- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.721
Bu azimle verirsin bence sadece annelere çok bakmayın bilinçli beslenmesi gerek :)Doğumdan sonra hemen acilen vermek istiyorum kiloları psikolojimi bozdu bu kilo veremezsem moral bozukluğundan hiç sütüm olmaz ki
Olmaz sağlıklıdır o Allah'ın izniyle daha da Zaman'ı vargunaydin herkese.bende dun kizimin eski kiyafetlerini yikadim biraz sararmislardi.yeni cicilerimizide yikadim.yavas yavas valizimizi hazirlamayi dusunuyorum.benim bebisim biraz zayif gecen hafta 2300 grdi.insallah baska sikintimiz olmaz.
Canım mesafe çok mu uzun , yani 3-4 saatlik bir mesafeyse hastaneye gelsin , ziyaret etsin , annende eşinle evde vakit geçirir, sende eve gelince annen evine döner :)) bende düşünüyorum kara kara , görmeye bile tahsmmülüm yok , geçenki gebeliğimde karşıma geçip ağlayıp akşamında Konken partisi yapan bir Kv hiç muhatap Olmayı düşünmüyorum , ben eşime nırmal ziyaret saatinde gelsin sonrada gitsin dedim ... Zaten yardımcı olmayacak, tıslayıp duracak ... Sonrasında zaten ad koymaya geleceklerdir ...Kızlar ya sizden bi akıl alayım ben daha önce söylemiştim kayinvalidemi ilk doğum zamanı istemedim toparlaninca gelsin dedim eşim de tamam demişti.çünkü alingan bi insan ve ailemle pek anlasamiyo Bİ de evlenince eşim memleketini bırakıp benim memleketime geldi annesi zaten kırgın ona bu konuda kardeşleri de dahil.yani en ufak bişeyde hep benim ailem var ama onun ailesinden kimse yok o da üzülüyo farkındayım dün konuştuk herkes ona annen ne zaman gelecek diye soruyomuş doğum muhabbetine onun da morali bozulmuş cagiramiyo die sanırım.işte dün dedi ki doğum sırasında seni beklerken buruk olucam senin ailen arkadaşların gelecek benim kimsem olmayacak diye ama seni de düşünüyorum haklısın stres olursan çocuğumuzu etkiler dedi çıkmazda kalmış ben D3 çok üzüldüm empati yaptım çağır anneni dedim gaza geldim :) şimdi de kara kara düşünüyorum iyi mi yaptım die :) sizce? Siz olsanız napardiniz?
Konken partisi yapan kadınlar gerçek mi yaaa :):):) ben hep filmlerde var sanırdımCanım mesafe çok mu uzun , yani 3-4 saatlik bir mesafeyse hastaneye gelsin , ziyaret etsin , annende eşinle evde vakit geçirir, sende eve gelince annen evine döner :)) bende düşünüyorum kara kara , görmeye bile tahsmmülüm yok , geçenki gebeliğimde karşıma geçip ağlayıp akşamında Konken partisi yapan bir Kv hiç muhatap Olmayı düşünmüyorum , ben eşime nırmal ziyaret saatinde gelsin sonrada gitsin dedim ... Zaten yardımcı olmayacak, tıslayıp duracak ... Sonrasında zaten ad koymaya geleceklerdir ...
bana sorarsan iyi yapmissin canim. Esinde emin ol sana ona gore daha ozverili olcak. Allah in izniylede bu iyi niyetinin sebebine sorun yasamadan atlatirsin ilk gunlerini. Rabbim kolaylik saglar sana.Kızlar ya sizden bi akıl alayım ben daha önce söylemiştim kayinvalidemi ilk doğum zamanı istemedim toparlaninca gelsin dedim eşim de tamam demişti.çünkü alingan bi insan ve ailemle pek anlasamiyo Bİ de evlenince eşim memleketini bırakıp benim memleketime geldi annesi zaten kırgın ona bu konuda kardeşleri de dahil.yani en ufak bişeyde hep benim ailem var ama onun ailesinden kimse yok o da üzülüyo farkındayım dün konuştuk herkes ona annen ne zaman gelecek diye soruyomuş doğum muhabbetine onun da morali bozulmuş cagiramiyo die sanırım.işte dün dedi ki doğum sırasında seni beklerken buruk olucam senin ailen arkadaşların gelecek benim kimsem olmayacak diye ama seni de düşünüyorum haklısın stres olursan çocuğumuzu etkiler dedi çıkmazda kalmış ben D3 çok üzüldüm empati yaptım çağır anneni dedim gaza geldim :) şimdi de kara kara düşünüyorum iyi mi yaptım die :) sizce? Siz olsanız napardiniz?
