2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
MeIodi YiNgYaNg @baldamlasxixmelis @taze_anneee kızlar dogum bizim topic é de uğrar oldu en doğalindan. Şükürler olsun. . Darısı bize olsun. Haziran ı görmeden gelen mınnaklar sağlıkla büyüsün. .. mutlaka haber verin . Foto ati n
Meraklı teyzoslara. Rabbim yardımı sizinle olsun.. Allahım acılar yaşatmasin.

Sezeryan saatim ogleden sonra 2 verildi ya sabah istiyodum ben iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim
Annmemmm senin de bugun öyle mj. Hadi bakalım gün aydın . Ben de sabahtan isticem hemen kavuşmak icin bakalım. Hayırlısı böyle olsun. Biraz daha bedeninde hasret giderin annesi . Korkma.. şarkılar söyle dua et... öpüyoruz sizi

benim 33. haftanın sonunda 2600 dü. doktor iki haftada 600 gr almış proteini kes yoksa çok kilolu olacak dedi. ben de her sabah yumurta yemeyi falan bıraktım. iki hafta sonra gittiğimde 2710 çıktı. doktor normal dedi ama eşim bu sefer iki haftada büyümemiş sanki demeye başladı. kafam karıştı benim de.

Cnmm çok mutlu oldum ne güzel darısı başımıza nasıl geçiyo günlerin kuvezde hiç kalmadı demi
Küveze girmedi allaha şükür GÜnler nasıl geçiyooo??

Süt arttırıcı çaylar su .. Hamilelikten daha çok dikkat ediyorum yediklerime

sütümün maşallahı var kızlar erken doğmasına rağmen sütüm iyi geldi fakat acıyo göğüs uçlarım

size tavsiyem hastaneye giderken mutlaka lasinoh marka göğüs ucu kremi alın mutlaka!

Veee aventin göğüs kouyucu kalkanı var emzirdikten snra kremleyip kalkanı takıyorum meme uçlarım nemli yumuşacık kalıo emzirme saati gelince kalkanı çıkardıgımda miss gibi olmuş oluyo.. çok işime yaradı aklınızda olsun

Onun dışında sezaryan ağrılı bi süreçmiş ilk gün zordu zor geçti ama 2. Gün bişiciğinz kalmıyo
Hadi güzel güzel doğurun gelin :)

Süt arttırıcı neler yiyorum onları da yazim işine yarayan bi anne olabilir;

Bol bol bol bol su...
Humana süt çayı günde 2-3 bardak
Hurma günde 4-5 adet
Kaju-badem bikaç tane
Dereotu atıyorum ağzıma
Ve tabi şekersiz komposto kayısı vişne üzüm ne varsa ama sıfır şeker .. Sevgiler hepinize ..

O zaman 0 3 ay alayım. Zaten 8ay boyunca kundak yapacak değilim :)

Merhaba güzel anneler
Öncelikle doğum yapan arkadaşlarım, gözünüz aydın Allah bebeklerinizi sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Biz doğumu bekleyenleri de Allah sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Arkadaşlar ben36+5 deyim.Benim karnım aşağıya indi.Mesela bebeğimin hıçkırıkları daha aşağıda poposu da daha aşağıda eskiye oranla.
Bebek aşağıya inince kanala mı girmiş oluyor?Benim eşimde işi nedeniyle yanımda değil izin alması buna bağlı
Bir de vajinada ( ilk Zamanlar ilişki sonrası bi yanma acı hissi olurdu) buna benzer ağrısı olanlar var mı?
Normal doğum beklemek çok zormuş.

Aynen canım ilk doğum olunca bir de herkese soruyorum doğuracağımı nasıl anlarım söyle mi böyle mi. Annem sancın gelince anlarsın anca dedi ama karnının üst tarafı 4 5 parmak kadar aşağı inmiş olur dedi. Doktora gitme imkanın yok mu? Eşin ne kadarlık uzakta? Sancının gelmesiyle. Hemen doğurmazsın zaten. Yani bana doktorum öyle dedi.

Göğüs ucu yara olmaın diye ilk emzirmeden önce soğan sürdüm dedi arkadaşım. Bunu duyan var mı?
ben doktoruma sordum yani soğan meselesini değil de yara olmaması için öncesinde ne kullanmam lazım ve ne zamandan itibaren kullanayım diye. doktorum da göğüs ucunun yara olması tamamen bebeğin sadece meme ucunu alıp tamamını almaması ile ilgili bir durum öncesinde birşey kullansan bile yanlış pozisyonda emzirdiğin sürece yine yara olacaktır dedi. ben de o yüzden bir şey kullanmıyorum. ama yara olursa sonrasında ne yaparım bilemiyorum

Merhaba, günlerimiz aynı. İnanır mısın bugün ben de karnımın daha küçük ve karnımın daha aşağıda olduğunu düşündüm. Hatta annem de aynısını söyledi sabah. Geceden beri inanılmaz kasık ve bel ağrılarım var. Normal doğum beklemek gerçekten zor. Sezeryan istemiyorum bunu biliyorum ama sezeryan olanların da günlerinin belli olmasını kıskanmıyor değilim

benim doktorum da sancı gelince hemen hastaneye gelme evde çek sancılar 2 dakikada bir gelmeye başlayınca gel dedi. doğum sancısı yatınca dinlenince falan geçen bir şey değilmiş sanırım yalancı sancıdan bu şekilde ayırt ediliyor. inşallah edebilirim yani. suyun gelirse 1 saat içinde gel dedi bir de.

İdrar yolu enfeksiyonu çıktı bende 2 gün önce isterseniz idrar tahlili verin.. Acillik olunca öğrendik monurol verdiler..

Dün gece şiddetli bir sanci ile uyandim yakinjmdaki doğum evi hast.gittim.düzenli aralıklarla artan sanci çıktı açılma şu gelnedi yoktu.donra nts sonucunu kendi dr më gönderdim takip olduğum hastaneye geldim sabaha kadar her 15 dk de bir adalat başladılar. Şimdi saatte sanırım öğlen taburcu edicek ler. Bu durumu yaşa yan var mı bu ilaçlarla ne kadar geciktiriliyor doğum. İlk doğum um sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak benim için bir 10gün daha uzaasa ıyi olur bilgisi olan cvp yazarsa sevinirum

Benim doktorum benden 2 saat kadar uzakta benim telaşım merakım ne zaman gitmeliyim vs sorularım o yüzden.

Benim doktorum benden 2 saat kadar uzakta benim telaşım merakım ne zaman gitmeliyim vs sorularım o yüzden.
evet baya uzaktaymış. ben de doktor böyle diyip duruyor ama ilk hamilelik olduğu için o telaşta fark edebilecek miyim dediklerini diye telaş ediyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…