- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.381
Ben de geçen hafta ilk kez alttan muayene olduğumda, canım acımıştı. doktor dirsekleriyle bacaklarımı ittirdi :) cok sıkmıştım kendimi. bak sıkıyosun daha çok acıcak bırak kendini dedi sürekli. şu anda kemiklerine dokunduğum için acıyor yoksa acımaz ama mecburen dokunmak zorundayım muayene için dedi. rahatlar diyip durdu ama acıdı baya sürekli of ofofoffo dedim gülme krizi geldi acıdan güldüm. asistanı dayan diyip durdu bana. :) eşime anlatıyorum oda güldü, bi de şey dedi ayıptır söylemesi, 8 aydır yapmaya yapmaya kapandı mı acaba dedi ciddi ciddi. böyle geçti bnm kontrolümde. yarın yine var bakalım ne olacak. :)Ben herkes oyle alttan muayene gibi diyince hic kasmadim once korkmadim yani daha once simir filan yaptirmistim ama cok soktu elini ya cok canimin acidigini soylersem yalan olur ama icim bi tuhaf oldu titremeye basladim o yuzden kotu oldum ondanda normal dogumdan korkmaya basladim sezaryen olayim desem mi doktora diye kara kara dusunuyorum simdi
Çok sevindim Canımmm güle güle büyüt darısı maşallah yavruna darısı başımıza bizler de artık çok merak ediyoruz minnoşlarıSlmmm :))
Tosbaam 3 günlük oldu bile teyzeleri
35+6 da suyu azaldı plesanta kireçlendi ve ben belden spinal sezeryan oldum :)
3 kg 50 cm doğdu
Ömrümün en güzel zamanlarıı ... Heee tabi aynı zamanda en uykusuz:))
Şuanda yine gece sütü mesaisindeyim :))
Sizlere ağrısız acısız doğumlar nasip etsin rabbim
Allha emanetsiniz ..
açılma olunca hissedilip hissedilmediğini bende çok merak ediyorum :)Cevaplarınız için teşekkür ederim:)
Ailemin yanındayım,çok şükür düzenli gittiğim doktorum var hastanem hazır.
Eşim askeri personel ve malum nedenlerle hamileliğimin çoğunda yanımda yoktu.Şimdi de izin alması zor ve ben de doğumda yanımda olsun istiyorum.
İlk hamileliğim ve etrafta büyükler hariç çoğu kişinin sezeryan doğum yapması nedeniyle bilgi eksikliği yaşıyorum.
İdrar tahlilini bu haftanın başında yaptırdım çok şükür normal.
Bir de arkadaşlar açılma olunca hissediliyor mu acaba?Benim kastettiğim vajinanın gerilme hissi.Kafamda milyonlarca deli soru :) doğumu bekliyorum!
Yaa bir de ahh şu filmler :) onlar yüzünden hep gözümün önüne telaşla hastaneye koşturuyorum gibi görüntüler geliyor gözümün önüne :) kafamıza işlemiş :):):evet baya uzaktaymış. ben de doktor böyle diyip duruyor ama ilk hamilelik olduğu için o telaşta fark edebilecek miyim dediklerini diye telaş ediyorum doğrusu.
Hissedilmiyor sanırım dün 4 ay önce doğum yapan arkadaşımla konuştum da ne sancı ne su hiçbir şey olmadı dedi. Rutin kontrolünde 1,5 cm açılma olduğu görülünce suni sancıyla doğumunu yapmış.açılma olunca hissedilip hissedilmediğini bende çok merak ediyorum :)
Bana da 12 de yatış yapacaksın dediler. Tahliller falan yapılıyormuş birkaç saat galiba sonra Ameliyat 2yi 3ü bulur Heralde bilmiyorum iyi mi kötü müSezeryan saatim ogleden sonra 2 verildi ya sabah istiyodum ben iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim
Susuzluk belirtileri canım, hemen su içmeye başla en az üç litre iç akşama kadargünaydın. doğuma gidecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun. belki de çoğu çoktan almışlardır bebeklerini kucaklarını. darısı bizlerin başına inşallah :)
benim de dün öğleden sonra ayaklarım şişti kızlar. ayrıca aşırı halsizlik var. bir de baş ağrısı
Susuzluk belirtileri canıgünaydın. doğuma gidecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun. belki de çoğu çoktan almışlardır bebeklerini kucaklarını. darısı bizlerin başına inşallah :)
benim de dün öğleden sonra ayaklarım şişti kızlar. ayrıca aşırı halsizlik var. bir de baş ağrısı
Merhaba güzel anneler
Öncelikle doğum yapan arkadaşlarım, göbebeklerine kavuştursun.
