2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dinlenmeyle falan gecmiyo on dakikada bir oluyo ama yoruldum iyice uykusuzluk beni mahvediyor acaba yatisimi yaptirsa miydim diye dusunmuyo degilim ama beklemek evde cekmek istedim gecti

Duşun altına gir ve çömel. Topun varsa onun üstünde çömel.. Sırtına da su vursun.. Eşin yanında duşta dinlen biraz.. İyi geldiğini göreceksin.. Ve hafif serin sular vs iç aç bırakma kendini küçük küçük atıştır. Enerjiye ihtiyacın olacak..

Özel olarak hastane için yaptırmadık ama hiç kullanılmamış vardı Çeyizimde onu götüreceğiz hastaneye nasipse dantelli filan böyle yavru ağzı renginde

Allah sanada kolaylik versin canim boyle cidden zor tam artik basladi olcak diyosun o kadar sanci cekiyosun sonra geciyo bende anlayamiyorum
Aminn hepimize insallah. Ama daha erken simdi gelsin istemiyorum hayirlisiyla. 40 haftasi dolmaya yakin yada tam doldugunda gelsin. Ne kdr dursa karnimizda kardir. Ama dogum yapan arkadaslari gordukce insanda heves etmeden duramiyooo

Reactions: 9ay
Güle güle kullanın inşallah Can'ım siz de çok havalı

Çok kıskandım seni çokkk
Lohusalıkta kesin kilo mu alınıyor? Ben vericem diye hayal ediyorum

Evet tr'de de var hatta artık hadtaneler anne bebek dostu hastane diye reklam yapıyorlar.
Doğum planını kağıda yaz ve doktoruna göster. İmzalasın ve hastanr çantana koy.
Odadayken de hep yanında dursun hemşreye ebeye okutursun..

Pespembe değil evet ama zorlu kanlı felaket de değil, adet ağrısının fazlası... Hazırlığın motivasyonun varsa da kolayca atlatıylrsun:))

Dinlenmeyle falan gecmiyo on dakikada bir oluyo ama yoruldum iyice uykusuzluk beni mahvediyor acaba yatisimi yaptirsa miydim diye dusunmuyo degilim ama beklemek evde cekmek istedim gecti
Bende gece 2ye kadar wc ye gittim gittim geldim. Acaba suyum mu geliyo bilemedim ve surekli agrim vardi. Bende emin olmadan acile gitmek istemedim. Ve sonrasinda sabah 6da baykus gibi uyandim. Bundan sonra hep uykusuz olcaz galiba.

Ay çok tatlı olmuş :) ben yaptırmadım , çeyizlik pike Takımımı bile annem o kadar kanaviçeleriyşe uğraşmasına rağmen bir kere kullandım , birde Allah nasip ederse doğumdan sonra sereceğiz dediler ...

Çok kıskandım seni çokkk

Veren veriyor.. Ben gurbette olduğum için aç kalıcam korkusuyla ve emzirdiğim için hep tatlılara saldırdım düzenli beslenemedim ve doğal oldak aldım. Herkes alacak diye bir şey yok:)

Ve inan kıskanılacak bir şey değil sağlıklı olan değil.. İstifra etmekten yutak borum tahriş oldu vs vs..

Ben yaptırmadım yaptıranları da çok anlamıyorum. Ama senin takımın çok şık olmuş heves de etmişsin güle güle kullan inş..

Hastane ortamından evime geri bir şey getirmem mesela, bir de kan lekesi falan fişan olacak. Tülle süslemek neyse ama pike abartı geliyor, tabi evde lohusa yatağı süslenebilir ne de olsa anneye moral olur gelen giden olur vs vs..

Çok kıskandım seni çokkk
Lohusalık ta bildiğim kadarıyla süt olsun diye çok yemekten kaynaklanıyor kilo ve malesef birçok anne hamilelikten ziyade bu dönemdeki kiloları veremiyor. Doğum sonrası en çok süt yapan şey şu ,dinlenme ve stresten uzak durma.beslenme daha çok sütun kalitesini artırıyor.
Ben ćok dikkat edeceğim.kilolarımı en kisa zamanda vermek istiyorum.salı doğumum var 37. Hafta dayım 13.5 kilo aldım son 1 ayda yarım kilo ancak aldım, beslenmeye dikkat ederek. Bebişin kilosu da maşallah iyi.

Güle güle kullanın inşallah Can'ım siz de çok havalı

sağol canım :)

ben el emeklerini kullanmayı seviyorum çeyizliklerimi de hep kullandım :) hatta el emeği işlenmiş havluları, pike takımları, yatak örtüleri, patikleri vs kullanırım mağazadan alınanları değil

kan lekesi olursa atarız ne yapalım :) kirlenmezse kızıma kalacak

aynen yaptim bunlari dusa girince tamamen kesildi sancim

aynen yaptim bunlari dusa girince tamamen kesildi sancim

Çok sevindim canım.. Adet olurken nasıl ağrıyorsa bu da öyle.. Sen kendini aç susuz bırakma en önemlisi ve eşin beline sırtıma hfif masaj yapsın uyumaya çalış yastıklarla, suya gir vs... Zaten zaman çabuk geçiyor:)

Aldığın kgnin yarısı doğumda gidigor zaten, dikkat ettikten sonra vermemek işten bile değil.. Ben kendime yemek yapıp ısıtamazdım bebeğim hep kucaktaydı, misafirlerin getirdiği hazır kutularsaki tatlıları ağzıma atar dururdum fırsat oldukça inş bugünlere geri dönmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…