2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
gunaydin herkese.bende dun kizimin eski kiyafetlerini yikadim biraz sararmislardi.yeni cicilerimizide yikadim.yavas yavas valizimizi hazirlamayi dusunuyorum.benim bebisim biraz zayif gecen hafta 2300 grdi.insallah baska sikintimiz olmaz.

gunaydin herkese.bende dun kizimin eski kiyafetlerini yikadim biraz sararmislardi.yeni cicilerimizide yikadim.yavas yavas valizimizi hazirlamayi dusunuyorum.benim bebisim biraz zayif gecen hafta 2300 grdi.insallah baska sikintimiz olmaz.
Olmaz sağlıklıdır o Allah'ın izniyle daha da Zaman'ı var

Kızlar ya sizden bi akıl alayım ben daha önce söylemiştim kayinvalidemi ilk doğum zamanı istemedim toparlaninca gelsin dedim eşim de tamam demişti.çünkü alingan bi insan ve ailemle pek anlasamiyo Bİ de evlenince eşim memleketini bırakıp benim memleketime geldi annesi zaten kırgın ona bu konuda kardeşleri de dahil.yani en ufak bişeyde hep benim ailem var ama onun ailesinden kimse yok o da üzülüyo farkındayım dün konuştuk herkes ona annen ne zaman gelecek diye soruyomuş doğum muhabbetine onun da morali bozulmuş cagiramiyo die sanırım.işte dün dedi ki doğum sırasında seni beklerken buruk olucam senin ailen arkadaşların gelecek benim kimsem olmayacak diye ama seni de düşünüyorum haklısın stres olursan çocuğumuzu etkiler dedi çıkmazda kalmış ben D3 çok üzüldüm empati yaptım çağır anneni dedim gaza geldim :) şimdi de kara kara düşünüyorum iyi mi yaptım die :) sizce? Siz olsanız napardiniz?

Canım mesafe çok mu uzun , yani 3-4 saatlik bir mesafeyse hastaneye gelsin , ziyaret etsin , annende eşinle evde vakit geçirir, sende eve gelince annen evine döner :)) bende düşünüyorum kara kara , görmeye bile tahsmmülüm yok , geçenki gebeliğimde karşıma geçip ağlayıp akşamında Konken partisi yapan bir Kv hiç muhatap Olmayı düşünmüyorum , ben eşime nırmal ziyaret saatinde gelsin sonrada gitsin dedim ... Zaten yardımcı olmayacak, tıslayıp duracak ... Sonrasında zaten ad koymaya geleceklerdir ...

Reactions: 9ay
Konken partisi yapan kadınlar gerçek mi yaaa :):):) ben hep filmlerde var sanırdım

Günaydın herkese! Bugün doğuracak olan var mı? Ben de yine tık yok :) 38+5 olduk bugün.

H history1985 canım ben de seninle aynı durumdayım, sadece biraz daha kötü. Biz farklı şehirlerdeyiz. Benim Kv ile annem kesinlikle konuşmuyorlar. Ben de 2 sene konuşmadım. Ama sonra eşim üzülüyor, böyle günlerde buruk oluyor diye barıştım. Haliyle doğuma da gelmeleri istemedim. Annemle aynı ortamda bulunmuyorlar. Ben kendi doğumuma mu konsantre olayım onu mu düşüneyim. Eşim bir kaç yol bulmaya çalıştı, gelsin hastanede görsün, annen başka yerde kalsın gibi önerileri oldu. Hiç birini kabul etmedim. Şöyle bir yol bulduk. Doğuma ablası gelecek, 40 gün annem yanımda kalacak, 40 gün sonra annem gidecek eşimin annesi ve kp gelecek. Onlar da istediği kadar kalsın dedim. Sonra da herkes evine. Sen şimdi gelsin demişsin. Normalde lafından dönmemen lazım. Eşinin duyguları incinir bir öyle bir böyle dersen, kızar ayrıca. Ama eğer pişmansan ben sana kıyamadığım için öyle dedim ama içime sinmiyor şöyle bir şey denesek ne dersin falan diye alternatifler sunsan?

Bana
bana sorarsan iyi yapmissin canim. Esinde emin ol sana ona gore daha ozverili olcak. Allah in izniylede bu iyi niyetinin sebebine sorun yasamadan atlatirsin ilk gunlerini. Rabbim kolaylik saglar sana.

Canım ateş düştüğü yeri yakıyor. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafı kesinlikle doğru. Ben de ilkinde hastaneden çıkınca benimle konuşmak istedi diye görümcemi aramıştım, o arada arkadaşı mı vardı çocuğu mu vardı yanında bilmiyorum bir yandan benimle konuşuyor bir yandan gülüyordu. İnanamadım.

