- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.681
Ne demek canım rica ederim. Sevindim bebişinin evine gelmesine. Sağlıklı neşeli günlerSagol canim daha yeni goruyorum msjini kusiura bakma. Bebegim ccikti hastaneden artik yanimda. Allah herkesi sag salim kavustursun.
Kızlar yürümenin bir etkisi oldu; bebeğim çok ama çok hareketli bugün :) tam olarak istediğim etki bu değildi ama hayırlısı :)
Güle güle kullan canım. Moral olur sana bir zararı yok. Çok da güzel olmuş. Benim de eşim ben ne kadar gereksiz görsem de kapı süsünü en iyisi olsun diye tutturdu. kendini daha iyi hissettireceğini düşündüğü için istedi biliyorum ve özel yaptırdık. Daha önce 2 kere doğum katında kaldık. İkisinde de tek süsü olmayan oda bizimkiydi. Birinde hamile kalamadığım için ameliyat oluyordum, diğerinde ise daha acı her odada bir düğün havası varken bizde çok büyük bir hüzün vardı. O sebeple bu defa kapıyı asla boş bırakmam dedi. Önemli olan kendini iyi hissetmen.
Çok tatlı canım güle güle kullanın♡ ben olsam hastaneye götürmeye kıyamazdım evde kullanırdım
Sen decaviti bırak bence cocuk olcak 4kgAllah anali babali buyutsun insallah. Cok gecmis olsun. Tez zamanda toparlanirsin ins. Işte sezaryen olan arkadaslarima bir yenisi olarak senin dedigin m de eklendi. Sezaryen sonradan cok zor geciyo diyorlar hep
Bn de bugun kontrolum vardi. Bebegim 50 cm 2.960 gr cok sukur. Doktor hala normal diyo ama yarim agizla da biyke giderse 4.000gr olur ve seni normalle zorlamam dedi. Allah'a emanetiz hepimiz.
Medicana da allahin izniyle dogum yapcam. 1.300tl normal 1.600 tl sezaryen dediler. Insallah normal dogururum bebegim icin de bnm icin de en sagliklisi.
Cok trajikomik olur gercekten. Allah hayirlisindan sag saglim versinde insan bozulur yaa herseyi hazirlamisin pempe pempe sonra bi bakiyon oglan :)Ya her gören bebeğim için erkek diyor iste karnimin durusu cildimin bozulmayisi vs vs nedeniyle artik korkmaya basladim hem her seyi pembe hazirladik hem de her sey bebegimin ismine gore hazirlandi ne biliyim cikolatalarda ismi yaziyor kapi susunde ismi yaziyor
Bir de sancilarim belden vuruyor sabahlari ona da erkek belirtisi diyorlar
Bizim cinsiyet de 28 haftalikken gittigim muayenede belli oldu o gune kadar bacaklari kapaliydi gostermedi
Bebeginizin cinsiyeti soylenenden farkli ciksa naparsiniz
Snle ayniyz iste bnmde artk duzenszlesti sancilarmYoook canim hatta 1 hafta sonraya kontrol gunu verdi. Gerci benim agrilar azaldi ondan olabilir. Bide duzenli cikmadi son gittigimde. Daha vakti oldugu icin galiba 40 i gecmis olsa suni sanci derdi galiba
Bnde ayniydm cnm iste 3 dk da bire indi dedk sancilar ama smdi duzenszKizlar benimde bi haftadir ara ara giren ama sonra gecen sancilarim vardi dun gece saat 1 de esim geldi tam uyuyacaktik ki 2 de sancilarim basladi ama cok fazlaydi ve gecmiyordu esim hemen hastaneye gidelim dedi gitmek istemedim ama gittik nst de duzenli sancilarim cikti bu yuzden acilma muayenesi yapti ebe ve 1 cm acilma var istersen yatisini yapalim dedi ama ben istemedim eve gitmek istiyorum dedim sabaha kadar uyumadim devam etti ama 8 gibi gecti gitti bi kac saat once yine basladi ama simdi yine gecti ne oluyo nasil oluyo hic anlamadim baslayip baslayip neden geciyo acaba ama yoruldum cidden basim catliyo uykusuzluktan
Ben de 56 küsür le başladım. Bugün çıktım ki baskule 80 yazıo du.bacaklar 50 kilosudur heraldeBen hayatım boyunca hep diyet yaptım kiloya çok müsait bir yapım var. Hamilelikte ilk 4 ay da diyete devam ettim kilo almadım sonra yemeye başladım bebeğin kilosu az diye Bi açıldım önünü alamadım dediğim gibi 15 kilodan sonrasını bilmiyorum 56 işe başladım 75i geçmiştir kesin görmek istemiyorum düşer bayılırım
