- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.361
Yok canım normalı 1 haziran à kadar olmasa spinal sezeryan istiorum. 1 haziran nasipse oglumla kavuscamCanim benimki de kipir kipir itip kakiyo icerden.. sende bugun mu dogum yapican? Bu arada uyuyamiyorum ve zaman da gecmiyor..
Annmemmm senin de bugun öyle mj. Hadi bakalım gün aydın . Ben de sabahtan isticem hemen kavuşmak icin bakalım. Hayırlısı böyle olsun. Biraz daha bedeninde hasret giderin annesi . Korkma.. şarkılar söyle dua et... öpüyoruz siziSezeryan saatim ogleden sonra 2 verildi ya sabah istiyodum ben iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim
Benim 38 dé 2800 du . İnşallah artmıştır . Masallahhhhh arkadasaMasallah cok iyi benim 36+4 hala 2.800
Küveze girmedi allaha şükür GÜnler nasıl geçiyooo??Cnmm çok mutlu oldum ne güzel darısı başımıza nasıl geçiyo günlerin kuvezde hiç kalmadı demi
O zaman 0 3 ay alayım. Zaten 8ay boyunca kundak yapacak değilim :)Ben daha önce görmemiştim o sayfayı söylenince baktım baya güzel modeller var. Ben woombie almıştım. Boyu baya uzun. Boy çekinceniz olmasın bence. Eni önemli dar olmalı ki bebek hareket edemesin. Büyük alırsanız amacına uygun olmayabilir.
Aynen canım ilk doğum olunca bir de herkese soruyorum doğuracağımı nasıl anlarım söyle mi böyle mi. Annem sancın gelince anlarsın anca dedi ama karnının üst tarafı 4 5 parmak kadar aşağı inmiş olur dedi. Doktora gitme imkanın yok mu? Eşin ne kadarlık uzakta? Sancının gelmesiyle. Hemen doğurmazsın zaten. Yani bana doktorum öyle dedi.Merhaba güzel anneler
Öncelikle doğum yapan arkadaşlarım, gözünüz aydın Allah bebeklerinizi sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Biz doğumu bekleyenleri de Allah sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Arkadaşlar ben36+5 deyim.Benim karnım aşağıya indi.Mesela bebeğimin hıçkırıkları daha aşağıda poposu da daha aşağıda eskiye oranla.
Bebek aşağıya inince kanala mı girmiş oluyor?Benim eşimde işi nedeniyle yanımda değil izin alması buna bağlı
Bir de vajinada ( ilk Zamanlar ilişki sonrası bi yanma acı hissi olurdu) buna benzer ağrısı olanlar var mı?
Normal doğum beklemek çok zormuş.
ben doktoruma sordum yani soğan meselesini değil de yara olmaması için öncesinde ne kullanmam lazım ve ne zamandan itibaren kullanayım diye. doktorum da göğüs ucunun yara olması tamamen bebeğin sadece meme ucunu alıp tamamını almaması ile ilgili bir durum öncesinde birşey kullansan bile yanlış pozisyonda emzirdiğin sürece yine yara olacaktır dedi. ben de o yüzden bir şey kullanmıyorum. ama yara olursa sonrasında ne yaparım bilemiyorumGöğüs ucu yara olmaın diye ilk emzirmeden önce soğan sürdüm dedi arkadaşım. Bunu duyan var mı?
Merhaba güzel anneler
Öncelikle doğum yapan arkadaşlarım, gözünüz aydın Allah bebeklerinizi sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Biz doğumu bekleyenleri de Allah sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Arkadaşlar ben36+5 deyim.Benim karnım aşağıya indi.Mesela bebeğimin hıçkırıkları daha aşağıda poposu da daha aşağıda eskiye oranla.
Bebek aşağıya inince kanala mı girmiş oluyor?Benim eşimde işi nedeniyle yanımda değil izin alması buna bağlı
Bir de vajinada ( ilk Zamanlar ilişki sonrası bi yanma acı hissi olurdu) buna benzer ağrısı olanlar var mı?
benim doktorum da sancı gelince hemen hastaneye gelme evde çek sancılar 2 dakikada bir gelmeye başlayınca gel dedi. doğum sancısı yatınca dinlenince falan geçen bir şey değilmiş sanırım yalancı sancıdan bu şekilde ayırt ediliyor. inşallah edebilirim yani. suyun gelirse 1 saat içinde gel dedi bir de.Aynen canım ilk doğum olunca bir de herkese soruyorum doğuracağımı nasıl anlarım söyle mi böyle mi. Annem sancın gelince anlarsın anca dedi ama karnının üst tarafı 4 5 parmak kadar aşağı inmiş olur dedi. Doktora gitme imkanın yok mu? Eşin ne kadarlık uzakta? Sancının gelmesiyle. Hemen doğurmazsın zaten. Yani bana doktorum öyle dedi.
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı bende 2 gün önce isterseniz idrar tahlili verin.. Acillik olunca öğrendik monurol verdiler..Merhaba güzel anneler
Benim doktorum benden 2 saat kadar uzakta benim telaşım merakım ne zaman gitmeliyim vs sorularım o yüzden.benim doktorum da sancı gelince hemen hastaneye gelme evde çek sancılar 2 dakikada bir gelmeye başlayınca gel dedi. doğum sancısı yatınca dinlenince falan geçen bir şey değilmiş sanırım yalancı sancıdan bu şekilde ayırt ediliyor. inşallah edebilirim yani. suyun gelirse 1 saat içinde gel dedi bir de.
evet baya uzaktaymış. ben de doktor böyle diyip duruyor ama ilk hamilelik olduğu için o telaşta fark edebilecek miyim dediklerini diye telaş ediyorum doğrusu.Benim doktorum benden 2 saat kadar uzakta benim telaşım merakım ne zaman gitmeliyim vs sorularım o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?