2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay sorma ozledigin swylere bende hasretim kendimi cok feci hissediyorum. Bu gece gaza geldim dayanamadim kocacimla hasret giderdik adamda artik sabir tasina donmustu :ıslık: dogum sonrasi hayallerimden biride hamilelikten onceki hlimden daha cok daha fazla bakimli olup kocama guzel gozukmeye calismak. Bugunler icime oturdu cok fena.
Aynen bende oyle dusunuyorum :)) daha guzel daha bakimli olmalıyım ;)

Ay sorma ozledigin swylere bende hasretim kendimi cok feci hissediyorum. Bu gece gaza geldim dayanamadim kocacimla hasret giderdik adamda artik sabir tasina donmustu :ıslık: dogum sonrasi hayallerimden biride hamilelikten onceki hlimden daha cok daha fazla bakimli olup kocama guzel gozukmeye calismak. Bugunler icime oturdu cok fena.
Aynen bende oyle dusunuyorum :)) daha guzel daha bakimli olmalıyım ;)

baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis @YiNgYaNg Allah bağışlasın! Allah sizlere beraber sağlıklı, mutlu, uzun ömürler yazsın. Şimdi ağrılarınız var ama geçecek inşallah çok yakında. Ameliyat sonuçta zor tabii. Baş ağrınız oldu mu? Bir de genel anesteziyi önerir misiniz?
Cok şükür benim ikisi de spinal oldu ama bas agrim olmadı.bel agrisi olur igneden dolayi derler o da olmadi diyebilirim.biraz fazla kalsam ayakta belim ağrırdı.genel ve spinal olan bi arkadaşım spinali tavsiye etmişti.biraz da vucutla alakali aslında.hakkinda hangisi hayırlıysa o olsun inş

Aynen eski halime dönmeyi çok istiyorum ama yeni seneye kadar zor görünüyor sabır sabır

Hanımlar annem demişti ki bi sancı vuracak beline tam onun ayına da doğuracaksı
Çok tuzlu yemiyorum zaten de. Ayağımın şişi pek inmiyor. Eskiden sabah uyandığımda olmazdı. Artık olunca bir de tansiyon olunca şüphelendim. Şimdi ölçtüm 13/7 çıktı. Preeklampside idrarda protein de olması gerekiyor sanırım öyle mi? 10 gün önce yapıldı tahlil bir şey yoktu.

Evet idrarda proteine bakılıyor. Benim 16sında bakmıştı 24ünde bir daha baktı. Sık sık kontrol ediyorlar.

Günaydın kızlar.
Benim iki gündür karnım daha küçük sanki. Annem aşağı indiğini söyledi. Bunlar doğumun yakın olduğunun habercisi mi?
Bir de bu yalancı sancılarım çok sık oluyor. Bazen geçmeyen kasık ve bel ağrılarım oluyor. Acaba yalancı sancılar başladıktan sonra gerçek doğum sancıları çabuk mu gelir ki?
Evet canım öyle diyorlar karın aşağı inince bebek aşağışanmış oluyor yani rahim ağzına yakınlaşıypr buda doğum yakındır demek :))
Üşüttüğün içinde ağrın oluyor olabilir kendini sıcak tut çorap çıkartma ayağından
Doğumunda sancısız geçermiş ne kadar sıcak tutarsan o kadar iyi

Kizlar merhaba
36+0 olduk bugun, kontrolumuz de vardi. Nst gayet guzel cikti, 2 haftada 640gr almisiz :) kendimi beslenme kurune almam ise yaradi. Su an 2780gr bebisim. Doktorun artik normal rutin sekilde beslen dedi. Simdi de kalsiyuma agirlik verecegim, bakalim boyuna etki edecek mi.. 47cm dedi biraz minik sanki.

Back
X