2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben artık pozitif doğum hikayesi filan da okumıcam demin okudum bi tane "ebeye defalarca kesi yapma dememe rağmen büyük bir kesi yaptı " yazmış biri hakkı var mı ki böyle bişeye

40 haftayı pek geçirme tabi Can'ım korkuyorum ben şimdiden 40tan sonraya hiç kalamazmışım

Kızlar ben artık pozitif doğum hikayesi filan da okumıcam demin okudum bi tane "ebeye defalarca kesi yapma dememe rağmen büyük bir kesi yaptı " yazmış biri hakkı var mı ki böyle bişeye

Doğum planında kesi istemeidğini belirtebilir ama sağlık personeli de insiyatifini kullanabilir.. Koca bir kesi olduğuna göre demek ki vajinası daha beter yrtılacaktı ve ebe de önlem almıştır.
Kesiden korkmayın. Hele cansız yerde bir kat küçük kesiden korkup canlı organlarını kat kat kestirenleri aklım almıyor..

Pozitif doğum hikayeleri de aslında anne ve bebeğin sağlıkla kurtulduğu hikayelerdir.. Her şey dört döttlük olacak iki ıkınma ve kısa sürede kesisiz kolay bir doğum hikayeleri değil...

Doğrudur ama benim demek istediğim ya beklemek istemediği için keyfi bir kesi yaparsa bunu biz asla bilemeyiz gerektiği için mi yaptı yoksa uğraşmak istemediği için mi..

Doğrudur ama benim demek istediğim ya beklemek istemediği için keyfi bir kesi yaparsa bunu biz asla bilemeyiz gerektiği için mi yaptı yoksa uğraşmak istemediği için mi..

Saatler süren sancı açılma ve ıkınmayı bekleyen ebe doğumu hızlandırmak için su kesesini patlatalir plecantanın doğmasını beklemek istemeyebilir vs vs ama kesiyi keyfi yapmaz çünkü kesi zaman kazandırmaz, bebek başı rahme geldiğinde yumuşamamışsa yortık olacaksa yapmıştır ya da rutin işlemse yapmıştır.. Yırtığk zor dikişi önlemek içindir yani. Onun kazandıracağı bir şey olmaz..

Vir se doğum plabı yapacak kadar bilinçli bi anne ona göre ebe ve doktor seçmiştie rutin işlemlerden kaçınan vs. Gerekliyse yapmıştır..

Sıfır ağrı. Yalancı sancılarım bile yok.

Bana da dr gelmezse sezeryan dedi gel kızım diye yalvarıyorum. Hayırlısı artık onun bileceği iş.

İnşallah sancıların hızlıca açılmaya neden olur alırsın yavrukuşunu kucağına :)

Son düzenleme:

Aynen tansiyonum o düzeydeyken hiç sıkıntım olmuyor. Şimdi de tansiyon 12/6 olunca baş ağrım oluyor. Doğsalar da kafamız rahatlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…