Canım ateş düştüğü yeri yakıyor. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafı kesinlikle doğru. Ben de ilkinde hastaneden çıkınca benimle konuşmak istedi diye görümcemi aramıştım, o arada arkadaşı mı vardı çocuğu mu vardı yanında bilmiyorum bir yandan benimle konuşuyor bir yandan gülüyordu. İnanamadım.Canım mesafe çok mu uzun , yani 3-4 saatlik bir mesafeyse hastaneye gelsin , ziyaret etsin , annende eşinle evde vakit geçirir, sende eve gelince annen evine döner :)) bende düşünüyorum kara kara , görmeye bile tahsmmülüm yok , geçenki gebeliğimde karşıma geçip ağlayıp akşamında Konken partisi yapan bir Kv hiç muhatap Olmayı düşünmüyorum , ben eşime nırmal ziyaret saatinde gelsin sonrada gitsin dedim ... Zaten yardımcı olmayacak, tıslayıp duracak ... Sonrasında zaten ad koymaya geleceklerdir ...
Canım suyun kokusu vs var mı bilmiyorum ama idrarın kokusu var sonuçta ordan ayırt edebilirsin belki. Bazen benim de oluyor öyle anlıyorum :/ ve suysa zaten gün içinde yine gelmeye devam eder. Öyle bir durumda da hastaneye gidersin. Bir Bu sancı sürekli mi oluyor ya. Hani belki aralıklarlaydı :/ sıklaşınca doğum gelmiş oluyordu filan.Kizlar bu arada benim gecmek bilmeyen adet sancim var hala. Kasiklarim cok agriyor. Heran adet olcak gibi. Bide sabah dogrulurken sag kasigima bir sanci girdiki anlatamam bagirdim baya sonrasindada altim islanmis tuvaletim yoktu ole bi skisikligim da yoktu. Suyummu geldi acaba camasirimdan esofmana gecmis bi parmak kadar. Kasiklarimdaki sancidan dolayi korkmalimiyim heralde sogum sancisi olamaz. Belimde vs sancim yok suan. Napicam bilmiyorum bekliyorum
Ne kadar yufka yüreklisin inşallah mükafatını alırsın hoşuna gitmeyen şeyleri duymazdan gel elinden geldiğince eşlerimiz için fedakarlıklar yapmamız gerekiyor onlar da bizim için yapıyorKızlar ya sizden bi akıl alayım ben daha önce söylemiştim kayinvalidemi ilk doğum zamanı istemedim toparlaninca gelsin dedim eşim de tamam demişti.çünkü alingan bi insan ve ailemle pek anlasamiyo Bİ de evlenince eşim memleketini bırakıp benim memleketime geldi annesi zaten kırgın ona bu konuda kardeşleri de dahil.yani en ufak bişeyde hep benim ailem var ama onun ailesinden kimse yok o da üzülüyo farkındayım dün konuştuk herkes ona annen ne zaman gelecek diye soruyomuş doğum muhabbetine onun da morali bozulmuş cagiramiyo die sanırım.işte dün dedi ki doğum sırasında seni beklerken buruk olucam senin ailen arkadaşların gelecek benim kimsem olmayacak diye ama seni de düşünüyorum haklısın stres olursan çocuğumuzu etkiler dedi çıkmazda kalmış ben D3 çok üzüldüm empati yaptım çağır anneni dedim gaza geldim :) şimdi de kara kara düşünüyorum iyi mi yaptım die :) sizce? Siz olsanız napardiniz?
