- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #38.561
Penyesi nasil acaba onu bilemedigimden siparis edemedim ben ya.satıcıyla iletişime geçtim canım da istediğim model için 10 gün sonra gelecek dedi. O zaman sipariş vercem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Penyesi nasil acaba onu bilemedigimden siparis edemedim ben ya.satıcıyla iletişime geçtim canım da istediğim model için 10 gün sonra gelecek dedi. O zaman sipariş vercem.
Sen doğurdun doğurcan anammmmMaşallah bebişe ve annişe :) gözünüz aydın. Sağlık ve mutlulukla büyüsün inşallah![]()
Aynen bende oyle dusunuyorum :)) daha guzel daha bakimli olmalıyımAy sorma ozledigin swylere bende hasretim kendimi cok feci hissediyorum. Bu gece gaza geldim dayanamadim kocacimla hasret giderdik adamda artik sabir tasina donmustudogum sonrasi hayallerimden biride hamilelikten onceki hlimden daha cok daha fazla bakimli olup kocama guzel gozukmeye calismak. Bugunler icime oturdu cok fena.
Aynen bende oyle dusunuyorum :)) daha guzel daha bakimli olmalıyımAy sorma ozledigin swylere bende hasretim kendimi cok feci hissediyorum. Bu gece gaza geldim dayanamadim kocacimla hasret giderdik adamda artik sabir tasina donmustudogum sonrasi hayallerimden biride hamilelikten onceki hlimden daha cok daha fazla bakimli olup kocama guzel gozukmeye calismak. Bugunler icime oturdu cok fena.
Canım dün rksik yazdım sana şimdi aklıma geldi ben geçen hafta avokado yedim sos yaparak tandıra sürüyoruz arasına köfte ya da peynir istediğini koy
1 olgun avokado 1 kucuk boy sogan tuz karabiber acıbiber rondola ben bu şekilde yapıyorum canım intte limon suyu konan tarifler var ama hiç denemedimAvakado tandır demekki kilo almasının sebebi buymuş denicem elbet bi bu kalmadı denemediğim onu da denicem :) tesekkur ederim
Sen doğurdun doğurcan anammmm
1 olgun avokado 1 kucuk boy sogan tuz karabiber acıbiber rondola ben bu şekilde yapıyorum canım intte limon suyu konan tarifler var ama hiç denemedim
Acelen yoksa benim siparişten sonra bilgilendirirm seni :)Penyesi nasil acaba onu bilemedigimden siparis edemedim ben ya.
Cok şükür benim ikisi de spinal oldu ama bas agrim olmadı.bel agrisi olur igneden dolayi derler o da olmadi diyebilirim.biraz fazla kalsam ayakta belim ağrırdı.genel ve spinal olan bi arkadaşım spinali tavsiye etmişti.biraz da vucutla alakali aslında.hakkinda hangisi hayırlıysa o olsun inşbaldamlasxixmelis @YiNgYaNg Allah bağışlasın! Allah sizlere beraber sağlıklı, mutlu, uzun ömürler yazsın. Şimdi ağrılarınız var ama geçecek inşallah çok yakında. Ameliyat sonuçta zor tabii. Baş ağrınız oldu mu? Bir de genel anesteziyi önerir misiniz?
Toplamda 3 avokado yemişimdir ondan mı bilmiyorum ama yediğim tek farklı ğrün oydu fazla kalorisi de yok1 haftada 1 kere mi yedin sadece bunu 6 günde 500 kusur gram aldırdın ? Yoksa 1 hafta da iki yada üç kez mi yedin ?.
40.haftada oldugunu görünce bdt de yakın ondan dedim canım aybaşında alırsın kucagına belkiHadi inşallah, ağzın bal yesin :)
Nedir seni böyle düşündüren, neden böyle dedin, içine mi doğdu onu merak ettim???
Aynen eski halime dönmeyi çok istiyorum ama yeni seneye kadar zor görünüyor sabır sabırAy sorma ozledigin swylere bende hasretim kendimi cok feci hissediyorum. Bu gece gaza geldim dayanamadim kocacimla hasret giderdik adamda artik sabir tasina donmustudogum sonrasi hayallerimden biride hamilelikten onceki hlimden daha cok daha fazla bakimli olup kocama guzel gozukmeye calismak. Bugunler icime oturdu cok fena.
Çok tuzlu yemiyorum zaten de. Ayağımın şişi pek inmiyor. Eskiden sabah uyandığımda olmazdı. Artık olunca bir de tansiyon olunca şüphelendim. Şimdi ölçtüm 13/7 çıktı. Preeklampside idrarda protein de olması gerekiyor sanırım öyle mi? 10 gün önce yapıldı tahlil bir şey yoktu.
Nası yani canım anlamadımHanımlar annem demişti ki bi sancı vuracak beline tam onun ayına da doğuracaksı
Evet canım öyle diyorlar karın aşağı inince bebek aşağışanmış oluyor yani rahim ağzına yakınlaşıypr buda doğum yakındır demek :))Günaydın kızlar.
Benim iki gündür karnım daha küçük sanki. Annem aşağı indiğini söyledi. Bunlar doğumun yakın olduğunun habercisi mi?
Bir de bu yalancı sancılarım çok sık oluyor. Bazen geçmeyen kasık ve bel ağrılarım oluyor. Acaba yalancı sancılar başladıktan sonra gerçek doğum sancıları çabuk mu gelir ki?
Toplamda 3 avokado yemişimdir ondan mı bilmiyorum ama yediğim tek farklı ğrün oydu fazla kalorisi de yok
AminnSagol canım amin. Sizede nasip etsin Rabbim sağlıkla :)