- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.581
Masallahhhhh canım ne güzel . Benim senin haftalarda minnakim in kilosu geri çıkarken uyuz doktor yemek içmek le alakası yok demisti sonradan ogrendimki bal gibi de varKizlar merhaba
36+0 olduk bugun, kontrolumuz de vardi. Nst gayet guzel cikti, 2 haftada 640gr almisiz :) kendimi beslenme kurune almam ise yaradi. Su an 2780gr bebisim. Doktorun artik normal rutin sekilde beslen dedi. Simdi de kalsiyuma agirlik verecegim, bakalim boyuna etki edecek mi.. 47cm dedi biraz minik sanki.
Doktor ayin 26 sında Alam dediydi kız . Yani mayis 26 .Doktoruna güven bence itiraz etme. Ben dün eşime dedim noldu dışarda böyle konuşmamıştık. Koskoca profesöre karşı mı çıkcaz Can'ım diyor. E haklısın dedim
Sagol canim daha yeni goruyorum msjini kusiura bakma. Bebegim ccikti hastaneden artik yanimda. Allah herkesi sag salim kavustursun.Sen de tatlı oğluşuna en kısa zamanda kavuş inş canım. Stres sütünü azaltır canım güzel düşünmeye çalış
Bir dahaki randevum haftaya cmtesi. Olmazsa pztesi aile hekimliğinde tahlil vereyim :) sağol canım yardımcı olduğun için.Hanımlar annem demişti ki bi sancı vuracak beline tam onun ayına da doğuracaksı
Evet idrarda proteine bakılıyor. Benim 16sında bakmıştı 24ünde bir daha baktı. Sık sık kontrol ediyorlar.
Ikinci video baya basariliymis denemekte fayda var:). Tesekkur ederim cnm.İkinci videodaki çömelme hareketi etkili oluyor canım yani orda kasları çalıştırdığını açtıgını hissediyorsun
Benim hiç açılmam yoktu 2 hafta önce dr baktığında canım hatta iki haftayıda geçti
Daha sonra da dr bakmadı salı kontrolüm var bakar mı bilmiyorumSunny-day
Rica ederim :)Ikinci video baya basariliymis denemekte fayda var:). Tesekkur ederim cnm.
Cati muayenesine baslamasi lazim aslinda bu gittiginde. Benim doktorun 37itibaren bakilir demisti bana.
Benim randevu da sali gunu. Insallah baya bi acilma olur o zamana kadarRica ederim :)
Bi kere baktı canım oda acil olarak gitmiştim sancım çıkmıştı o yüzden baktı
Bence de bakmalılar artık
Salı günü bakar inşallah bakmazsa söyleyeceğim
Ya beslenmeyle alakası var bence aksi bi durum olmadıkça misal ben ceviz yediğim hafta 400 gr ma yakın kilo alıyordu bebişim yemediğim hafta 200 grMasallahhhhh canım ne güzel . Benim senin haftalarda minnakim in kilosu geri çıkarken uyuz doktor yemek içmek le alakası yok demisti sonradan ogrendimki bal gibi de var
. Doğru düzgün kahvaltı yapmior kilo alıcam die .vitamin kullanmiodum. Sonrasın da hiç aç kalmadım hep yedim ettim de toparlamaya başladı yavrum. İnşallah p. Tesi 3000 ı goruruz de mutlu olur anası
Saklıyla kalın
İnşallah :))Benim randevu da sali gunu. Insallah baya bi acilma olur o zamana kadar
Nası yani canım anlamadım
Bir dahaki randevum haftaya cmtesi. Olmazsa pztesi aile hekimliğinde tahlil vereyim :) sağol canım yardımcı olduğun için.