Kizlar bu arada benim gecmek bilmeyen adet sancim var hala. Kasiklarim cok agriyor. Heran adet olcak gibi. Bide sabah dogrulurken sag kasigima bir sanci girdiki anlatamam bagirdim baya sonrasindada altim islanmis tuvaletim yoktu ole bi skisikligim da yoktu. Suyummu geldi acaba camasirimdan esofmana gecmis bi parmak kadar. Kasiklarimdaki sancidan dolayi korkmalimiyim heralde sogum sancisi olamaz. Belimde vs sancim yok suan. Napicam bilmiyorum bekliyorum

Canım suyun kokusu vs var mı bilmiyorum ama idrarın kokusu var sonuçta ordan ayırt edebilirsin belki. Bazen benim de oluyor öyle anlıyorum :/ ve suysa zaten gün içinde yine gelmeye devam eder. Öyle bir durumda da hastaneye gidersin. Bir Bu sancı sürekli mi oluyor ya. Hani belki aralıklarlaydı :/ sıklaşınca doğum gelmiş oluyordu filan.
Ayy ben doğurmaya yakın kimse kalmıcak forumda herkes bebişiyle :):) ben bunları kime sorcam :):):)

Ne kadar yufka yüreklisin inşallah mükafatını alırsın hoşuna gitmeyen şeyleri duymazdan gel elinden geldiğince eşlerimiz için fedakarlıklar yapmamız gerekiyor onlar da bizim için yapıyor

Kv ile ciddi bir problemin yoksa canım en iyisini yapmışsın. O da eşinin annesi sonuçta. Eşine bu şekilde yaklaşmanın sana güzel bir geridönüşü olacaktır eminim. Belki onun ailesi tarafıyla aranızın iyileşmesine vesile olacaktır bu durum. Yaşayıp görmek lazım.
Ben de bir ara çok takmıştım kafayı ramazanda doğacağı için kv ler ailecek bizde kalma planı yapmışlar kv tek kalsa olmaz sahur iftar evde kim hazırlayacak diye sanırım aynı şehirdeyiz gerçi ama :/ :) bu durum beni rahatsız etmişti açıkçası. Çok şükür hiçbir problemimiz yok ama o anki psikolojik durumumdan korktuğum için istemedim. Ben kendi ailemi bile istemedim sakinliği seven bir yapım var :) ama sonra akışına bırakmaya karar verdim. Belki de hiç düşündüğüm gibi olmayacak. Ben istemiyorum diyerek boşuna eşimi üzmüş olcam. O yüzden sen de akışına bırak.

Çok doğru dedin canım , ağlarsa anam Ağlar hakikaten bi kendi annem ağladı , benim dışımda ya sorma bunların yüzlerine bakılacak bir tarafı yok, eltimde düşükten 2 gün sonra ofisimi aramış ( cep telimi sürekli taciz ettiğinden açmıyordum ) ben eşine beddua etmiştim 3-5 sene önce o tuttu diyor , hayır eşimde etliye sütlüye karışmaz zaten vakti yok , sallamaz bunları...
Allah'ım inşaallah bizlere en güzelini en hayırlısını nasip etsin de , kıskançlıklarından kudursunlar

H history1985 iyi yapmışsın bence de. Benim ailemle aynı şehirde yaşıyoruz. Doğumda gelinimize kadar bizden herkes hastanede olur ama kocam yalnız kalacak. Ben ona üzülüyorum. Kv ise hiç gelmekten bahsetmiyor. Ne yapsam bilemiyorum ben de. Kendim çağırsam benim kvde nazlıdır neye alınacağı belli olmaz ben lohusayken o kapris yapabilir. O nedenle çağırma ses çıkmazken kaşınma diyorum. Ama kocam yalnız buruk hissederse diye korkuyorum. Bilemedim yani.

Iyıyz bız cok sukur kuzey buyuyo 3kıloya yaklastk gectı zor gunler evımzdeyz pek gırmıorm sıteye smdı gordum anca cok tesekkur ederızz
Site önemli değil tatlım yeter ki siz iyi olun. Maşallah paşa da çok büyümüş. Eskiler der ya doğan çabuk büyür cidden çok doğru canım. Sana ve yakışıklı oğluşuna sağlıklı bir ömür dilerim

Canim inan benimde senden bi farkim yok. Bnm surekli kasiklarim agriyor hani adet olursun agrir ya bole. Aynen onun gibi. Dunde belden vurunca acaba dedim. Koku yoktu akintida ama bikac gundur idrarimin rengi koyulasti oda farkli bi belirti. Bendede acilma falan yok gec gelir diye dusunuyodum ama bilmiyorum simdi tedirgin olmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…