mı bilemedim :/ bir de 0 3 ay küçük mü olur acaba benim bebiş uzun olacakmış sanırım biraz.
YiNgYaNg baldamlasxixmelis @taze_anneee kızlar Rabbim yardımcınız olsun. Sıkıntısız rahat bir şekilde geçsin doğumunuz inşallah. Lıkır lıkır sütünüz olsun :) sağ salim sağlıkla kavuşun bebişlerinize.
Maşallah bebişine canım haftasına göre çokk iyi doğmuş zamanında doğmuş gibiSlmmm :))
3 kg 50 cm doğdu
Allha emanetsiniz ..
Benim midem iki uc haftadir sabahlari bulaniyor canim hatta gecenlerde kustum ne varsa. Ilk aylarim cok zor gecmisti. Fakat son ayda tekrar bulantilar geri gelebiliyomus normalmis. Ben hic takmiyorum ilk aylarla kiyaslanamaz bile. Sabahlari kalkinca hemen agzina biseyler at canim bulanti genelde acken oluyor. Ilk aylarda bunu cok tavsiye ederlerdi ise yaramazdi sinir olurdum :) demek ki bahsettikleri bu laylaylom bulanti gibi bi bulantiymis :) sukur bugunlerimize..Kızlar aranizda mide bulantısı yaşayan var mi? 38 haftayı bitirdik gebeliğin ilk başındaki gibi bulantim var. Halsizlik de var((
Rabbim yardimcin olsun. Ne guzel Bebegine kavusuyorsun insallahKizlarrr hayirli sabahlar. Biçogunuz uyuyodur biz 9da sezeryana gircez bize dua edermisiniz saglikla kavusalim. İnsallah sizinde gönlünüzden gecenin daha da iyisini versin Rabbim. Daha sonra musait olursam yazarim insallah. Allaha emanet olun hakkinizi helal edin
Bebek yerleşiyordur belki o zamanda kasik agrisi oluyorGünaydın kızlar, bugün doğuma gidecek olanlara Allah kolaylık versin, sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah.
Gece de şiddetli bir kasık ağrısı ile uyandım. Daha önce doğumum olmadığı için ne oluyoruz bu doğum sancısı mı dedim. Kalktım yürüdüm, 2 dk sonra geçti. Sonra dedim ki devamı gelecek mi? Gelmedi
Bende ara vermedim aslinda ama tam iliskiye izin vermiyorum. Ve tabiki cok seyrek oluyor korkumdan. Doktorlarda son haftalarda bnm bildigim ve nette okudugum yasakladigindan dikkat ettim. 38.hafta itibariyle bende bi el atim su meseleye. @Ysmnvlkn Allah kavustursun canimm kocamdan ayri ben aksam eve gelisini dort gozle bekliyorum. Obur turlu heralde sinir hastasi olurum dusunemiyorum.ya ben hiç ara vermedim ama şartlar gereği çok sık olmadı. hala da devam ediyor tabi şimdide çok sık olmuyor haliyle. açılma henüz yok. Bi yasak yoksa bu saatten sonra bi zararı olmaz sanırım ya, karnını falan kolladıktan sonra
Slmmm :))
3 kg 50 cm doğdu
Allha emanetsiniz ..
Allah sağ salim bebeşini kucağına almaya nasip etsin, hemen sütün gelsin inşallah :)Kizlarrr hayirli sabahlar. Biçogunuz uyuyodur biz 9da sezeryana gircez bize dua edermisiniz saglikla kavusalim. İnsallah sizinde gönlünüzden gecenin daha da iyisini versin Rabbim. Daha sonra musait olursam yazarim insallah. Allaha emanet olun hakkinizi helal edin
Masallah cok iyi benim 36+4 hala 2.800Kızlar benim gebeligim 37 hafta yalnız kafası büyük ve kilosuda 3600 olmuş doktor gelişimini tamamlamış dedi bu durumda olan var mi normal doğum pozisyonunda duruyor
İki defa hissettim bende ama nefes egzersizi olduğunu hiç dusunmemistim:)Kızlar hiç bebeğinizin nefes egzersizleri yaptığına şahit oldunuz mu? :)
Aynı nefes alır verir gibi hafif hafif karnınızın yükselip alçaldığını görmüş olabilirsiniz. Pek hissedilmiyor. Ama görüp de elinizi üstüne koyunca hissediliyor.
Cnmm çok mutlu oldum ne güzel darısı başımıza nasıl geçiyo günlerin kuvezde hiç kalmadı demiSlmmm :))
3 kg 50 cm doğdu
Allha emanetsiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?