Arkadaşlar ben36+5 deyim.Benim karnım aşağıya indi.Mesela bebeğimin hıçkırıkları daha aşağıda poposu da daha aşağıda eskiye oranla.
Bebek aşağıya inince kanala mı girmiş oluyor?Benim eşimde işi nedeniyle yanımda değil izin alması buna bağlı
Bir de vajinada ( ilk Zamanlar ilişki sonrası bi yanma acı hissi olurdu) buna benzer ağrısı olanlar var mı?
Normal doğum beklemek çok zormuş.
Canım ben 29. Haftadan beri en aşağıda taşıyorum onun erken doğumla bir ilgisi yokmuş. Doğum kanalına inmesi çok ayrı birşey. Onu semptomlara göre anlayamazsın, sadece doktorun söyleyebilir. Açılman yoksa, rahim boynu uzunluğu halen normalse başlamaz doğumun daha. Benim geçen haftaki kontrolümde doktorum," keyfi yerinde daha bunun" dedi. O kadar aşağıda taşımaya rağmenMerhaba güzel anneler
Öncelikle doğum yapan arkadaşlarım, gözünüz aydın Allah bebeklerinizi sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Biz doğumu bekleyenleri de Allah sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Arkadaşlar ben36+5 deyim.Benim karnım aşağıya indi.Mesela bebeğimin hıçkırıkları daha aşağıda poposu da daha aşağıda eskiye oranla.
Bebek aşağıya inince kanala mı girmiş oluyor?Benim eşimde işi nedeniyle yanımda değil izin alması buna bağlı
Bir de vajinada ( ilk Zamanlar ilişki sonrası bi yanma acı hissi olurdu) buna benzer ağrısı olanlar var mı?
Normal doğum beklemek çok zormuş.
Zaten acıdan ziyade huylanma, gıcık olma gibi bir his anladığım kadarıyla :))))gün gelecek yeni bir ultrason cihazıyla anlayacaklarBen de geçen hafta ilk kez alttan muayene olduğumda, canım acımıştı. doktor dirsekleriyle bacaklarımı ittirdi :) cok sıkmıştım kendimi. bak sıkıyosun daha çok acıcak bırak kendini dedi sürekli. şu anda kemiklerine dokunduğum için acıyor yoksa acımaz ama mecburen dokunmak zorundayım muayene için dedi. rahatlar diyip durdu ama acıdı baya sürekli of ofofoffo dedim gülme krizi geldi acıdan güldüm. asistanı dayan diyip durdu bana. :) eşime anlatıyorum oda güldü, bi de şey dedi ayıptır söylemesi, 8 aydır yapmaya yapmaya kapandı mı acaba dedi ciddi ciddi. böyle geçti bnm kontrolümde. yarın yine var bakalım ne olacak. :)
Acikiriz ya o kadar saat :)Bana da 12 de yatış yapacaksın dediler. Tahliller falan yapılıyormuş birkaç saat galiba sonra Ameliyat 2yi 3ü bulur Heralde bilmiyorum iyi mi kötü mü
Yok canım bugün değil 15 haziran ben şimdiden tutustum daAnnmemmm senin de bugun öyle mj. Hadi bakalım gün aydın . Ben de sabahtan isticem hemen kavuşmak icin bakalım. Hayırlısı böyle olsun. Biraz daha bedeninde hasret giderin annesi . Korkma.. şarkılar söyle dua et... öpüyoruz sizi
8den sonra bir şey yemeyeceksin dedi bana da kahvaltıyla akşama kadar durcaz artıkAcikiriz ya o kadar saat :)
Bana da 9 dan sonra dedi gerçi heyecandan insanın gözü yemek görmez dün gece rüyamda sezeryan oluyodum yine :)8den sonra bir şey yemeyeceksin dedi bana da kahvaltıyla akşama kadar durcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?