Ay sorma bugün. Kv .de dioki .ben wc ye gittim bami baktım bebem doğdu. Kestim göbeğinı sildim koydum kenara bebeği. Hay allah.... ben de normal istemiom sezeryan istiommmm ü anlatiom bu kadınadlrsordn smdiden oynatiyolar bizi sipalar :) ay eskidn ne gzlms nst yk bsy yk sanci geldimi doguruyimussun smdi ay belim ay bacagim:) en ufak bsyde gidesi geliyo insanin ay artk diyrm evde dogurcam bunu nasil olsa ebe var
Büyük şok olur tüm hazırlıklar yerle bir ama olmayacak şey değil duydum birkaç defa böyle bir şey kapı süsü falan elimizde patlar komedi olur büyük matrak sağlıklı olsunlar da Rabbim ne verirse başımız üstüneYa her gören bebeğim için erkek diyor iste karnimin durusu cildimin bozulmayisi vs vs nedeniyle artik korkmaya basladim hem her seyi pembe hazirladik hem de her sey bebegimin ismine gore hazirlandi ne biliyim cikolatalarda ismi yaziyor kapi susunde ismi yaziyor
Bir de sancilarim belden vuruyor sabahlari ona da erkek belirtisi diyorlar
Bizim cinsiyet de 28 haftalikken gittigim muayenede belli oldu o gune kadar bacaklari kapaliydi gostermedi
Bebeginizin cinsiyeti soylenenden farkli ciksa naparsiniz
Cok trajikomik olur gercekten. Allah hayirlisindan sag saglim versinde insan bozulur yaa herseyi hazirlamisin pempe pempe sonra bi bakiyon oglan :)
Büyük şok olur tüm hazırlıklar yerle bir ama olmayacak şey değil duydum birkaç defa böyle bir şey kapı süsü falan elimizde patlar komedi olur büyük matrak sağlıklı olsunlar da Rabbim ne verirse başımız üstüne
Aynıymış kilolarımız 80 i bulmuş muyumdır ben de yaaa korktum inan ki boyum Da 165 senin kaç. Yarışalım senle lohusa muhabbeti bitince kilo verme yarışı başlasın gaz olur belki yeniden görmek istiyorum 56yıBen de 56 küsür le başladım. Bugün çıktım ki baskule 80 yazıo du.bacaklar 50 kilosudur heralde. Ama ben 5. Haftadan beri allah ne verdiyse yedim çıkarmadim. Neyse sen benim kafadansin . Doğumdan sonrada tutalım birbirimizi de verelim kiloları . Boyun kaç senin .
Aman büyük marifet etmiş kaynana diyince cinlerim tepeme çıkıyor :))Ay sorma bugün. Kv .de dioki .ben wc ye gittim bami baktım bebem doğdu. Kestim göbeğinı sildim koydum kenara bebeği. Hay allah.... ben de normal istemiom sezeryan istiommmm ü anlatiom bu kadına
İlahiiiiAman büyük marifet etmiş kaynana diyince cinlerim tepeme çıkıyor :))
Heaaa bende 165Aynıymış kilolarımız 80 i bulmuş muyumdır ben de yaaa korktum inan ki boyum Da 165 senin kaç. Yarışalım senle lohusa muhabbeti bitince kilo verme yarışı başlasın gaz olur belki yeniden görmek istiyorum 56yı
Can kurban böylesine maşallahİlahiiiiyok benim kv. De kendince bana iyilik edio. İyi Kadın sağolsun . Bugün tüm evin işinı yaptı sildi etti
Aa tipimiz aynıymış senle :) emzirmek çok kalori yaktırıyormuş inşallah meme aşığı olur kızımız diye eşime söylemiştim ben de bugün:) sağlıklı beslenince bence de sorun kalmaz. Dereotu maydonoz süt yapıyor diyorlar. Tatlıdan uzak dursam olay bitti benim. Hamile kalmadan önce haftada bir yüzüyordum ben de sporu bırakınca da kilo almak kolaylaştı tabi. Sezaryenden ne kadar sonra havuz serbest acaba çok özledim yüzmeyiiiHeaaa bende 165ben o 56 yi burda kk de zayıflama yarışmalarında ne kahırla verdim anacim. Ama motivasyon süper oluo.veririz valla. . Zaten ekmek yeme abur cubur yeme gidio kilolar tabı sporsuz asla !! Bebisle o nasıl olur bilmiom. Ben km lerce bisiklet sürerdim. . Neyse marul vs. Yerik çok. Zaten süt yaparmis bol su .. oh mis veririrz kiloları. Bi De ECE ERKEN gibi EMZİRDİKCE verdik Kiloları DİE zayiflama Sırrı verirriz millettee BEBElerimjz Bol Bol EMER İNSALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?