:)) anladım şimdi:) ben bunu yazmaktan vazgeçmiştim. Yanlışlıkla göndermişim :)
Annem demişti ki beline r ağrı vuracak onu mutlaka anlarsın. Tam o ağrıdan bir ay sonra doğurursun. Gerçekten de 7 mayısta belime 4 5 defa ard arda bir ağrı girdi çıktı diğer ağrılarımdan farklı. Var mı böyle birşey yaşayan duyan diyecektim. Vazgeçmiştim demekten ama demem gerekiyormuş demek ki
Dediğin gibi olabilir belki evet. Eşim de kilon arttı tansiyonunun artık normal hali böyledir belki diyor. Çünkü eskiden tansiyonum yükselince baş ağrısı vs gibi şeylerle fark ederdim. Şimdi anlamıyorum normal halde oluyorum yine. Sağ salim bir doğursaydık biraz rahatlayacaktık. Gerçi ondan sonra da anneleri evham pek bırakmıyor :)Rica ederim evet yaptır aklında kalmasın hazır olsun dra gittiğinde. Ama artık iyice ağırlaştık biraz tansiyon yükselmesi normal gibi geliyor bana
Benim olmuştu belimin tam ortasına birden girdi normal bel ağrısından şiddetli. karnıma da vurdu ağrısı. O muydu acaba. Ve ne zaman oldu hiç hatırlamıyorum :):) ben bunu yazmaktan vazgeçmiştim. Yanlışlıkla göndermişim :)
Annem demişti ki beline r ağrı vuracak onu mutlaka anlarsın. Tam o ağrıdan bir ay sonra doğurursun. Gerçekten de 7 mayısta belime 4 5 defa ard arda bir ağrı girdi çıktı diğer ağrılarımdan farklı. Var mı böyle birşey yaşayan duyan diyecektim. Vazgeçmiştim demekten ama demem gerekiyormuş demek ki
Amnion sıvısı olabilir beyaz ise. Akinti sari renkte olur diye biliyorum ve bebegin su kesesi beyaz diyolar. Hic durmadan geliyosaKızlar karnım hala düşmedi :) beyaz ayni yumurtlama akıntısı gibi Akıntım var hic durmadan geliyor kilodum hep ıslak sizce doğum yakin midir ? Artik yatakta dönemiyorum bacak ağrım kalca ağrım aşırı derecede fazla sanırım artik doğurmak istiyorum çok agirlastim sistim patlicam sanki herkes bu durumu yaşıyor biliyorum ama artik zor yürüyorum çatı ağrısından magnezyum var ama içmek istemiyorum gercek sanciyi keser diye.
Bak bunu bilmiyodum denemekte fayda var. Insllh normal dogum olur ya cok istiyorum ama olmazsa da yapcak bisey yokİnşallah :))
Ben bide zeytinyağına başladım canım
Günlük duş alıyorum zeytinyağını ısıtıp sürüyorum birde pamuğa banıp iç çamaşırıma koyuyorum biraz sırt üstü uzanıyorum
Sonra çıkıyorum pilates topunun üstüne
Aklında bulunsun zeytinyağı açılmayı kolaylaştırıyprmuş birde yırtıksız doğum yapıyormuşsun
Eskiden ebeler doğum sırasında sürüyorlarmış içiren bile varmış
Biz de hala 3ü göremedik doğuma kadar olacak inşallah inanıyorum sen de inanMasallahhhhh canım ne güzel . Benim senin haftalarda minnakim in kilosu geri çıkarken uyuz doktor yemek içmek le alakası yok demisti sonradan ogrendimki bal gibi de var
. Doğru düzgün kahvaltı yapmior kilo alıcam die .vitamin kullanmiodum. Sonrasın da hiç aç kalmadım hep yedim ettim de toparlamaya başladı yavrum. İnşallah p. Tesi 3000 ı goruruz de mutlu olur anası
Saklıyla kalın
Beklerken normal doğum yapcan sen sanki :) benim 6 haziranda nasip olursaDoktor ayin 26 sında Alam dediydi kız . Yani mayis 26 .iyiki dinlememisim. Günü bana birakio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?