2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen bende oyle dusunuyorum :)) daha guzel daha bakimli olmalıyım

Aynen bende oyle dusunuyorum :)) daha guzel daha bakimli olmalıyım

Cok şükür benim ikisi de spinal oldu ama bas agrim olmadı.bel agrisi olur igneden dolayi derler o da olmadi diyebilirim.biraz fazla kalsam ayakta belim ağrırdı.genel ve spinal olan bi arkadaşım spinali tavsiye etmişti.biraz da vucutla alakali aslında.hakkinda hangisi hayırlıysa o olsun inş

Aynen eski halime dönmeyi çok istiyorum ama yeni seneye kadar zor görünüyor sabır sabır

Hanımlar annem demişti ki bi sancı vuracak beline tam onun ayına da doğuracaksı

Evet idrarda proteine bakılıyor. Benim 16sında bakmıştı 24ünde bir daha baktı. Sık sık kontrol ediyorlar.

Evet canım öyle diyorlar karın aşağı inince bebek aşağışanmış oluyor yani rahim ağzına yakınlaşıypr buda doğum yakındır demek :))
Üşüttüğün içinde ağrın oluyor olabilir kendini sıcak tut çorap çıkartma ayağından
Doğumunda sancısız geçermiş ne kadar sıcak tutarsan o kadar iyi

Kizlar merhaba
36+0 olduk bugun, kontrolumuz de vardi. Nst gayet guzel cikti, 2 haftada 640gr almisiz :) kendimi beslenme kurune almam ise yaradi. Su an 2780gr bebisim. Doktorun artik normal rutin sekilde beslen dedi. Simdi de kalsiyuma agirlik verecegim, bakalim boyuna etki edecek mi.. 47cm dedi biraz minik sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…