Kv ile ciddi bir problemin yoksa canım en iyisini yapmışsın. O da eşinin annesi sonuçta. Eşine bu şekilde yaklaşmanın sana güzel bir geridönüşü olacaktır eminim. Belki onun ailesi tarafıyla aranızın iyileşmesine vesile olacaktır bu durum. Yaşayıp görmek lazım.Kızlar ya sizden bi akıl alayım ben daha önce söylemiştim kayinvalidemi ilk doğum zamanı istemedim toparlaninca gelsin dedim eşim de tamam demişti.çünkü alingan bi insan ve ailemle pek anlasamiyo Bİ de evlenince eşim memleketini bırakıp benim memleketime geldi annesi zaten kırgın ona bu konuda kardeşleri de dahil.yani en ufak bişeyde hep benim ailem var ama onun ailesinden kimse yok o da üzülüyo farkındayım dün konuştuk herkes ona annen ne zaman gelecek diye soruyomuş doğum muhabbetine onun da morali bozulmuş cagiramiyo die sanırım.işte dün dedi ki doğum sırasında seni beklerken buruk olucam senin ailen arkadaşların gelecek benim kimsem olmayacak diye ama seni de düşünüyorum haklısın stres olursan çocuğumuzu etkiler dedi çıkmazda kalmış ben D3 çok üzüldüm empati yaptım çağır anneni dedim gaza geldim :) şimdi de kara kara düşünüyorum iyi mi yaptım die :) sizce? Siz olsanız napardiniz?
Bunlar hala 80 lerdeler canım , biraz daha modern versiyonunu yapıyorlar, küçük Anadolu illerinde böyle Şeyler hala moda maalesefKonken partisi yapan kadınlar gerçek mi yaaa :):):) ben hep filmlerde var sanırdım
Çok doğru dedin canım , ağlarsa anam Ağlar hakikaten bi kendi annem ağladı , benim dışımdaCanım ateş düştüğü yeri yakıyor. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafı kesinlikle doğru. Ben de ilkinde hastaneden çıkınca benimle konuşmak istedi diye görümcemi aramıştım, o arada arkadaşı mı vardı çocuğu mu vardı yanında bilmiyorum bir yandan benimle konuşuyor bir yandan gülüyordu. İnanamadım.
39+2 bugün ve tık yok.Günaydın herkese! Bugün doğuracak olan var mı? Ben de yine tık yok :) 38+5 olduk bugün.
Site önemli değil tatlım yeter ki siz iyi olun. Maşallah paşa da çok büyümüş. Eskiler der ya doğan çabuk büyür cidden çok doğru canım. Sana ve yakışıklı oğluşuna sağlıklı bir ömür dilerimIyıyz bız cok sukur kuzey buyuyo 3kıloya yaklastk gectı zor gunler evımzdeyz pek gırmıorm sıteye smdı gordum anca cok tesekkur ederızz
Canim inan benimde senden bi farkim yok. Bnm surekli kasiklarim agriyor hani adet olursun agrir ya bole. Aynen onun gibi. Dunde belden vurunca acaba dedim. Koku yoktu akintida ama bikac gundur idrarimin rengi koyulasti oda farkli bi belirti. Bendede acilma falan yok gec gelir diye dusunuyodum ama bilmiyorum simdi tedirgin olmaya basladimCanım suyun kokusu vs var mı bilmiyorum ama idrarın kokusu var sonuçta ordan ayırt edebilirsin belki. Bazen benim de oluyor öyle anlıyorum :/ ve suysa zaten gün içinde yine gelmeye devam eder. Öyle bir durumda da hastaneye gidersin. Bir Bu sancı sürekli mi oluyor ya. Hani belki aralıklarlaydı :/ sıklaşınca doğum gelmiş oluyordu filan.
Ayy ben doğurmaya yakın kimse kalmıcak forumda herkes bebişiyle :):) ben bunları kime sorcam :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?