2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Büyüdüler canım çok normal bu durum günde 10kezden fazla ise hareket sorun yok dedi doktor bana
Sağol canım , bu sabah uyandım hareketlerini sayayım az olursa 9 da doktora gideyim dedim , doktora gitmek istemiyor galiba bebiş , hareketleri arttı :))) kıpır kıpır 5 dk dır :)) ara ara yapıyorlar demekki böyle şeyleri ...

Benim dé p.tesi kontrol var. Ben dé çok sıkıldım. Valla. Biz nie boyleyiz ya çok mu sabırsiz iz. Eşime sarılmayı özledim söyle popuyu geriye atmadan göğsüm göğsüne deysin. :KK66: yüz üstü yatiyim tombalak husmen dayı gibi oy viy dierek yatakta dönmemek :KK66: yavrumu özledim hem . :KK66: ben de diom ki. Doktor salı ya randevu verirse salı mi alsam günü pirt die yavrum yanımda olur. 1 haziran ı beklemiyim hem herkes ler 1 haziran da hücum eder ken ben öncesinde yavruma sessiz sedasız kavuşmuş olurum :KK66: çok pis girdi valla gece gece aklıma . Sen ne dersin :KK66:
Ay sorma ozledigin swylere bende hasretim kendimi cok feci hissediyorum. Bu gece gaza geldim dayanamadim kocacimla hasret giderdik adamda artik sabir tasina donmustu :ıslık: dogum sonrasi hayallerimden biride hamilelikten onceki hlimden daha cok daha fazla bakimli olup kocama guzel gozukmeye calismak. Bugunler icime oturdu cok fena.

Spinal sezeryan oldum canım bebeğim de 3390gr 50cm doğdu Allaha çok şükür sağlığı iyi. İlk başta ameliyathane girince korktum baya ama elimde girdi ve 5dk sonra oğlum çıktı zaten onun sesiyle resmen anne olduğumu anladım ve hayatımda başka bi boyuta geçtim hele görünce tarif bile edemem kokusunu unutamam hiç oyuzden iyiki genel anestezi olmadı diyorum. Daha sonra tabiki ağrı oluyo olmasa garip olur zaten ama agrikesici istiyorsun ve o rahatlatıyor zaten yürüdükten sonra aciliyosun ben ilk yuruyus kötü oluyo diye duydum o yüzden ilk ağrı kesici istedim etkisini gösterince kalktim çok rahat yürüdüm. aakşama doğru baya toparliyosun zaten. Başka sormak istediğim bisey olursa sor canım. İnşallah hepimize çok rahat ve sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.Bu arada devamlı bıkmadan azda olsa emzirmek gerekiyor sezeryandan süt gelmez diyorlar ama geliyo hemsirelerde yardım ediyor zaten hiç merak etme yani:KK39:
Canim hayirli ugurlu olsun darisi bizlere insallah boyle anlattikca bende sabirsizlaniyorum:)

13-8 gibi bir şey çıktı o sabah tansiyonum, sınırda dedi. Bir an yükselebilir dedi. Bir de ödem nedeniyle. O günlerde gerçekten ayak bileklerim aşırı şişti.
Benim de normalde 10-6 dır tansiyonum. Artık 12-7 filan çıkıyor. Bu da belirti mi acaba? Bir de bilekten ziyade ayak üstüm şiş benim :)

Benim de normalde 10-6 dır tansiyonum. Artık 12-7 filan çıkıyor. Bu da belirti mi acaba? Bir de bilekten ziyade ayak üstüm şiş benim :)

Benimde 10/6dı başlarda şimdi yükseldi böyle. Takip ediyoruz. 12/7 normal bir değer. Endişe etme. Tuzsuz beslen istersen dikkat et endişen varsa.
Şu an ayaklarım tepede yatıyorum. Dün gece 1e kadar dışarıdaydık şu an o kadar çok ağrıyor ki ayaklarım bacaklarım. Uyanır uyanmaz varis çorabını giydim şimdi de kaldırdım ayaklarımı yatıyorum.

Spinal sezeryan oldum canım bebeğim de 3390gr 50cm doğdu Allaha çok şükür sağlığı iyi. İlk başta ameliyathane girince korktum baya ama elimde girdi ve 5dk sonra oğlum çıktı zaten onun sesiyle resmen anne olduğumu anladım ve hayatımda başka bi boyuta geçtim hele görünce tarif bile edemem kokusunu unutamam hiç oyuzden iyiki genel anestezi olmadı diyorum. Daha sonra tabiki ağrı oluyo olmasa garip olur zaten ama agrikesici istiyorsun ve o rahatlatıyor zaten yürüdükten sonra aciliyosun ben ilk yuruyus kötü oluyo diye duydum o yüzden ilk ağrı kesici istedim etkisini gösterince kalktim çok rahat yürüdüm. aakşama doğru baya toparliyosun zaten. Başka sormak istediğim bisey olursa sor canım. İnşallah hepimize çok rahat ve sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.Bu arada devamlı bıkmadan azda olsa emzirmek gerekiyor sezeryandan süt gelmez diyorlar ama geliyo hemsirelerde yardım ediyor zaten hiç merak etme yani:KK39:

Maşallah bebişe ve annişe :) gözünüz aydın. Sağlık ve mutlulukla büyüsün inşallah ;)

İkinci videodaki çömelme hareketi etkili oluyor canım yani orda kasları çalıştırdığını açtıgını hissediyorsun
Benim hiç açılmam yoktu 2 hafta önce dr baktığında canım hatta iki haftayıda geçti
Daha sonra da dr bakmadı salı kontrolüm var bakar mı bilmiyorum Sunny-day Sunny-day

Günaydın kızlar.
Benim iki gündür karnım daha küçük sanki. Annem aşağı indiğini söyledi. Bunlar doğumun yakın olduğunun habercisi mi?
Bir de bu yalancı sancılarım çok sık oluyor. Bazen geçmeyen kasık ve bel ağrılarım oluyor. Acaba yalancı sancılar başladıktan sonra gerçek doğum sancıları çabuk mu gelir ki?

Benimde 10/6dı başlarda şimdi yükseldi böyle. Takip ediyoruz. 12/7 normal bir değer. Endişe etme. Tuzsuz beslen istersen dikkat et endişen varsa.
Şu an ayaklarım tepede yatıyorum. Dün gece 1e kadar dışarıdaydık şu an o kadar çok ağrıyor ki ayaklarım bacaklarım. Uyanır uyanmaz varis çorabını giydim şimdi de kaldırdım ayaklarımı yatıyorum.
Çok tuzlu yemiyorum zaten de. Ayağımın şişi pek inmiyor. Eskiden sabah uyandığımda olmazdı. Artık olunca bir de tansiyon olunca şüphelendim. Şimdi ölçtüm 13/7 çıktı. Preeklampside idrarda protein de olması gerekiyor sanırım öyle mi? 10 gün önce yapıldı tahlil bir şey yoktu.

Baya bi gerildim korktum aslındaama ssağlık ekibi çok iyiydi. Allaha şükür istediğim gibi oldu herşey. İlk birkaç saat zor tabi ama ne kolayki doğum bu. Ama bebeğine avunuyosun tabi. İnşallah senin buda kolay gecicek gor bak :)
Maşallah canım, bebeği aldıktan sonra hafif anestezi verirler mi yoksa hep uyanık mıydın, ne kadar sürdü dikişler :)) tam ahret soruları

Allah razi olsun canım. İnşallah senin iyi haberlerini de alırız :)
canimmmm maşallah sana bebişe. Ayy doğumun böyle içimi açtı huzur geldi valla. Hayalim o inşallah. Bi de dediğin gibi ağrı olacak olsun doğum bu sonuçta. Spinal istiyorm istiyorum istiyorum, ) ;);)

Kızlar, henüz günü gelmeyenler, herhangi bir sancısı veya açılması olmayanlar... Biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama bebeğin içeride geçirdiği her an önemli. Bu günlerde son rötuşlar yapılıyor. Beyin ağırlığı ve kıvrımları artıyor. 38 ile 39 arasında fark var. İçeride bir süre daha büyüsün yavrucuklar. onlar ne zaman geleceğini biliyor. Demek ki daha ihtiyaçları var. 40'ı geçirmezlerse iyi olur tabi :)
Bu muhabbet é binaen ;) ;) 38 2 yerine 39 2 olsun istedim bakalım. Gayri dayanamiom. Ne yuruyebilior ne de bel ağrısız bi iş tuttabiliom. Aklımda hep yavrumda . Nasıl olacak nasıl olacak

Back
X